iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: dadada Darfi, i Andrej skici i vristi u AS kada ne spava ...ja se naoruzam s predmetima...pa kada pocne, samo iz tasne vadim igracke, maramice, case, flase a onda obicno dodjemo vec do cilja...jedino put na more je bio Aida-sto se puzanja tice...Andrej je tek s nekih 8 mjeseci propuzao...ja sam mislila da nece nikad, jer nam je i pedijatrica rekla da ima beba koje nikada ne propuzu vec odmah prohodaju...a ti slobodno stavljaj nju vec na pod da se "kobelja" jutro mame!!! Andrej- jao ovih nasih zloca..isto ti je tako i u nas u AS, on nigdje ne voli spavati...eto kad sva djeca zaspu u As on nema sanse..pa tako i ja ponesem suskavu kesu punu igracaka, casa boca i gluposti i zabavljam ko luda.. po noci mrak-od kad se rodio je mrak-nema lampe, savjetujem ono malo svjetlo za uticnicu ima u dm-u kupiti , malo svijetli i lagano, samo da se mozes snaci kroz noci ... aida- i moj ti je an. jako ziv i zlocko . poceo se okretati u oba smjera sa 3,5 mjeseca i gmizat sa 5, i sve ostalo..ja mislila da ce sa 6 propuzat..stalno je na podu..ali njemu se ne puze, vec se otkotura ili ode u rikverc do cilja, on se okrece i cuci, dize sam i svasta nesto..ali naprijed nikako..ali bi hodao i stalno hoce za rukice i super se drzi..imam osjecaj da ce prije prohodati...inace i pedijatrica mi to rece. da je moguce da ce na noge prije..ali sta ces..i taj pokusaj ghodanja sinoc je zavrsio ranicom na usnama, ali HB nije prvi ni zadnji heheheh marijanče-ne brini..sad ce poceti sve manje dobivati na kilazi, a i malo ga muci bljuckanje..bitno je da ne gubi i da u roku iduca 2 tjedna on sve moze nadoknaditi ne brini se..u ostalom cim vidis da nije raspolozen, da nije ko inace, ne smije se ne spava, da je nervozan i da ne jede..onda ga vodi negdje..a ovako su sve to faze vjeruj mi ;))) mnn-suti ne buni se..da ti ja dam mog andreja velikog kojmi se jos budi po 100 puta i nikako ne spava..ja molim boga da svede na bar 2 puta