|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.1.2010 18:34:35   
Anoniman
joj draga lirio ako ce ovako boljeti jos dugo ima da posizim... jos uvijek mi svaka koscica kvrcka, ali sto ovo boli u mozak udara... odoh probati sa hladnim oblogama inace cu poluditi

(odgovor članu lirio)
  Neposredna veza do poruke: 11451
5.1.2010 18:54:07   
Anoniman
Benji sretan mali rodjendan i saljemo mu pokloncicuser posted image user posted image
Bambi,uh kad se sjetim tog bola, ja sve kontala da sam prerano pocela raditi kojekakve gluposti( peglanje i slicnio)ali ocito treba vremena da se sve vrati na svoje mjesto, sad me ne boli nikako, mozda je i meni trajalo nekih 40-ak dana, ne sjecam se vise, sretno i izdrzi jos malouser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 5.1.2010 18:56:28 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11452
5.1.2010 18:54:36   
lirio
znam dušo kako ti je...užas jedan...meni je pomagalo kad malo mirujem, i inače me je manje boljelo kad ujutro tek ustanem, valjda se odmorim...a mila moja bambi ti si se rano i podigla,moraš što više ležati...a de mi reci jel i ti imaš osjećaj da dole nešto pucketa ili kao da se nešto pomjeri???

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11453
5.1.2010 21:03:11   
Anoniman
felix-to sam ti se i ja ubacila u san hahahhahauser posted image user posted image ,

user posted image user posted image user posted image moze biti mila.....
Cestitamo benji rodjendan evo punoooouser posted image user posted image user posted image
Marinci,moja haman ce vama niknut zubic prije nas bravooo samo da ga nemuci vise bas mi je zao,kao i Malog Antonia.
Anel je danas dosta spavao,uvijek ga boce ošamute pa spava al je nrvozan ufff,,neisplati se ni nosat ni to mu vise neodgovara nema ture ...
Danas je skoro citav dan po rukama umorna sam rano ustala,mm.takodje danas dosao kasno imao posla pa nije ni on dobar pa ga uzeo skoro malo odnio sveki na sprat ,al nece dugo.
Mi smo danas uzeli kasu vocnu al pise da ima glutena u njoj,al ja cu dati nisam dosad al nadam se da nece mu niš'biti...

(odgovor članu lirio)
  Neposredna veza do poruke: 11454
5.1.2010 22:00:03   
ivanak
Kako ste mi, jeli bebe slusaju.
Moj je malo u zadnje vrijeme naucio na ruke, kako idemo stalno u posjete, ali kad se vratimo doma onda ce sve doci na svoje. Bar se nadam.
user posted image user posted image user posted image
Jos uvijek nije rekao mama user posted image user posted image , stalno prica tata....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11455
5.1.2010 22:42:58   
Apotekarka
Vecer a ja ljudi urnebesna dana sta je ovo...Rucali smo pire,brokule i mrkve skupa izmiksanouser posted image user posted image user posted image punu zdjelu,masala...
Slabo slusami i spavamo ači se uvijek mozemo vaditi na zubiceuser posted image
Napokon zaspali nadam se da ce biti bolja noc nego prosla...
Bambi draga odmaraj sto vise ja sam silom prilika odlezala svega 9 dana poslije poroda a 17 vanjskih konaca imala,i sad imam posljedica krsta me bole strasno...ne kaze se bezveze 40 dana treba odlezati...
a ja s 20 dana sve radila po kuci ali eto kad se moralo...
Ivanak kako si kako trudnoca?
Benjo sretan rodjendancic...
Moj Antonio niti mama,niti tata izgovara...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11456
5.1.2010 22:51:05   
Nunichi
Evo nasem Benjaminu puuuno poklona... user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubimo njega, seku i mamu!

Kod nas sve isto, pa i nemam sta pisati. user posted image
Puse generaciji!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11457
5.1.2010 22:51:56   
iv@ncica
bambi-sve  smo  se  mi  zeznule pa  odmah  ustale,  ja  kad  razmislim  nisam  ni  ležala  jos  sam  u  bolnici  drugim  mama  pomagala,  ja  nekako  kako  god  najživlja  uvijek  i  dobro  podnosim  bol...ali  je  bolilo..i  sta  da  ti  kazem  proci  ce..ja  moram  na  pregled  joj  nikako  otici...
Benjo-happpyyyyyyyy       jođendan  maji  i  evo  ti  puno  kasica  i  sokica  od  nas...nama  sutra   9  mjeseci..mi  veliki..i  mama  je  poceo  govoriti  prije  mjesec  dana,  ali  samo  po  potrebi i  tada  znam  da  me  bas  zove...

malopre  šege  joj  jesam  se  ismijala, 
dosao  mi  vodoinstalater   nesto  me  cesma  na  sudoperu  zeza,  a  Andreju  bilo  vrijeme  jesti,  pa  kako  on  upade  kontam dat  cu  mu  poslije dok  covjeku  pokazem  gdje je  sta,  a Andrej  se  uzgalamijo  i  sve  zamnom  guza  na  guzi  po  podu i mljacka  usnama..kaze  covjek  mensecini  da  ti  on  nesto  hoce...a  gdje  cu  mu  sad  siku  dat,  ma  sou  ispao,  sve  me  zagrce  cupa  majicu..i  sta  cu  na  kraju  daj  čojeku  nek  mljacka,  a sve  se  krije  hahahhahahahahahuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 11458
5.1.2010 22:55:11   
cicimici
ja sam nova na RR,moj bebac također slabo sluša,malo spava,ponekad neće da ručka,neće da priča samo nešto nabraja na nekom svom jezikuuser posted image ,

Neposredna veza do poruke: 11459
5.1.2010 22:56:15   
Apotekarka
Ivancice,ivancice mogla si svoje adute vodoinstalateru pokazati ha ha...sala ne ljuti seuser posted image al se ismija Andreju...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11460
5.1.2010 23:01:03   
mnn
večer, čestitamo i mi rodjendane male svim bebama evo pokloni i od nas.user posted image user posted image user posted image user posted image  ne stignem se javiti jer je alex jako živahan stalno juri sa hodalicom po kuči pa viče hoče da se nosa..mene ruke bole od nosanja..izredali se ja muž pa i moja mam uskače svi budemo koma..a on i dalje skače...bili danas kod pedijatrice na sistematskom, dobio cjepivo u dvije nogice..plakao je jako..srce me boljelo..user posted image user posted image  uf mišič moj.dobro da je sa nama bio i muž jer bi poludila da sam bila sama od tuge. zaspao je napokon.

apotekarka kako si ti i Antonio?nuna draga a ti i Zara?
sahara, dadada, enisa? nisam vas čula dugo...a felix gdje si mi ti?

šaljem vam pozdrave idem sad i ja spavati.

cicimici dobro došla!user posted image

< Poruku je uredio mnn -- 5.1.2010 23:03:10 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 11461
5.1.2010 23:07:39   
Apotekarka
mnn pa dje si zeno,jesi nam ziva...nasi mali zafrkanti pa ni na ringeraji se kava do kraja ne moze poipitiuser posted image ,evo moj plakao u snu po obicaju pomete meuser posted image
Ja sam ti draga prehladjena i to dobro...Evo druzim se s maramicama citav dan....Antonio je zafrkant postao,ali danas je cjeli dan kemkav,place,nerovozan...valjda zubici jer obrazi mu se dobro crvene a temparature nema...Ruke non-stop u ustima a san nula...Pa dajsvrati malo cesce kad mm leta oko malenog...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 11462
5.1.2010 23:08:35   
Apotekarka
Setala se cicimici po ringerajiciuser posted image
Dobrodosla i ti i malo pile...

Neposredna veza do poruke: 11463
5.1.2010 23:14:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

apotekarka kako si ti i Antonio?nuna draga a ti i Zara?
sahara, dadada, enisa? nisam vas čula dugo...a felix gdje si mi ti?

šaljem vam pozdrave idem sad i ja spavati.
cicimici dobro došla!user posted image

Prvo potpisujem boldiranouser posted image
mnn, kod nas je sve ok, poceli smo druzenje sa tetom cuvalicom, i ide lijepo, pozdrav i vama od nas dvijeuser posted image user posted image

A je danas pravo rijetko dojila, a sigurno ce noc biti kao i sinoc non stop na siki, kontam da je polako odvikavam, da pojacam malo cvrstu hranu, ali ko zna sta je ona smislila u svojoj glaviuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 11464
5.1.2010 23:14:23   
mnn
pokušavam ali taman kad krenem evo njega..i moj zna plakati u snu..neku večer se probudio u 4 ujutro i htio se igrati...ja i muž ga nunali ma neče on hoče da se igra...pa da ne vjeruješ...joj nama su izbila još dva gronja zuba..i sad mu rastu još dva zuba isto sa gornje strane...joj ludi smo...ali preživjeti ču ja samo da spava po noči...

odo sad pod tuš i nanati jer sam več prošla vrijeme.ozdravi mi brzo brzo. pusa Antoniu.ja ti pijem neke vitamine američke samo da ostanem zdrava...

Neposredna veza do poruke: 11465
5.1.2010 23:15:21   
škorpija
Sretan rođendan Benju, ljubimo gauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 11466
5.1.2010 23:15:47   
mnn
sahara pozdrav i tebi , mi smo na ad pa se isto budi jednom po noči..nema pomoči...ni nama...ja mislila da če spavati ali neda se on...user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 11467
5.1.2010 23:16:08   
Nunichi
E moja Nina, sve isto i kod nas.
Kuca kao da je atomska pala, ja nemam snage, ne kuham, ne perem, ne peglam, samo se bavim Zarom... user posted image user posted image user posted image user posted image
A Zara kao mala kraljica, lopovcic pravi, zavlaci se gdje stigne, sad je i kuhinju pocela da istrazuje, lupa, vrsti i luduje po cijeli dan.
Naredne sedmice idemo u jaslice da je upisemo, pa od februara ide navikavanje. user posted image user posted image Valja i raditi malo, dosta sam bila domacica i smarala vas po cijeli dan. user posted image
Vidjecemo na sta ce to sve liciti.
Ljubi nam Aleksa, a i tebi velika pusa!
Odoh i ja u krpe uz knjigu, ledja mi pucaju. user posted image

Neposredna veza do poruke: 11468
5.1.2010 23:19:40   
mnn
da ne citiram..sve i kod nas isto...joj več sam luda od stalnog trčanja za njim..a ledja ne osječam Nuna moja..ne osječam ni noge i ruke...uf težak je on...

odo sad spavati.ajde dži mi se,ja sam isto koma...nije nama mamama lako...kaže danas pedijatrica maleni je jako pametan bi če neki znanstvenik a ja si mislim u sebi koja knjig ima da ide igrati nogomet da pare zaradimo treba sve ovo naplatiti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11469
5.1.2010 23:21:46   
Nunichi
kaže danas pedijatrica maleni je jako pametan bi če neki znanstvenik a ja si mislim u sebi koja knjig ima da ide igrati nogomet da pare zaradimo treba sve ovo naplatiti...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da znas da cu mu ispricati sta si rekla kad poraste. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 11470
5.1.2010 23:23:17   
mnn
IZVORNA PORUKA: Nunichi

kaže danas pedijatrica maleni je jako pametan bi če neki znanstvenik a ja si mislim u sebi koja knjig ima da ide igrati nogomet da pare zaradimo treba sve ovo naplatiti...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da znas da cu mu ispricati sta si rekla kad poraste. user posted image user posted image user posted image

možeš možeš...user posted image user posted image user posted image   ma kakav znanstenik...user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11471
5.1.2010 23:25:22   
cicimici
hvala na dobrodošliciuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 11472
5.1.2010 23:35:41   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

Sretan rođendan Benju, ljubimo gauser posted image

i od nas, i od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11473
5.1.2010 23:44:20   
Ella_H
cici mici dobro dosla...
Bambi zao mi je sto te boli trticna kost i mene boli
jos i sad nekad od kako sam prvog malenog rodila
proci ce ubrzo nadam se moj savjet je odi slikaj
cula sam i za slucajve gdje su zene je i slomile nedaj Boze
Ammar ruca fino spava fino, gundja neki svoj jezik
sad ga opet hranim jos malo pa spavanac
Ljubimo sve bebare male i velike

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11474
6.1.2010 8:25:49   
Anoniman
Hvala vam punoooooo na čestitkama user posted image .
Ja sam primjetila da me moj mišić pravo poželi, kako radim, pa navečer neće zaspati bez mene nema šanse...... Zaspe 1h i onda cirkus..... sve dok skupa ne legnemo - nema pravog spavanja. Tako da sam ja "razapeta" na 100 strana, al dobro, proći će, ja uživam u njegovim novim forama user posted image . Juče je ponovio za mnom daj user posted image  i onda se navio k'o papagaj daaaaaaaaj, daaaaaaaaj user posted image  a riječ tata neće da ponovi ni pod razno user posted image  (jesam bezobrazna user posted image ).
mnn, hvala što pitaš za nas, ljubimo vas!! 

Hej raja, šta nam je sa p.mamom i ex yu??
cicimici dobro nam došla! user posted image

Pozdrav za generaciju, idem se hvatati posla user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 11475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  457 458 [459] 460 461   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *