|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  535 536 [537] 538 539   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
27.1.2010 11:19:31   
Mya_81 RR
Joooooj, Škorpija ja se tebi danas ismija pravo user posted image user posted image user posted image

Je li nam 'jadin' osjetio ovaj veeeeliki kiss koji je upravo doletio do Sarajeva user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13401
27.1.2010 11:23:00   
dady

IZVORNA PORUKA: škorpija

hej i moj bebi noću zna govoriti ama, možda to fakat mene dozivauser posted image , vidiš to mi nije palo na pamet

joj legenda si!!!!
user posted image user posted image user posted image
i ja sam živjela u nadi da je mama,prva riječ kad ono jasno i glasno neku noć ,kad je poželio taju (nije ga vidjeo cijeli dan) dozva ga ta-ta ,a ja ostah na paff!!!user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13402
27.1.2010 11:26:55   
noaa
Noa cijelo jutro govori nesto Eeeee Iiiii i gleda kroz prozor pa sam ja skontala da ona zove svog momka Emanuel Ivano samo skratila dugo mu ime user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 13403
27.1.2010 11:28:53   
škorpija
Mia dobro sam ja napisal "jadin" je on sa mnom ovakvomuser posted image , on spava ali sigurno je poljubac osjetio, šaljemo i mi vama jedan kad se probudimo.

dady, znači džaba se nadam, joj ja sam pravo ljubomorna kad muž dođe s posla a on plače ako ga iste sekunde ne uzme i cijelo veče za njim puza kao kuče da ga uzme. za mnom bogami ne jadikuje tolikouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 13404
27.1.2010 11:30:25   
Honey3
pozdrav za sve slatke bebe i njihove mameuser posted image evo malo da vas povirimo,jesu li bebe danas prokakileuser posted image user posted image user posted image znate sta kazu ako beba prvo zovne mama slijedeca beba ce biti curica a ako zovne babo jali ti tata slijedeca beba ce biti muskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 13405
27.1.2010 11:39:37   
dady
škorpija i kod nas ista scena on dođe mene i ne gleda više,ja sam poslije tog ta-ta rekla da ga više neču ni čuvati ,odoh na posao!!!al što je tu je mi ima vjerovatno dosadimo po vazdan!!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dady -- 27.1.2010 11:58:46 >

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 13406
27.1.2010 11:40:01   
Anoniman
Znači da se nadam braci...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 13407
27.1.2010 11:41:09   
Anoniman
Neku noć Esma bila kenjkava i stalno hoće da se nosa... ja da je uzmem, ona mi okreće leđa i sve pruža ruke MM... ja ostala u čudu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13408
27.1.2010 11:42:24   
škorpija
i moja nana je rekla to za bracu i seku, ali ja u to ne vjerujem, ja hoću sekuuuuuuuuuuuser posted image

Ena pročitala sam tvoj post na pogrešnoj temiuser posted image , ništa od jedenja pelena jer sam ja rekla 4 šljive kao što sama primjetilauser posted image i da VRLO je važno da ih ne guliš

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13409
27.1.2010 11:45:25   
Honey3
pingpong zar hoce Esmice biti kenjkave???mi Esmu jos nijednom nismo culi da pravo zaplace hvala Bogu,mozda dok jos malo poraste i omudrauser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13410
27.1.2010 11:47:41   
iv@ncica
jutro  drage  moje..
napadao  nama  snijeg user posted image ,
mi  smo  opet  imali  burnu  noc,  ali  smo  zato  jutros  se  protezali  do  9,  valjda  je  preumoran  od  nespavanja,  nakon kmezave  noci  cijele  budio  se  u 6 malo  dojio,  pa  zaspo  do 7,  pa  opet  malo  dojio  pa  do 8,  pa  opet  malo  dojio i  na  kraju  ustajanje  u 9  nikad  nam  se  nije  dogodilo... jest  da  sam  sva  istrzana  ali  sam  jutros  u  tih  nekoliko  navrata  bar  i  ja  malo  uhvatila...evo  ga  sad  opet  malo  skida s ociju.
 Marinci i tajra-  bebice   su  prrrreeeeslatke...medaste  mede  drage..tajra  takve  i  mi  zube imamo  i  sad  nas  napadaju  novi hehhehehe..
svima  hvala na  dobrim  zeljama za  ozdravljenjem, ova  prehlada  je  gadna  bila,  kako ce  nedaj  boze  biti  kad  bude  nesto  jaca...sad  smo  imali  malu  turu  po  noci  koju  cak  nismo  ni  skidali..ali  nosic  je  problem..ne  moze  disati..ali  proci  ce
hvala  mame user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13411
27.1.2010 11:51:19   
mojbebac
i moja bebica e prvo rekla tata tata.... ustvari ona i dalje sviju zove, osim mame .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pokusavam da je naucim, obecavam kule i gradove, ali nista ...... nas malo muci zubic, ocekujemo drugu donju jedinicu, jako balimo, ali je jos nema .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13412
27.1.2010 11:52:17   
iv@ncica
eh  dok  ja  iscitam  sve   sto  nisam  stigla  vidim  da  nas  muce tvrde  stolice:
tvrda  stolica-mi sve probali  i   the best  je obicna  kamilica skroz  blaga i  zasecerena  malo,  popiti  toplo..znaci  prokuhati  vodu  ,  ubaciti  kocku  secera  samo da  baci  kljuc,  skinuti  i  samo  nekoliko  puta  provuci  vrecicu  od  kamilice  kroz  tu  vodu  i  dati  toplo  bebi.

Pričanje-  mi  vam  svasta  pricamo  odavnoo,  ta-ta,  ba-ba, da-da, ne-ne, lje-lje ;), va-vav (  sestrin  cuko,  imitira  ga  pravo  i  rezi  jos ;)),  dai-dee (  mali  od  sestre  David,  njega  obozava  i  poceo  ga  prije  mene zvati),  ma-ma  smo  najkasnije  progovorili  i  sad  ne  mozes  ostati,  i  kad  vidi  hranu  am-am-am, i  svasta  jos  on  baljezga i imitira  pravo ..moj  pricalica,  pjeva  i  navija...mi    se  ismijemo..jos  iznad  stadiona  zivimo  hahahha...

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13413
27.1.2010 11:52:23   
Honey3
iv@ncice zao mi je sto je tvoja bebica toliko prehladjena i nervozna i zelimo vam sto prije da to prodje,a kad su djeca veca puno je lakse sa prehladom i manje budu nervozni i mozes im neke stvari dokazati,ma koliko samo znaci kad znaju sami nos ispuhati da istjeraju slajm.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13414
27.1.2010 11:56:33   
Nunichi

Zato me interesira šta vaše bebice znaju reći, znači napišite dob bebe i riječi koje govore, naročito me interesiraju oni koji znaju reći mama, ja po čitav dan ko papagaj ponavljam mama, ali ništauser posted image , zato odoh kupiti onu naku kornjaču u TL što govori mamamamamamamamam, valjda od nje nešto naučiuser posted image

Ih ja obavezno moram po tu kornjacu, kud prije nisam znala. user posted image Moja svekrva je Zari kupila bebu koja zove "tata tarararara" i tako u nedogled...naravno prva rijec je bila tata. user posted image user posted image

Juce je cijeli dan govorila tata mama tata mama, ali nesto ubrzano tako da ja to ne brojim...ne vjerujem bas da nas zove.
Za sad imitira samo nekog majmuna (igracka). user posted image Ne prica vala nista.
Zna mahnuti pa-pa, zna ne-ne, digne i ona prstic ko foli prijeti user posted image , na halo stavlja rukicu ili ono sto ima u njoj na uho, kad joj kazes pepa mama ili nesto onda miluje to nesto. user posted image
Kad joj kazes daj cuclu ili loptu da, ali brzo i otme opet...plese ko velika, ljulja se lijevo desno i mase rukama, voli sve muzicke pravce. user posted image
I to je to...sad si ti mene zadeverala sto ona nista ne prica. user posted image Ja sve razmisljam rano je za pricu...

Brblja ona nesto po cijeli dan, ali to je nidje veze, nesto mrsi...ali sta nemam pojma. user posted image

ps. Tajra slika je za 10, a osmijeh za 100! user posted image

I da se pohvalimo krenule su nam gornje dvojke, obje. Sad imamo 6 zubica. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 27.1.2010 11:58:26 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13415
27.1.2010 11:56:43   
nanika
Zaha veliki pozdrav za tebe i tvoju djecicu od mene , moje Esme i ovog malog piletauser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 13416
27.1.2010 12:00:10   
Honey3
oooo nanika pa kako ste vi,kako nam je imenjakinja,kako veliki bebac slusa,ima li ljubomore???pusa vam velika i jedanuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13417
27.1.2010 12:06:01   
nanika
Zaha Esma uopste nije ljubomorna.......ja se pravo iznenadila, masallah slusa me bolje nego kada je bila samauser posted image .
Beba je dobro hB, samo doji i spava. Malo imamo problema sa grcevima ali i to ce proci

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 13418
27.1.2010 12:09:14   
Honey3
drago mi je da ste dobro i da bebac doji,a grcevi ko grcevi,izdrzite proci ce...znaci Esmica je super i loli svog bracu,lubni ih obojeuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13419
27.1.2010 12:10:04   
marinčii
nunichi čestitamo na dva nova zubićauser posted image user posted image
nanika pozz veliki za tebe i tvoje piliće,baš mi je drago da je maleni požurio sad se možemo družiti i na ovoj temi kao na razgovorima dok smo bile trudneuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13420
27.1.2010 12:13:14   
reallove
Hi..evo i nas..naspavali se,spavali do 10:30user posted image ,igrali se rucali itd.Zari cestitamo zubice

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13421
27.1.2010 12:15:43   
Honey3
mashallah sto nam Emin moze spavatiuser posted image ove cure se malo prodaju pa ranije ustajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 13422
27.1.2010 12:16:55   
reallove

I ja zaboravih da sam vidjela fotkicu Mateja, marinči stvarno je predivan i presladak, a Tajra je prava slatka cura, mašalah 6 zubićauser posted image , ih mi toliko nećemo imati bog zna do kaduser posted image .

A znači naša cura Minja naučila reći ba-bauser posted image , e dečko joj je stariji ali dalje od tog ba-ba nikad nije odmaknuo, uglavnom sad znaju istu riječ pa s emogu fino porazgovaratiuser posted image .

A stvarno čini mi se nekad da je moj ajdin potupuser posted image  (to je uzrečica mog dida, ne znači glup nego eto malo tupuser posted image , za mene je rekao da sma pravo pameta al da sam tuuuupaaaaauser posted image )
Zato me interesira šta vaše bebice znaju reći, znači napišite dob bebe i riječi koje govore, naročito me interesiraju oni koji znaju reći mama, ja po čitav dan ko papagaj ponavljam mama, ali ništauser posted image , zato odoh kupiti onu naku kornjaču u TL što govori mamamamamamamamam, valjda od nje nešto naučiuser posted image

Emin nesto stalno prica..u zadnje vrijeme samo ponavlja baba,mama pa sad neznam..user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13423
27.1.2010 12:17:59   
reallove
IZVORNA PORUKA: zaha

mashallah sto nam Emin moze spavatiuser posted image ove cure se malo prodaju pa ranije ustajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

sinoc zaspao u 22:30user posted image user posted image mama happyuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 13424
27.1.2010 12:19:46   
nikita
IZVORNA PORUKA: noaa

Noa cijelo jutro govori nesto Eeeee Iiiii i gleda kroz prozor pa sam ja skontala da ona zove svog momka Emanuel Ivano samo skratila dugo mu ime user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  od smijeha naravno user posted image user posted image user posted image  jao prijo
A zamisli im imena Noa i Emanuel Ivano, citava Biblija user posted image  bit ce najkomicniji par

P.S. Ovo ja citam sve po redu , kasnije cu ostalo komentirat user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 13425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  535 536 [537] 538 539   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  535 536 [537] 538 539   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *