|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
16.11.2009 19:22:10   
noaa
user posted image user posted image user posted image za Adina, bit ce to ok.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 8176
16.11.2009 19:23:51   
Anoniman
hvala vam svima user posted image user posted image na komplimentima
Sonja bas mi je zao malenog.....Bitno da nije nista opasno proce abd.

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 8177
16.11.2009 19:46:21   
Anoniman
Sonja, bas mi je zao sto si se prepala, bice Adin dobro, saljemo mu pusu da brze ozdraviuser posted image
Ajna je nesto bas placljiva, glodje daljinskiuser posted image , spavala malo u setnji, malo u kreveticu i ostalo je user posted image user posted image i stajanje na prsticima, ali samo ako ima neko kraj nje, kad oboje izidjemo iz sobe odmah dreka mamamamaamamamaamamamauser posted image , ja sve gledam da nece zubic proviriti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8178
16.11.2009 20:20:24   
noaa
Vidi ove Sahare sto zivcira mene i Nunichi sa ovo mamamamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8179
16.11.2009 20:21:33   
noaa
ovo je trebalo biti ovim ili sam nepismenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8180
16.11.2009 20:27:08   
Anoniman
sahara ne budi nemilosrdna user posted image user posted image hoce maaaaaaaamuuser posted image user posted image dusa dragauser posted image

ja sam zvjerka uspavalauser posted image user posted image ...trenutno se uspavljujemo uz aquarius...zeko je nasa proslostuser posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=N9oq_IskRIg

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8181
16.11.2009 20:39:08   
Apotekarka
Je li nas tko pozelio...
Antonio je bio super do veceras mama je popeglala 3 masine vesa...bravo
mamauser posted image ,a onda spektakl s malim gospodinom kmeci,place hoce se samo nosati,vristi iz ljutnje nisam znala sta cu s njega evo jeo,malo se smirio tetka mu dosla na sat pa ga malo zabavlja...on kao da namjerno provodi napade ljutnje i placa iskljucivo meni ili sam dojadila djetetu ili zna da meni moze to provoditi e svasta...
mm mi otisaouser posted image user posted image user posted image sad sam opet udovica do petkauser posted image
Sonja nadam se da ce maleni biti ok nek si ti otisla doktoru za svaki slucaj sad si mirnija...
Ex yu ZENO STO ME NASMIJA MOGI LI BITI KUMA AKO BUDESuser posted image
Ja ujutro vadim nalaze drzite fige a onaj nalaz sto sam oino na bradi otklonila dolazi u srijedu,ajme ko da mi je 81 god.

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8182
16.11.2009 20:40:56   
mnn
kad bi moj zaspao samo tako..ja mu moram sad na i phonu puštati spotove.....pa gleda i šuti...joj več sam luda...malo pilence nas zeza...a što se znoji...a i noge mu smrde....pilence jedno..čekam da zaspe....

Sonja drži mi se, biče maleni dobro! pa ja tražim slike od felix a nema ih....

Apotekarka sretno ti sutra da sve bude super! a mene isto zeza maleni...

< Poruku je uredio mnn -- 16.11.2009 20:42:58 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8183
16.11.2009 20:49:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

kad bi moj zaspao samo tako..ja mu moram sad na i phonu puštati spotove.....pa gleda i šuti...joj več sam luda...malo pilence nas zeza...a što se znoji...a i noge mu smrde....pilence jedno..čekam da zaspe....

Sonja drži mi se, biče maleni dobro! pa ja tražim slike od felix a nema ih....

Apotekarka sretno ti sutra da sve bude super! a mene isto zeza maleni...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 8184
16.11.2009 21:01:11   
sheri
mi smo odradili kupanjac, nahranili ser, i zapajkili. mama sad malo odmara, priprema se za godisnjicu sutrauser posted image . ako uspijem pobjediti samu sebe, izaci cu na veceru sa mm , prvi put bez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . doduse, ne znam hocu li ovo uspjeti

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8185
16.11.2009 21:32:13   
mnn
zaspalo je pilence...a ja jedem tortu od čokolade susjeda mi donjela.user posted image

dadada...user posted image user posted image user posted image  to je pilence i prasulence mamino.

sheri ostavi ti malenu kod tvojih i lijepo se sa mm provedi.ajde neče malenoj biti ništa.pa ja sam svog ostavila jednom kad sam išla na svadbu.došla je sveki kod nas i mi kad smo došli pilence je spavalo...tako i ti možeš napraviti.odi malo se opusti i zabavi sa svojim mužem ipak vam je godišnjica.

< Poruku je uredio mnn -- 16.11.2009 21:33:30 >

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8186
16.11.2009 21:37:26   
Sonja
i ja adina uspavala
zabranila nam dok.kupanje dok ovo ne prodjeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 8187
16.11.2009 21:40:56   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sheri

mi smo odradili kupanjac, nahranili ser, i zapajkili. mama sad malo odmara, priprema se za godisnjicu sutrauser posted image . ako uspijem pobjediti samu sebe, izaci cu na veceru sa mm , prvi put bez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . doduse, ne znam hocu li ovo uspjeti

kako li ces to izvesti obzirom da dojis? ja se nisam jos uvijek usudila izaci iako on zaspe u 21.30 i prvo budjenje mu nije prije 3h da doji..neka odvali i do 5h ili 6h..ali opet..ne znam kako bi ga neko ko ga cuva mogao uspavati kada se pocne meskoljiti..cini mi se da bi ovaj moj odmah skontao da me nema i svaki sat bi se budio user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8188
16.11.2009 21:40:58   
mnn
kako to draga moja...joj miš maleni ajde biče on dobro.kako je to zabranilauser posted image

ne vidim što bi mu voda naškodila... drži  mi se,pusa malenome.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 8189
16.11.2009 21:43:57   
Ella_H
poz drage mamice i bebice...
i ja sam evo posto je recesija i muz mi ostao bez posla fakticki davno
rekoh da kupim Ammaru maZerati auto nek ima djete trebat ce mu haha
Nego bez zeze drage mame ja se se istravila vodili smo sinoc
Ammara u hitnu izgleda da nije plakao sto sam mu dala malkice rizne kashice
nego bolestan temperatura uzas vristalo je djete cjelu noc sam ga nosala :(
i sta nakraju cika doktor kaze neki prepotentan pita me kao STA smo mi?
pricamo li engleski ? Rekoh bosanci smo ja sam med sestra u NE(radnom)
odnosu ali domacica i volim ovaj posao i pricamo engleski
eh kad je to utvrdio hoce da stavi kateter malenom u chunicu rekoh nedam
ja cu mu drzati plasticnu casicu dok se ne popiski i tako je i bilo
sunce se popiskilo za mamu hehe i na kraju nije nista mozda je virus
dosli kuci u pola dva poslije ponoci i do pola pet Ammar vristi
srce me bilo zabolilo i zaspi...Davala sam mu tylenol(paracetamol) kod nas
i kao bolje mu je malo manje pije flasicu ali izgleda bolje
Moram vam reci ostala sam zgrozena sinoc nesto mi tesko bilo
gledam krv po podu u hitnoj amerikanci plisnjavi ma fuj
pozelila sam vidjeti nase zene sredjene i nasu lijepu djecu
ja eto u onolikom stresu opet sam pristojno bebu obukla i sebe
ljudi su kasljali slinili po hitnoj isprepadala sam se, maske, prljavshtina
neznam sta da kazem :(...Zivot je takav pa moram ga zivjeti iako mi se nekad bas gadi...
Zahvalna sam Bogu jer jos uvijek nemoram raditi i nadam se da ce tako ostati
jer nemam srca vise podnositi lazne osmjehe i diskriminaciju nije to zato
ni sto sam muslimanka nego bas ono strance nevole a oni su u vecem slucaju uzas...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 8190
16.11.2009 21:45:04   
sheri
ma pojma nemam ni ja, zato i kazem ako se uspijem sa sobom samom izboriti. i nije samo to dojenje, vec sama pomisao da nismo zajednouser posted image user posted image user posted image user posted image . znam da ni to ne valja, ali jos uvijek ne mogu ni sekund bez njeuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 8191
16.11.2009 21:49:17   
noaa
sheri ista sam ti,evo 8 mjeseci samo na dvije svadbe otisla,morala bliza rodbina u pitanjuuser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8192
16.11.2009 21:50:00   
mnn
moraš malo sheri otiči da se malena navikne i na druge u obitelji..nije ti to dobro.meni je bilo isto teško u početku pa sam ga vodila svuda ali kad je došao veči onda bi urlao u kolicima jer mu je bilo dosta svega pa sam ga ostavila svekrvi ili mami ..one bi došle do nas...i eto pa nije to na par dana...ajde..moja susjeda doji pa kad negdje ode sa mm izdoji mlijeko za dvije doze i gotovo..ajde ne brini neče malena ni skužiti da te nema.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8193
16.11.2009 21:51:46   
pocahontas

ma pojma nemam ni ja, zato i kazem ako se uspijem sa sobom samom izboriti. i nije samo to dojenje, vec sama pomisao da nismo zajednouser posted image user posted image user posted image user posted image . znam da ni to ne valja, ali jos uvijek ne mogu ni sekund bez njeuser posted image

eh pricaj mi malo o tome..nikada, ali bukvalno nikada do sada nismo bili odvojeni..samo jedan jedini dan se desilo i to na citav sat vremena muz odveo maleckog kod svoje mame koja zivi 5 min udaljena od nas..to je to..ostalo ga sve prtim sa sobom gdje god krenem..u kupovinu ma svugdje....shiz totalni...
a izdajanje kao opcija da bih ja negdje otisla u setnju nije dolazila u obzir..a svakako ovaj moj ne zna sta je flasica..jednom mu je probala uvaliti i sve je gura jezikom kao da ce povratitit...user posted image kakvo izdajajnje..nisam to nikad radila...

< Poruku je uredio pocahontas -- 16.11.2009 21:53:47 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8194
16.11.2009 21:54:11   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

eh pricaj mi malo o tome..nikada, ali bukvalno nikada do sada nismo bili odvojeni..samo jedan jedini dan se desilo i to na citav sat vremena muz odveo maleckog kod svoje mame koja zivi 5 min udaljena od nas..to je to..ostalo ga sve prtim sa sobom gdje god krenem..u kupovinu ma svugdje....shiz totalni...

Bolje da se sad postepeno navikavate na razdvajanje nego kad krenete na posao pa kad onda budete primorane to uraditi...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 8195
16.11.2009 21:54:25   
Ella_H
Mamice pokusajte se odvojiti bar ponekad ja jos uvijek
muke mucim s Harunom moram mu slagati da idem na posao
da ide malo kod svekrve da ja odahnem ili nesto uradim po kuci
djete je normalno uvijek privrzeno majci ali i za nas je lose
da smo nonstop pod stresom

Neposredna veza do poruke: 8196
16.11.2009 21:56:10   
mojbebac
a jeste vrijedne danas, 10 novih stranica, pa svaka cast .... nema sanse da mogu stici ovo iscitati, tako da ne mogu upratiti sta se desavalo.... meni je danas dan bio katastrofa na poslu,tamn dosla kuci i malo izasla u setnju kad mm zove, kaze imamo goste za pola sata, citav dan sam kao navijena, jedino moje oko plavo me oraspolozi, mamina dobrica je super i to mi je najvaznijeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ..... necu vas smarati sa svojim desavanjima od danas, ali bilo je svega, dobro je da je proslo .... novi dan - nova nafaka ..... moje pile je zaspala u sedam, i ja nesto da zavrsim i ja cu sa njom .....
neko je napisao da mu je tesko odvojiti se od user posted image  ..... to je normalno tesko svima, o tome ne treba ni polemisati da li je nekom manje ili vise tesko, ali kad se mora, ali stvarno mora...... ponekad se jednostavno treba malo ostaviti beba sa nekim drugim, cisto da se navikne, i zato mislim da sto prije se pocne, tim bolje, bar se to kod mene ispostavilo, jer evo vec druga sedmica kako radim i nismo imali problem hb, a i ja je dojim..... i sve uklopimo lijepo!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8197
16.11.2009 21:57:33   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Bolje da se sad postepeno navikavate na razdvajanje nego kad krenete na posao pa kad onda budete primorane to uraditi...

ma sve ja to znam, nije da niste vi koje nam to savjetujete u pravu ali fakat meni kao da se jucer rodio..a bas je tesko nama koje dojimo..to je stvarno drugacije....ja se jos eto nisam niti izdajala za ne daj Boze ako ogladni ili sl..mozda negdje u blizini na sat vremena da odem, ali ja to radim tako da uvalim bebacha muzu i odspavam ujutro duze sat...to je sav moj cejf...user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 16.11.2009 21:59:12 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 8198
16.11.2009 21:58:58   
Mya_81 RR
Pocahontas, sad mu uvodiš i drugu hranu pa se možeš malo i opustiti kad je dojenje u pitanju user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 8199
16.11.2009 22:02:18   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Pocahontas, sad mu uvodiš i drugu hranu pa se možeš malo i opustiti kad je dojenje u pitanju user posted image

ma to je moja mya samo jedan obrok i to ujutro..i hop cup citav dan opet je na meni user posted image ma polako, mislim da je jos rano da ga guram od sebe kada ne moram...
sad ce mamita poceti spremati pravosudni pa cu htjela ne htjela biti odvojena od njega na min 2-3h..bio on u kuci ili negdje drugo...kada pocne pravo shopati..i praviti vece pauze izmedju dojenja....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 8200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *