iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: bebita Nemamo jos punih 6mj a vec je zamijenio 3 obroka, fino rucki. kviki - i moj ima suhu, ponekad crvenu kozu iznad nadlaktica, mislim da je zato sto je cesto na stomaku pa se odguruje i struze rukicama. Dermatolog je pregledao i rekao da ako se prosiri uzmem afloderm kremu. Bitno je da ga ne svrbi. ivanak - neznam da moraju sjediti da bi u hodalicu. Zakocis je da ne mrda, i onda je u polozaju slicnom kengur nosalici koju smo mi koristili od 2.mjeseca. mi smo treci obrok uveli tek sa 8,5-skoro 9 mj uz dojenje...pa svak vidi na svojoj bebi koliko joj treba..i moj je sad veliki i trazi sve vise i vise...pa ne znam koliko on sad bi trebao puta uopce dojiti, on po danu ponekad nekoliko puta..a nekad jedva jednom malo, i po noci tako..ima dana kad skroz malo doji..mislim da on sam sebi pravi red, ali stvarno on se vise ne moze od nje najesti, vec napiti i zasladiti kao desert :)))) kviki- i mi imamo takvu kozu, sad zimi se javljaju te crvene suhe fleke po licu, nama je jedino pomogla mustela stelatopiA i aderma. Mustelina uljna kupka koja omeksava vodu i samo mustelin sapun za pranje, i mlijeko za tjelo i lice. skupo je ali dugo moze da ti izdrzi boca i sapun, pa pomalo stavljas, a sad kad smo stariji uzimamo baby love isto tako uljnu kupku sensitiv bijela koja je 4 puta jeftinija i isto je dobra, a a-dermino milijeko za tijelo jer je malo jeftinije a boca je velika i na pumpicub tako da bas dugggo moze da traje+ afloderm ti je kortikosteroid i ja sam to izbjegavala ono kofol se povuce pa se vrati jos gore...ali evo sad sam u dm-otkrila melem koji sam sebi kupila a pise da moze i za bebe sa takvom kozom, meni pravo pomaze a probala sam i njemu izgleda da je dobar zove se linoderm-melem s uljem noćurka...pa bolje nesto prirodnije. i bepantena puno koristimo za svugdje i on je dobar. ivana k- moj andrej odavno samostalno sjedi..ja sam ga dosta pustala da sjedi na onim slagalicama od spuzve, pa se malo izvrne , pa nagne..pa ovo ono,,dok se sam nije naucio drzati ravnotezu, a u hranilicu sam ga stavljala cim je poceo sjediti..za hodacu nikad nije kasno..polako nek malo se ustabili...i ja je koristim mada nije preporuciva, ali sta ces
< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.1.2010 10:57:02 >