|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  512 513 [514] 515 516   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.1.2010 8:55:27   
shejla
evo i mi sa malim zakasnjenjem cestitamo rodjkas Ajdinu i Raffiju user posted image user posted image user posted image

saljemo obojici  user posted image  

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 12826
23.1.2010 8:55:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Meri29

Dobro jutro ranoranioci user posted image
Mi smo se tek sad probudili, tata se igra sa bebicom, a mama naravno za komjuterom.
Please help: mala je dobila krupicu koju sada redovno cistimo, ali posto ja cistim i svoje sike nekako mi ne ide da ponovo stavljam one jastucice jer se oni brzo napune mlijekom pa nista nisam uradila. Imate li vi kakvo rjesenje, ja ih stalno mijenjam sada, ali kako sam krenula nece mi biti dovoljne ni tri kutije jastucica danas, a bas toliko para nemam za bacanjeuser posted image Mogu li mali peskirici ili sta vec, nemam pojma
Slika je super iv@ncice, kako samo lijepo rucauser posted image user posted image

i mi se borimo sa krupicom od pocetka, nestane pa se vrati. ja kod kuce koristim one silikonske skoljke od aventa, bolje su od jastucica jer moze koza disati, da ne bi procurilo mlijeko, uguram na dno malo vate, i tu vatu mijenjam kad se natopi. kad izlazim onda samo koristim jastucice

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12827
23.1.2010 9:02:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: shejla
Nije Lamija nikoga nogirala...ne siri dezinformacije - prava si SVEKI user posted image user posted image user posted image

Baš me fino nasmija za dobro jutro user posted image

Mi smo imali noć opet standardno lošu user posted image Već sam se zapravo i navikla da budem iskrena, ali ne znam kako ću samo po danu odraditi sve ove obaveze koje me očekuju jer u glavi baš moram biti na mjestu inače ništa od toga...

Odlučila sam da iduću sedmicu idemo na vakcini user posted image mislim da je stvarno vrijeme, a bolje da to odradimo sad dok nismo prehladjeni. Eh, sad ne znam je li imaju ikakvog utjecaja bakterije u grlu i urinu, ali pretpostavljam da ne user posted image

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 12828
23.1.2010 9:03:23   
Meri29
Razmisljala sam o tim silikonskim umetcima, zanima me jel puno strse kada se stave ako me razumijesuser posted image user posted image I ja bih nosala samo po kuci, a oni se mogu i otkuhavati pa bas mislim da je neko rjesenje

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 12829
23.1.2010 9:09:07   
teacher75

Razmisljala sam o tim silikonskim umetcima, zanima me jel puno strse kada se stave ako me razumijesuser posted image user posted image I ja bih nosala samo po kuci, a oni se mogu i otkuhavati pa bas mislim da je neko rjesenje

strse pa ih zato nosim samo po kuci:)) jednom sam na pocetku izasla sa mm sa tim umetcima (nisam jos bila kupila jastucice) i obukla preko koznu jaknu, jedva je zakopcala, pa me mm zezao da mi ne trebaju silikoni, i rekao mi: " steta sto nisi cula za ovo prije dok si bila cura, dok si momke ganjala, ne bi ti trebali push up grudnjaci!"ja ih od pocetka nosim ,i stvarno se isplate, samo me poslusaj i stavljaj vatu u donji dio da ti ne curi mlijeko

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12830
23.1.2010 9:11:51   
Anoniman
jutroo
mi smo zaspali oko 22.naspavali se jeli u pola 4.posle ustao oko pola 7.igrao se sam u krevetcu ja spavala sta cu,kad se ja trgo oko pola 9.on nekad sam zaspo.
kod nas snijeg pada,vrijeme brrr
juce su nam otpala dva konca s čuneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12831
23.1.2010 9:47:06   
anidla
jutro i od nas....

sva sam napeta....ta sat vremena krecemo na ultrazvuk vrata i puna sam nekekva treme, iscekivanja...ma citavu noc sam sanjavala gluposti....

Noa je jucer citav dan vristao...mislim da su opet bili grcevi...ukinuli smo mu Colic Baby za grceve i vratili se,pa sam opet kupili sirup....

Boze, samo da sve bude uredu.....

pusa svima! user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12832
23.1.2010 9:51:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: anidla

jutro i od nas....

sva sam napeta....ta sat vremena krecemo na ultrazvuk vrata i puna sam nekekva treme, iscekivanja...ma citavu noc sam sanjavala gluposti....

Noa je jucer citav dan vristao...mislim da su opet bili grcevi...ukinuli smo mu Colic Baby za grceve i vratili se,pa sam opet kupili sirup....

pusa svima! user posted image

sretno na ultrazvuku!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12833
23.1.2010 9:59:34   
Srculence
Držimo fige na da na ultrazvuku bude sve ok,a hoće aBgd.Pusica i čuvajte se!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 12834
23.1.2010 10:17:11   
Mya_81 RR

Sretnoooooo user posted image user posted image user posted image i da sve bude super!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12835
23.1.2010 10:36:48   
Meri29
IZVORNA PORUKA: teacher75

samo me poslusaj i stavljaj vatu u donji dio da ti ne curi mlijeko

Hocu, hvala ti, znala sam da ce mi neko pomoci user posted image user posted image user posted image user posted image Evo sad nam je ljepotica zaspala pa smo kontali kad ustane i jede da prosetamo sa njom da kupim ja te push up-oveuser posted image user posted image user posted image user posted image Jucer nam bila jedna teta na babinama i galamila na nas sto redovno ne setamo pa odosmo i danas, jest da nam snijeg pada user posted image
Anidla sretno i ljubi nam naseg jarana

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 12836
23.1.2010 10:37:12   
Anoniman
anidla draga sretno na UZ

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 12837
23.1.2010 10:42:53   
Nunichi

Sretno anidla!
user posted image user posted image puse za vas dvoje...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12838
23.1.2010 10:54:22   
nikita
Sretno nasem pijatelju Noi

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 12839
23.1.2010 11:04:20   
noaa
Sretno imenjaku i od nasuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 12840
23.1.2010 11:11:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

samo me poslusaj i stavljaj vatu u donji dio da ti ne curi mlijeko

Hocu, hvala ti, znala sam da ce mi neko pomoci user posted image user posted image user posted image user posted image Evo sad nam je ljepotica zaspala pa smo kontali kad ustane i jede da prosetamo sa njom da kupim ja te push up-oveuser posted image user posted image user posted image user posted image Jucer nam bila jedna teta na babinama i galamila na nas sto redovno ne setamo pa odosmo i danas, jest da nam snijeg pada user posted image
Anidla sretno i ljubi nam naseg jarana

ma nismo ni mi setali danima, ko ce po ovoj zimi user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12841
23.1.2010 11:14:17   
Anoniman
Anidla, držimo fige da sve bude ok.

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 12842
23.1.2010 11:39:41   
Anoniman
Anidla, sretno i od nasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12843
23.1.2010 12:03:32   
mojbebac
dobar dan .....
mi smo se budile u pola osam, isle u nabbavku, i sad bebi opet zaspala..... mi smo izgleda usle u neku novu fazu, zadnja tri dana nece da jede nista slano, samo voce, kasice slatke, grizolino, plazmicu ..... to nam se do sada nije desilo, nismo imali nikakvih problema, izgleda da joj je nesto nadoslo, samo se nadam da nece dugo trajati .....i dalje ne puzimo, ima nekih pokusaja, ali nista , stoji fino, ali ni koraka da napravi, a i ne forsiramo je ..... nas su ovih dana smorili gosti, puna kuca danima, danas smo konacno same pa vam se ponovo pridruzujemo......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12844
23.1.2010 12:12:49   
škorpija
anidla sretno i javi nam šta je bilo

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 12845
23.1.2010 12:36:28   
Anoniman
anidla,sretno pa nam se javiuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12846
23.1.2010 13:10:02   
anidla
prije svega HVALA VAM svima na podrsci i sto ste uz nas, bas puno znaci!!!!

bili smo na UVZ, Noa je spavao pa je doktorica mogla sve detaljno da pogleda...nasla je jos par tih covrica, pa mi se haman zamantalo...kaze da se tolerise velicina do 5 mm a kod Noe je jedan najveci 8 mm pa sam se bas bila prepala, ali nam je objasnila da su kod Noe ovi limfni cvorovi REAKTIVNI sto znaci da je organizam izbacio zbog neke upale, a ona je to sve povezala sa Noinim licem kad je imao upaljeno hrapavo lice....kaze da nije nista opasno, da se ne sekiramo i da dijete vise nigdje ne vodimo jer nema potrebe...mogu se povuci a i ne moraju....da ne diramo nista (pogotovo ja jer uvijek pipkam da vidim koliki su) i samo da nas pedijatar s vremena na vrijeme pregleda....i da, moze biti i genetski (mm ih je imao kao beba a njegov brat i danas ima jedan na vratu)...
jao jest mi bilo laknulo...imala sam osjecaj da sam se ponovo rodila!!!!

uradili smo odmah i UVZ kukova kad smo vec dosli...nalaz je hvala Bogu uredan...rekla nam je da ne kupujemo hodalicu ako smo planirali i da dijete pustimo da spontano propuze....

u sustini, to je to, smirena sam i zahvalna dragom Bogu sto je sve uredu s mojim zlatom....

i ponedjeljak sa nalazima idemo kod nase pedijatrice da pogleda i da odluci hoce li nam odmah dati vakcinu....

volim vas sve i hvala ma veliko hvala za podrsku!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12847
23.1.2010 13:11:18   
Anoniman
Djugajice i djugovi, mama je nasla prvi zubic, to je zasad samo vrh malog bijelog zubica ali eto sretni smo jer su ovih dana simptomi upucivali na to pa nam je drago da se to i potvrdilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12848
23.1.2010 13:12:20   
Anoniman
Anidlauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12849
23.1.2010 13:12:37   
noaa
user posted image user posted image user posted image user posted image za imenjaka a i za mamu nek si se rasteretila napokon

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  512 513 [514] 515 516   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  512 513 [514] 515 516   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *