|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.1.2010 18:03:36   
myb@by

IZVORNA PORUKA: chuci

hehe ti i ja imamo bebe koje se isto zovu samo je moja malo starija :)

Vidi stvarno nisam ni skontala.user posted image user posted image user posted image user posted image za Ajše.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13151
25.1.2010 18:03:40   
Anoniman
evo,bas sam dala mm anela reko da vidim jesil se javila...
Zao,mi je sto je tako bilouser posted image niste nista rijesili...Pa sta kaze jel to opasno nedo Bog .Zbog cega mu se to uvuklo sta je uzrok?
Saljemo vamuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 13152
25.1.2010 18:07:50   
myb@by

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: chuci

joj moja beba ima temperaturu a ne znam od čega joj je, pa pomagajte

ne bih rekla da je nahlađena, ne kašlje ne curi joj nosić
bili smo na vakcini u prošlu srijedu ali nije imala temperaturu poslije

samo je nako nervozna. hoće zaspati samo u mom naručju, a inače zaspi sama.
šta bi moglo biti

user posted image user posted image

koliku temp. ima? gdje si joj mjerila(ispod pazuha ili u guzi)?

Ako si mjerila u guzi onda je do 37.7 normalna temperatura.Tek nakon te granice je povisena.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13153
25.1.2010 18:08:39   
myb@by

IZVORNA PORUKA: škorpija

Evo da se i mi tuspasimo, danas išli da sunetimo bebija ali ništa nismo uradiliuser posted image . Dr. Zvizdić nije mogao napipati iz prve desni testis pa se boji da je ostao nespušten i zato je predložio da uradimo prvo UZV, a onda ćemo vidjeti šta dalje. I čudio se kako niko od pedijatara nije primjetio da nešto nije u redu, ni oni  u domu zdravlja ali ni onaj metuzalem na pregledu u Sanasi koji smo radili kad smo zakazivali sunet. Zakazili smo kod dr. Vegar u subotu pa čemo vidjeti o čemu se radi.

A sta to znaci?Je li opasno?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13154
25.1.2010 18:20:48   
Mya_81 RR
Eh, Škorpija, baš mi je žao user posted image Pripremaš se toliko psihički na sve to i onda ništa, ali se nadam da će se na UZV pokazati da dr. nije imao pravo user posted image user posted image user posted image Ljubi nam dječaka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13155
25.1.2010 18:29:10   
teacher75
i mene zanima sta to znaci. nadam se da ce sve biti ok...sretno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13156
25.1.2010 18:37:47   
lirio

Evo da se i mi tuspasimo, danas išli da sunetimo bebija ali ništa nismo uradiliuser posted image . Dr. Zvizdić nije mogao napipati iz prve desni testis pa se boji da je ostao nespušten i zato je predložio da uradimo prvo UZV, a onda ćemo vidjeti šta dalje. I čudio se kako niko od pedijatara nije primjetio da nešto nije u redu, ni oni  u domu zdravlja ali ni onaj metuzalem na pregledu u Sanasi koji smo radili kad smo zakazivali sunet. Zakazili smo kod dr. Vegar u subotu pa čemo vidjeti o čemu se radi.

e moja škorpijo, ja sam se odavno razočarala u ljekare...da ne pišem sad o tome...i ja ću svog malenog prekosutra voditi kod dr vegar na uzv pupka...čula sam da je jaaaaaako dobra....valjda će ona nešto konkretno reći...čast i dr dizdareviću....nadam se da će sa našim bebama biti sve ok...ljubim vas oboje i sve će biti ok...vidjet ćeš user posted image user posted image user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13157
25.1.2010 19:19:43   
škorpija
Nije ništa opasno, ali će morati na operaciju ako testis ne bude spušten i dr. Zvizdić nam je rekao da će ga onda on operirati ali na Koševu i ujedno ga osunetiti. On nije htio da ga osuneti jer kaže ako treba i operaciju onda medicinski nije prihvatljivo da dijete 2 puta bude uspavano. Dr- Zvizdić je stvarno super, svaka mu čast, stalno je ponavljao da je najbitinije dijete.
I da, rekao je da i ajdin ima djelomično ukopan penis kao enisin Benjo, ali da to nije problem, već samo da bi posliej suneta trbali raditi neke vježbice koje bi nam ona pokazao.
Uf meni je djelom bilo drago što ga nismo osunetili jer je za vrijeme samog pregleda (Zvizdić mu je 3 puta pregledao testise) toliko plakao da me duša boljela, a mogu misliti kako će plakati poslije suneta. A opet nadam se da će UZV pokazati da je sve u redu jer voljela bih da izbjegnem KCUS ako ikako mognemuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 13158
25.1.2010 19:22:19   
Hanady RR
draga škorpija, baš mi žao i tebe i bebača...što si se isikirala mogu mislit...duša slatka.

al nemoj brinut, polako, nemožeš protiv toga al imaš pravo birat doktora. Kod men je zaova vodila nekom hirurgu u općoj bolnici i on nije predlagao operaciju...kaže da s esačeka pa da se vidi ako se sam spusti i tako i bilo.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13159
25.1.2010 19:24:05   
škorpija
hanady hajde molim te pitaj zaovu do kojeg mjeseca su oni čekali, nama dr. zvizdić kaže da se trebao spustiti do 6 .mjeseca a 9. da je gornja granica

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 13160
25.1.2010 19:25:12   
teacher75
bas mi je zao ajdina, bice to sve akobogda u redu. no sikiriki

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 13161
25.1.2010 19:26:38   
Mya_81 RR
I ja se od srca nadam da ćete izbjeći sve to koliko god da to stvarno nije ništa opasno. A sunet nažalost izbjeći ne možete user posted image Nadam se da nam je čokjić sad bolje i da se smirio od tih pregleda. Ljubimo ga user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13162
25.1.2010 19:27:30   
Hanady RR

hanady hajde molim te pitaj zaovu do kojeg mjeseca su oni čekali, nama dr. zvizdić kaže da se trebao spustiti do 6 .mjeseca a 9. da je gornja granica

nema šta da ptam čekali do 1. rođendana znam sigurno pa stalno bila sa djetetom i spustio se testis i nikad se više nije podigao. To je njen slučaj.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13163
25.1.2010 19:28:20   
teacher75
uh sad mi je jos draze sto sam rodila curicu da se jos ne sekiram i oko tih stvari!

Neposredna veza do poruke: 13164
25.1.2010 19:28:25   
noaa
joj skorpija neznam sta bi rekla vi barem zbog suneta otkrijete ako nesto nije u redu mada su ga do sad pregledali pedijatri kad si ga vodila na vakcinuuser posted image user posted image sta je s ovom djecom koja se ne sunete mozda imaju problem a niko im ga ne otkrijeuser posted image user posted image user posted image Odkad citam ove price stalno sestru tjeram da pita doktora sve zivo kad svog djecaka vodi na kontrolu.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13165
25.1.2010 19:29:17   
Hanady RR
A pored toga kod starije zaove mali koji sad ima 13. godina imao isti problem i sa 1. rođendanom radili mu na koševu i isto vrijeme spuštanje testisa i sunet. znam jer smo baš stalno razgalabali Bože jeli to genetika. Ovaj od starije zaove sad je Ok sve je super prošlo on sad momak od 13 godina.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 13166
25.1.2010 19:51:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

uh sad mi je jos draze sto sam rodila curicu da se jos ne sekiram i oko tih stvari! 
ja sam iz ovog sunecenja odnosno svog naucila da sve je bolje raditi dok je manji od 3do 4mjes.maksimalno.
Ja sam prva pogrijesila sto nisam prije ,jer se ispatio dusa mila jer je veci i zna al hb.sve dobro  proslo.
Skorpija,bas mi je zao sto se sikirate nemam rijeci za dokt.user posted image kako nisu primjetili.
Al bit ce sve dobro abd.čjubim vas

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 13167
25.1.2010 19:56:15   
škorpija
Ma meni je stvarno već smješno što sve probleme otkrije tek hirurzi, pa pobogu pedijatri ni osnovne stvari ne mogu otkriti, nije nespuštene testis nešto aman zaman pa da ne mogu skontati, doduše na kontroli sa 6. mjeseci pregledala ga dr. vuković a nije bogami ni tražila da mu skinemo pelenu da vidi ćunu i testise, sa 3 . mjeseca ga pregledao dr. Bajrović (testise i ćunu) i rekao da je sve ok, haj ti sad budi pametanuser posted image

Kako god ljubimo našu curu, da je ona ovdje lakše bi nam bilouser posted image

Neposredna veza do poruke: 13168
25.1.2010 20:02:35   
anidla
skorpio, i ja sam cekala da se javis....bas mi je zao mog malog krajisnika....nadam se da nece biti potrebna operacija i da ce se spustiti testis....
kad idete kod doktorice Sandre? jel ides na Skenderiju ili na Kosevo? mi smo bili neki dan kod nje na ultrazvuku vrata, stitne zlijezde i kukova...predivna je bila, temeljita, smirena...meni je ona bas ok....jest da su nam masno naplatili, ali da je rekla tad 1000 ja bih dala, sve za nase user posted image
sretno draga moja, evo jedan user posted image od Noe za drugara krajisnika Ajdina!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13169
25.1.2010 20:04:30   
Anoniman
škorpija, vec sam pisala na dr. temi da su dr. pravo razocarenje, e misa li mu, bas covjek ne mere biti miranuser posted image , a nadam se da ce sve biti ok na kraju, jesu ti objasnjavali kakve su komplikacijeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 13170
25.1.2010 20:24:33   
marinčii
user posted image evo jedna slikica

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13171
25.1.2010 20:25:51   
marinčii
škorpija baš mi je žao što si se nasekirala,baš i ovi naši doktori pa užasni su kako to prije nisu primjetili,nadam se da će se testisi sami spustiti i da neće biti potrebna operacija 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13172
25.1.2010 20:28:55   
ena23
moj beba spava od pet??? ne mogu da ga razbudim, otvori okice, nasmije se i okrene se nastranu pa nastavi pajkit... user posted image dal ga sad buditi ili pustiti pa vidjeti do kad ce? 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13173
25.1.2010 20:29:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ena23

moj beba spava od pet??? ne mogu da ga razbudim, otvori okice, nasmije se i okrene se nastranu pa nastavi pajkit... user posted image dal ga sad buditi ili pustiti pa vidjeti do kad ce? 

i moja lana zaspala u 5, doduse poslije kupanja:))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13174
25.1.2010 20:31:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23

bolje ga budi polako ga razbudjuj jer ce ti biti posle veselo user posted image anel ju granica do 7.spavanje dalje nedam budim ga kako tako,jer sam jednom zeznula pustila ga pa mi dernecio do 00.00 posle sad sam ustimala i sebi i njemu

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 13175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *