|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.1.2010 15:11:55   
mnn
evo i mene nakratko.mojem alexu se može preko koža povuči..mi smo to rano radili kad je imao 3mj tako nam je savjetovala pedijatrica i dosta prijatelja..kad ga kupam mu lagano povučem.ma djete to samo radi..samo se proučava ..user posted image user posted image  joj živahan je a zubi izlaze..ma budi se opet po 2puta po noči...jedva gledam...a on nikako da krene spavati..ma neče djete je u akciji i tamankad pomislim da je zaspao čujem ga mamaaaaaa..joj što tada ne viče tataaaa...joj..i opet sve ispočetka...uf..što je stariji to je zločestiji..pilence jedno debelasto od 10kg...

sretan mali rodjendan Ibrahimu!user posted image user posted image  

Mya zeza alex zeza ...ali biče bolje.kupila mu jučer cipelice...joj jesu skupe..uf..ali juri sad u hodalici.jučer mi cvječe porušio...i viče ne ne ne i poruši...user posted image  držite mi se, puse od nas!

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 12526
20.1.2010 16:01:45   
Anoniman
vidim pricate o cunamauser posted image  e ja svom navlacim samo kad ga kupam i navucem do kraja tako mi pedijatrica rekla,ako ne ide polako malo pomalo i doci ce do krajauser posted image  narucila sam ga sutra navecer kod dr,tomica jer mi danas opet povratio citav obrok,pa da ga pregleda da budem mirna

(odgovor članu Kviki)
  Neposredna veza do poruke: 12527
20.1.2010 16:06:24   
nikita
hej zene, citam rijec je o cunama, meni nitko nije rekao da navlacimuser posted image  Zar to treba raditi ?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12528
20.1.2010 16:11:24   
marinčii
IZVORNA PORUKA: nikita

hej zene, citam rijec je o cunama, meni nitko nije rekao da navlacimuser posted image  Zar to treba raditi ?
nama tek pedijatrica rekla kako to treba raditi kad navrše 3 mjeseca dotada ništa dirati,bar je kod nas tako

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 12529
20.1.2010 16:14:24   
Anoniman
ne treba navlaciti dok ne napune 3 mj

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12530
20.1.2010 16:19:00   
Hanady RR
Pozdrav drage moje, evo da vas pozdravim i da vas obavjestim da je mojoj farah sinoć procuri nosić iz čista mira. vas noć spaval nisam slušajući hoće li poečt hropinjat jer ako sad dobije bronhitis ja ću otkačit skroz. Ja za boelsti više snage nemam, a bronhitis mi je postao ko nagon na povraćanje...čim čujem za njega meni muka.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12531
20.1.2010 16:21:10   
marinčii
joj draga hanady nadam se da neće počet hroptat i da je to samo mala prehladica,nemoj se sekirati bit će to dobro vidit ćeš 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12532
20.1.2010 16:23:51   
Hanady RR
e života mi evo me ko lujka, sve joj pipam glavu imal temperature, ona spava vesela bila kokad sam je noćaš peglala, ispumpavala nos asa beby vac-om...da joj se sekret ne spusti dole. Komšinici koja je jučer ničim izazvana došla sa svojoj ''slinavom'' unukom sam rekla da mi više nikada ne dolazi ni sa njom ni bez nje kad nemože da shavti koliko me to uzrujava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A nadam se da neće bit brohitis ...još jedan antibiotik za nju i ja sam gotova...duša mamina, a vesela je i sluša...samo joj je mama blesava.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12533
20.1.2010 16:24:40   
iv@ncica
marijana  ne sekiraj  se  za  to ...bebe  ce  ti  cesto  znati i  bljucnuti obilno  ili  povratiti..samo  ako  je  precesto  i  ne  dobija  na  kilazi..treba  se brinuti..polako..bit  ce  sve  ok ne  sekiraj  se..jesi  mi  ti  susjeda  mozda  na  Brijegu,  poznata  si  mi ..mozda  se  i  viđamo  ehhehehehe cmokic  bebanu
ivanak-to  su  one  spuzve  slagalice  u  raznim bojama,  sa  slovima  i  brojevima,  ima  negdje  slika on  na njima  u  mom albumu..to ti ima  svugdje,  a  ja ih operem  u masini ..i  svako  malo  obrisem..tako  da  su  mi  zgodne, a  tople  i  meke.
Kviki-imas  pravo  sve  je  bolje  od  kortikosteroidda..i  ja  sam  sad  na  a-dermi, i  baby love  uljima  za  kupanje..i obicni mustelin  sapun  za guzaru..hehheheh

a  čunara-ja  vala  svog  vjezbam  da  je  vjezba  sam..u  kadi  kad  se  kupa..ko  ono  nece  on  znat  kad  mu  zatreba  heheheheuser posted image user posted image ..a i   nas  se  neda  prevuci skroz pa  vjezbamo da  bude  prava..isto  tako  u  kadi  nakon  kupanja..pa  se  on  drpa  sam  hahahha..vec  sam  ga naucila  hehehe

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12534
20.1.2010 16:26:26   
marinčii
e pa stvarno i ovaj narod pa kud vodaju bolesnu djecu po tuđim kućama e svašta,a mogu zamisliti kako brineš i ja sam paničar i kad nema problema ja ga nekako umislimuser posted image ,al nisam bila takva dok nisam rodila..
mi ujutro moramo na vakcinu  pa me i to brine najradije ga nebi nikako cijepila da može bez toga

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 12535
20.1.2010 16:29:41   
Hanady RR
taman sam bila donijela odluku da sutra idemo na bocu jer kasnimo sa njima...i sad...ma konu sam ko s nokta jutros sa vrata vratila da mi na kafu neide...trebala sam i juče...sama sam kriva...ja nikada neidem nikome ako sam samo čula da mi djete kihne...neću u igraonicu da je povedem žao mi druge djece...a one dođu da mi šire bakcile po kući koje ja jadan satrah se istjerujući...više od narodnih lijekova i čišćenja kuće imam modrice po rukama i nogama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12536
20.1.2010 16:32:02   
Anoniman
jesam iv@ncice,mi smo ulaz broj 2, ti? on super napreduje i mislim da povraca jer je strasno halapljiv i ne bude to cesto al eto ipak cu ga odvest da budem mirna

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12537
20.1.2010 16:34:39   
iv@ncica
haahhaha pa ja  sam preko puta tebe  u 3..hah  jest svijet  mali pa  se ovdje  nađemo..haj  mocemo  ponekad  popiti kavu..slobodno  pređi..kad  se  nigdje  ne  moze  od hladnoce...sta ti  je  to  samo  preko  ceste..vidi  ja  da si  mi  poznata  pa  se  sjetih  da  sam te  mozda  viđala   dok  se  setalo  oko  mrtvare  heheeh

moze  biti  halapljivost, naguta  se  zraka  i pojede previse..pa  ne  moze  podrignuti..onda  sve  vrati

< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.1.2010 16:35:32 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12538
20.1.2010 16:37:16   
Anoniman
haha joj ne mogu vjerovat e sad sam se i ja tebe sjetila,e super sad možemo pit kavu a i setat bebace skupauser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12539
20.1.2010 16:41:10   
Hanady RR
joj kako je ovo slatko....vas dvije tako blizu...sad sam ljubomorna na vas uh....da je meni jedna kona sa foruma da me razumije i da kahfenišemo svaki dan odk ovo porodiljsko istekne.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12540
20.1.2010 16:46:18   
Anoniman
al ovo je stvarno cudo živimo preko puta i koliko smo se puta srele a  tek ovako se upoznamo hehe

Neposredna veza do poruke: 12541
20.1.2010 16:46:32   
iv@ncica
haaa jeste  vidjeliuser posted image user posted image user posted image ,  bravo  mostar...  ma  idemo  u  setnju   uskoro  sad  ce   fini  dani..ja  1.4  idem  na  popsao..ali  imam  popodne  ehehhehehe..ma  super  imas  slike  u  mom  albumu  pa  ces  se  sjetiti

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 12542
20.1.2010 16:48:45   
Apotekarka
Blago vama dvjema hocu i ja jednu forumasicu sa rr za druzenjeuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12543
20.1.2010 16:49:54   
Anoniman
vidjela sam a sjetila sam se odmah kad si rekla da ste prekopta ulaz.idem sad eto cujemo se,i nadam se pijemo kavu uskoro. pusa svima od mene i nikole

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 12544
20.1.2010 16:54:29   
iv@ncica
cao..ja  i  moj  andrej  zajedno  forumamo  on  ima  plasticni laptop  user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12545
20.1.2010 17:18:15   
ena23
Kake nema, kad ce bit ne znamo... pravim evo zasladjeni caj od kamilice i kompot od suhih sljiva pa valjda mu malo pomogne. Danas je skrsio i mene i tetu. Sinoc smo spavali od 01.00 do 05.00. Zombie sam.

Na poso se vracam za deset dana. Ludim. Svako mi je kriv. Osim bebe. Bebu volim.

Kraj izvjestaja.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 12546
20.1.2010 17:43:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Dusa malena.Kazem hvala Bogu pa smo se rjesili grceva,mada i sada ponekad kada ja npr pojedem hamburger cijelu noc beba stenje i place.
Sve ce prociuser posted image

u pravu si draga izgleda da je bilo do mog jela jer sam rucala grah pa je zbog toga imao grceve...

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 12547
20.1.2010 17:45:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Bambi user posted image user posted image ne dajte se, proći će i to brzo, ljubi naneta punoooooooooooo!!!

enisa draga... kako si ti? kako nam je drugar? pa zar si vec pocela raditi? koliko si to bila na odsustvu? mogu misliti kako ti je tesko bilo rastaviti se od fisecica, ali samo neka je dobro i zdravo... ljubac veliki

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12548
20.1.2010 17:46:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

jutro drage mame i bebe!(valjda ce nas danas neko skuziti da se javljamo)
mi smo dobro, jos smo krezavi , i pomalo bezobrazniuser posted image user posted image user posted image user posted image . N nece ni milisekundu da je sama, tako da sam stalno sa gospodjicom, igramo se, puzemo, okrecemo se.
ruckimo kako treba, i da naucili smo piti vodu iz flasice a pomalo povucemo i iz case.
ljubimo sve bebe i pozdravljamo mame

sheri draga od kad tebe nisam vidjela na RR... kako si kako je drugarica Nora, jeli narasla velika djevojka? sta ima novoga kod vas?

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 12549
20.1.2010 17:49:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

Bambi09 hajde bar ste nabavili te kapi pa brzo prođe,još malo pa su grčevi iza vas

dafri hvala na podrsci ove kapi su nam spas veliki

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 12550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *