|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  506 507 [508] 509 510   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.1.2010 0:22:51   
Anoniman
Hanady plizzzzz javi kad bude taj, što dadada reće, ćunić user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj ivancice i mene više izludiše obrazi user posted image , vidjet ćemo hoće li pomoći ova krema što mi je myb@by predložila pa ti javim user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 12676
22.1.2010 0:24:53   
Hanady RR
pa zar si sumnjala...draga enisa. to ima da bude hit emisija.

ljubim ja B obraze.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12677
22.1.2010 8:55:30   
Anoniman
jutro žene,jucer smo bili na pregledu i kaže doktor da nije nista samo mu jos nije dovoljno ojacao misic na prelazu iz jednjaka u želudac pa se hrana  zato vraca a misic ce ojacati postepeno sam od sebe. medjutim mene nesto drugo brine vagao ga i dobio je samo 100g za 2 tjedna dosad je dobivao vise od kile mjesecnouser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 12678
22.1.2010 9:02:14   
ivanak
Mi danas idemo na cijepljenje, i ja mislim da smo onda mirni dugo, dugo....
Joj, to mi je najgori dio svakog pregleda. Ako mu da jednu inekciju, onda neće plakati. A ako mu dava dvije inekcije, onda hoće plakati...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12679
22.1.2010 9:03:15   
ivanak
Pa da nije možda zbog tih povraćanja dobio malo kila???
Koliko ima mjeseci mali bebi?

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 12680
22.1.2010 9:24:44   
Mya_81 RR
Marijanna, bebi je sigurno manje dobio zbog bljucanja user posted image ali po meni nije ništa strašno dok se ne počne gubiti na kilaži...je li ga dojiš ili je na AD mlijeku?

Mi smo imali naravno lošu noću koja je bila malo bolja od prethodnih...do 3 se nije budila, a poslije toga jedno 6 puta...ne znam stvarno šta je više u pitanju....samo počne kmečati, onako tužno, znači ništa je ne boli jer bih pretpostavljam plakala malo jače...

IZVORNA PORUKA: škorpija
Mia prenesi  ljubac za Minju

Cura se sva rastopila i šalje kiss back user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 12681
22.1.2010 9:25:58   
dafri
Jutro,
marijanna možda jeste dobio malo manje nego inače ali vjerovatno bi ti doktor naglasio ako je to nedovoljno

Mi se imamo još dugo vakcinisati jer smo kasnije krenuli,a i Unu tata čuva dok prima bocu
Danas idemo malo na put,do svekra a U mrzi sjedalicu,pa ne znam kako ćemo preživjeti,nije baš predaleko sat-dva,krenućemo pred njeno spavanje,nadam se da će biti ok.
A prolopovila se pravo,sinoć ja i mm otišli u grad,a ona zaspala,moj tata je čuvao,kad on zove za sat vremena,ustala i hoće da se igra i mi se morali vratiti

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 12682
22.1.2010 9:29:06   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: aida84

Evo mene opet...niko me prvi put nije primjetio i nije mi odgovorio:(

user posted image Sorry...user posted image

Dobro nam došli...a ne znam jesi li i prvi put pitala za puzanje..sve je to individualno...škorpija ti je napisala da je Ajdin sa 6 mjeseci, mi ćemo sad za par dana imati 7 i ne znam je li se ovi naši pokreti uvrštavaju u puzanje, ali u svakom slučaju ne mogu je samu ostaviti na podu bez nadzora...i ne mogu vjerovati da već sada uglavnom poseže za onim što ne smije dirati...ma, kako samo zna user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu aida84)
Neposredna veza do poruke: 12683
22.1.2010 9:30:39   
Mya_81 RR
Dafri, tvoja Una je prva za koju sam čula da ne voli AS....bebe obično u autu zaspu ili se baš smire...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12684
22.1.2010 9:34:50   
marinčii
jutro generaciji,mi smo se noćas 3 puta budili,evo i sad smo nervozni valjda od vakcine joj više i te vakcine imamo još jednu onda smo mirni do 13 mjeseci,
ivanak sretno na vakcini,da ga puno ne boli
marijanaa ne brini se nije to malo dok ne gubi sve je super,evo mi imamo 6 ipo mjeseci i 7 250gr,za dva mjeseca dobili 800gr i doktor kaže da je ok

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 12685
22.1.2010 9:39:52   
marinčii
i da čestitamo malenom Ajdinu 9 mjeseciuser posted image user posted image user posted image ,ah kako dobro pamćenje imamo pa se sjetimo i prije nego nam se pohvalite da ste sad već velikiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12686
22.1.2010 9:41:14   
dafri
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Dafri, tvoja Una je prva za koju sam čula da ne voli AS....bebe obično u autu zaspu ili se baš smire...

Znam da većina bebica voli ,i ona je voljela dok je bila manja,a sada pokušava da ustane iz nje i vrišti,danas idemo pred njeno spavanje pa se nadam da će zaspatiuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 12687
22.1.2010 9:41:51   
anidla
jutro i od nas dvoje user posted image

sinoc smo imali tesku noc...Noa se budio svakih pola sata i na kraju od 3 ujutro nije ni spavao....stalno se mrsti i udara nogicama i nervozno mase rukicama,...bas sam se zabrinula da bi jutros poceo da vristi, place...suze su isle jedna za drugom...joj jes mi se nesto stislo....zaspao je uz flasicu oko 8....meni se vise ne da spavati jer samo razmisljam o njemu sta mu je bilo i o sutrasnjem danu i ultrazvuku vrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12688
22.1.2010 9:47:18   
R&T@
Marijanna, hvala za naziv šampona. Jeste poskup, ali pokušat cu, smeta mi pravo, kao da joj je prljava glava....I mi smo stalno bljuckali, ali prođe...za kilažu ne brini, ne može uvijek isto...user posted image
Iv@ncice, ma bitno je da se privjesak krece, kažu da bebe koje ne puze ranije prohodaju. Mogao bi on tebe ubrzo iznanaditi...A po to "režimu ishrane" vidi de da smo slični. I R. jede sve što i mi,...zato i imamo po šest zubica, a ne kao ostale bebe krezavice....I žao mi je zbog prve ranice...Šaljemo mu kutijicu user posted image sna, da nauci spavati ciiiiiiijelu noc...
Hanady, hvala bogu pa mi taj doktor cunic ne treba...
Ivanak, sretno danas. i mi imamo još jednu bocu, ali odgađamo...(P.S. Čestitam na drgoj trudnoci i divim ti se....)
Mya_81 i tvojoj curi je vrijeme da pajki po noci pa joj šaljemo paketic user posted image  sna

Vidi se da moja beba sad spava pa se ja raspisala

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 12689
22.1.2010 9:50:05   
Anoniman
nama je noc bila ahh,da je tak svaku noc.Zaspo 15-do 9.nije ni 10bilo.A meni ce mm.ustat ce on tebi opet vampirat sto si mu pustila da zaspi,zaspo sam .
Pa eto,reko neznamuser posted image
Hajd ti kaze lezi,snjim sta znas kad ce on ustat ,otjero me morala na zor ic lec.
Zaspim,oko 00.00 place aj reko eto ga na kad on gladan.Dam cucu i nastavi spavat hb.Oko pola 4 jeo.
I nastavio spavat i tako do 9.spavali
Mislim da je sve bilo do sijalice heheh,bogami da je ona bila jaca on bi ustao a ovak mracno pa spavao.
Koscice,me bole od leznja,ono sinoc je bila proba vise neidem tak rano lec snjim dugaaa noc.

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 12690
22.1.2010 9:59:02   
Apotekarka
jutro...snijeguser posted image
Mi smo malo bolje spavali nego proslih noci...
Ajdin sretan rođendan...
Mya znam kako je ista situacija a kad place oci ne otvara...
Ivanak sretno na vakcini
Felix kako je mali Anel od suneta mislim...
marijana  iu mi smo za 55 dana dobili 760 gr i moj jedno mjesec bljuckao pa ne znam,sad se smirilo...
Marinci ljubni mateja
anidla bit ce to ok
Nemam vremena da pisem odoh jesti da ne ofalim nedo Boguser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12691
22.1.2010 10:01:19   
Anoniman
Apotekarko,superr bolje mu je evo ga sjedi u sjedajki ...Skoro se kakio,pa ga sredjivala sad pjevusi.
Kako,nam je drug Antonio spavao.
I kod,nas pada snijeg!

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 12692
22.1.2010 10:03:27   
ivanak
Hvala, valjda će biti ok.... Mi smo sinoć za razliku od nekoliko prijašnih dana, lijepo spavali - nije se budio....

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12693
22.1.2010 10:06:24   
Anoniman
ivanka mi smo na zadnjoj,boci dobili samo jednu u desnu rukicu haman.
Anel,je uzadnje vrijeme opsjednut cucomuser posted image stalno,je u ustima igra se snjom ili ju zvace neda je ispustit.

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 12694
22.1.2010 10:06:38   
R&T@
felix, vec sam o tome negdje pisala, ali zaista vjerujem da bebe koje ranije legnu i uvijek u isto vrijeme, spavaju mnogo duže...I
I nama su sve lampe smetale, pa sad upalimo svjetlo u hodniku, da imamo samo malo svjetlosti...
Apotekarko, prijatno, sad moram i ja jesti da ne zaboravim...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12695
22.1.2010 10:09:24   
ivanak
Pa to je normalno da se igra s njome, žvače je radi zubi. Moj Antonio voli čuču, ali i igra se s njome. Lupa s njome, pa ima ovaj jedan trak na njoj pa ti to proučava.... stalno nešto novo radi s njome.... 

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12696
22.1.2010 10:10:59   
Anoniman
nije prije tak bilo,sad je neispusta iz usta al smiruje bolje od apaurina user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 12697
22.1.2010 10:11:47   
Anoniman
Darfi, i Andrej skici i vristi u AS kada ne spavauser posted image ...ja se naoruzam s predmetima...pa kada pocne, samo iz tasne vadim igracke, maramice, case, flase a onda obicno dodjemo vec do cilja...jedino put na more je biouser posted image

Aida...obicno nismo tako nafurane da ignorisemouser posted image ...dobro ti nama dosla...i ti i tvoja mrvicauser posted image user posted image ...evo ti ovaj smiley za ubuduce...ako ti neko ne odgovori user posted image

sto se puzanja tice...Andrej je tek s nekih 8 mjeseci propuzao...ja sam mislila da nece nikad, jer nam je i pedijatrica rekla da ima beba koje nikada ne propuzu vec odmah prohodaju...a ti slobodno stavljaj nju vec na pod da se "kobelja"

p.s ova kokerka ti je preslatka

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12698
22.1.2010 10:13:45   
Anoniman
Hanady...imal' sanse da oni emisiju stave na youtube da i mi koji nemamo hs pogledamouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12699
22.1.2010 10:18:51   
Meri29
Dobro jutro user posted image
Nadam se da su vase bebice dobro i da su raspolozene da prenesete malo tog raspolozenja i do nas user posted image Mi stalno placemo i placemo i placemo... grcevi nas izludise... jedva cekamo da pocne plakati bar zbog zubica, grceve vise nikako ne volimouser posted image user posted image
A i danas smo htjeli da se provozamo u novim kolicima kad ono preko noci pao snijeguser posted image user posted image user posted image user posted image Nista nam ne ide od rukeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  506 507 [508] 509 510   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  506 507 [508] 509 510   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *