|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  508 509 [510] 511 512   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.1.2010 11:31:59   
mnn
ena moja ja luda od zubiju i svega.uf uf...i pa stalno nešto...ljubni ti nama anela puno.ivančica ajde neču kukati..pokušati ču....uf neču hvala vam na podršci.user posted image

jučer bili u gradu ja i alex išla sam mu kupiti hlače..to djete je urlalo u dučanu..vikalo..brojalo..i kad ga ljudi pogledaju odmah prestane pa opet krene..jojjjj...ali kaže da mora tako jer mu je dosadno...kad skuham juhu idem ga vozati jer mi je dosadno...sad je u hodalici i brojiiiii...to djete je na baterije samo gdje puni te baterije...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12726
22.1.2010 11:32:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

IZVORNA PORUKA: marinčii

hanady curice su preslatke,hrabra si ti kad ih izvodiš na snijeg,,ja jeli imalo hladnije ne mrdam nigdi baš sam pre plašljiva što se tiče ti prehlada,iako mislim da možda napravim još gore ako ga previše štitimuser posted image  

ti plašljiva...ja sam gora...pa ja kad čujem da neko u zimbabve ima brohitis počnem da se tresem od trshga...al sam skontala da je bolje da je izvedem vani kad je hladno i snijeg ...svi se bakcili razbježe a i ona se bolje čeliči...evo čist primjer već tri dana slini a nema brohitis...znači mamina guzara ojačala velika beba.

drago mi je da je malena ojacala bravoooo
ma i ja sam takva dok,je zime neidem van.Al sto bi ja ko i izasla mm je gori nego iko,non stop mi nabija na nos mozda mu je zima,pa pojacaj radijatore bla,bla
probi mozak.
A sto se tice,popustljivosti u svemu tome on ce ga skroz razmazit ja nisam takva mada se mozda neciniuser posted image nekom.
Meni je svejedno nekad i kad place,al naravno kad znam da ga neboli nista vec da se oce nosat.
Gledam da ga zabavim nekako,na sve nacine .
Dok,mm je popustljiv mesecini dopustiobi da se na glavu mu pokakiuser posted image ovaj nebi nis rekao.Valjda gdje lici na njega pa ovaj puca od dragosti.
Kad bi mogao nebi mu dao nikako plakat ...
Bas,mu ugadja a ovaj,lopov konta pa koristi guzvu cim mm .na vrata kuci ovaj rukice siri sam ga naucio.

Neposredna veza do poruke: 12727
22.1.2010 11:34:19   
Mya_81 RR
Hanady, slika je super user posted image

i neće biti bronhitisa sigurno user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12728
22.1.2010 11:34:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: dadada

Ko o cemu ja o srauser posted image ...Andrej mi ima proljev...je li moguce da je od zuba (da se spremaju) ili da se pocnem brinutiuser posted image Inace je normalan...igra se, skici, vristi ...i tako to

Da, da vrlo moguće user posted image user posted image  i moj B se prosere user posted image  kad ide novi zubić.

pa to bi bilo bas, bas user posted image ...ja mislim da je on najstarija krezubica ovdjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12729
22.1.2010 11:34:34   
noaa
Dobro jutro i sretni mali rodjendaniuser posted image user posted image user posted image ja jedva na oci gledam al meni nije problem beba i budjenje nego drugarica Hanadyuser posted image user posted image user posted image a sta cu kad se volim druziti s njomuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12730
22.1.2010 11:35:03   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

Koja nam beba2009 slijedeca slavi rođendan?
Ima li neka u januaru?
Ili je prva Farah(Hanady)?
Ima li još neka u februaru?

vidi enise vrjednice ja sad skontala

http://www.ringeraja.ba/forum/bebe-rodjene-u-2009-god/m_196580/mpage_5/tm.htm#504677
evo link sve bebe na jednom mjestu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ne vidim link???????
Nije valjda da je ta tema napokon sređena?????????

Nađoh u citatu.
user posted image user posted image user posted image user posted image
Baš mi je drago da je vrijednica to obavila....

< Poruku je uredio tajra -- 22.1.2010 11:38:52 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 12731
22.1.2010 11:35:25   
Anoniman
to djete je na baterije samo gdje puni te baterije...
user posted image user posted image pune se na maminom mozgu,gdje nas zezaju i iscrpljuju.A sta ce biti tek,kad prohoda non stop trcakaranje za njima i govoreci,ne to ne,ne ,ne...nigdje kraja
Drago,pile malo ljubim ga punooouser posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 12732
22.1.2010 11:36:32   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa

Dobro jutro i sretni mali rodjendaniuser posted image user posted image user posted image ja jedva na oci gledam al meni nije problem beba i budjenje nego drugarica Hanadyuser posted image user posted image user posted image a sta cu kad se volim druziti s njomuser posted image user posted image user posted image

a ja poranila...u 6 jutros...i sve djeci govorim...dobro je mama dobro je mm na poslu danas do 6 i još najavio koprcanje večeras...e nek mi je Bog na pomoćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12733
22.1.2010 11:36:56   
Hanady RR
tajra ja uredih poruku imal sad linka

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 12734
22.1.2010 11:38:06   
Hanady RR
dadada garant zubi al opet potrebno je da taj proljev saniraš...sugerišem humana sa bananom, probitik, zdrav, hranjiv, jeftin i beba za 10 nakon 3 sata :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 12735
22.1.2010 11:40:48   
R&T@
Hanady, hvala....
Odoh tamo mahalati....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 12736
22.1.2010 11:44:10   
Anoniman

dadada garant zubi al opet potrebno je da taj proljev saniraš...sugerišem humana sa bananom, probitik, zdrav, hranjiv, jeftin i beba za 10 nakon 3 sata :)

za sada je samo jednom kakio...mislila sam mu za rucak rizu napraviti...a kupit cu i to...ako nista da mu veceras dam

Neposredna veza do poruke: 12737
22.1.2010 11:49:03   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada

za sada je samo jednom kakio...mislila sam mu za rucak rizu napraviti...a kupit cu i to...ako nista da mu veceras dam

ma ja ne rizikujem sa tim proljevom...odmah beba oslabi...čim vidim ja humane malo dam...dobro je da se nađe u kući...vjeruj ja sam baš sve kod djece sanirala time...i kad mi propišu linex ja dam humanu

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12738
22.1.2010 11:56:04   
Anoniman
dadada ako se proljev nastavi al više od 5 stolica na dan uzmi prolife, to je super radi odmahuser posted image ...

Neposredna veza do poruke: 12739
22.1.2010 12:02:47   
škorpija
Hvala na čestitkamauser posted image , danas je Ajdinu punih 9. mjeseci a kmeza ko da mu je dvauser posted image .
Što se tiče ozlaska van na minusima ja sma ZA, neko je stavi tekst da dejca poslije izlaska na hladnoću sline i curi im nos i na taj način se čiste dišni putevi, e ja se toga uhvatila ko pijan plota pa gotovo svaki dan u šetnju. Doduše sad se malo pazimo do suneta da se ne prhladimo, a polsije akobopgda opet po staromuser posted image .
Hanady koju humanu daješ, jel običnu ili (curice su ti medene)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12740
22.1.2010 12:03:43   
škorpija
i da marinči svaka častuser posted image da ne pročitah tvoj post i ja bih zaboravila da nam je danas mali rođendanuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12741
22.1.2010 13:18:17   
Anoniman
Evo bila u apoteci i marketu...humana ima samo mlijekouser posted image mislim u ovoj apoteci

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12742
22.1.2010 13:18:47   
Anoniman
Sretan rodjendan nasem drugu Ajdinuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12743
22.1.2010 13:19:51   
škorpija
hvala, hvalauser posted image ,

milsim da te humane s bananom ima u merkatoru na socijalnom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12744
22.1.2010 13:21:00   
Meri29
Kada vidim ove hrabrice mame i bebe sto setaju po zimi i mi bi isli. Pa zato kolica i sluze, da se vozikamo po svakakvim uslovima, a ne samo kada je sunce napolju. Sutra idemo 100%, danas nam se najavili gosti, dolaze na babine pa nema smisla da nas ne zateknu kod kuce user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12745
22.1.2010 13:23:05   
škorpija
meri vi ste još maliuser posted image , pola sata napolju vam je sasvim dovoljno po ovoj hladnoći, možda da napravite krug po dvorištu ili ispred zgrade (zavisi gdje živite)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12746
22.1.2010 13:29:02   
Anoniman
jel me neko traziouser posted image
evo,skorpija izvjestaj o cuni.......
Cuna,je superrrr otok spao glavic crven i sada neplace,neboli ga vise hb.konci i dalje strseuser posted image to,nije nista strasno otpast ce oni sami kada neznam bitno da neboli.
u nedjelju se kupamo abd.red je ......
eto toliko,idem evo kmeci zadrijemo......

znaci sve za 10tkuuser posted image nemoj brinuti,mislim glupo da ti to kazem kad znam da mislis na to al nemas potrebe punooo brinut!!!!!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12747
22.1.2010 13:30:47   
škorpija
hej super, drago mi je da ga više ne boli, to je najbitnije, a ćuna će ispasti lijepauser posted image , na kraju. me ne sekiram s  previše, biće teško prva 2-3 dana a poslije sve super, drago mi je da sve ipak na kraju prođeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12748
22.1.2010 13:35:10   
ivanak
Ej, kako ste mi?
Evo vratili se od pedijatrice. Imamo 70 cm, 7700 grama user posted image user posted image user posted image user posted image i obujam glave 44 cm....
Dobili smo dvije inekcije... pa smo plakali.... user posted image user posted image user posted image user posted image i ne trebamo više ići do iza 1 godine.... bar smo se iglica riješili neko vrijeme user posted image user posted image user posted image .
Malo mi je čudno koliko imamo kila, ali ajde...
Izgleda da ćemo trebati cap cap napraviti na čuni kad bude veliki, jer valjda ima uski otvor na piši.... jadničak moj maji

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12749
22.1.2010 13:35:27   
škorpija
Ex Yu ženo jesi li živa, kako Danijal, jel i dalje bucika, što se ne javljaš, mrsko ti pisati iliuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  508 509 [510] 511 512   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  508 509 [510] 511 512   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *