|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.12.2009 10:39:40   
Nunichi
Ma moze slobodno linex dati Minji.
Dojenčad i djeca do 2 godine: po 1 kapsula tri puta na dan.
Naravno otvoris kapsulu pa joj samo prah iz nje das.

Kako ti dadada rece, nema tu hemije.
Kapsule Linex sadrže liofilizirane mliječnokiselinske bakterije koje reguliraju fiziološku ravnotežu crijevne flore.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 10226
11.12.2009 10:40:22   
shejla
a joj mila Minjica... valjda ce brzo proci i taj proljev...Ljubac user posted image

evo Lamija zadnjih nekoliko dana jede slano sasvim normalno kao i slatko. Odjednom je pocela, ja skuhala mrkvu, krompir, brokole na pilecoj supici i pojede fino. (Inace to sam vec kuhala i probavala razne varijante slanog, ali nije htjela). Pa onda pojela i onu gotovu HIPP sa teletinom, jucer sa janjetinom... Sega pravo, odjednom pocela jesti. Prije je voce papala ko velika, a povrce nikako. Evo ja sve kucam u drvo. user posted image  Tako da smo sad poceli jesti 3 razlicita obroka dnevno - ujutro voce ili pura i mladi sir  ili frutolino, za rucak povrce (i meso), za veceru ako je sta ostalo od rucka i dodam zitarice ili voce sa zitaricama.

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10227
11.12.2009 10:40:43   
Nunichi
LINEX - probiotik. Sprečava i ublažava dijareju i nadimanje. LINEX kapsule sadrže prirodne Liofilizovane mlečnokiselinske bakterije koje regulišu fiziološku ravnotežu crevne flore i mogu se koristiti zajedno sa antibioticima i hemoterapeuticima.  LINEX kapsule koriste se za sprečavanje i dopunsku terapiju dijareje, kod nadimanja i drugih poremećaja, koji nastaju zbog bakterijskih i virusnih infekcija sistema za varenje odojčadi, dece i odraslih; lečenja antibioticima širokog spektra delovanja i hemoterapeuticima; zračenja trbušnih organa i karlice.

Sastav, jedna kapsula sadrži najmanje 12 miliona kolonija živih Liofilizovanih mlečnokiselinskih bakterija Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infntis v.liberorum i Streptococcus faecium.

Doziranje:
- Odojčad i deca do 2 godine: uzimati 1 kapsulu 3 puta na dan.
- Deca od 2 do 12 godina: 1-2 kapsule 3 puta na dan,
- Odrasli i deca starija od 12 godina: 2 kapsule 3 puta na dan.
Kapsule progutati sa tečnošću posle jela.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 10228
11.12.2009 11:25:08   
Pretty mamma
Zaboravih reći da sam sinoć L uvalila u vreću za spavanje, davno sam ju kupila, a tek sinoć premijerno probala. Nije se bunila, samo što ju moram ugurati prije nego zaspi jer bi se razbudila. Jutros se budila u 4 i igrala se do pola 6!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 10229
11.12.2009 11:50:41   
reallove
Dobro jutro svima..nama je jos uvijek jutro jer smo se probudili u 11..Spavali smo super hB..Emin danas puni 4 mjeseca user posted image user posted image vec je nestasan i ne miruje nikako jutros je skoro zaglavio u kreveticu..pozz

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 10230
11.12.2009 12:02:21   
Pretty mamma
Eminu želimo sretan rođendan i šaljemo poklon!user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 10231
11.12.2009 12:09:19   
sweet BaBy
IZVORNA PORUKA: reallove

Dobro jutro svima..nama je jos uvijek jutro jer smo se probudili u 11..Spavali smo super hB..Emin danas puni 4 mjeseca user posted image user posted image vec je nestasan i ne miruje nikako jutros je skoro zaglavio u kreveticu..pozz

user posted image Sretan mini rodjendan nasem Eminuuser posted image

hehe reallove to mi je nesto poznatouser posted image moja user posted image je isto tako mali nestasko. Jos se sad naucila prevrtati na stomak, pa onda stenje user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 10232
11.12.2009 12:12:10   
reallove
ma i Emin je svasta naucio pa mi nesto rano,user posted image cijelu noc se budim i pregledam jel sve ok jer samo sto ne skoci iz krevetauser posted image user posted image strah me da povrijedi glavicu nestasko mali...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 10233
11.12.2009 12:15:14   
noaa
Eminu sretan maji rodjendanuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 10234
11.12.2009 12:18:49   
sweet BaBy
ma nije rano, vidis da su ova djeca "sada" naprednija. I ja stalno gledam sta radi zvrk maliuser posted image Ma nek su zivi i zdravi.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 10235
11.12.2009 12:23:10   
Mya_81 RR
Prvo, čestitamo i mi Eminu mali rodjendan user posted image user posted image user posted image

A, sad da se bacimo na proljev user posted image

Kad je u pitanju riža zbog te sluzi - koju da kupim?

Znam da se kod odraslih ne preporučuju mliječni proizvodi kad se ima proljev, ali mi ovo izbacivanje mlijeka nekako user posted image , a na bočici HIPP ORS piše da se beba treba dojiti još i češće, ali mi ne dojimo već pijemo AD pa sam malo zbunjena...

Upravo sam poslala da mi kupe Prolife...valjda je to slično kao Linux...

Jučer smo nabavili Hipp ORS i pitam se kako može to piti...odvratan je....fujjjjjjjjjjjjj...ali sva sreća da ga eto hoće piti...

I jedemo krutu hranu...

Hvala vam na savjetima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 10236
11.12.2009 12:24:53   
Anoniman
Jutricauser posted image
Eminu sretan rodjendan i stize mali poklonuser posted image
dadada, ma ne zuri sa snimanjem, kad ti bude zgodno, no problemouser posted image
Mi smo skontali da kad Ajnu napucamo kasicom za laku noc od cika Hippa onda dobro odspava, budjenje joj bude oko 4-5 i onda opet oko 7-8 i doji i opet do 9-10, nije lose, prije je bilo svaka dva satauser posted image
Lijepo napreduje kad je rijec o cupanju, lomljenju i ostalom unistavanju imovineuser posted image , zamijenili smo i gurlicu-prohodalicu i zasad samo sluzi kao igracka, jos nije skontala kako da je koristi za hodanje, a mama se zaljubil au jednu pravu guralicu koja poslije bude bicikl od peg perega, ma kako je mocnouser posted image user posted image user posted image user posted image , ali to aBd kad bude 1. rodjendankouser posted image
Pusa bebamauser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 10237
11.12.2009 12:25:25   
Pretty mamma
sweet BaBy, uvijek te nešto hoću pitati pa nikako. Ti si bila u školici na Otoci? Jesi li ti jednom pričala da si imala probleme sa noktima?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10238
11.12.2009 12:31:32   
sweet BaBy
Jesam, bila sam u skoli na Otoci, ali nisam ja imala problema s noktima.

#A&A# Srece moje.

Neposredna veza do poruke: 10239
11.12.2009 12:45:29   
Pretty mamma
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy

Jesam, bila sam u skoli na Otoci, ali nisam ja imala problema s noktima.

Onda sam te zamijelila, mislila sam da si ona cura sa dugom kosom i naočalama.

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 10240
11.12.2009 13:06:18   
Ella_H
Poz mame i bebe kako ste?
Ammar je napunio 4 mjeseca malo je prehladjen
odgodili smo vakcine dok mu bude bolje
Meni se svasta izdesavalo od Bajrama
cetvrti dan su mi javili da mi je mladja sestra 22 godine koja isto ima kcerkicu
poginula u saobracajnoj da joj se Allah dz.s smiluje i oprosti
pa tako isla sam mami bila tamo sedmicu dana i ja se razbolim
upala disajnih puteva i upala uha kasalj svasta nesto
ja sam inace jaka osoba i vjernica i ovo me jos vise ucvrstilo u vjeri
kad sam vidjela kako je dunjaluk prolazan i da Bog uzima i mlado i staro
mnogima je ovo bilo budjenje iz zimskog sna
sad sam malo bolje jos uvijek pijem te antibiotike sveki se brine o vecem sinu
trudim se i zivim dalje
ljubim vas sve i vas i vase bebice samo da javim da znate
zasto me nije bilo

Neposredna veza do poruke: 10241
11.12.2009 13:10:33   
Apotekarka
ELLA h  bas mi je zao,budi jaka draga...Bas kontam da mi je ovih dana bar cuti jednu dobru vjest...stalno neke lose...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10242
11.12.2009 13:13:04   
sweet BaBy
user posted image user posted image user posted image user posted image budi jaka Ella_H. Sv ej to sudbina. Uz tebe smo user posted image user posted image user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 10243
11.12.2009 13:24:43   
škorpija
Ella basum sagosumuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 10244
11.12.2009 13:53:12   
Anoniman
Ella, bas mi je zao, pretuzna vijest, cuvaj se milauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 10245
11.12.2009 13:59:28   
sheri
Ella, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10246
11.12.2009 14:13:52   
Pretty mamma
Ella, moje saučešće.user posted image user posted image user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 10247
11.12.2009 14:17:23   
reallove
Ella jako mi je zao zbog toga sto se desilouser posted image user posted image user posted image da ti dragi Allah da snagu da izdrzis bol...cuvaj se...uz tebe smouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 10248
11.12.2009 14:19:59   
Pretty mamma
Gdje nam je marinčii?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 10249
11.12.2009 14:48:03   
delly
ella bas mi je zao user posted image user posted image

drage mame kakve su vaseuser posted image user posted image

recite mi nesto evo moja mala vec 2. dan je nervozna,po danu teze zaspe ali dosta ono place vise se kelji nego sto place ,prije nekoliko dana joj je izbio zubic koji sad raste ,dali je zbog toga mozda?????? nema temp. hb ali provlaci mi se misao da mozda mi nepoada kvaliteta mlijeka???? user posted image ili su zubi ??? jer kad joj stavim prst u usta izgrize me ali cese desne puno user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

Neposredna veza do poruke: 10250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *