|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  509 510 [511] 512 513   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.1.2010 13:36:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Kada vidim ove hrabrice mame i bebe sto setaju po zimi i mi bi isli. Pa zato kolica i sluze, da se vozikamo po svakakvim uslovima, a ne samo kada je sunce napolju. Sutra idemo 100%, danas nam se najavili gosti, dolaze na babine pa nema smisla da nas ne zateknu kod kuce user posted image

A hoce li vam to biti prvi zvanicni izlazak iz kuceuser posted image ...sjecam se ja svog...imam cak i slikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 12751
22.1.2010 13:37:01   
škorpija
ivanak ako morate cap-cap, možda je bolje ranije nego kad bude sve znao, mi idemo u ponedjeljak na rezanje male ćuneuser posted image , uh nadam se da će mi drugo diejte biti curica

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12752
22.1.2010 13:42:39   
ivanak
A ne kontam, jeli to ono isto što i vi radite svojim bebama ili?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12753
22.1.2010 13:45:34   
škorpija
pa vjerovatno jest, obrezivanje je isto gdje god da se radi, ima nekih varijacija koliko se kožice odsječe ali u suštini to je to 

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 12754
22.1.2010 13:49:28   
ivanak
Ne znam ti ništa, samo nisam to htjela bebiju, ali eto. To su mi isto mužu radili kad je bio mali, ista stvar...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12755
22.1.2010 13:55:28   
škorpija
ma vjerovatno vam to ne bi preporučili da nije nepohodno, mi smo požurili jer se bebiju često zacrveni otvor na piši i boli ga, ne želim čekati da se upali pa onda na vrat na nos da to radimo i još da ga kljukaju antibioticima.

ma nije ni to ništa strašno, sjeti se epizode iz "sex i grad" kad šarlota natjera dečka da ide na obrezivanje, a on je onda ostavi jer se zaljubi u svoju ćunu i hoće da je podjeli sa svimauser posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 12756
22.1.2010 13:59:32   
ivanak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A eto, kad drugi put budemo išli na pregled, onda ćemo pitati pa ću znati točno.
Nemamo mi problema sa pišem, ni crvenilo, ni upalu, sve je ok.... nego eto mora

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12757
22.1.2010 14:32:48   
Anoniman
ivanka,bolje da rijesite to prije sto rece skorpija.
Nije strasno,tjesim teuser posted image ostrane samo viska koze .
Ja sam to uradila najvise zbog higene,cistoce a i tako nam nalez vjera a bogami i zbog izgledauser posted image ....
Puno,je ljepsa za gledati bar se zna da je čuna,a ovak mi nema izgleda  nikakvog.Ona kozica se nadvisi nad glavicem,pa mi izgleda ko rora čunauser posted image user posted image user posted image !!!
A sto se tice,kg.neznam sta da reknem pametno ako dokt.kaze da je o.k nebrini.
Vjeruj kad god odemo na vaganje ja mislim ima vise od ocekivanog al eto prevarim se....
Mi cemo ici,cim zaraste cuna,jedva cekam abd.da vidim kg.pojedo se ziva kako napreduje od ove hape......

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 12758
22.1.2010 14:42:01   
ivanak
Ma neću sad o tome razmišljati, bit će dobro...
A za kile sam se neugodno iznenadila... kontala sam bar 8 kg kad ono fali 300 grama....
Ali pto najgore on jede sve živo, koliko god mu ja dala i od krute hrane i od mliječne.... sve, baš sve.... i mogu ti reći da puno i kaka. Svaki dan ima najviše 4-5 kakica, punih gača.... pa možda i to je razlog....ne silim ga ništa što neće. Ali on puže i puno se igra....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12759
22.1.2010 14:44:52   
Anoniman
pa jako je zivahan pa zato sigurno,nemoze biti drugo.
A nevjerujem da zbog kake ima malo kg.
I mi kakamo punoo u zadnje vrijeme ,a mora kad stalno nesto zvoca ili je caj,sok ad,ili  kruta hrana pa mora negdje izaci sve to nepotrebne tvariuser posted image
mi smo dosad dobijali,mjesecno po 1kg.
Zadni put smo imali 8kg. a sada neznam jojj,pojede me neizvjesnost al necu da mislim na to!!!

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 12760
22.1.2010 14:58:36   
Meri29
IZVORNA PORUKA: dadada

A hoce li vam to biti prvi zvanicni izlazak iz kuceuser posted image ...sjecam se ja svog...imam cak i slikeuser posted image user posted image user posted image

Vec smo jedan dan setali malo,krug oko naselja i kuci :-) Ali tada nismo imali kolica, za kengur ste nam rekle da je prerano pa smo se nosali. Slikali smo se, Majda spavala, cini mi se da nije ni osjetila da smo izasli napolje user posted image Ali ovo nam je sada kao prava setnja jer smo sa kolicima.
A jesmo mali skroz, ali moramo izaci malko iz kuce. Ma samo na desetak minutica, da mi Majda osjeti i hladnocu, svjez zrak i sl. Nije isto izaci na balkon i izaci napolje. Inace obozavamo snijeg, ali danas nam bas smeta user posted image
Felix drago nam je da je Anel dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12761
22.1.2010 15:07:51   
Ex Yu
samo da vas malo pozdravim da vidim jesu sve bebare na broju jesu svi zdravi i nestasni

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12762
22.1.2010 15:19:52   
bebita
uf, uf, aktuelne su cune. sretno hrabrim momcima user posted image user posted image

ja imam sad pitanje kod ovih NEobrezanih...gdje to navlacite, gore? zvuci kao da svi navlace kozicu gore, meni receno dole pa da cistim. nemogu je dole navuci, a kad smo bili kod dr jednom na pregledu spustila je praaavooo da su meni oci ispale kakouser posted image

Dean 07.08.09.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 12763
22.1.2010 15:30:20   
iv@ncica
Hanady- slika  super..neka  vam  snijega..i  mi  jucer  bili  u  setnji  malo  se  omaklo  duze ..pa  mi  danas  opet  kasljuca,  a  nos  i  ne  curi  vec  je  negdje  duboko  zapelo  malo..a  taman  nam  se  smirio  kasalj..
a  koprcanje  kazessss..user posted image user posted image  jadna  ti sve  mi  te  zao.user posted image ..ma  evo  ti podrska  od  mene   heheheheeeheh
DAdaa- i  mi  se  prokakimo pred  zube..i  obavezno  barem je  jedna   stolica  proljev..ma  mozes  i  obicne  banane  izgnjeciti..stisnut  ce  ga,  za  svaki  slucaj.
Ajdin-  ma  sretan  rođendanih   i  evo  ti  od  nas jumbo  paket  pelena  hahahha  i  svih ostalih  naprdica user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12764
22.1.2010 15:47:19   
marinčii
Evo vratili se od pedijatrice. Imamo 70 cm, 7700 grama i obujam glave 44 cm....
mi smo malo mlađi od vas a imamo 7 250gr,naša pedijatrica kaže da je ok,pa se ja ne sekiram ..pa nebi imalo smisla da dobiju svaki mjesec kilo imali bi do godine dana 13 kg ili i više to bi bilouser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12765
22.1.2010 15:49:18   
bubuli
rodjena je sa 4540gr a duga 54cm
sa mjesec dana narasli smo na 60cm i vaga je pokazala 5420gr...
nakon svega mama je zadovoljna :)))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12766
22.1.2010 15:50:22   
bubuli
ehh ovo sam htjela upisati na temi kako napreduje vasa beba al eto upisa ovdje:)))
mama je malo pukla heheheh

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 12767
22.1.2010 16:03:32   
Hanady RR
mašallah za napredak beba...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a drage moja iv@ncica hajd što mi najavi koprcanje...već mi sredio da mama čuva djecu i kaže da se spremim izlazimo večeras....

sve kontam da nije kakav važan datum za nas...al nije...jedino da sam senilna pa se baš nemogu sjetit...još kaže da se fino sredim...ono baš detaljno. hajd možda je kakvo iznenađenje...vala bi mi godilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 12768
22.1.2010 16:15:28   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: Hanady

mašallah za napredak beba...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a drage moja iv@ncica hajd što mi najavi koprcanje...već mi sredio da mama čuva djecu i kaže da se spremim izlazimo večeras....

sve kontam da nije kakav važan datum za nas...al nije...jedino da sam senilna pa se baš nemogu sjetit...još kaže da se fino sredim...ono baš detaljno. hajd možda je kakvo iznenađenje...vala bi mi godilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote
user posted image user posted image user posted image Lijep provod zelim,a razlog i nije bitan vazno je da malo vremena posvetite samo sebi i da se lijepo provedete.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12769
22.1.2010 16:19:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

Hanady- slika  super..neka  vam  snijega..i  mi  jucer  bili  u  setnji  malo  se  omaklo  duze ..pa  mi  danas  opet  kasljuca,  a  nos  i  ne  curi  vec  je  negdje  duboko  zapelo  malo..a  taman  nam  se  smirio  kasalj..
a  koprcanje  kazessss..user posted image user posted image  jadna  ti sve  mi  te  zao.user posted image ..ma  evo  ti podrska  od  mene   heheheheeeheh
DAdaa- i  mi  se  prokakimo pred  zube..i  obavezno  barem je  jedna   stolica  proljev..ma  mozes  i  obicne  banane  izgnjeciti..stisnut  ce  ga,  za  svaki  slucaj.
Ajdin-  ma  sretan  rođendanih   i  evo  ti  od  nas jumbo  paket  pelena  hahahha  i  svih ostalih  naprdica user posted image user posted image

dala sam mu vec bananu...rizu nije htio okusiti...pa vidjecu kako ce biti

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12770
22.1.2010 16:23:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: Hanady

[/quote
user posted image user posted image user posted image Lijep provod zelim,a razlog i nije bitan vazno je da malo vremena posvetite samo sebi i da se lijepo provedete.

E, Hanady svaka cast tvom supruguuser posted image user posted image user posted image user posted image trebao bi odrzati kurs ovom momuser posted image user posted image ...nego lijepo se ti nama provedi user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 12771
22.1.2010 16:23:15   
iv@ncica
neka  neka..odmah  ti  na  brazilkuuser posted image ...usminkaj  i  nju  i  sebe  heheheh  tako  treba...
suti super kad  ti  ko  ima  cuvati  djecu..a  i  muz  ti  jeuser posted image .. kad  ti  hoce  iznenada  osvjeziti  zivot..pa  barem  malo  i  tako ..sretno  ti  onda  i  uzzzivajjj...bas  mi  je  drago ..ja  cu se  kark  radijatora  koprcat  hahaha..mog  andreja  niko  nece   da  cuva..zlocu  moga  ovisnog  o  meni  ;)))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 12772
22.1.2010 16:25:54   
iv@ncica
daadaaa-mozes  mu  u rizu  zgnjeciti bananu  fin  obrok..a  bolje  pojedu  rizu,  nego samu.  mi  svasta  mixamo  nekad...
a  i ovaj  moj  kaslje  danas  opet.. nosa  ne  curi..sve se  nadam  da ce  se  smiriti...pomalo

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12773
22.1.2010 16:26:53   
Anoniman
nema nam jos ni p.mamme ...poky se izgleda bas zadala s strebanjem...ex yu...niobe...ovo bas rasulo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12774
22.1.2010 16:34:04   
Ex Yu
zene se dale u druge stvari hranimo i ganjamo bebe i farmu user posted image to je sve sto nam je ostalo ja od ovog svog nemogu maket penje se uz sve sto mu dodje blizu nemiran je da Bog sacuva al je i simpatican i vraglast ... cvjece zemlja papir cigare to mu je poslastica sve mi pojede po kuci stalno moram bit snjim ... a o kilicama ja nebi mi nismo kompetentni jer smo vec nagurali na skoro 15 ... al uopste nigdje nije debeo ono da je debeo sta ja znam jest buca i ima slaufice malo ... al je taman ...

AL je zato za nosanje pakao ledja me bole da nemogu maket cjeli dan je po meni i odvali mi sve ... juce sam popila analgin jer je hodo po meni i stao mi tacno na jajnik nogicom i propo unutra skroz nekako to me tolko ukljestilo da nisam mogla 2h ustat ... ma ludnica je snjim

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  509 510 [511] 512 513   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  509 510 [511] 512 513   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *