|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.12.2009 9:15:46   
Anoniman
Jutrica user posted image .
Moje pilence i ja evo već nekoliko dana zaspemo u 16h pa do 18:30 tako da se noćno spavanje pomjerilo u 22:30 al ne žalim se, odgovara mi to. Ostalo, ništa novo..... Trka, frka, jedva čekam vikend user posted image
Upravo sam prolila kafu user posted image

(odgovor članu danis)
  Neposredna veza do poruke: 9976
9.12.2009 9:18:57   
danis
evo moj se budio idemo se nosatiiiiiiiiiiiiii !!!! stavljate li svoje bebice da sjede mislim onako naslonjene na vas? evo moj se slomi pokusavaju se dignuti iz polulezeceg polozaja hoce da sjedneuser posted image  

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9977
9.12.2009 9:22:12   
noaa

IZVORNA PORUKA: marinčii

jeste 250km,pa tu su uglavnom cijene ovih malo kavalitetnijih,mislim da sam tu vidjela u tlimaču,a je baš se poredaleuser posted image user posted image 9,10,11user posted image

marinci ja imam bubu i nije skupa,Noa provede u njoj samo toliko koliko traje obrok,tako da je meni svejedno jel 200km ili jeftinijauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9978
9.12.2009 9:24:33   
mala mu
IZVORNA PORUKA: danis
stavljate li svoje bebice da sjede mislim onako naslonjene na vas? evo moj se slomi pokusavaju se dignuti iz polulezeceg polozaja hoce da sjedneuser posted image  

i moj isto,a kad se uspije oslonuti na nogice kako skočiuser posted image
ja ga jučer malo pustila da stoji-kratko-a on samo poskakuje ko maliuser posted image ...drago mu što stoji...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 9979
9.12.2009 9:26:56   
danis
joj i moj skace i sve se smije drago mu a meni ruke otpadaju.... treba njega drzat da on skaceuser posted image

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 9980
9.12.2009 9:28:58   
delly
i ja svoju tako naslonim na sebe ona se drzi za moje ruke ispravi se u sjedeci polozaj i kao neka nane razgledava po kuci sve je zivo zanima ,a obozava tako da sjedi user posted image user posted image i jos sebi pregledava robu sta ima na sebi pa se vuce za nogavice user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 9981
9.12.2009 9:29:32   
marinčii
IZVORNA PORUKA: danis

evo moj se budio idemo se nosatiiiiiiiiiiiiii !!!! stavljate li svoje bebice da sjede mislim onako naslonjene na vas? evo moj se slomi pokusavaju se dignuti iz polulezeceg polozaja hoce da sjedneuser posted image  
i moj oće u sjedeći položaj,ja baš pitala doktora jeli smije prije 6 mjeseca kaže on pusti ti to kad bebica osjeti da može ona će se sama dići,sve to ide sponatano nema nekih pravila

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 9982
9.12.2009 9:32:29   
mala mu
IZVORNA PORUKA: delilah

i ja svoju tako naslonim na sebe ona se drzi za moje ruke ispravi se u sjedeci polozaj i kao neka nane razgledava po kuci sve je zivo zanima ,a obozava tako da sjedi user posted image user posted image i jos sebi pregledava robu sta ima na sebi pa se vuce za nogavice user posted image

user posted image user posted image prava djevojčicauser posted image user posted image user posted image
već počela pratiti modu i šta joj se oblačiuser posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 9983
9.12.2009 9:35:47   
delly
e mala mu bit ce svasta kad pocnu birati jos sta ce za obuci user posted image user posted image user posted image ajmeee ....
marinci i ja sam pitala pedicu i kaze neka radi kako hoce ona neka se dize ako hoce jer ako se umori ili nemoze ona ce sama leci nazad a da je nikako nestavim da se podupre sa jastucima jer tako nece ojacati ,stavim ja nju ovako kad se uznervozi lezeci u sjedeci polozaj na seciju ma mafija prava ,smijeli se smije cura a ako ima haljinu na sebi copka po volanim i razgledava user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 9984
9.12.2009 10:04:35   
Mya_81 RR
Enisa, šta bi sa tetom čuvalicom?

Ako sam propustila neke bitne situacije, neka neko napiše ako mu ne bude mrsko user posted image

Ljubimo punoooo naše drage bebe 2009 user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 9985
9.12.2009 10:09:17   
sheri
jutro!
mi smo ok, fino spavali do nekih 7 i onda budalesanje. al o tome cu se zaliti na nasoj temiuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9986
9.12.2009 10:10:53   
Anoniman
Hej draga, ništa, bez dlake na jeziku rekla SVE što mi smeta user posted image ... šta ću. I vjerovale ili ne sad je sve onako kako sam tražila user posted image  Doduše ja mu kuham i sve ujutro pripremim (to ne znam hoću li ikada moći njoj prepustiti, nekako sam ovako mirna). Najbitnije mi je da je uredan i čist, svjesna sam da mu ne mogu naći drugu mamu user posted image , tako da.... On bez problema ostane sa njom al zato kad dođem...... da može od sreće bi mi se popeo na glavu, pile moje user posted image user posted image
Hvala mila na pitanju!

Neposredna veza do poruke: 9987
9.12.2009 10:15:39   
noaa
mya drago mi je da ste dobro i da ste ponovo s namauser posted image user posted image plakala sam kad sam negdje procitala da ti nece dati da budes s njom.Mene i Nou su razdvojili ni 24h poslije poroda i taj dan sam cini mi se ostarila 5 godina i tu nehumanost necu nikad zaboravit ebo ih Hipokratuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 9988
9.12.2009 10:18:10   
Pretty mamma
Pa napunile smo 400 stranicauser posted image user posted image user posted image .
I kod nas je došlo do promjene u spavanjcu. L ide kasnije leći, oko 23 ili i kasnije. Sinoć je u pola 12 zaspala, prije toga 3 dana nije prije ponoći. Po noći se i dalje budi jedan pun, jutros je to bilo u 5 i nastavile smo do 8. Evo sada nikako zaspati.
Što se tiče sjedenja, ja ju isto malo naslonim na sebe, ali ona će sada pola godine pa ju pustim malo i da sjedi, isto u mom krilu, po par sekundi, ne više, i to je samo kao vježbica. Neću ju forsirati, kad osjeti, sama će se dići.
Kako je Minjica spavala kod kuće?
Puse!

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 9989
9.12.2009 10:25:27   
pocahontas
apropo sjedenja, moj vec ima staza da moze sjediti, ja ga stavljam izmedju jastuka ali on to sve porusi pokusavajuci ih strpatui u usta pa se samo strovali na stranu ili na glavu user posted image ..kada bebe trebaju vec samostalno da sjedeuser posted image ..ovaj moj se klati u šesnaest..user posted image
koja metoda vjezbanja sjedenja je najboljauser posted image jer nam ova s jastucima koju nam je pedijatrica preporucila bas ne odgovara....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9990
9.12.2009 10:28:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja ga stavljam izmedju jastuka ali on to sve porusi pokusavajuci ih strpatui u usta pa se samo strovali na stranu ili na glavu user posted image ..

Isto ovako user posted image
Stavimo ga tako minutu dvije, baš bude šega. Ma hajde imat će vremena kad će sjediti user posted image  

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 9991
9.12.2009 10:28:45   
Pretty mamma
Ja sam čitala, mislim u bebe i mame, da je bilo uvriježeno mišljenje da bebe mogu sjediti sa pola godine, ali da se stajalište promijenilo (kao i sve) te da se granica pomjerila na 9 mjeseci. Beba može samostalno sjediti kada se može sama uspraviti. Eto, tako je pisalo.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9992
9.12.2009 10:33:02   
Mya_81 RR
Minjica nam spava super...prvu večer doma poslije kupanja (morala je kupati, jer 7 dana nisam i baš mi je nekako smrdila na bolnicu) nije htjela jesti, samo 50 ml i da znate da sam se pravo zabrinula, ali sad jede fino i spava fino od nekih 21h do pola 6...svaka sestra koja je radila noćnu smjenu mi je ujutro govorila kako je jako mirna i da baš dobro spava  user posted image ...noću nismo mogli biti s bebama, a soba za mame je na drugom kraju i to van odjela  tako da je nisam mogla ni provjeravati i ne mogu vam reći kako mi je noću bilo razmišljati hoće li se zagrcnuti (nakon onog strašnog gušenja) i hoće li to neka sestra primijetiti...ali eto sve je na kraju bilo super user posted image

Enisa, drago mi je da si malo mirnija što se tiče tete...

Noaa, hvala mila...eh, takvo im je nažalost pravilo...onaj ko ne doji ne može biti tamo jer po mojoj logici je to zbog malog kapaciteta...samo 18 kreveta za mame...i naravno, ne moram vam govoriti kako sam se jadno osjećala kad su mi rekli da ne mogu ostati, ali smo ih fino zamolili i dr. koja je bila na prijemu je stvarno bila fina i susretljiva user posted image i sestra Nada koja je zlato od žene user posted image ...da su bar sve sestre na svim odjelima takve...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 9993
9.12.2009 10:34:14   
marinčii
meni je pedijatar rekao da ništa ne treba forsirati i da će beba sama osjetiti kad može sama sjediti.i opet mi naglasio da slučajno ne kupujem hodalicu,a ja je već dobla na poklonuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 9994
9.12.2009 10:34:15   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Ja sam čitala, mislim u bebe i mame, da je bilo uvriježeno mišljenje da bebe mogu sjediti sa pola godine, ali da se stajalište promijenilo (kao i sve) te da se granica pomjerila na 9 mjeseci. Beba može samostalno sjediti kada se može sama uspraviti. Eto, tako je pisalo.

Pih...moja debeljuca se neće moći sama dići ni sa godinu...pa ona ni noge svoje ne može još uhvatiti user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 9995
9.12.2009 10:37:04   
Pretty mamma
Hehe, Minjica med...već će te ona iznenaditi sa nonom u ustima user posted image

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 9996
9.12.2009 10:45:17   
marinčii
ja jutros baš svog pohvalila kako je miran a on odma se unervozio evo sam ga sat vremena nosala sad zaspo al neće on dugo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 9997
9.12.2009 10:48:11   
LUNA4
dobar dan mame i bebe kako ste mi???
nema nas nista na rr na zalost ne stignemo...izgubila sam se koliko novih ima pa se ni ne javljam....user posted image
kako su vase bebe po ovom vremenu???moja nervozna jel je stalno doma a sto je najgore Luna mi ima temperaturu...pa se sad bojim da mi Ante ne zakuri....joj jos vlada ova svinjska gripa...ma komaaaaa.....
npusa svim bebama i mama naravno!!

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

Neposredna veza do poruke: 9998
9.12.2009 11:22:30   
marinčii
danis čestitamo malenom 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image  ,pa ja tek skontala da je danas 9..user posted image hehe

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 9999
9.12.2009 11:26:22   
Mya_81 RR
Danis, i mi se pridružujemo čestitkama, a i ostalim bebarama kojima smo propustili male rodjendane želimo sve najbolje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  398 399 [400] 401 402   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *