|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
21.1.2010 13:24:38   
mamica87
mama sve odradi i rodi ga..a on lici na tatu i voli ga, mama bude
user posted image user posted image user posted image jest vala upravu si!!

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12651
21.1.2010 13:47:05   
marinčii
ja dosad sam možda jednom mu rekla ne ne,preblaga sam mislim da ću ga skroz pokvaritiuser posted image ,al valjda dok malo poraste budem i ja postala stroža user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 12652
21.1.2010 14:30:30   
Anoniman
bebana ja svog nikolu vodim skoro svaki dan vani,naravno ako nije jak vjetar ili kisa..najbolje uklanja tjemenjacu mustelin sampon,malo je skup 20km al stvarno djeluje vec nakon jednog pranja

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12653
21.1.2010 14:46:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

pozz generaciji,svim bolesnim bebicama želimo da što prije ozdrave user posted image user posted image ,mi smo jutros bili na vakcini dobili zadnju di-te-pera,a valjda trebali i hepatitis al doktorica veli taj ćemo odvojit da ga nebi puno bolilo tako da idući mjesec moramo još tu primiti i onda smo mirni do 13mjeseci,nije puno plako mamina duša ,ja naravno nisam ušla s njim jer sam prevelika kukavicauser posted image ,mm išao umjesto mene..
a,dusa mala bas mi je zao sto su ga boliuser posted image user posted image user posted image
cuj,strah te hehe,ja uvijek idem sama s A na vakc.jer mm.radi od pola8.odemo snjim do bolnice  blizu,nam za minut stignemo.
Nije mene strah,samo mi bude zao al malo ga pikne i gotovo

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12654
21.1.2010 14:50:00   
aida84
Evo mene opet...niko me prvi put nije primjetio i nije mi odgovorio:(
Procitala sam dosta postova i ima vas puno koje znam jos sa foruma trudilica, pa sam se sa vama druzila citavu trudnocuuser posted image
Moja Nejra ima oko 4 mjeseca, jos je muce grcici...sutra ide na kontrolu i vakcinu...
Sa koliko mjeseci beba pocne da puze?
pozz

28.09.2009. si nam uljepšala život svojim dolaskom!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12655
21.1.2010 14:54:31   
Anoniman
aida,pozz zao mi je sto malenu muce grcevi koristitel sta protiv grceva.Mi smo se masirali,leznaje na tibi i kapi sab simplex koristili.
Sto se tice puzanja,haman od 7mog.mjes.ako se nevaram sve zavisi od bebe do bebe...Kako koja,propuze

(odgovor članu aida84)
  Neposredna veza do poruke: 12656
21.1.2010 15:14:46   
škorpija
aida dobroošla, i ti i tvoja Nejra, ovdje moraš boldirati ponekad jer mame puno pišu pa se izgubimo u postovima, moj bebi je počeo puzati sa 6. mjeseci, ono pravo, al ne znam šta ti je za timuser posted image , jao samo kad se sjetim onog divnog vremena kad ga nađem tamo gdje sam ga ostavila, a sad....user posted image
mojbebac, tako mi je drago zbog tebe, šef ti je divanuser posted image , uh ima da se nauživate, i ti i anja
feliks, znači čundara i dalje ko kupusnjačauser posted image , mi akoboga idemo da našu rascvjetaju u ponedjeljakuser posted image , uh već sma ko na iglama, ne spavam haman nikako od sekiracije

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12657
21.1.2010 15:16:57   
aida84
koristili smo caj od komoraca i kamilice i espumisan kapi ali nista ne pomaze...sad smo joj kupili plantex caj pa cemo vidjeti, vise ne znam ni jesu li grcevi...bili su prosli 15-tak dana pa se ponovo pojavili...
felix kako je tvoj Anel...sjecam se kad si se porodilauser posted image

28.09.2009. si nam uljepšala život svojim dolaskom!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12658
21.1.2010 15:20:33   
Anoniman
skorpija,i sama sam takva bila kad se priblizavalo imala sam brigu mislila na to stalno.A evo iskreno cu ti reci nemoj brinut,malo smijesno al eto znam da je tesko a nemislit na to bit ce sve uredu.Malo ce biti frke prvi,dan al prezivjet cete abd.i mi smouser posted image ...
Taj,dan prvi je najbitini,jer su nama rekli da rana svaka boli 24.sata sad sve zavisi,nije kod svakog isto .Dok je nekog,bolilo manje nas je recimo vise,samo neznam sto.
I bas tacno je drzalo 24.sata .
Sutra dan kao da nis nije,bilo samo ga moras pripaziti da se neurijedi moras imat cetvere ociuser posted image
Bar PRVA DVA ,dana .poslije sve normalno.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12659
21.1.2010 15:25:07   
Anoniman
Dobro,aida hvala na pitanju.
Anel je lopuza velika sada ,porastao masallh.I mi smo brorbu vodili s grcevima puna 3mjes.i proslo.I ja sam svasta koristila al iskreno,dzaba kad ono naleti radi  sta hos dok,ga dobro neizmuce nece se proci.Tako zaspi ,i do sutra dan skoro opet isto u ista doba.
Probaj,sab simplex ja sam stavljala u mlijeko flasu po 15kapi,i plus na cucu po koju kap.Sad,neznam jel dojis ili flasu???
Joj,zene ja sam skoro potrosila kapi za desniuser posted image kad je anel nervozan ja samo na cucu po kap,po kap i nestalo nekad sam stavljala i kad nije trebalo da usutiuser posted image .Pogotovo kad smo se sunetili,rekoh nebil usutio na cucu stalno kapal nadam se da mu nece nis biti !!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12660
21.1.2010 16:52:15   
iv@ncica
draga  moja evo  moj andrej  jos ne  puze  naprijed, a  veliki  vec  se  kotura..guza  unazad..vrti--guza..dođe  do  cilja  ali  nikako  naprijed..a vidi  koliki  je ...kako je  bio  pceo  ja milsila  sa  6  ce  hodat  a  ne puzat...sve ti je to  do  bebare..jos  je  moj  ziv  hoce  sve..i  prije  ce  menisecini  prohodati..al  hajde  bar  sad  sam  bila  opet  malo  u  miru  ne  mice  daleko...i  u  hodalici  pici..pa  sam    barem  nesto  mogla  od njega..a  sad  nista..privjesak  sto  neko  rece...
i mi  svaki  dan  barem  malo  idemo  vani,,,danas  tata  radi  2, pa ga izveo  dok  sam  ja  pravila rucak.
inace  ja  ne  znam  sta  cu  sa  ovim  svojim  malim  on  bi  stalno  jeo..ko  god  jede, kad  se  kava  pije, sta god  se  gricka  on  trci  i  vristi  govori  am am am..i  ako  ne  das  mu  malo  da  mljacka  crce  od  galame...ma  smijesan je  pravo...drago  meni da  jede  ;))))  ima  9,350 pa nije  strasno

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12661
21.1.2010 18:23:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: myb@by

Krema se zove Wind und Wetter creme

Kupila danas pa ćemo vidjeti....

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 12662
21.1.2010 18:24:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

hanady nek popzove dr. zvizdića i skaku u emisiju, fazon bi bilo da ima obe strane, modernu i tradicionalnu.

Odličan prijedlog user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12663
21.1.2010 19:07:10   
Ella_H
Poz mamice i bebe kako ste mi?
Mali Ammar kao i inace slusa mamu ruca igra se,
popne se nekako na koljena pa se mice gore dole
ahhahaa meni je to smjesno mozda uci puzanje
u jednom mjestu..
Aida dobro nam dosla ti i tvoja cura
puzanje je od bebe do bebe razlicito neke
bebe cak nikad i ne puzu samo se pocnu uspravljati
uz namjestaj..

Poljubac svima veliki
dadadaaaaa meni je koza u zadnje vrijeme bas cudna
od ledja do uha i na jednom obrazu ama ko tinejdzerkica sam
kakva haha kazu stress a meni ni briga nije proci ce
uglavnom prva godine poslije bebe je i za nas majke
jako turbulentna
Ljubim sve cure i momkeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12664
21.1.2010 20:37:54   
Meri29
Vidi se ko je aktivan navecer, cim mama nema to znaci da su bebace preuzele glavne uloge user posted image Neka, nema veze, pohvalicu se samoj sebi onda-mi smo upravo dobili kolicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sada mozemo ici u setnju svaki dan, a evo je i sada spava u njima, a nama se ruke oslobodileuser posted image user posted image user posted image user posted image Uuuuuhhhhhh brate koje olaksanjeuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12665
21.1.2010 20:40:54   
sheri
 bravo za kolica i za odmorene rukeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12666
21.1.2010 20:51:45   
iv@ncica
cao mame..
evo  i  nas  kratko..danas  bio bebac  vani  na  vjetru  pa  mu  jos  crveniji  obrazi nije  ni  nivea  vjetar voda  pomogla..uh..srdim  se  i  srdim  po2-3  sata...
prvi  pad  i  krvuser posted image -maloprije  moj frajer  koji  non-stop  hoce  da  jede  i  stalno  govor  am  am..dok  sam  mu  pravila  jesti  spustila  ga u  vrtic  s  igrackama...ali  on  skuzio  da  ja  mjesam  hranu  njemu  i  dok  je  stajao nezgodno  se  spusti  i  pocne  da  place,  ja  kontam  ma 100  puta  tropne  ali  se  nema  gdje  udariti ,  kad  ja  tamo  krv  mu  curi  sa  usne,  rasjeko  je  od  zveckuuser posted image pile  mamino..malo  plakao, ali  cim  je  vidio  hranu  i zdjelicu  odmah  je  zinuo  samo  suze  ostale  na  obrazu  hahahhaha   sto  mi  je  dobar....sto  se  toga  tice  HB...ali  evo  noci, zaspao  je  taman  , a mene  jeza  hvata  od  noci  i  njegovih  buđenja..o  boze  pomozi  vise  da  bar  svede  na 2 buđenja..a  ne  100  ne  mogu  vise..
Laku  vamm n  i  mirnu  noc,  bez  buđenja,  placa  i  ostaloga.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 12667
21.1.2010 21:12:32   
noaa
eh ivancice cestitamo prvi paduser posted image eto kazes da je dobro proslo ihhh koliko ce oni jos puta pasti,svi smo!! samo nedaj boze sta opasno.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12668
21.1.2010 21:36:47   
Apotekarka
Evo i mene,ja vise od ovog svog ne mogu ni u wc evo i sad pisem on po tiipkovnici udara,ciim krene prema vratima place i zove mama a i baba,a tetku obozava njoj rijetko place ona izigrava klauna skace pa ja po noci deveram dodajuci dudu 5-6 put ali et,a kad se gospodinu nosa,ruca onda mama glavna...eh...Joj jeste se vi zene ispisale Ella a za ove zliujezde ubrzo cu na snimanje moram ih pratiti...
ivancice znaci pao je i prvi pad...Ne mogu od ovag harambase pisati pa javim se kasnije pusa za sve

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12669
21.1.2010 22:52:04   
myb@by

IZVORNA PORUKA: aida84

Evo mene opet...niko me prvi put nije primjetio i nije mi odgovorio:(
Procitala sam dosta postova i ima vas puno koje znam jos sa foruma trudilica, pa sam se sa vama druzila citavu trudnocuuser posted image
Moja Nejra ima oko 4 mjeseca, jos je muce grcici...sutra ide na kontrolu i vakcinu...
Sa koliko mjeseci beba pocne da puze?
pozz

Aida zao mi je zbog grcevauser posted image .Pokusaj ono standardno kapi,sirup,masaza,topla pelena nosanje mada ne sumnjam da to vec sve radis,naravno malon i o prehrani vodi racuna.
Sto se propuzavanja tice mislim da je to sve individualno.Moja Ajsa ima tri mjeseca i tri sedmice i jutros se prvi put prevrnula sa stomacica na leđauser posted image .Stavljaj bebu na pod i ona ce sama vremenom puzati.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu aida84)
Neposredna veza do poruke: 12670
21.1.2010 22:54:19   
myb@by

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: myb@by

Krema se zove Wind und Wetter creme

Kupila danas pa ćemo vidjeti....

Super,nadam se da ce pomoci user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12671
21.1.2010 22:56:01   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Meri29

Vidi se ko je aktivan navecer, cim mama nema to znaci da su bebace preuzele glavne uloge user posted image Neka, nema veze, pohvalicu se samoj sebi onda-mi smo upravo dobili kolicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sada mozemo ici u setnju svaki dan, a evo je i sada spava u njima, a nama se ruke oslobodileuser posted image user posted image user posted image user posted image Uuuuuhhhhhh brate koje olaksanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kolica.Mi ih imamo odavno ali je mama istraumirana zivotinjskim i nezivotinjskim gripama tako da mi to nazalost jos ne koristimouser posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12672
21.1.2010 23:06:52   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: škorpija

hanady nek popzove dr. zvizdića i skaku u emisiju, fazon bi bilo da ima obe strane, modernu i tradicionalnu.

poslalh joj e-mail čekamo da vidimo šta kaže jel moggu oba, al rekla sam joj ako misliš da ti mi spremamo pitanja za emisije a ti dižeš pplatu...onda tako biti mora.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odličan prijedlog user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12673
21.1.2010 23:28:13   
Anoniman
A vidim imamo i novog letaca...ivancice, da te utjesim...to je tek pocetakuser posted image ...neki dan je iz kolica poletio...ali sam uspjela ublaziti pad...nekako sam ga napola uhvatila...elem, "malo" smo plakali

Hanady, na kojoj tv ce biti taj dr.cunicuser posted image ja bih to da gledamuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 12674
21.1.2010 23:37:39   
Hanady RR
To je HS inteni kanal njihove kablovske televizije...samo ako imaš HS možeš gledat.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  505 506 [507] 508 509   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *