|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  499 500 [501] 502 503   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.1.2010 10:56:08   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: bebita

Nemamo jos punih 6mj a vec je zamijenio 3 obroka, fino rucki.
kviki - i moj user posted image ima suhu, ponekad crvenu kozu iznad nadlaktica, mislim da je zato sto je cesto na stomaku pa se odguruje i struze rukicama. Dermatolog je pregledao i rekao da ako se prosiri uzmem afloderm kremu. Bitno je da ga ne svrbi.

ivanak - neznam da moraju sjediti da bi u hodalicu. Zakocis je da ne mrda, i onda je u polozaju slicnom kengur nosalici koju smo mi koristili od 2.mjeseca.

mi smo treci obrok uveli  tek  sa 8,5-skoro  9 mj   uz  dojenje...pa svak  vidi  na  svojoj  bebi  koliko  joj  treba..i  moj  je  sad  veliki  i  trazi sve  vise  i  vise...pa   ne znam  koliko  on  sad  bi  trebao  puta  uopce  dojiti,  on  po  danu  ponekad  nekoliko  puta..a  nekad  jedva  jednom  malo,  i  po  noci  tako..ima  dana  kad  skroz  malo  doji..mislim  da  on  sam  sebi  pravi  red, ali  stvarno on  se  vise  ne  moze  od  nje  najesti,  vec  napiti  i  zasladiti  kao  desert :))))
kviki- i  mi imamo  takvu  kozu,  sad  zimi  se  javljaju  te  crvene  suhe  fleke  po  licu,  nama  je  jedino pomogla  mustela  stelatopiA  i  aderma. Mustelina uljna  kupka  koja  omeksava vodu  i  samo  mustelin  sapun  za  pranje,  i  mlijeko  za  tjelo  i  lice.  skupo  je  ali  dugo  moze  da  ti  izdrzi  boca  i sapun,  pa pomalo  stavljas,  a  sad  kad  smo  stariji uzimamo baby  love isto  tako  uljnu  kupku sensitiv  bijela  koja  je 4 puta  jeftinija  i  isto je  dobra,  a  a-dermino  milijeko  za  tijelo jer  je  malo  jeftinije  a  boca je  velika  i  na  pumpicub tako  da  bas  dugggo   moze  da  traje+ afloderm  ti  je kortikosteroid  i  ja  sam  to izbjegavala  ono  kofol  se  povuce  pa se  vrati  jos  gore...ali  evo sad  sam  u  dm-otkrila  melem  koji  sam  sebi  kupila  a  pise  da  moze  i  za  bebe  sa  takvom  kozom,  meni  pravo  pomaze  a  probala  sam i  njemu izgleda  da  je  dobar  zove  se linoderm-melem s  uljem  noćurka...pa  bolje  nesto  prirodnije.  i  bepantena  puno  koristimo  za  svugdje  i  on  je  dobar.
ivana k- moj  andrej odavno  samostalno  sjedi..ja  sam  ga  dosta  pustala  da  sjedi  na  onim  slagalicama od  spuzve, pa  se  malo  izvrne ,  pa  nagne..pa  ovo  ono,,dok  se  sam  nije  naucio  drzati  ravnotezu,  a  u  hranilicu  sam  ga  stavljala  cim  je  poceo sjediti..za  hodacu  nikad  nije  kasno..polako  nek  malo  se  ustabili...i  ja je  koristim  mada  nije  preporuciva,  ali  sta  ces

< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.1.2010 10:57:02 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu bebita)
Neposredna veza do poruke: 12501
20.1.2010 10:57:17   
iv@ncica
sheri-mahanje  norici  i  tebi..ne  brini  za  zube  izvirit ce..hehehe
dafri-i  ja  se  od  muke  smijemuser posted image
apotekarka  ma  bravo  za  mamamauser posted image
marinci-  draga  polako..ma  stalno  ti  je  to  tako..meni  je  on  i  sad  grozan  ..i  evo  jucer  sam  dobila  a on  ko  i  kad  je  bio  beba  nekoliko  noci  nece  da  spava  od  nervoze
jao nikako  svima odgovoriti...sta  nas  je hehehheeh

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12502
20.1.2010 10:59:37   
bebana27
pozdrav drage moje
mom Ibrahimu je danas puna 4 mjeseca vrijeme tako leti pa kao da se je juce rodiouser posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12503
20.1.2010 11:00:45   
iv@ncica
sretan  rođendan  bebijuuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 12504
20.1.2010 11:01:24   
marinčii
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

sretan  rođendan  bebijuuser posted image user posted image
user posted image user posted image pridružujemo se  čestitkama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12505
20.1.2010 11:02:24   
bebana27
hvala vam drage moje
i kako su vase bebe slusaju li

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12506
20.1.2010 12:03:53   
Sonja
haj
evo ja sam neispavana ovaj moj je nervozan skroz,ove dvice gornje ga muce duugoo:(
e i da vas pitam nesto..
da li se kod vasih bebicauser posted image moze navuci kozica na cuni???
meni je dok.rekla da mu pokusam navlaciti koliko moze...i ja kad pokusam malo se samo navuce i ne moze dalje...

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 12507
20.1.2010 12:10:49   
Anoniman
Moj Andrej ima fimozu (uska kozica) pa isto tako samo malo uspijem navuci...ali kazu da se to "vjezbanjem" da ispraviti...a ako ne ide na cap carap

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 12508
20.1.2010 12:12:18   
Anoniman
eh vala ovih čuna mi preko glave vazda problemi sa njimauser posted image user posted image user posted image na koju god temu dođem priča o čunamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12509
20.1.2010 12:14:55   
iv@ncica
user posted image jes  vala  hahha  i  cune  i  sve..user posted image user posted image user posted image
ja  vala  svog  vjezbam  da  je  vjezba  sam..u  kadi  kad  se  kupa..ko  ono  nece  on  znat  kad  mu  zatreba  heheheheuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12510
20.1.2010 12:18:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

eh vala ovih čuna mi preko glave vazda problemi sa njimauser posted image user posted image user posted image na koju god temu dođem priča o čunamauser posted image
user posted image user posted image user posted image ,,ti svoju rijsila pa te briga za nase male cune.
Moramo,brinuti o cunama kako ce se momci ozenit s ruznim cunama .
Moraju biti lijepe da ih cure voleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12511
20.1.2010 12:18:53   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja A kad god presvlacim on odma zgrabi cunu i gnjavi jeuser posted image
kad hocu da ga obucem on neda i placeuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12512
20.1.2010 12:23:13   
ivanak
Ivančice koje spužve za sjedenje....
Gdje to ima za kupiti da i ja mome kupim

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12513
20.1.2010 12:27:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image ,,ti svoju rijsila pa te briga za nase male cune.
Moramo,brinuti o cunama kako ce se momci ozenit s ruznim cunama .
Moraju biti lijepe da ih cure voleuser posted image

šuti imala sam problema sa njom zato i kažem uvijek problemi sa njima problem ako se sjec, problem ako se ne sjec-nemereš bit pametan

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12514
20.1.2010 12:56:07   
Mya_81 RR
Čestitamo drugu Ibrahimu mali rodjendan user posted image vrijeme baš brzo leti...doduše, meni je do 5 mjeseca nekako sve to sporo išlo, a sad pići pravo...

A nas ćune ne zanimaju, još user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12515
20.1.2010 13:06:23   
škorpija
A nas ćune ne zanimaju, još
i bolje vam je user posted image

Nedavno ja bila kod prijateljice i zajendo presvlačimo bebce, kaže ona meni: a vi ste svog osunetili?, ma reko neeee, u njega je priroodno ove veličineuser posted image , sreća njegova da je sladakuser posted image . al kaže moja nena da će to u pubertetu da nakvasa, ohohohouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12516
20.1.2010 13:06:55   
škorpija
sretan rođendan slatkom krajišnikuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12517
20.1.2010 13:11:09   
Apotekarka
Dobar dan...Zene za pohvalu ste koliko ste se raspisale...Evo i suncauser posted image ,valjda i mene malo popravi isto sam baba od 90 god.svaka promjena vremena ubiuser posted image
A tko zna mozda je sve to od nedovoljno sna kad moram po pet-sest put ustati ubaciti dudu malom zloci to je nikakav san,ali nek je zdrav hvala Bogu...
Uspio je zaspati sad jutros ustao u 8 i 20...
ivanak moj ne sjedi samostalno,sjedi malo i brzo izgubi ravnotezu a doktor mi je rekao da se smije od 6 mj.stavljati mada se ona ne preporucuje ali eto...kad usisavam ubacim ga u nju i tako to ma nece dugo svakako u njoj u pocetku sam ga stavljala da se ljulja jer ova nasa hodalica moze biti kao ljulja pa tako da se nije oslanjao nogama a sad pici...
Sheri jesi ziva zeno...I bome nije se jos razbio u njoj nekako drzi ravnotezu nasloni se kako mu odgovara...
Enisa bravo za tetu e nek je se popravila dosta ti je zivce vadila a i nama na rr citajuci tvoje postoveuser posted image
Ibrahim sretan rođendancic mali...
E o cuni sad...Ma i unas se bas skroz ne moze navuci ali opet dobro ideuser posted image ...Nego zeno koliko put na dan vjezbate cunu meni su rekli da je dovoljno jednom dnevno i kad se kupa...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 12518
20.1.2010 13:36:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Nedavno ja bila kod prijateljice i zajendo presvlačimo bebce, kaže ona meni: a vi ste svog osunetili?, ma reko neeee, u njega je priroodno ove veličineuser posted image , sreća njegova da je sladakuser posted image . al kaže moja nena da će to u pubertetu da nakvasa, ohohohouser posted image

Ma, veličina nije bitna user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12519
20.1.2010 13:37:40   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: škorpija

Ma, veličina nije bitna user posted image user posted image user posted image

hajd ne lažiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12520
20.1.2010 13:40:24   
Apotekarka
ma ja ima nesto i u tehniciuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12521
20.1.2010 14:04:03   
malenaa
drage moje samo da se kratko javimo.. jucer se mashallah sunetio moj dino, a evo sada se igra pjeva...skakuce...
ja sam bila ko na iglama danima prije a od danas sam extraaaa. sinoc u 5h na klinici dr. adnan hadzimuratovic ga osunetio, mm usao s njim a ja i mama cekale u dr. kancelariji, za 20 min pilemoje se pomolilo na vratima,mm ga drzi a on pljesce rukicama. uhhhhhhhh nisam ni vjerovala da su ga zavrsili. malo je kenkao ali odmah zaspao na siki u autu. kad smo dosli kuci odma veselo...smijeh i veselje kao da nist nije bilo. odma u 8 smo skinuli zavoj a cuna ko nova heheh...piskio je odmah kroz 5 min, i zaplakao ali nist spec kao svakodnevno nekad. i eto... drage moje, danas kao da nista bilo nije.radostan je veseo,igra se sjedi skakuce...mashallah!!!! citavu noc je bio bez pelene ,kad bi piskio ja mu sklonim carsaf i promjenim musemu i sve tako,danas vec ima pelenu. pri svakom presvlacenju mu spricom operem kamilicom cunu pa poprskam kantarionovim. nadam se da ce brzo i zarasti i proci sve kako treba. preporucujem svima da ne odugovlace s tim. meni je dino u zadnje vrijeme slabo i spavao,vrtio se... kaze doktor kad je otvorio cunu bilo puno gnoja ispod gdje ni ocistit ne mozesi da zbog toga vjerovatno nije ni spavao,jer kad god bi piskio vjerovatnoca je velikad aga je peklo. meni nije bilo jasno kako... jer zaista sa, cistila svaki dan, i nikad gnoja vidjeli nismo, ali eto duboko se negdje zagnojilo... i kaze sam doktor da je nemoguce ocistiti rucno tako duboko kako oni vide kad sunete.
veliki poljubac svim lijepim mamama i jos ljepsim bebicama...kisss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

Neposredna veza do poruke: 12522
20.1.2010 14:17:01   
škorpija
malenaa čestitam na uspješnom sunetuuser posted image , jeste li vi to na Koševu radili iliuser posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 12523
20.1.2010 14:21:14   
malenaa
hvala skorpija. aha na kosevu djecija hirurgija

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12524
20.1.2010 14:25:07   
Kviki
bebita i iv@ncica nama je pedijatrica predložila EXOMEGA A-derminu kremu na bazi zobi i dala nam uzorak da vidimo da li nam odgovara. A nevjerovatno je da se već nakon tri mazanja vidi znatno poboljšanje. Još je rekla je da je kod user posted image u pitanju malo žešći slučaj, ali da ga ipak ne bi upućivala dermatologu jer bi mu mogli propisati kortikoidnu kremu, pa bolje probati preparat na biljnoj bazi. Zasad sam jako zadovoljna.
Sreća pa je samo na nadlanicama...

< Poruku je uredio Kviki -- 20.1.2010 14:27:25 >

Neposredna veza do poruke: 12525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  499 500 [501] 502 503   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  499 500 [501] 502 503   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *