Nunichi
|
IZVORNA PORUKA: škorpija Zato me interesira šta vaše bebice znaju reći, znači napišite dob bebe i riječi koje govore, naročito me interesiraju oni koji znaju reći mama, ja po čitav dan ko papagaj ponavljam mama, ali ništa , zato odoh kupiti onu naku kornjaču u TL što govori mamamamamamamamam, valjda od nje nešto nauči Ih ja obavezno moram po tu kornjacu, kud prije nisam znala. Moja svekrva je Zari kupila bebu koja zove "tata tarararara" i tako u nedogled...naravno prva rijec je bila tata. Juce je cijeli dan govorila tata mama tata mama, ali nesto ubrzano tako da ja to ne brojim...ne vjerujem bas da nas zove. Za sad imitira samo nekog majmuna (igracka). Ne prica vala nista. Zna mahnuti pa-pa, zna ne-ne, digne i ona prstic ko foli prijeti , na halo stavlja rukicu ili ono sto ima u njoj na uho, kad joj kazes pepa mama ili nesto onda miluje to nesto. Kad joj kazes daj cuclu ili loptu da, ali brzo i otme opet...plese ko velika, ljulja se lijevo desno i mase rukama, voli sve muzicke pravce. I to je to...sad si ti mene zadeverala sto ona nista ne prica. Ja sve razmisljam rano je za pricu... Brblja ona nesto po cijeli dan, ali to je nidje veze, nesto mrsi...ali sta nemam pojma. ps. Tajra slika je za 10, a osmijeh za 100! I da se pohvalimo krenule su nam gornje dvojke, obje. Sad imamo 6 zubica.
< Poruku je uredio Nunichi -- 27.1.2010 11:58:26 >
|