|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
15.12.2009 10:59:50   
cicana
JUtro bebicama i mamicama... Sta se radi kod vas danas, joj evo nam snijega bas je sureeer, ali nazalost nemogu sa S napolje jer je prehladjenauser posted image user posted image user posted image , juce je tako nesto bilo steglo u grlu da nije jadnica mogla ni da prica, place a ni da se smije i ja je odvedem dr. a ona kaze pa nije ti djetu nista jos me ruzi sto sam je dovela.... joj kako mi se ovo nase zdravstvo gadi Boze sacuvaj. Evo je i danas pune joj oci suza, nosic curi, kaslje... neznam sta da radim s njom, nemogu joj nosic nacistiti imali kakav narodni lijek za to???? Pusa svim bebicama i sretni rodjendancici i sve sto smo propustile ovih zadnjih nekoliko dana sto se nismo javljaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 10476
15.12.2009 11:14:04   
DM
Probaj sa šljezom,aquamaris i sa aspiratorom za nos-milion puta sam ga preporučila(sveki bi ga i na babine poklanjala)user posted image user posted image user posted image ili ako zna ispuhati-forsiraj da ispuhuju da joj se ne sljeva u grlo i na pluća!!!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 10477
15.12.2009 11:18:25   
anidla
drage moje...
Noa vec dva tri dana ima sitne tackice (hrapave su) po obrazima i toliko se nekad uplae da su jako intenzivne crvene boje....prvo je imao samo na jednom obrazu sad ima i na drugom i na bradi...iskreno ne znam od cega je....da li da ga vodim doktoru? jel to normalno?? i da li da stavljam nesto na obraze?...ja ga mazem navece poslije kupanja Pavlovicevom kremom...tijelo mu je cisto, nigdje nista...user posted image user posted image user posted image user posted image
unaprijed hvala

ljubimo vas sve redom user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10478
15.12.2009 11:23:57   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

drage moje...
Noa vec dva tri dana ima sitne tackice (hrapave su) po obrazima i toliko se nekad uplae da su jako intenzivne crvene boje....prvo je imao samo na jednom obrazu sad ima i na drugom i na bradi...iskreno ne znam od cega je....da li da ga vodim doktoru? jel to normalno?? i da li da stavljam nesto na obraze?...ja ga mazem navece poslije kupanja Pavlovicevom kremom...tijelo mu je cisto, nigdje nista...user posted image user posted image user posted image user posted image
unaprijed hvala

ljubimo vas sve redom user posted image

Predpostavljam da izlazite vani. Moje curice se odjetljive na vjetar i zimu..pa ja njima koristim Nivea kremu za osjetljivu kožu, ona nam najbolje pomaže. Evo hanadi već 3,5 god to koristim. Mislim ako nema po oslaim djelovima tjela da je u pitanju preosjetljivost na zimu.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 10479
15.12.2009 11:26:57   
DM
E tako se u moga maloga malo-malo pojave negdje,ali ja to pripisujem bijelom tenu i osjetljivoj koži(tako i u starijeg isto)user posted image
Prije dva dana dobio osip po leđima i ja pokazujem S. a on će meni-čekaj mama i ode i donese mi puder dječiji na koji sam i zaboravilauser posted image user posted image user posted image -drago moje već se ispraksiraouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 10480
15.12.2009 11:35:34   
škorpija
ja za nos preporučujem BABYVAC, onaj hepek što ide na usisivač, ajdina prije kad se prehladi i curi mu nos odmah bronhitis zaradi, al hvala bogu od kad to kupismo sve super, ma i prelade nekako brže prođu, il mi se činiuser posted image

joj ja bebija iznijela juče na snijeg i malo ga bacila u prtinu i danas mu crveni pečati na obrazima, koristimo babylove kremu za hladnoću i vjetar al izgleda da nije dobra: KOJU VI KREMU ZA LICE ZA HLADNOĆU I VJETAR KORISTITE i koja je po vama najbolja

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10481
15.12.2009 11:37:32   
noaa
Ja koristim onu od hippa,nisam druge ni probala..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10482
15.12.2009 11:38:04   
DM
Bubchen definitivno-starijem je koristili a i mlađem ćemo aBda!!!!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10483
15.12.2009 11:39:38   
škorpija
mi smo probali i hipp al nije nam dobar, tražimo dalje, ima li taj bubschen neko malo pakovanje, ja sam vidjela samo one velike okrugle kreme?

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10484
15.12.2009 11:40:41   
Niobe
Dobro jutro mame 09 :)
Adrian mi jutros kasljuca, recimo svakih 15 minuta se malo nakaslje, ali je veseo i nema turu..
Dal da se zabrine i da mu dam nesto...
Help, ovo nam je prvi put

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10485
15.12.2009 11:40:45   
noaa
kazu da je mustela zakon,ja je jos nisam probala..

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10486
15.12.2009 11:41:24   
DM
Ma ima malo u tubi,piše da je za vjetar i hladnoću čini mi se(nestalo nam pa nisam sigurna)a i mlijeko za tijelo to koristimo ma super miši!!!!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10487
15.12.2009 11:42:24   
anidla
ma ne izlazimo nigdje, prvo sto je on jos malen (mjesec i 6 dana), drugo sto moj oporavak od poroda jako sporo napreduje....sinoc sklonila pelenu ispod njegove glave  sto mu stavljam rekoh da nije hrapava pa mozda ga irtira, stavila sam mekanu jastucnicu....zatim sam ukinula baby omeksivac iako kontam da je od njega da bi bilo po cijelom tijelu....i da...kad place to je jos intenzivnije crveno....kad se smiri onda mu lice postane bijelo a te tackice blago crvene...
samo sam htjela ako mu mogu nekako pomoci da mu pomognem....ne znam sta mislite da ga umivam kamilicom?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10488
15.12.2009 11:43:07   
DM
Niobe stopli mu malo pluća:gazu mu stavi ili obuci prslučić,a dalje prati i sretno!!!

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 10489
15.12.2009 11:43:31   
noaa

IZVORNA PORUKA: Niobe

Dobro jutro mame 09 :)
Adrian mi jutros kasljuca, recimo svakih 15 minuta se malo nakaslje, ali je veseo i nema turu..
Dal da se zabrine i da mu dam nesto...
Help, ovo nam je prvi put

Niobe on je sad u fazonu da se smije i guguce,a majo grlo to jos ne moze podnjeti,Noa je u tom periodu znala kasljati i izgubiti glas koliko bi se derala.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 10490
15.12.2009 11:43:45   
anidla
IZVORNA PORUKA: doublemum

Bubchen definitivno-starijem je koristili a i mlađem ćemo aBda!!!!

koliko mazes puta lice s tom kremom? jel ti stariji user posted image imao osip pa ga onda namazala pa proslo ili si od pocetka mazala?

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10491
15.12.2009 11:45:04   
Niobe
IZVORNA PORUKA: doublemum

Niobe stopli mu malo pluća:gazu mu stavi ili obuci prslučić,a dalje prati i sretno!!!

IZVORNA PORUKA: noaa
Niobe on je sad u fazonu da se smije i guguce,a majo grlo to jos ne moze podnjeti,Noa je u tom periodu znala kasljati i izgubiti glas koliko bi se derala.

E da, bas vristi stalno od srece..
Uradit cu i ovo sa gazom, ne moze skodit.

Hvala!

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10492
15.12.2009 11:45:26   
škorpija
anidla ako doji onda je to od mlijeka, no sikiriki i možeš kamilicom umivati. i kupaj ga samo čistom vodom, možeš jednom sedmično staviti malo kupke u vodu

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 10493
15.12.2009 11:46:58   
škorpija
a ove kreme za lice su samo za van, u kući mažemo pavlovićevom oriđiđiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10494
15.12.2009 11:47:21   
anidla
IZVORNA PORUKA: škorpija

anidla ako doji onda je to od mlijeka, no sikiriki i možeš kamilicom umivati. i kupaj ga samo čistom vodom, možeš jednom sedmično staviti malo kupke u vodu

nazalost, ne dojim ga....nisam nikako, izgubila sam mlijeko od stresa jer sam poslije poroda zaradila infekciju rane (jedva glavu izvukla)....bila pod jakim antibioticima...sili me pa me rasili pa opet sili...boze sacuvaj...
hranim ga Aptamilom do cetvrtka pa cemo vidjet sa doktoricom hocemo li mijenjat hranu jer slabo jede i slabo se deblja....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10495
15.12.2009 11:48:27   
DM
Ma tu kremu sam preporučila za izlazak vani po zimi( a i ljeti)a sa malim smo imali problema sa tim osipom i nakon tečnog pudera (koji nam je dermatolog preporučio) morali smo ga intezivnije mazati jer mu je on tako kožu isušio( a i pomogao)!
Probaj mu samo tačkice namazati hipp kremom za pelenski osip(ima malo cinka u sebi,a i ona isušuje kožu pa nemoj pretjerati)a kasnije sama moraš pronaći kremu koja mu odgovara(mi jejoš nismo našli iako becutan je k'o dobar za sada)a sa kamilicom nećeš pogriješiti!!!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 10496
15.12.2009 11:51:03   
anidla
hvala vam...
samo je bitno da dijelimo isto misljenje da nije alergija....

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10497
15.12.2009 11:52:01   
DM
Još sam se sjetila da ga umiješ svojim mlijekom(izvini što ovo pišem jer ne dojiš ga , ali za ostale mame da podsjetim)!
Ja sam imalo neki osip na lijevom kapku od oka i malo sam namazala svojim milkuser posted image user posted image user posted image i super miuser posted image user posted image user posted image user posted image
Joj nemojte se smijati

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10498
15.12.2009 11:53:51   
anidla
hehehhee, ma da imam mlijeka mazala bih ja sve sto stignem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10499
15.12.2009 11:56:05   
škorpija
joj anidala tek sad pročitah tvoj prvi post gdje kažeš da je to hrapavo, i mi smo to isto imali, ma ne sekiraj se, to je sve normalno, neki bebiji imaju osjetljiviju kožu, nama je to pravo dugo trajalo baš u tom periou mjesec-dva, eh sad sam se podjsetila kako sam se sekirala oko togauser posted image . ništa draga samo maži pavlovićevom i povremeno hipp kremom sa cinkom što reče doublemam, al nemoj sa ovom drugom pretjerivati, maži samo gdje je to hrapavo. i ne sekiraj se prći će samo od sebe, mazala ti ili neuser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *