|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  338 339 [340] 341 342   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
19.11.2009 12:43:09   
Anoniman
Ex Yu, sretno danas, ja ti nemam nista pametno reci jer nemam to iskustvo, samo cu pozeljeti da sto bezbolnije prodje postupak  i da se sto prije oporaviuser posted image

P. mamma, vjeruj nakon tog soka ces danima posmatrati i svaku reakciju vezati za pad, ja sam mislila da ce me to drzati cijeli zivot, ali prodje kad vidis da one nastave da se igraju i vesele nas svojim nestaslucimauser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 8476
19.11.2009 12:44:51   
noaa
teta sahara okle avatar?jel to jos nisi spala poslije poroda?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8477
19.11.2009 12:53:53   
Srculence
Evo mi se vratili sa UZ kukova sve u redu hvala Bogu!!!!
Doktor kaže da ga moram povijati do 8 mjeseci široko i to sa tri peleneuser posted image i nije samo meni rekao već svim ženama što su bile tamo.Stvarno ne znam šta da radim???Moja je jetrva bila prije neki dan sa svojom djevojčicom ali na Koševu i njoj su rekli samo pampers...još curica?!!Mi smo bili u Vojnoj bolnici...ma ne znam....
Izvinite zbog OT ali jeste li vi povijale svoje bebe široko ili ih još povijate?

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8478
19.11.2009 13:02:49   
Ex Yu
srculence ja nisam nijedan dan povijala neznam ... to je tvoja odluka ... al meni je to malo previse ... i kod nas ima jedna doktorica koja svim bebama kaze siroko povijanje imale mjesec il 7 mjeseci ... neznam sta bi ti rekla

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 8479
19.11.2009 13:06:42   
ivanak
Bok svima.
Da čestitamo na zubiću ivančici.
Moramo se pohvaliti, mali je prespavao noć. Spavao je od 9 i pol do 7 sati.
Nećemo previše da se ne ureknemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdrav svima

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8480
19.11.2009 13:07:48   
Apotekarka
Dan...sunceeeeeeeeeeuser posted image ...jupi...ali mi ne smijemo vani primili smo u 11 bocu...nismo puno plakali mama nas zveckom malo zeznula...ali kad smo kuci dosli toliko se unerovozio dala sam mu ranije jesti,partacetamola stavila obloguu i u roku 2 min zaspao...uvijek mu se poslije vakcine spava...8 kg imamo...debeljko...
Stigli i oji nalazi kompletne krvne slike u redu su e sad me stvarno kopka od cega su te zlijezde ako je sve u redu..u cetvrtak cu u Sarajevo pa vidjet cemo...grlo me boli...
marinci i mi stalno imamo malo tjemenjaca mada mazemo i skidamo ali cim kapicu stavi one se pojave a sta cu moram mu stavljati kad idemo vani
Srculence moj se Antonio toliko znojio da sam mu s manje od 2 mjeseca ukinula siroko povijanje kad sam ga vodila na uz kukova doktor mi kaze da je sve u redu samo tako da nastavi  povijati...ja kazem ok i ne povijam ga...
Ex yu sretno  no sikirikiuser posted image
Pretty mama ma opusti se da je nesto do sad bi se pokazalo...a mila nasi doktori su stvarno katastrofa...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8481
19.11.2009 13:11:13   
remzy
IZVORNA PORUKA: Srculence

Evo mi se vratili sa UZ kukova sve u redu hvala Bogu!!!!
Doktor kaže da ga moram povijati do 8 mjeseci široko i to sa tri peleneuser posted image i nije samo meni rekao već svim ženama što su bile tamo.Stvarno ne znam šta da radim???Moja je jetrva bila prije neki dan sa svojom djevojčicom ali na Koševu i njoj su rekli samo pampers...još curica?!!Mi smo bili u Vojnoj bolnici...ma ne znam....
Izvinite zbog OT ali jeste li vi povijale svoje bebe široko ili ih još povijate?

mila ja sam svojih svo troje pacica siroko povijala ,ali samo 4 mjeseca,i to
Fatiha i Lamiju- pampers i jedna pamucna pelena na trokut i druga po duzini,nadam se da si skontala ovo kako sam napisala!!
a Amberu pampers i jedna pamucna pelena!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 8482
19.11.2009 13:14:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8483
19.11.2009 13:14:54   
Srculence
Ma najgore je što se mišljenja razilaze...jedni kažu povijaj drugi ne treba....Znači da sam ga odvela na Koševo rekli bi ne trebauser posted image .Ma satavljaću mu nevečer samo dvije pelene jednu na trokut a jednu između...

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 8484
19.11.2009 13:16:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: noaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo k'o D

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8485
19.11.2009 13:21:22   
Anoniman
O pa gdje ste vi gospodjo dadada, s'a imauser posted image , hoces setati da ti dam slike?

srculence, stvarno ne znam sta da ti kazem, ja sam povijala mozda prva 3 mjeseca(pampers i jedna pelena preko, nekad i svedska kad je bila totalno mala), a sad ne znam kako bi dijete radilo ove egzibicije da ima sve to na sebiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8486
19.11.2009 13:24:59   
Niobe
Dobro jutro. user posted image
moje dijete jutros sjelo u kreveticu. ja se ibretim od ranog jutra user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8487
19.11.2009 13:27:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Niobe
moje dijete jutros sjelo u kreveticu. ja se ibretim od ranog jutra user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 8488
19.11.2009 13:29:17   
Pretty mamma
PRVI PUT JE UPRAVO LAURA ZASPALA NA STOMAKU!
E sada ja to, kao što Sahara reče, povezujem sa padom. Samo je glavicu spustila i zaspala...ja ju prdrmala da vidim je li sve ok, vidim spava...još sam prestravljena od jučer.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8489
19.11.2009 13:30:28   
Pretty mamma
Ma da je glavicu lijepo namjestila, nego je samo onako zavalila u dekicu, lice prema doljeuser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 8490
19.11.2009 13:30:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

O pa gdje ste vi gospodjo dadada, s'a imauser posted image , hoces setati da ti dam slike?

srculence, stvarno ne znam sta da ti kazem, ja sam povijala mozda prva 3 mjeseca(pampers i jedna pelena preko, nekad i svedska kad je bila totalno mala), a sad ne znam kako bi dijete radilo ove egzibicije da ima sve to na sebiuser posted image

ma nismo sinoc spojili 1 sat u komadu, pa se vucem po kuci i cekam da ga opet umor savlada nebil' sta i ja odspavala...ne mogu...ali cuvaj te slije, nemoj ih nikome davati..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8491
19.11.2009 13:31:37   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image braFouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 8492
19.11.2009 13:32:48   
Ex Yu
Niobe user posted image user posted image user posted image

p.mama opusti se user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8493
19.11.2009 13:33:45   
Niobe
Hvala user posted image
evo saljemo vam pusu od mene i jedno njusenje po licu od Adriana user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8494
19.11.2009 13:35:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Ma da je glavicu lijepo namjestila, nego je samo onako zavalila u dekicu, lice prema doljeuser posted image

P. mamma, pa ako te brine okreni je na ledja, a rekoh ti da ces sve vezati za pad pa mozda i narednih mjesec dana user posted image , ali sve je ureduuser posted image

dadada, naraFski da ne dam nikomeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8495
19.11.2009 13:36:41   
marinčii
srculence mi smo bili u petak na slikanju kukova i nama nisu rekli da povijamo širokouser posted image ispade ovo smiješno..a i jedan stari pedijatar nam je rekao da je dosta samo pampers da to uopće nije potrebno tako da ja svog nisam povijala ni jednog  jedinog dana..i ezto sve mu zasad super.nije nam doktor rekao ni da trebamo na kontrolu samo nas pohvalio što smo radili vježbice(a mi niš nismo radili)user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 8496
19.11.2009 13:40:38   
Anoniman
Preety mama beba ti je ok, da je bilo nešto pokazao bi se neki znak povraćanje, česta pospanost....  ne brini se znam i ja sam plakala, vrištala, krivila sebe..morat ćeš da se navikneš ...Dijete prvo gleda našu reakciju i ako vrištiš i ono će, ja se trudim koliko mogu da prekrijem burno reagovanje kad padne kažem hajd dobro je ba Bosanska je to i dijete ništa nastavi se igrati, a prije sam pravila grešku uzmem ga pa plačem, pa nosam, pa rondam kako se to desilo i dijete se ne zaustavlja -gore ga tako istraumatizujem.

Ex yu
smiješ mu stavljati pelenu, smiješ ga i kupati kupi bivacin i maži stalno ne smije se sasušiti, najbolje je ispirati kamilicom...Oh sretno vam eh kad se samo sjetim koji je to belaj...

Niobe
stvarnoooo sjedi, koliko je njemu? Baš me iznenadi...user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 8497
19.11.2009 13:42:04   
Emina85
Pozz mile mamice i bebice!
Da vam javimo da smo jutros capnuli ćunu user posted image !
ljubimo vas

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8498
19.11.2009 13:43:33   
ivanak
IZVORNA PORUKA: marinčii

srculence mi smo bili u petak na slikanju kukova i nama nisu rekli da povijamo širokouser posted image ispade ovo smiješno..a i jedan stari pedijatar nam je rekao da je dosta samo pampers da to uopće nije potrebno tako da ja svog nisam povijala ni jednog  jedinog dana..i ezto sve mu zasad super.nije nam doktor rekao ni da trebamo na kontrolu samo nas pohvalio što smo radili vježbice(a mi niš nismo radili)user posted image

Nama je fB sve u redu sa kukovima. A ja sam isto bila ispočetka sa švedskom povijala, ali ono malo, s vremena na vrijeme. A osim toga, pitali smo pedijatricu i ona nam je rekla da je to ne potrebno, da je dovoljno pampers. Da je to danas sve napravljeno za kukove, a ne kao prije.
Pa prije 60 godina su moju mamu od glave do pete motali - skupljeno između nogu, a sada je da se širi.
Ma svašta ti je tu....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8499
19.11.2009 13:47:54   
remzy

user posted image user posted image user posted image bravo za Adriana!!user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 8500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  338 339 [340] 341 342   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  338 339 [340] 341 342   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *