|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  496 497 [498] 499 500   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
19.1.2010 16:50:52   
Honey3
Hanady kojem D.Z pripadas,mi smo na Otoci,jutros uopste nije bilo guzve a i mene je strah virusa,jos me je bezveze vratilauser posted image pitala sam sestricu koliko moze kasniti sa vakcinom a ona kaze ma nije bitno stici ce ih kad god, tako da mi je bilo lakse

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12426
19.1.2010 16:54:59   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: škorpija

uh šta ste napuisale od jutros dok me nije bilo, neki iznenandni gosti naletjeli, nisma ni komp uspjela ugasiti.
Mia drago mi je da ste opet tu i da je minjica dobro osim što ne sluša, hahah to se na dečak ugledala. Mene je da izvineš zauser posted image  ona tema "kako ukinuti noćni obrok", jednom se budio da jede i ka dsma mu pokušala ukinuti tak obrok sad je opet počeo da se budu 2 puta da jedeuser posted image , ali otrpilike svaku treću noć ima napade ludila od 4 do 6 ujutro, neće da spava, hoće da se igra, pa bude plača i svega

Čao  mame..jao  nema me 1  dan, a  vi napisalje  knjigu   hhhehe..neka  neka..aktivnih  zena
Drage  moje  mame  ja sam  nocas  zvanicno  kapitulirala ne moze  se  vise..  ja  ne  spavam skoro  nikako  nocima...ma  od  kad  se  rodio..stalno  mislim  evo veci  je  pa ce    biti  malo  bolji,  ma  znate  koliko  sam  jada opisala o  tom  ne spavanju  na  nekoliko  stranica  prije..o  boze..no  on  taman 1-2-  nocu bude  malo bolji..i onda  nakon  toga  bude  jos  gori, kad  taman  mislim    da  ne  moze  gore..e  tako i ovih noci... sad  odspava  po  jednu  turu  do  ponoc  i poslije  toga kenjka  stalno..pa malo  odspava..pa  onda  po  2  sata se  vrti..prica  ili  place  ili  galami,  skace  po  meni,  cupa  grebe udara...dok  ne  ustanemo... vise  ne  trazim  razloge   grcevi, zubi, snovi,  hrana,  sisa  koju  sam koliko  hvalila  toliko  i  proklinjala..evo  sad  mu  nije  razlog  ni  sisa...nece  ni  nju ni  cucu..nego  ni on  ne zna sta  ce..ma  ovo  je  djete pogano..ja  jos  dobilauser posted image ..ma  grozna  sam  , pa  kako cu i  njemu  biti  dobra..po  danu  nemam  kad  oka sklopiz  kad  on   ono  malo  skine  s..  ociju..kao  sad,  po danu  nekako po noci  nikako... ne doji  vise  toliko  vise  hoce  kasikom..dođe  mi  da  ga  skinem  sa  dojenja skroz  cim napuni  10 mjeseci..ionako  je  rijetko  sad  trazi
.Mya-savjet  tebi- nama  je   sad  9,5 mjeseci  pa smo  jos  gori  po  noci.em  sto se  budimo cesto,  em  sto  i  kenkamo  po  cijelu  noc  i  lumpujemo , pa samo  jednu  noc  da  odmori  i on  i  mi
evo  da  potpisem skorpija   tvoje  stanje  - moje  je  jos  gore.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12427
19.1.2010 16:55:01   
Mya_81 RR
Hanady, i meni je najgore zbogg toga što je sad sezona gripe i tamo bude brdo bolesne dječice i samo o tome razmišljam hoće li šta pokupiti.

Neko je pitao idemo li u centar s bebicama? Ja svoju ne vodim nigdje u zatvoren prostor, nismo bile više od 2 mjeseca...samo se ponekad kad nam vrijeme dopusti prošetamo u kolicima...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12428
19.1.2010 16:55:58   
Hanady RR
Ma missmo u starom gradu,  ma znam ja da nije uvijek gužva, al ova moja nekako osjetljiva od rođenja evo sad će sastavit dva mjeseca kako nije bila bolesna pa mi drago. tačno me strah...stalno te brohitis, te antibiotik, posljdenjih 3 puta sve bio bajram i praznik pa smo po vrazovoj i hitnoj skakale. Al odem ja iduće sedmice garant nesmijem više čekat, velika je sramota me reć naglas da je nisma vakcinisla koda živim bog zna gdje.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 12429
19.1.2010 16:58:05   
Hanady RR
Ni ja svoju nigdje nevodim u zatvoren prostor, eto Hanaddi odvedem u igraonicu , do grada al malu samo do moje mame...sad kad smo uši bušili bila su samo zaovina djeca...al sam im lijeo rekla ako samo kihne ko il kahne u kući ima svi kroz prozor da lete.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 12430
19.1.2010 17:06:21   
Honey3
ni ja sa svojom bebom ne idem nigdje gdje ima puno naroda a kad idemo nekome kuci obavezno pitam ima li ko prehladjen,djeca su najpreca...Hanady znas kako ja radim,ja posaljem mm u dom zdravlja a ja sa bebom ostajem u autu,ako je guzva vracamo se, ako nije ulazimo i mi..

