Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: sahara Ima jasta radi, ma svakim danom je sve 'gora' , ne mogu se maknuti a da me ona ne prati ili da ne ceprka tamo gdje ja sjedim, ako sam za racunarom ona ja oko zvucnika ili ispod stola, ako citam ona cupa,ma sta ce tek biti kasnije, bojim se da je na mene , a tek sto nema nikakvog ritma ovih noci, a ja kad se probudim u pola noci kao podvojena licnost galamim i na nju i na tatu joj, prosto me stid kad ustanem , mislim hB puze, dize se uz nas, brblja ali bogami odlucila se prvo mamu zvati , ljubimo i mi vas dvije Blago tebiiii...mene moja ne zove. Tata,tata...a on sav sretan, samo sto nije puko od dragosti. A za budjenje tokom noci te razumijem, meni mm kaze da sam nepodnosljiva. Isto sve, galamim, jojcem... Neku noc me pitao sta je bilo, sto jojces...kaze kad sam ja dreknula. Sta sta jojcem, hocu, imam pravo. Luda zhena pa et... Ista sam ti, jos sam jutros viknula sta si tu kao pasivni ucesnik, i naravno onda je on stao mirno i primao naredbe
|