|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
19.1.2010 22:27:55   
Apotekarka
i mi s jedenjem nemamo problema,ljudi necete vjerovati nakon sinosnjeg baba moj me Antzonio danas 3 put zovnuo mama ali znate kad kad se nesto naljutio i ono ljutito ma maaaaa iz hodalice ponovio 3 put....Danas mi jwe haos bio ali jos ne priznam to mama dok ne bude nagodan pa tako zvaouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12451
19.1.2010 23:17:02   
Anoniman
drage moje,
samo da se kratko javnem, nekako ce mi biti lakse kad podijelim s vama... glava mi puca...
Ermin mi je veceras imao borbu sa grcevima... jao kako dijete tuzno place... a samo se zgrci... hvala Bogu pa sam dobila extra kapi protiv grceva iz DK... tri kapi razblazene sa par kapi mlijeka i grcevi prestaju u roku od petnaest minuta... ali dok ne prodju, Boze mili, u pogledu njegovom kao da me moli da mu pomognem... a plac... srceparajuci... tacno u tonu glasa i placa mogu skontati da je u pitanju grc, da to nije nesto beze...
eno ga sad je tek zaspao, nadam se da ce makar dva sata odspavati i da se grcevi nece vratiti...
laku noc vam zelim i sve naj naj... odoh i ja odmarati

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 12452
19.1.2010 23:20:16   
myb@by
Dusa malena.Kazem hvala Bogu pa smo se rjesili grceva,mada i sada ponekad kada ja npr pojedem hamburger cijelu noc beba stenje i place.
Sve ce prociuser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12453
19.1.2010 23:34:14   
Anoniman
Dobro veče, evo i nas malo user posted image Moj bebeli pajki, konačno sam, nadam se da će makar 2,3h u svom krevetu spavati. Skontala sam da je izgleda zamjeio dan za noć, danas zovem tetu u 9 - kaže spava, nazovem u 10 - kaže još spava, opet nazovem u 11...... spava, ma reko budi ga odmah!!!! Zato mene zezi po noći pa ja ko zombi na poslu, više sam počela drhtati od silnih obaveza i još + nespavanje....
škorpija, joj i naš se derao dok su mu vadili krv užas!! user posted image Sretno vam u ponedjeljak, biće to aBd sve superiška user posted image
sahara, kako je sa tetom, šta si se ušutila? user posted image
apotekarka, user posted image za mama, tako i moj B stalno ponavlja maaamaaa, maaamaaaaaa a mami srce k'o stijena user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 12454
19.1.2010 23:35:03   
Anoniman
Bambi user posted image user posted image ne dajte se, proći će i to brzo, ljubi naneta punoooooooooooo!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12455
20.1.2010 0:45:50   
Anoniman
Enisa, pa s tetom je sve ok, nije k'o tvoja da trazi pire uz sarmuuser posted image user posted image user posted image user posted image , ma bona ja sam uglavnom u kuci dok je i ona tu, radim neke stvari koje ne mogu ako cuvam A, a onda me A vidi po stanu i samo mamamamamamamaa za mnomuser posted image , bolje da nisam tuuser posted image , ali eto vidjet cemo kako ce biti kad me ne bude po 8-9 satiuser posted image , kako vas cundaras, je li izviriouser posted image , moram se malo nasalitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12456
20.1.2010 8:20:42   
marinčii
jutro svim bebicama i mamicamauser posted image ,joj mi smo se noćas budili jednom u 1h i zadnje buđenje u 6 i više nije htio spavati,ja posle prvog buđenja nisamn mogla zaspati tako da sam jutros user posted image ,evo sad oću da ga podojim a on opet neće i neće nadam se samo da nije gladan i da neće opet biti dva dana štrajka bez jela,jer ja ću izludit neznam kako sam to i zadnji put preživila,povrće i dalje odbija ma ništa dosad neće,ni mrkvu,ni krompir ni špinat...valjda počne jer nemože samo na voću živit.........
apotekarka user posted image user posted image za mama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12457
20.1.2010 8:24:34   
delly
jutro kako ste mi drag ekako user posted image slusalte li ih ???
evo ja ustala malo kaficu pijuckam i tipkam malo dok mala neustane user posted image
mi smo hb ima 2 sedmice nebudimo se nocu ,prestala se buditi nocu ima 2 mj ali je znala oko 4 ili pet ustati da jede sada zaspe oko10 pola 11 i spava do 7 jede i spava do pola 10 .

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12458
20.1.2010 8:27:52   
marinčii
delilah blago tebi,ovaj moj i dalje se budi noću al on rano zaspe oko 8 navečer pa se ja tada malo stignem opustiti i odmoriti inače bi pouser posted image a,vidim pričali ste o uvođenju trećeg obroka mi još nismo uspjeli ni jedan gusti zamjeniti dojenjem jer ne prođe ni sat posle voćne kašice on traži da doji

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12459
20.1.2010 8:32:28   
delly
marinci zasto vec uvodis obroke ?user posted image user posted image malo je prerano ?? ako dojis forsiraj na tome ,mislim kako hoces. ja bome nju nahranim i kad je nahranim dam joj kasicu ,zna pojest poslije pola mrkve i pola jabuke :) necu jos da joj mjenjam kao obrok ,mozda negdje kad bude imala 8 mj.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12460
20.1.2010 8:38:07   
anidla
jutro i od nas dvoje! user posted image
Noa je sinoc zaspao poslije kupanja u pola 8 i probudio se u 2 ujutro da jede....ponovo budjenje u 5 ujutro, kakio i nije vise htio da paja, evo ga pored mene viri sta kucam (kao da zna ko fol citati user posted image )
danas je mm rodjendan, a ja nikakva...stalno razmisljam o suboti i o tom ultrazvuku vrata....bas sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo nase drugare i drugarice user posted image

user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12461
20.1.2010 8:40:13   
marinčii
pa nije prerano zašto bi bilo ,njemu je već 6 ipo mjeseci mislim da mora šta drugo jesti ipak mu nije dovoljno samo mlijeko ,a sad zna biti problema sa anemijom kod djece pa mislim da mora jesti i voće i povrće,dam mu jednu voćnu kašicu al eto ni onu mu ne zamjeni obrok jer ubrzo doji

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12462
20.1.2010 8:44:15   
delly
marinci ma razumijem te ja , i meni je pedijatrica rekla da mogu uvesti jedan obrok sada ali i sama mi je preporucila da je dojim sto duze mogu zbog mene i nje jer majcino je mlijeko ipak najbolje kroz mlijeko ona dobije sve sto joj je potrebno ,. pa joj ja ovako kuham kasice poslije jela joj uvjek dam da se navikne trbuscic a da nezamjenim obrok .
reci kad si ti 1. obrok zamijenula?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12463
20.1.2010 8:46:33   
marinčii
ma evo pokušavam ga zmjenuti al mi ne ide on i dalje posle kašice za pol sata,sat doji..naravno da i ja želim što dulje dojiti i zasad ide super jer još uvik imamo 8,9 podoja u 24 sata

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12464
20.1.2010 8:55:48   
delly
znaci nije mu dovoljno hoce jos da ciki ... bome ja neracunam podoje po danu user posted image e bas cu izracunati ,imala sam do sad 1 pa cemo vidjeti ..
ma marinci nesikiraj se prihvatit ce samo polako treba i user posted image vremena .

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12465
20.1.2010 8:56:45   
sheri
jutro drage mame i bebe!(valjda ce nas danas neko skuziti da se javljamo)
mi smo dobro, jos smo krezavi , i pomalo bezobrazniuser posted image user posted image user posted image user posted image . N nece ni milisekundu da je sama, tako da sam stalno sa gospodjicom, igramo se, puzemo, okrecemo se.
ruckimo kako treba, i da naucili smo piti vodu iz flasice a pomalo povucemo i iz case.
ljubimo sve bebe i pozdravljamo mame

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12466
20.1.2010 8:56:52   
delly
a reci mi koliko mu dajes u jedan obrok da pojede?? tj koliko moze da pojede?
jer ja se kontam kad ja predem kako cu znati koliko hoce?? i dali kasice kad pravis mjesas sa svojim mlijekom ili ?

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12467
20.1.2010 8:58:56   
anidla
IZVORNA PORUKA: sheri

mi smo dobro, jos smo krezavi , i pomalo bezobrazniuser posted image user posted image user posted image user posted image . N nece ni milisekundu da je sama, tako da sam stalno sa gospodjicom, igramo se, puzemo, okrecemo se.
ruckimo kako treba, i da naucili smo piti vodu iz flasice a pomalo povucemo i iz case.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene nije niko skuzio, al ok user posted image

ljubimo mi vas

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 12468
20.1.2010 8:59:50   
delly

ma bravo za naprednu malu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kuc kuc od drvo nek tako nastavi , kad je pocela puzati ??? user posted image user posted image
i moja nije htjela bez mene ma zamaknem u kuhinju vristi i to kristi moram se vratiti e bome iskristala se tako nekoliko puta i sad sama lezi igra se ,prica a ja ili cistim ili nesto radim deseto ,. ali to nije plac to onaj bezobrazni vrisak . user posted image kazem ja -tako mali ali tako zajebani user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 12469
20.1.2010 9:01:08   
delly
anidla nesikiraj se da je nesto nedaj boze isla bi ti odma jucer hitno na uzv tako da se nesikiraj vidjet ces sama da nije nista .

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12470
20.1.2010 9:02:10   
delly
mene jucer bolio desni ( raste mi zub skroz iza haha i meni i maloj skupa zubi rastu user posted image i ja sam namazala sa onim za zubice od male kako dobro odma mi utrnulo user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12471
20.1.2010 9:07:22   
sheri
Nora puze nekih 20tak dana, nekad naprijed nekad nazaduser posted image user posted image user posted image
a stignem i ja sve uraditi, i ona sama sjedi u mrezici i igra se, ali nekad joj i to dosadi pa uskacem ja ili ko vec bude tu. bitno je samo da se sa njom komunicira, jer nece sama ni sekund.
neki dan se pocela dizati u kreveticu, i sinoc opet tako , probudila se u neko doba, okrenula se na stomak i pocela se dizati da iustane. sva sreca pa sam ja bila budna.
inace sve je okuser posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12472
20.1.2010 9:07:33   
dafri
Jutro,kod nas je buđenje u 7 standardno,ali kako zaspe u 8 ne žalim se.Jedino se u zadnje vrijeme više budi jer sad hoće da spava na stomaku ,na boku,pa se u tom silnom okretanju razbudi.
iv@ncica baš me nasmija sa tom svojom mazom
Apotekarka pika se i kad je ljutuser posted image user posted image
Bambi09 hajde bar ste nabavili te kapi pa brzo prođe,još malo pa su grčevi iza vas
sheri i mi smo još krezavi,i nikada nismo sami user posted image
anidla,znam kako ti je,sad će subota pa da se razrahetiš
Ni mi mismo još zamijenili obrok,Una ručka voće i pojede oko 120-200,i za pola sata flašicu,a povrća pojede manje i nevoljko ali ne brinem doći će sve na svojeuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12473
20.1.2010 9:11:33   
delly

Nora puze nekih 20tak dana, nekad naprijed nekad nazaduser posted image user posted image user posted image
a stignem i ja sve uraditi, i ona sama sjedi u mrezici i igra se, ali nekad joj i to dosadi pa uskacem ja ili ko vec bude tu. bitno je samo da se sa njom komunicira, jer nece sama ni sekund.
neki dan se pocela dizati u kreveticu, i sinoc opet tako , probudila se u neko doba, okrenula se na stomak i pocela se dizati da iustane. sva sreca pa sam ja bila budna.
inace sve je okuser posted image

ma kuc kuc kuc kuc pravo napredna curica vec hoce da ustane, ma vidjet ces da ce ti do 9 mjeseca i prohodati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 12474
20.1.2010 9:13:21   
sheri
ja sam prohodala sa 7,5 mjeseciuser posted image . neki dan mi jetata rekao, sad jos i odmaras , kad ti prohgoda niko je stici neceuser posted image user posted image user posted image user posted image , vjerovatno poucen iskustvom sa mnomuser posted image user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  497 498 [499] 500 501   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *