|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  501 502 [503] 504 505   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.1.2010 17:52:18   
nikita
Valjda ce nam i pedijatrica reci za cunu kad budemo s 3 mj isli na vakcinu,
marijana kad sam bila u bolnici s malenim radi zutice sa mnom u sobi je bila jedna zena kojoj je malena povratila 3 puta u danu i bas  je vodio dr.Tomic. Cini mi se fin dr bas je cesto navracao kod nje. Ustanovili su da dijete ne podrigne poslije jela i zato kasnije povraca jer joj u bolnici nijednom nije povratila a svaki put joj je podrignula.Moj maleni je isto povracao, al bas doslovno povracao u slapovima, to se znalo desit ako se prejede ili ako brzo pojede. Ako ti malo izbaci iz sebe to je bljucanje a kad povracaju to bas izbace sve zivo iz sebe.
I da, imam i ja djeda, tetku i ujunu na B.B. kod Rade travara kucauser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12551
20.1.2010 17:54:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Koje su to kapi user posted image Drago mi je da pomažu user posted image

Joj, ja se još uvijek naježim kad čujem riječ 'grčevi' ....

Kapi smo dobili iz danske i stvarno ne znam da li ih ima kupiti gdje u blizim zemljama, a zovu se Mylicon a proizvodjac je McNeil Denmark

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 12552
20.1.2010 17:58:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LUNA4

joj bambi bas mi je drago sto imas te kapi i sto ti naravno pomazu jel kod mene nije nista palilo....mi se isto najezimo kad cujemo rijec grcici...odma me zeludac zaboli...
recite mi dali je imala koja problema sa tjemenicim???mi ju imamo i nikako je se rijesit.....sa LUNOM nisam imala tih problema....sad kad si vrtim film unazat moja Luna je bila blazeno djete.....

Luna draga, znam koliko ste se borili proiv grceva i vjeruj da si mi odmah na um pala...
cestitamo zubic user posted image user posted image user posted image user posted image
sto se tice tjemenjace, ja sam Sabini rjesavala sa becutan uljem, jedno deseak minuta prije kupanja dobro utrljas ulje po glavi, a kad je kupas uzmes njezni paskiric i blago istrljas glavu i dobro izaperes ulje... i opet nakon kupanja sa onim gustim cesljem lagano iscesljas...
ljubi nam drugarice Lunu i Anteu

(odgovor članu LUNA4)
  Neposredna veza do poruke: 12553
20.1.2010 18:02:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

pozdrav drage moje
mom Ibrahimu je danas puna 4 mjeseca vrijeme tako leti pa kao da se je juce rodiouser posted image user posted image user posted image

sretan rodjo dragom Ibrahimu bas vrijeme brzo leti

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 12554
20.1.2010 18:08:40   
Anoniman
bambi,ljubi nam druga i  sabinicu takodje user posted image
bebana ,cestitamo Ibrahimu rodjendanuser posted image user posted image evo mu zvecka od nas.
Anel zaspo,skoro dok sam ja vecerala napravim mu supicu,skuham mrkvu,brokulu i ubacim persuna malo i dala njma,njma,bas se oblizivao voli to punoo.
Kad,je guza rucacala mada vise mi izgledalo ko uzinauser posted image ja sjela za stol,i njega pored sebe on se opet oblizuje i gleda.Ja vecrala sarmu,pa sam mu rizu vadila izgnjecim na prst,i dam bome i to neodbija oblizuje se nemoze docekat da izgnjecim na prstuser posted image
svastojed,moj.Nisam preceravala sad onak,malo dala da osjeti malo sarme bez kupusa i mesa heheh....
Posle dala flasu opet pojeo 150ml.i eno drinjauser posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 12555
20.1.2010 18:11:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23

Kake nema, kad ce bit ne znamo... pravim evo zasladjeni caj od kamilice i kompot od suhih sljiva pa valjda mu malo pomogne. Danas je skrsio i mene i tetu. Sinoc smo spavali od 01.00 do 05.00. Zombie sam.

Na poso se vracam za deset dana. Ludim. Svako mi je kriv. Osim bebe. Bebu volim.

Kraj izvjestaja.

ena mila, bas mi je zao sto tako brzo se vracas na posao... pa zar ne mozes makar jos koji mjesec ostati? jel ti poslodavac tako razio ili je to tvoja odluka? kako nam je Miki?

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 12556
20.1.2010 18:12:45   
Anoniman
mi ujutro moramo na vakcinu pa me i to brine najradije ga nebi nikako cijepila da može bez toga

Jesil mi ti dobro?
Ena,zao mi je sto moras tako brzo na posaouser posted image !!

< Poruku je uredio felix -- 20.1.2010 18:14:34 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12557
20.1.2010 18:21:30   
Anoniman
felix draga, ljubac za tebe i Anelka...
mi smo hvala Bogu bolje... Ermin spava, danas je opet malo bilo grcica ali nista strasno... rijesimo mi to brzo sa kapima... evo sad spava ko slatkis... dojio, zagrcno se par puta hvala Bogu navukao mlijeka, eh sad odmara...
ja sam puno bolje... pocela sam piti curekotovo ulje, pa mi izgleda od nejga nadolazi mlijeko a i ona trticna kost ne boli kao sto je boljela... ne kazu dzabe da to ulje lijeci sve osim smrti... stvarno bih ga preporucila svima i radi imuniteta i inace bas godi... ali samo onaj stopostotni...
kako je nas dundo-Maroje? medenjak medeni...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12558
20.1.2010 18:27:20   
Anoniman
dobro hb.kao sto znas sad je postao pravi djecak cunu rijesili.Sad vise nema nista najgore je proslo a imala sam brigu dok nismo rijesili.SAd nema ni boce do god.jos zubici ostali,sve ostalo je lakse.sADA papa svasta mu dajem svastojed moj.
Kad ces ti  svoje cedo sunetit.user posted image
Drago mi je da je bolje,a i da ima mlijeka kod tebe.
Jestel bili,na kont.na boci kako napreduje maleni.

< Poruku je uredio felix -- 20.1.2010 18:28:22 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12559
20.1.2010 18:48:44   
Ella_H
poz mame i bebe
ja sam vam lijepo invaliddddddd od sinoc vrat me ubi
sad ukocen skroz idem doktoru uskoro
odo sad pisem poslije sta bilo
Ammar je odlican samo pajki i ruca

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12560
20.1.2010 18:59:44   
Anoniman
Ella sta bi vratuuser posted image aaa,bas mi je zao.
Meni se to jednom samo desilo kad smo bili na moru,pa mm.palio klimu meni povis glaveuser posted image user posted image sutra dan nisam se mogla okrenut.
Pila sam voltaren i pomogao mi je..
Sretno,pa javi nam se

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 12561
20.1.2010 18:59:45   
Anoniman
mi cemo ako Bog da na kontrolu u ponedjeljak i vakcinu... ujedno i Sabina ima da primi vakcinu pa cemo sve za isti dan... nadam se da ce sve biti kako treba... sto se tice suneta, ni sama ti nisam sigurna kad cemo... vidjecemo jos ima vremena jos sam ja maji... prvo sam razmisljala na proljece, ono kazu najbolje je uz behar, tamo nekad u aprilu, ali ipak bojim se da ne bude previse mali, pa cu vidjeti s mamom kako mi ona predlozi jer ipak vjerujem da ona bolje zna od mene... a i do sada se pokazalo da je uvijek znala najbolje...
Ella mila, sta je bilo, sto si se ukocila? primas li sta od lijekova?
joj ja sam danas isla do sestre i nju kicma ukocila, dolaze iz bolnice medicinari da joj daju inekcije ne moze da se krece... kad mi srce nije puklo danas kad sam je vidjela, a ona se kraljica trudi da bude sto veselija i da sakrije bol da ne vidim kako je boli, ali ja vidim u njenim ocima kako je stisla zube... moja hrabrica i kraljica... nadam se da ce biti bolje... i tebi draga Ella zelim da sto prije ozdravis... ljubi nam te pilice

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 12562
20.1.2010 19:24:04   
R&T@
felix, ženo, tu sam ja, tj. nas tri user posted image
Pratim ja sve što je naučio moj imenjak i medenjak....
Ljubi ga puno.....

Moja bebara se pati, rastu joj četiri gornja zuba uporedouser posted image , ali
se ne da.... Napokon prespava noc, puže kao Brzi Gonzales, uci da stoji samostalno i zove mamama samo kad želi flašu...

Čestitke svim bebama 2009 koje su vec puhale svjecicu na torti....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12563
20.1.2010 19:31:41   
Anoniman
hej nikita pa i zgrade u kojima živimo ja i iv@ncica su blizu samo 50-ak metara udaljene:) mi smo za grceve koristili espumisan a postoje i sabsimplex kapi one su malo jace. sto se tice tjemenjace najbolje pomogne sampon mustelin,malo je skuplji al stvarno djeluje. nikoli je od samo jednog pranja proslo sve

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12564
20.1.2010 19:36:16   
noaa
marijana jel ti muz profesor tjelesnog?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12565
20.1.2010 19:39:00   
Hanady RR
aman vidi ih što se znaju...pa i muževe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12566
20.1.2010 19:40:20   
noaa
Hanady u Mostaru se svi znajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12567
20.1.2010 19:41:40   
Hanady RR
sad ispade mostar mali...nemoj ba zezat...uh kako ja tamo divnih teta znam. jedva čekam da mi mala poraste pa da im ljetos samo bahnem da me vode na kolačiće ćevapčiće dole ispod mosta.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12568
20.1.2010 19:43:48   
noaa
moze jos kad smrsas pa te ja povedem da kupis farmerke broj 27user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12569
20.1.2010 21:46:19   
Anoniman
Cao, drage mojeuser posted image
Mi smo danas zavrsili u domu zdravlja, Ajni se pojavio osip po stomaku i ledjima, onako prosarala se koza,nije gadno ali otisli smo preventivno, pa zasad je rekla da samo pratimo a ako se ne povuce do nedjelje da opet dodjemo, a mislim da je ovo nesto slicno onoj trodnevnoj temperaturi pa onda tri dana osip, A je imala od subote blagu temp ali nije bila visoka i ja joj nisam nista davala da pije od lijekova, a morali smo danas i mazati desni jer je bas nervozna ja se sve nadam da su zubi u pitanju, eto ljubimo vas i javimo se opetuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 12570
20.1.2010 21:47:49   
sheri
puno user posted image user posted image user posted image user posted image   za nasu drugaricu Ajnu, da nam sto prije bude dobro

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12571
20.1.2010 21:49:04   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa

moze jos kad smrsas pa te ja povedem da kupis farmerke broj 27user posted image user posted image user posted image

eeeeeeeeee...taman
joj ona mene našla zahebavat. Bona pa ja kad dođem do broja 27 ...to ti znači umrla...nema kolačića ćepavčića samo dženaza. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12572
20.1.2010 21:49:09   
Anoniman
sheri, hvala, i mi vas puno user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 12573
20.1.2010 21:50:08   
noaa

IZVORNA PORUKA: sahara

Cao, drage mojeuser posted image
Mi smo danas zavrsili u domu zdravlja, Ajni se pojavio osip po stomaku i ledjima, onako prosarala se koza,nije gadno ali otisli smo preventivno, pa zasad je rekla da samo pratimo a ako se ne povuce do nedjelje da opet dodjemo, a mislim da je ovo nesto slicno onoj trodnevnoj temperaturi pa onda tri dana osip, A je imala od subote blagu temp ali nije bila visoka i ja joj nisam nista davala da pije od lijekova, a morali smo danas i mazati desni jer je bas nervozna ja se sve nadam da su zubi u pitanju, eto ljubimo vas i javimo se opetuser posted image

pile majo a zar nije ta trodnevna temp. i osip poslije one vakcine koja se prima sa godinu danauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12574
20.1.2010 21:51:18   
R&T@
Ajnici dragoj pusa i da sve to brzo prođe....
I mi smo to ljetos prošle.I temperaturu i onaj sirup i taj osip.
Srecom, to prebole samo jednom i više se ne vraca.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  501 502 [503] 504 505   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  501 502 [503] 504 505   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *