bebita
|
Pozdrav je jutros rano ustao, oko 4h je brbljao i pricao na slogove, glasan je pravo, ali eto opet je zaspao do 6. Malo smo se igrali, ruckili, pa evo i sada pajki, smorila ga mama! Nemamo jos punih 6mj a vec je zamijenio 3 obroka, fino rucki. Ujutro oko 6 doji, pa oko 9.30 rizine pahuljice, oko 1 voce, oko 6 povrce, pred spavanje doji, u toku noci 2 puta doji. Ima i kratki podoj oko 3h. Mislim da dobije dovoljno mlijeka i nije mi zao sto mu dajem kasice. Problem je sto i dalje nece vode, pocne se koprcati i zadrzavati dah kao da ga drzim pod vodom a ne da mu dajem da pije, lopov jedan. Sto se tice kolicine, pojede oko 200g kuhane ili gotove kase. kviki - i moj ima suhu, ponekad crvenu kozu iznad nadlaktica, mislim da je zato sto je cesto na stomaku pa se odguruje i struze rukicama. Dermatolog je pregledao i rekao da ako se prosiri uzmem afloderm kremu. Bitno je da ga ne svrbi. ivanak - neznam da moraju sjediti da bi u hodalicu. Zakocis je da ne mrda, i onda je u polozaju slicnom kengur nosalici koju smo mi koristili od 2.mjeseca. Zene koliko izrasta taj prvi zubic? Pisala sam da sam napipala, ostro kao iglica, sad ja cekam da 'ziviri' pa neznam jeli to 5 ili 15 dana?