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 12431
19.1.2010 17:08:43   
Hanady RR
jest al ja imam i veliku i sve je moram vodat nemam je gdje ostavit...a ja izletim sa malom iz auta da nebi i ona sa nama a mm sa njom voza krugove inače je nebi mogli zaustavit da uđe u DZ, e tu mi virus nebi ginuouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 12432
19.1.2010 17:44:19   
škorpija
ivančica, ja se sve nadam da će se do prve godine regulirati spavanje, ali vidim ima mama žale se i na dvogodišnjake da neće da prespavaju noć. meni je 1-2 buđenja ok, klopa i odmah spavanje , ali više od togauser posted image . uglavnom ima fore do prvog rođendana a onda okrećem listuser posted image

što se tiče izlazaka, mi idemo u grand centar na ilidži svake subote, pica, kafa, obilazak DM, TL i kuća, ma moramo izaći inače bih poludjela, a tamo je dosta zračno, velik prosotor i nije zagušljivo. osim toga svake sedmice odemo u barem jednu posjetu kod neke mame, ali mislim da nas više niko neće zvati jer ajdin svugdje napravi rusvajuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 12433
19.1.2010 18:58:55   
Anoniman
Apotekarko,mi smo dobro danas hb.sve po starom a milineuser posted image ahh,,spava jede igra se super cuna maslah napreduje dobro hehe,samo jos da zaraste
a mozda te boli zbog upale mozda,imas malo pa zato te sigurno muci dole.
Neka nam druga samo papauser posted image user posted image
mya,
bas mi je zao minjice nadam se da ce vas vise sve proci abd.da nikada vise nebude bolesnauser posted image
skorpija,,,danas mi bila seka  pa gleda danas  sta ja pisem,igdje kad ugleda sliku odnosno (avatar)od tvog malenog pa ce.Tko ti,je ovo vidi  jest sladak maleni ajjj,ko med,,...
Reko neznam to je jedna zenas s rr.pod nicom skorpija,ime neznam maleni se zove
Ajdin,i da jest presladak osmijeh mu je za 10.tku!!!user posted image
Kad,pomislim da i vi morate na sredjivane cune jeza me prouzme.Al hajd proce abd.rijesit ce te i vi i imat cete onda lijepu čunicu!!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12434
19.1.2010 19:05:38   
Ella_H
Poz mamice i bebice...
Ammar je odlican deckic rucka i pajki fino..
Za mame koje bebe nespavaju znam kako vam je
ljudi moji meni je ovaj do jedno 2 i po godine skoro
cisto me muciiiiiiiiiiiiiiiiooooo eto i naravno imala sam
i post porodjajnu depresiju tesko mi je bilo
sama u tudjem svjetu bez ikakve pomoci
ali majke smo i izdrzimo sve, pokusala sam piti
antidepresiv tablete ali me to samo uspavljivalo
pomogla mi je moja vjera jedino u zivotu inace..
Ammar druga beba kad se rodila isto kao da imam
malo depresiju ali je kontrolisem sama razgovarala
sam bila s doktoricom iste tablete preporucene
medjutim isto samo mi se spavalo...
Ali Ammar je beba koja sa mjesec i po vec spava 8 sati + nocu
pa me onda stid nekad neku glupost napisati zenama koje se pate
vec mjesecima hehe znaci moje otkrice valjda je svaka beba drugacija

LUNA4 znam u kakvom si stanju ako ti treba razgovor slobodno

se javi s dvoje djece je sve teze moj savjet zenama je da se odmorite
kad mozete kuca ce uvijek ostati takva kakva jest i svaki dan je isto
ja recimo klanjam to mi jako pomaze , ostalima savjetujem pisanje
dnevnika mozda razgovor s prijateljima i ovako razmjenjivanje iskustava
mnogo je lakse..Pusaaaaaaaa velika curetinama i momcima

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12435
19.1.2010 19:07:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
mya,
bas mi je zao minjice nadam se da ce vas vise sve proci abd.da nikada vise nebude bolesnauser posted image
skorpija,,,danas mi bila seka  pa gleda danas  sta ja pisem,igdje kad ugleda sliku odnosno (avatar)od tvog malenog pa ce.Tko ti,je ovo vidi  jest sladak maleni ajjj,ko med,,...

Hvala, mila user posted image

A nego šta nego nam je sladak...presladak user posted image

Nego, imam pitanje!
Kad se otprilike uvodi treći čvrsti obrok? Imam osjećaj da neću prepoznati kad joj treba dati više...a mi trenutno jedemo otprilike količinu jednaku dvjema HIPP kašicama, nekad malo i više...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12436
19.1.2010 19:08:32   
Ella_H
I mene zanima kad uvodite treci obrok
jer Ammar voli papati ali neka ga jos malouser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12437
19.1.2010 19:24:29   
škorpija
Felix hvalaaaauser posted image , joj gledam ga danas kako je veselica, a kontam kakv će jadničak biti kad ćunu cap-cap, nadma se da će anelka brzo proći i da će za dan-dva biti ko nov.

Mia odavno nisi na FB stavila fotke naše cure, od božića kako mi se čini, ajdin će zaboraviti kako izgledauser posted image

mi smo nedavno uveli treći obrok, jer ajdin bude gladan a neću da mu dam flašicu jer i tako previše pije mlijeka, s obzirom da ima tri flašice danju i dvije noću. Ustvari treći obrok je ono što ostane od ručka, skuham malo višeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12438
19.1.2010 19:35:22   
Mya_81 RR
Sad napisala post i javila se neka poruka user posted image

Slika na FB nema jer se nismo ni slikali user posted image Ali definitivno hoćemo...pa ne smijemo dopustiti da nas dečko zaboravi...moramo se specijalno dotjerati user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12439
19.1.2010 19:43:08   
mnn
večer, tu si Mya.kako si? kako je malena? šaljemo vam svima pozdave.gibam alex zove..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 12440
19.1.2010 20:10:31   
Mya_81 RR
Mnn, vratile se mi napokon...kao da me nije bilo sto godina....inače, kod nas je sve 5...nadam se da i kod vas sve štima...user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 12441
19.1.2010 20:12:03   
Apotekarka
Mom ako ne nikne zub u roku 7 dana znaci da je postao pravi zloco,nepodnisljiv je a svekrva kaze izgleda samo sto nisu pa nadam se...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 12442
19.1.2010 20:14:53   
Mya_81 RR
Ivančice, ne kužim koji si mi to savjet dala? je li to da se ne nadam previše i da neću još duuuugo spavati kako treba user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 12443
19.1.2010 20:15:09   
noaa

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mom ako ne nikne zub u roku 7 dana znaci da je postao pravi zloco,nepodnisljiv je a svekrva kaze izgleda samo sto nisu pa nadam se...

svekrva je uvjek u pravuuser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 12444
19.1.2010 20:55:43   
Anoniman

E i ja se nadam zubicu, bas je placljiva ovih dana, ali nije nepodnosljivo, malo kmeci pa onda po starom,ljubi je majkauser posted image

Pusa svim bebicama i mamicamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 12445
19.1.2010 22:15:44   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ivančice, ne kužim koji si mi to savjet dala? je li to da se ne nadam previše i da neću još duuuugo spavati kako treba user posted image

eeh  upravo taj savjet  user posted image user posted image user posted image ,  sve  sto  ti  netko  kaze  ili  procitas  ne  nadaj  se...evo  meni  sad  kazu kad  prestane  dojit  bit  ce  bolji,  ali  on  po  noci  se  bude  i  pola puta  nece  da  doji..ta  ne  branim  mu,  lakse  mi  je  dat  mu  je  pa  nek  spava  nego  ovako...uh..A  mozda  mu  je  i  malo..kako  sve  slabije  doji..meke  je  sve  manje user posted image user posted image ,  ali  on  sam  hoce  tako,  samo  ja  vise  ga  forsiram  i  ganjam  s  njom..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 12446
19.1.2010 22:16:17   
iv@ncica
 treci  obrok  uveli  tek  nedavno...osjetit  ces  ne  brini ...  sa  negdje   vise  od  8,5-skoro 9 mjeseci,  ali  on  bi sad  sve  vise,  sve  sto  visi  samo  zjeva  i  grabi  mi  iz  ruke..ako  nesto  jedemo  i  grickamo..ono  njegovo  jede  ali  mu  je  nase  zanimljivije..mora  da  lizne  i proba  sve   ma  smijesno  m..i..i  sad nekad  mislim  da  mu  ponesto jos  moram  malo  ubaciti između  rucka  i  vecere  kad  nece  da  doji..prije  je  cesto  dojio  pa  se  nisam  zamarala..ali  sad  lopuza  hoce  samo  kasikom .. a  sika  po  noci  pomalo...sta  ce  biti  kad  ne  bude  ni  ovo  htio  po  noci  jadna  ja..ko  ce  mu  i  zato  kuhatuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12447
19.1.2010 22:20:51   
Apotekarka
ivancice mislim da si u pravu,kad se moj budio i htio na ruke svi gocvorili grcevi,cim je to proslo od 3 mj govore mi zubi a nitko nece da prizna istinu da je on mamina mala zloca svi ga hvale dobrica jer provedu s njim sat ili dva ali eto prezivjet ce se vec nekako,a noa naravnoo ko bi drugi sve znao ako ne SVEKRIVAuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12448
19.1.2010 22:23:47   
iv@ncica
ali  bez  zeza nocas  sam  umal  potpisala  kapitulaciju..ostavila  ga  u  sobi  s  muzem..a  valjda  me  i  zivci  uhvatili  i  umor..kad  vidim  jutros  dobila..uh   jadno  ovo  zensko  boze..ali  isto cim  me  zovne  mamaa  ja  trcim ..
a  kad  mu  se  jede  zove  me  mama  i  govori  am am mama...
njemu  ja  izgledam  ko   izvor  hrane - ona  pecena  kokos..mirisna  i  hrskava  s reklame..sve  mu  voda  leti  na  usta..pa  vidi  me  samo  kao  potrebu..za  hranom...i  ostalim..ipak  su  bebe  sebicne  user posted image ,  ali  ih  volimo  najviiisee   na  svijetu..evom  moj  nije  bio  mazo,  a  tek  sad  kako  sve  zna  i  konta,  zna  kako ce  me  pridobiti,  grli  me  ljubi,  mazi,  ujvlaci  mi  se  pod ruku, uzme  moju  ruku  pa  je  stavi  sebi  na  lice  kad  ce  kofol  spavati..ti  bi  reko..ovaj  dobri  mali  mazasti  poslusni  djecak  je  spavalica  i  mazilica..jedino  sto  mi se  svi  cude  kad  ga  vide  je  kako  fino  jede..i  koliko..hB  na  tome..barem  jedna  muka  manje..

< Poruku je uredio iv@ncica -- 19.1.2010 22:25:38 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12449
19.1.2010 22:27:25   
iv@ncica

ivancice mislim da si u pravu,kad se moj budio i htio na ruke svi gocvorili grcevi,cim je to proslo od 3 mj govore mi zubi a nitko nece da prizna istinu da je on mamina mala zloca svi ga hvale dobrica jer provedu s njim sat ili dva ali eto prezivjet ce se vec nekako,a noa naravnoo ko bi drugi sve znao ako ne SVEKRIVAuser posted image user posted image user posted image

upravo  tako..u  potpunosti  se  slazem..a  ne  znam  da  su  mi  pomogli  ijednom  oko  njega  ili  ves  ispeglali  a  ne  nesto  drugo  user posted image ,  ali  neka  narast  ce  momci pa  ce  mame  u  zivotuser posted image
nadam  se  da  su  samo  4-tvorke  na  putu  pa  da  ce  se  malo  popraviti,  ali  se  samo  nadam,  kupila s am baby lov  3 cetkice  za  desni,  za  masazu,  ciscenje  prvih  zubica  i  pranje  zubica  kad  izrastu  fino..moj  andrej  ih  bas  zvaceuser posted image
poz. i  laki  noc..moram  u  krevet  poc,  da  bar  malo  s  ociju  skinem  jer  nas  ceka  burna  nocuser posted image user posted image !!!
vidi  rime hauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 12450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  496 497 [498] 499 500   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  496 497 [498] 499 500   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *