|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  361 362 [363] 364 365   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.11.2009 17:01:18   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

Mya, ljubac za Minju, da nije pila hladan sokicuser posted image

Mila, nije...nekako sam uvijek pazila na to, a u zadnje vrijeme bočicu držim na radijatoru...

Čitala sam sad na temi o tome da se promuklost može javiti nakon što prodje prehlada i grlo, a imali smo malo upaljeno grlo kad nam se javila temperatura...i vele tamo da se tada ne daje ništa toplo već hladno, a bebama treba dati da piju čaj/sok na sobnoj temperaturi...i to je sve što se može uraditi...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9051
23.11.2009 17:21:31   
Anoniman
Moj Anel citav dan skoro prespava sto se nije desilo nepamtim kaduser posted image gledala sam nema ture.Al haman boca i vrijeme ga oborise danas.
Nadam se da zato necu imat problema veceras.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 9052
23.11.2009 18:27:19   
ena23
Moj citav dan kenjka i necete vjerovati ali evo ima 15 minuta on crce od smjeha SIJALICI! Drago mu haman, neonska je... user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9053
23.11.2009 19:19:36   
Aldyy
POMOĆĆĆĆĆ

Malom sam ,maloprije mjerila temperaturu , toplomjer u guzu i bila je 37,6.....malo je vruća mu glavica i rumeni su mu obrazi....onda je se nakon toga ukakio stolica mu je bila tečna i sluzava zlatno žuta...i opet sam mu izmjerila puru sad je 38,00....da li je opasno šta da radim....

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 9054
23.11.2009 19:23:53   
Anoniman
Evo Ajna danas samo stoji, malo prpouze ali nije joj to zanimljivo, uhvati se za sto od TV- i bulji u ekranuser posted image , pa onda malo upali dvd i muzikicu(mislim radi se samo o jednom dugmicu), a i malo kmeci i stalno mislim evo ga zubi, ali ko ce znati kad ce porastiuser posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 9055
23.11.2009 19:26:22   
Anoniman
za svaki slucaj nek neko ode do apoteke i kupi paracetamol sirup...u slucaju da pocne prelaziti 39 daj mu i naravno kupanje 

(odgovor članu Aldyy)
  Neposredna veza do poruke: 9056
23.11.2009 19:28:16   
Anoniman

Evo Ajna danas samo stoji, malo prpouze ali nije joj to zanimljivo, uhvati se za sto od TV- i bulji u ekranuser posted image , pa onda malo upali dvd i muzikicu(mislim radi se samo o jednom dugmicu), a i malo kmeci i stalno mislim evo ga zubi, ali ko ce znati kad ce porastiuser posted image

,ma prava stajacicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i zna s tehnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9057
23.11.2009 19:33:16   
ivanak
bravo za Ajnu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i za sve ostale bebe, ako sam što propustila.

Evo, moja bebica spava i tako. Danas je spavao u komadu 3 i pol sata, što nije nikada. Ja sam ga onda probudila - kontam šta će raditi popodne kad tako dugo spava..... možda sam falila, ali eto. Žo mi ga user posted image user posted image je bilo probuditi.

Kako su ostale bebice? Jeli mame slušaju user posted image user posted image ?

Kupili smo mu ad mlijeko babylove u dm.... i malo se nećko ispočetka, ali je pojeo....
Kakva su iskustva sa tim mlijekom?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9058
23.11.2009 19:38:17   
sheri
kad bi moja N spavala sat u komadu po danu, ja bih proiglasila nacionalni praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image . plafon nam je 27 min, mjerila mamauser posted image user posted image user posted image
al, eto ne smijem se zaliti, pajki cijelu noc
ivanak, mislim da u DM prodavnicama u BIH nema Babylove hrane. bar nema u Zenici, ali to ja tako mislim

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 9059
23.11.2009 19:39:00   
pocahontas
mi smo danas probali tikvu ili ti ga bundevu skuhanu i izblendanu...mljac..i ja sam na kraju pojela ono sto je ostalo..budem li ovako iza njega mela sve sto ostane, bas cu biti zdrava i buckasta user posted image i svaki put se poslije obroka pokaka i to bas kao malo štene, nekako mu cvrsta stolica, bas mi neobicno vidjeti..smudi uzasss...i bye bye tecna stolico...dosta o kakici...

sinoc smo imali dvjesta budjenja, valjda ce veceras biti bolje....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 9060
23.11.2009 19:39:02   
škorpija
Nema, nema, babylove hrane u DM trgovinama u BiHuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9061
23.11.2009 19:39:32   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Aldyy

POMOĆĆĆĆĆ

Malom sam ,maloprije mjerila temperaturu , toplomjer u guzu i bila je 37,6.....malo je vruća mu glavica i rumeni su mu obrazi....onda je se nakon toga ukakio stolica mu je bila tečna i sluzava zlatno žuta...i opet sam mu izmjerila puru sad je 38,00....da li je opasno šta da radim....

Mila, pročitaj ovaj članak

http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=201&Tekst2ID=203&Show=795

Stvarno je dobar tekst, i sve je na jednom mjestu...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Aldyy)
Neposredna veza do poruke: 9062
23.11.2009 19:41:25   
sheri
a jel normalno da beba cesto tati?user posted image moja user posted image poslije skoro svakog hranjenja tati, ali normalna joj je kaka. mislim , uredne boje, gustoce, smrdoceuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 9063
23.11.2009 19:42:57   
ivanak
A nema. A to je moj Ante pametni kupovo pa ja se nadam da nije ko zna što kupio....
a baš sam misla da je netko proba pa da mi reće...
Prvo smo bili na nanu sensitiv, pa na bebimil, a sad smo na tome... jeli to loše što mu mjenjamo?????
Skupo je pa zato on hoće da nađe nešto jaftinije, a da nije nekvalitetno...

Neposredna veza do poruke: 9064
23.11.2009 19:43:21   
Anoniman
dadada,ma jasta, zna ona sve sto ne trebauser posted image , nekad cak napravi par koraka uz namjestaj, ma polomice se ziva, nije jos vrijeme da to radiuser posted image , sta nam drug radi, je li sve polomiouser posted image
ivanak, nemam ti pojma o tom mlijeku, pomilki mi pupu user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 9065
23.11.2009 19:45:05   
ivanak
IZVORNA PORUKA: sheri

a jel normalno da beba cesto tati?user posted image moja user posted image poslije skoro svakog hranjenja tati, ali normalna joj je kaka. mislim , uredne boje, gustoce, smrdoceuser posted image user posted image user posted image

Ja mislim da je to ok, mali ekspres izbaci pa šta sad....
dok je god u redu boja, izgled.... mislim da je ok....

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9066
23.11.2009 19:46:56   
ivanak

dadada,ma jasta, zna ona sve sto ne trebauser posted image , nekad cak napravi par koraka uz namjestaj, ma polomice se ziva, nije jos vrijeme da to radiuser posted image , sta nam drug radi, je li sve polomiouser posted image

milkim ja stalno, ko da je već veliki.... navika mi ostalo od prijašne trudnoće pa sad taman mi dobrodošlo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9067
23.11.2009 19:51:13   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: ivanak

A nema. A to je moj Ante pametni kupovo pa ja se nadam da nije ko zna što kupio....
a baš sam misla da je netko proba pa da mi reće...
Prvo smo bili na nanu sensitiv, pa na bebimil, a sad smo na tome... jeli to loše što mu mjenjamo?????
Skupo je pa zato on hoće da nađe nešto jaftinije, a da nije nekvalitetno...

Pa, mijenjanje znam da nije baš najbolje na početku zbog grčeva i zbog toga što bebina probava nije još kako treba....kažu da su sva mlijeka zapravo ista... a za koje kažeš da je skupo, je li ovo nan sensitive...

< Poruku je uredio Mya_81 -- 23.11.2009 19:52:27 >

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 9068
23.11.2009 20:05:52   
Anoniman

- digao parket na jednom dijelu(koji je vec pomalo ispadao)
- razmontirao moju skulpturu pa je s manjim dijelom gadjao leni
- krenuo na njenu posudu (ja sam bila brza)
- pokidao album

mislim da je to sasvim solidno za jedan dan...D kaze da do njegovog 4 rodjendana nista u kuci vise necemo imatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9069
23.11.2009 20:07:20   
Anoniman
ivanak ne znam koliko placas tu hranu...ja sam s hippom prezadovoljna a kosta oko 9.50 KM 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9070
23.11.2009 20:08:32   
Ex Yu
dadada sad sam ja skontala sto si ti bebiju uzela pilotsku kapu ... al rano mu je u pilote cuvaj to djete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zezam se ... moj je vjecito na podu sto je sigurno sigurno predje mi citavu kucu kotrlja se danas otiso do uticnice kaze mm jedini ja moram pazit djete od 5 mj da nedira uticnice daj rjesi nesto user posted image user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9071
23.11.2009 20:30:42   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image bas su mi slatka i zanimljiva ta vas djeca sto prave rusvaj po kuci......
Jedva cekam da Anel pocne puzat,i pravit belaja ja sam se vec danas snasla mm.mjenjao brave vec po kuciuser posted image user posted image user posted image a nije djete ni propuzalo nema mu dalje od hodnika nedo bog dole stepenica,i stepenica da se zanebesa pred ocima.
Ivanka neznam,za tu hapu prrvi put cujem nema je kod nas.Mi smo na Aptamilu bome je skupa al neka samo hapi,pa cim navrsi 6mjes.mjenjat cu drugu ako mu bude odgovarala.user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 9072
23.11.2009 20:46:12   
Niobe
Izgleda da je Adrian imao jednodnevnu fazu kad je bio neposlusan, danas i jucer opet sve po starom.

Ljub za bebe '09 (glasala sam za Rafu na Pampers onome...)
Elem, mi danas isli setat i kupila sam kremu za bebe Johnsons mirise ko cunga lunga user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9073
23.11.2009 20:57:36   
Apotekarka
Antonio je i danas jako neposlusan,kmeza,nece da spava,jutros u 5 i 30 budio mamu...katastrofa je postao samo hoce da se nosa ne znam vise sta da radim prvo kao opominje kemkanjem a onda odvali pravo p'lakati...bas je ljutko postao...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 9074
23.11.2009 21:00:26   
ivanak
800 g je platio 50 kn, pa sad koliko je skupo nemam pojma. NAN je skuplji među ovima, a bembek je najbolje sa tim bio - bi će navikao....

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 9075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  361 362 [363] 364 365   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  361 362 [363] 364 365   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *