|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
21.1.2010 10:20:57   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

joj, meni je iskocila bubuljica na uhu...boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image E, jesi me nasmijala...ali mogu misliti koliko boliiiiiiiiii...uzas!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12626
21.1.2010 10:25:10   
noaa
marijana ako ides kod dr.Tomica on je meni zakon,sve ti fino objasni a ne kao neki prica,prica i ti na kraju nista neznasuser posted image ja sam ti udata u Rodoc pa cemo organizirati kavu dok otopli pa da i ove pilice mozemo povesti

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12627
21.1.2010 10:28:33   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Sve zaboravim da napišem da se, onaj osip ako se sjećate što je B imao kad su mu bila 2,3 mj. (po licu), stalno vraća user posted image Ima ga par dana pa se povuče i sve tako..... Reče mi neki dan dr., kad sam ga vodila na vakcinu, da je najvjerovatnije preosjetljiva koža a i da bi moglo biti sada zbog zime, od vjetra..... Nema koju kremu nisam probala i ništa.....

Ej mila, znas da sam ti pricala da i Zara ima isto na jednom obrazu. Pojavi se i samo nestane. Neki dan sam je vodila dermatologu, kazu kod nje je atopijski dermatitis. Pa provjeri i ti, ja sam cijelo vrijeme mislila da je to nesto "bebece", kad ono nije. user posted image
Dobila je neku terapiju i da pazimo na svasta nesto...a ja ko ja mazem je samo avene trixera kremom, jos nisam krenula sa tom novom terapijom.
Ljubi mi B i S user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12628
21.1.2010 10:30:21   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

Cao, drage mojeuser posted image
Mi smo danas zavrsili u domu zdravlja, Ajni se pojavio osip po stomaku i ledjima, onako prosarala se koza,nije gadno ali otisli smo preventivno, pa zasad je rekla da samo pratimo a ako se ne povuce do nedjelje da opet dodjemo, a mislim da je ovo nesto slicno onoj trodnevnoj temperaturi pa onda tri dana osip, A je imala od subote blagu temp ali nije bila visoka i ja joj nisam nista davala da pije od lijekova, a morali smo danas i mazati desni jer je bas nervozna ja se sve nadam da su zubi u pitanju, eto ljubimo vas i javimo se opetuser posted image

Pa sta nam je djugajici? user posted image
Kako je danas?
Ljubimo je puno! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12629
21.1.2010 10:32:18   
škorpija
hanady nek popzove dr. zvizdića i skaku u emisiju, fazon bi bilo da ima obe strane, modernu i tradicionalnu.
anidla, drgo mi je da je a-derma pomogla i mi idemo u potragu za pravom kremom, jer kad ajdin izađe na hladan zrak odmah na obrazima dobije crvene hrapave pečate, iako uredno mažemo kremom za zaštitu od hladnoće i vjetra, dosad probali hipp, nivea, babylove i još dvije, al ništa ne pomaže.
felix, kako ćundarakis, jel i dalje jež ili je bolje
Mia prenesi  ljubac za Minjuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12630
21.1.2010 10:35:12   
bebana27
pozdrav drage moje
mi se jos hb nismo prehladili mozda zbog toga sto neizlazimo
narucili smo kolica pa kad nam dodju i mi cemo izlaziti kad god budemo mogli
koliko vi cesto izvodite svoju djecu na svijez zrak mi za sad izlazimo na balkonuser posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 12631
21.1.2010 10:40:00   
škorpija
ih mi izlazimo haman svaki dan, al nemoj se na nas ugledati, zato smo počesto i bolesniuser posted image , al i ajdin i ja ne volčimo biti kući, samo da nam je zujati

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 12632
21.1.2010 10:40:08   
Anoniman
A joj...ja tek sada vidjela da nam se cura osulauser posted image ...Saljemo joj jedan veeeeeeeeeeeeeliki user posted image i da sto prije prodje i od A. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 12633
21.1.2010 10:44:02   
Anoniman
Evo nas, ma hvala Bogu ovo lijepo prolazi, Ajna je ok i znala sam ja da je ona na mamu hrabrauser posted image i sa dobrim imunitetom, kuc-kuc ne ureklo seuser posted image , ljubimo vas sve i hvala vam sto brineteuser posted image
Nunichi, jazz' ba, sto se ne javisuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12634
21.1.2010 10:44:48   
R&T@
Jutro, žene. Bebara i ja same pa se igramo...
Hvala, Hanady, ti baš opisa moju trenutnu situaciju. Počele su se svađati oko igracaka i starija sve sakriva... Teže mi je naci balans među njima nego onaj posao, kuća...
Baš me zanima kako ce tvoja starija podnjeti Farahin rođendan!?

Nunichi, nisam upratila, pa me zanima da li Zarica hoda?Ipak je ona najaktivnija beba2009.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 12635
21.1.2010 10:51:46   
Nunichi
Evo me sahaja, evo me, ne mogu mrdnuti od ovog krpelja. Postala je prava mala dosadica... user posted image user posted image Visi po meni vise nego kad je bila skroz mala. Non stop je objesena na trenerku. user posted image user posted image user posted image

Tajra ti si divna, umjesto da napises najnemirnija beba ti meni fino upakovano u celofan najaktivnija. user posted image user posted image user posted image
A ne hoda jos uvijek sama, hoda uz namjestaj, a drzi se samo jednom rukicom. Stoji bez drzanja po par sekundi sama i onda sva sretna padne na guzu. user posted image To joj je omiljena igrica sad. user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12636
21.1.2010 10:53:47   
Meri29
IZVORNA PORUKA: anidla

meri user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi nam drugaricu....eto nas jos malo, cim otopli stizemo user posted image

Dotjeracu ja Majdu, ima Noa da se izgubi user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubimo mi naseg druga

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12637
21.1.2010 10:54:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Evo nas, ma hvala Bogu ovo lijepo prolazi, Ajna je ok i znala sam ja da je ona na mamu hrabrauser posted image i sa dobrim imunitetom, kuc-kuc ne ureklo seuser posted image , ljubimo vas sve i hvala vam sto brineteuser posted image
Nunichi, jazz' ba, sto se ne javisuser posted image

za mamin DNAuser posted image user posted image user posted image user posted image   (valjda dna ima veze i s imunitetomuser posted image ...moram brata pitati)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12638
21.1.2010 11:02:38   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
To ja tješim i tebe i sebe.
I mi imamo tu aktivnost, nekoliko sekundi stajanja.
A zbog vješanja o ukucane, moj svekar joj je dao nadimak Privjesakuser posted image

Pokušavam pronaci naziv onog šampona za uklanjanje tjemenjace.
Sinoc citala, ali ne zapisah, a sad ga nigdje.
Zna li neko??????????????????
R. sad ima vise nego kad je bila mrvica.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 12639
21.1.2010 11:20:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Evo me sahaja, evo me, ne mogu mrdnuti od ovog krpelja. Postala je prava mala dosadica... user posted image user posted image Visi po meni vise nego kad je bila skroz mala. Non stop je objesena na trenerku. user posted image user posted image user posted image

Ista situacija i kod nasuser posted image , ali eto uspijem je izignorisati user posted image
dadada, ma sve je u DNA, garantuser posted image , naravno ono sto ne bude valjalo je od tateuser posted image , ljubi je majkauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 12640
21.1.2010 11:21:51   
Anoniman
evo mene konacno A uspavalauser posted image
tajra,velikiuser posted image user posted image za tebe i djecicu drago mi je da su zdravi.
anidla,moja mila sta cu morala nema druge mm.posle ronda sta rovinjas u gluha doba bjezi reko,covjece trazim najblazu sijalicu on,mislio ja mjesecarim sreca pa mi se nije spavalo sinoc,dok je bio budan igra se smije .Ma ja popila kafu oko 9.kao da sam znala da ce me zezati poslije.
sahara,zao mi je ajnice nadam se da ce se brzo povuci osip saljemo joj punoo topli poljubaca
skorpija,cundara je i dalje rascvjetana user posted image al bitno da neboli,,kad ga presvlacim otok se smanjuje al je jos glavic crveni jakoo.A konci se strse,sad se jos vise vide kako otok spada.
Kad no,vi idete???
bebana,ja svog misa drzim u kuci neidemo nigdje na ovoj zehmeriji jer je osjetljiv hehe
dadada,da nije PMS pa skocio ciboljak,heheh dice bas na uho od toliko mjestauser posted image
mya.ljubi nam drugaricuuser posted image minjicu
apotekarko,
jel bolje tvojim zlijezdama,povlacel se???
enisa,maleni benjo vec preuzeo komandu nad vama heheh pile malo.

hanady
,i za tebe jedan velikiuser posted image user posted image
(uh,dosta jesam se raspisala) user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12641
21.1.2010 11:23:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

evo mene konacno A uspavalauser posted image
tajra,velikiuser posted image user posted image za tebe i djecicu drago mi je da su zdravi.
anidla,moja mila sta cu morala nema druge mm.posle ronda sta rovinjas u gluha doba bjezi reko,covjece trazim najblazu sijalicu on,mislio ja mjesecarim sreca pa mi se nije spavalo sinoc,dok je bio budan igra se smije .Ma ja popila kafu oko 9.kao da sam znala da ce me zezati poslije.
sahara,zao mi je ajnice nadam se da ce se brzo povuci osip saljemo joj punoo topli poljubaca
skorpija,cundara je i dalje rascvjetana user posted image al bitno da neboli,,kad ga presvlacim otok se smanjuje al je jos glavic crveni jakoo.A konci se strse,sad se jos vise vide kako otok spada.
Kad no,vi idete???
bebana,ja svog misa drzim u kuci neidemo nigdje na ovoj zehmeriji jer je osjetljiv hehe
dadada,da nije PMS pa skocio ciboljak,heheh dice bas na uho od toliko mjestauser posted image
mya.ljubi nam drugaricuuser posted image minjicu
apotekarko,
jel bolje tvojim zlijezdama,povlacel se???
enisa,maleni benjo vec preuzeo komandu nad vama heheh pile malo.

hanady
,i za tebe jedan velikiuser posted image user posted image
(uh,dosta jesam se raspisala) user posted image

ma jesteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12642
21.1.2010 11:24:57   
Anoniman
eh,onda ce brzo da procuri gospodja ,cim se ciboljci javljaju mogu mislit kako boli,i kako je zategnuto to mjesto gdje je ciboljak
zao,mi je al proceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12643
21.1.2010 11:51:26   
Anoniman
Ma ove na/u uhu su definitivno najbolnijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12644
21.1.2010 12:00:05   
mojbebac
samo da vam se kratko javimo, jer nemam puno vremena, zurimo u bolnicu, otisla kuma da mi se porodi user posted image user posted image user posted image , a ja cekam da beba odspava bar pola sata pa da je budim ..... mi smo super, samo skitamo negdje ......
sef mi je javio da ne moram raditi do juna ( radila sam novembar, decembar i januar ), pa sam jako sretna .....user posted image user posted image user posted image  mogu da uzivam sa svojom cici mici .....
ljubimo sve bebice i njihove mamice ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12645
21.1.2010 12:21:19   
Mala Selma
Evo i mi da se malo javimo....

mi smo postali mali nestaskouser posted image user posted image user posted image
Samo hocemo da hodamo, po citav dan bi samo hodao, a ja ledja ne osjecam....do juce je kao nesto puzao na svoj nacin, ali danas je pravo puzao jedno pola metra i bas sam sretna zbog toga.Stoji sam jedno dvije tri sekunde i mase rukicama od srece....dize se sam uz ugao i svoj kreveticuser posted image user posted image user posted image .Najzanimljivije igre su mi skrivanje, lupanje i bacanje predmeta.Preko dana imamo dva spavanja po sat-i-po...otprilike a nocu spavamo u komadu 11 do 12 sati, ali naravno dojenje je jedno tri do cetiri puta i to me pomalo smara.Pokusula sam mu dati caj, vodu ili sok, ali nema sanse, nece pa nece, samo hoce sikuuser posted image .
Inace nece da pije iz flasice pa to me malo brine, sta da radim kada pocnem raditiuser posted image .Hoce asmo da pije vodu iz case sa kljunom.Sto se tice hrane, sve jedem, naravno osim jaja..Povrce smo svo probali i svidja nam se, a voce je broj jedan u njegovoj ishrani.Pojede najmanje 3 vocke dnevno i MM kaze dobit ce zeno vitaminozu od tog vocauser posted image .Ali i ja volimvoce pa je valjda naslijedio to od mene.....Zitarice takodjer jedemo i volimo.
Gotovo pripravke tipa rizolino, pahunjice nestle ili hipo nece ni da okusi...monte takodjer..a meni drago majkemi, bolje mu je domace zar neuser posted image .

Imamo 4 zubica, a kao da su nam krenule dvice i trice gornje, ma bas ga pati i boli,,,sve je crveno i upaljeno,pa je malo nervozan i zbog toga.
Svaki dan setamo , nekada manje , a nekada duze, zavisi koliko je stepeni napolju...i ako ne izadje bas se vidi da mu nedostaje, nervozan je i samo pokazuje na vrata....kada je bio veliki minus izvodila sam ga na balkon po pet minutam aon sretan samo se smije i mase rukicama.

Sam tasuna, plese uz muziku, kaze mama, tata, nanaaa, razumije kad kazem daj i ne ne...a gleda me u oci i smije se, uh koji li jeuser posted image

Eto ljubimo sve bebice i mame.....

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 12646
21.1.2010 13:04:31   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: myb@by

Jesi li probala Bubchen windschutzcreme za lice imas u dm-u

user posted image user posted image user posted image e ovu nisam..... sutra ću je kupiti!!! I vi ste imali isti problem?? Znaš šta, ako prođe, častim te sokićem user posted image

ma  i  mi  imamo  isti  takav  osip  koji  se  vraca..isto  sam  primjetila  cim  je  hladno  i  vjetrovito...ali  nekad  kad  se  maza  obrazima  od   svasto  da  se  zacrveni..  a  pisali  smo  bas  o  kremama  tim  na  -  stranice...pa  da  ne  ponovljam..mustela,  a-drema, i  baby love  uljni  za  atopicnu  kozu  program  svii  su  skupi  i dobri..sad  smo  jna  baby  love..ali  pisala  sam  da  sam  kupila  u  dm-u  neki  linoderm   melem  s  uljem  nocurka  i  sebi  i  bebi  pa  izgleda  da  je  dobar  pa  treba  probati  i  biti   jedno  vrijeme  uporan..  sta  ces  i  ja  sve  priobam  i  evo  i  ja  dobila  te  neke  suhe  flekice  oko  nosa..pa  smo  sad  svi  na  istom  tretmanu..kortikosteroide  smo  bacuili  odmah..a  za  vano  koristimo  niveu vjetar  voda  isto..ma ne  pomaze  tu  nista  puno...

spavanje  u  mraku -   opd  kad  se  rodio  po  noci  se  gasi  sve  osim  onog  malog  nocnog  svijetla  sto  se  stavi  u  uticnicu,  samo  da  ga  mogu  napipat  lakse  po  noci,  tako da  se  zna  sta  je  noc, a  po  danu  je  svijetlo  kako  je  vani.....i opet   smo nocas   lose  skroz  spavali  vise  ne  znam  sto  bi..izgleda  da  su n i 3- ce i 4-ce  navalile  izaci..uh..cijelu   noc  cvili..ma  nemogu  o  sebi.
daddaaaa-joj   ne  zali  se, nemoj  da  ti  kazem  gdje  je  meni  iskocila  bubuljicauser posted image user posted image user posted image ..hahahhaha..ma  boli  kouser posted image ,  ja  mislila  raste  mi  čuna  koliko  o  njima  pricamo..kaze  ginekolog  hormoni  i  stres  u  pms..pa  sve  iskace  nesto  po  meni

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12647
21.1.2010 13:05:37   
marinčii
pozz generaciji,svim bolesnim bebicama želimo da što prije ozdrave user posted image user posted image ,mi smo jutros bili na vakcini dobili zadnju di-te-pera,a valjda trebali i hepatitis al doktorica veli taj ćemo odvojit da ga nebi puno bolilo tako da idući mjesec moramo još tu primiti i onda smo mirni do 13mjeseci,nije puno plako mamina duša ,ja naravno nisam ušla s njim jer sam prevelika kukavicauser posted image ,mm išao umjesto mene..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 12648
21.1.2010 13:11:01   
noaa
marincii nisi jedina moju isto tata drzi na vakciniuser posted image user posted image user posted image al zato joj ja cistim nos pumpicom a tad bude strasni plac ja mu kazem drzi joj glavu a on meni necu pa da me mrziuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12649
21.1.2010 13:23:06   
iv@ncica
kod  mene  sam  mensecini  ja  muz  u  kuci..sve  sto  nevalja  ja  radim..nego  da  ce  me  mrziti  djete..na  svim  pregledima,  vakcinama,  ciscenje  nosa,   vjezbe  cune, rezanje  noktiju..povisen  ton  kad  nesto  ne  smoije  ono  ne ne--pa uvijek  ja  galamdžija  uh..mama  sve  odradi  i  rodi  ga..a  on  lici na  tatu  i  voli  ga,  mama  bude  user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  504 505 [506] 507 508   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *