|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
27.1.2010 19:27:27   
Hanady RR
hvala vam drage moje...joj kako mi je teško...nemogu ni mamu da sikiramd a sa njom pričam...a posebno nemogu nju da zivkam na mobilni da je još više sikiram.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13476
27.1.2010 19:40:54   
MELLI
hanady,žao mi je zbog seke,valjda nije ništa ozbiljno.
Navijam za seku i bebu u pupi.
Nedaj se mila ,biće sve aBd dobrouser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 13477
27.1.2010 20:06:47   
marinčii
hanady draga baš mi je žao za seku,nadam se da će sve biti ok ,drži seuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 13478
27.1.2010 20:07:48   
Anoniman
Hanady, bit će sve dobro...
Moja kolegica je u trudnoći imala problem sa kamenom u bubregu... sve proteklo bez problema... ona jeste trpila bolove al' je trudnoća protekla super... a bebica se živa i zdrava rodila.

(odgovor članu MELLI)
  Neposredna veza do poruke: 13479
27.1.2010 20:11:17   
Anoniman
Hanady, bit ce sve ok, drzimo joj figeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13480
27.1.2010 20:11:29   
Ella_H
Handy nadam se da ce ti sa sekom biti sve ok
budi pozitivna i pruzi joj podrsku,
budi jaka radi nje i njoj ce biti lakse vjeruj mi
a i bebica ce biti ok nebrini mi smo zene jake

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13481
27.1.2010 20:11:32   
scarlett
Samo da vas pozdravimo i da se pohvalimo, upravo smo imali stolicuuser posted image , danas je 10 dan.user posted image

Hanady držimo user posted image da seka bude dobro .user posted image

Pingpong ja sutra idem aBd na predavanje Pozitivna psihologija, pa ako si za, javi na pp.user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 13482
27.1.2010 21:22:41   
ena23
IZVORNA PORUKA: dadada

...ali isto tako mase ljudima u samoposluzi dok se vozi, a meni pravo ofirno budeuser posted image

Majka od mog prijatelja uvjek je pricala kako je je mali ofiro dok je bio beba, koje god musko bi proslo pored njega on bi sirio ruke i viko "babooooooooooo, baboooooooooo"

hanady bas mi je zao sestre al ibice to aBd sve u redu, evo pingpong ti je vjerovatno dosta olaksala.

scarlett cestitke na kaki user posted image nase kake jos nema, danas sedmica...

Joj zene topila sam se veceras. moje pile i ja lezali na krevetu dva sata, ja mu pricala pricu (crvenkapica, tri puta), pjevala, a on gledo u mene, cico, smijo se, i tako sve dok se nije umorio... kad se umorio stavio mi rukicu u usta i tako zaspo user posted image dusa moja draga

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13483
27.1.2010 21:25:23   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pingpong

Hanady, bit će sve dobro...
Moja kolegica je u trudnoći imala problem sa kamenom u bubregu... sve proteklo bez problema... ona jeste trpila bolove al' je trudnoća protekla super... a bebica se živa i zdrava rodila.

uh mila hvala...sad pročitah, pretpodstavljam da mirovanje i adekvatna terapija pomažu...sad još samo da sutra potvrde da je to u pitanju.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13484
27.1.2010 21:26:35   
anidla
hanady maloprije sam pricala s mm...preksinoc sam ja njega opomenula da skloni ruku sa Noine cune kad smo ga kupali, bas ga je nezgodno drzao...i kaze meni mm sad da nije od toga ???? sta mislis moze li biti? mozda ga je jadnika prignjecio user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13485
27.1.2010 21:28:17   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

hanady maloprije sam pricala s mm...preksinoc sam ja njega opomenula da skloni ruku sa Noine cune kad smo ga kupali, bas ga je nezgodno drzao...i kaze meni mm sad da nije od toga ???? sta mislis moze li biti? mozda ga je jadnika prignjecio user posted image user posted image user posted image

moguće, neznam šta bih ti rekla...al opet kontam da nije malom jaka mokraća pa se u peleni prignječio ili čak možda mu treba veći broj pelene.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13486
27.1.2010 21:30:46   
anidla
i da, zaboravih ti reci da je i moja sefica imala kamen u bubregu citavu trudnocu....jest je boljelo ali HB rodila je zdravog djecaka, a i ona se super osjeca.....ja sam imala kamen u zuci i u zucnim kanalima u jetri, dva puta sam operisana....samo je bitno ako se utvrdi da je to, da pazi sta jede....
ma sve co to biti uredu akbgd....pored takve sestre mora biti user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13487
27.1.2010 21:36:05   
Mya_81 RR
Ja isto imam po 2 kamnca u oba bubrega i nisu mi stvarali nikakav problem dok nisam morala na strogo mirovanje...tada me je desni bolio jedno 3, 4 dana nenormalno, ali je hvala bogu prestalo jer ne znam kako bih pored mirovanja morala trpiti i tu užasnu bol....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13488
27.1.2010 21:41:17   
škorpija
hanady draga nadam se da će sa sekom bit sve u redu i da će trudnoća proćo bez problemauser posted image

anidla moj ajdin je imao crvenilo na desnom testisu kad je imao 4-5 mjeseci i to je dosta dugo trajalo, ali kad god sam ga odvela da pedijatar pogleda crvenilo bi se povuklo i ja sam dr.-u izgledala kao luđakinjauser posted image , sad se i ja pitam da li je to crvenilo povezano sa nespuštenim testisom jer je na istoj straniuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13489
27.1.2010 21:42:14   
mnn
večer, alex danas u akciji..urla viče hoda.ja ga držim za dvije ruke i on hoda.ma neče da sjedi više hoče da hoda i sve ruši..najbolji je kad sruši i viče ne ne.ja se smijem..pilence jedno veliko.. počeo je kopati nos..ma ja sam se nasmijala kad sam ga vidjela i sad to stalno radi...user posted image user posted image tatin sin..sad je malo sa tatom.

dadada ja kad čitam tvoje postove puknem od smjeha uvijek me nasmiješ i raspložiš. enisa draga kako je benjo? sahara tebe nema nigdje...nuna moja kako moja zarica?prijatelj zeza zeza neče da spava..budi se po sto puta i urla...uffffpuse vam šaljemo.user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 13490
27.1.2010 21:50:28   
Mya_81 RR
Joj, Minja mi se dosad probudila već 5 puta...sve počne plakati, ali onako jako kao da zavrišti u jednom trenutku i diže noge prema stomaku i sva se vrti tako da ne znam je li je muči stomak ili nešto drugo...ni duda je ne smiri odmah već se sva previja po krevetu i onda se smiri sama...uh, kakva li me noć čeka user posted image još same nas dvije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 13491
27.1.2010 21:52:19   
škorpija
Draga držim vam fige da noć prođe sa što manje buđenja, nadam se da je ništa ne boliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 13492
27.1.2010 21:52:48   
mnn
jojjjj mya nije ni tebi lako..ja sam isto luda od tog budjenja po sto puta...uf jedva čekam da krene spavati...ali kako mi s ečini neče tako brzo jer to su takva djeca...uf i onda da imam još jedno...ma nemam snage više...ovaj me izmorio kao da imam njih 5....user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 13493
27.1.2010 21:56:38   
Anoniman
Evo i nas kratko, B nabrajaaaaaaa, huh!!
Ella kao što ti rekoh i na pp, da kažem i javno user posted image ok je, eto nešto ne volim taj termin pa sam se zato i izjasnila..... a za klopu..... mah, sve mi radimo samo najbolje za svoju djecu.

Vidim pričate o riječima user posted image , moj zna reći ma-ma, daaaaaaaj, bavoooo, paaaaa-paaaaa, tašuna i zna imitirati psa - vav user posted image . I to je sve zahvaljujući Sari user posted image jer ona "melje" do besvjesti user posted image . Ona nije znala toliko rijeći u ovom uzrastu tako da je fakat do nje, ona ga uči user posted image a on k'o hipnotisan u nju user posted image , ona mu dođe k'o kino user posted image .
Kod nas je i dalje isto spavanje - čeka mene pa zajedno spavamo user posted image al nadam se da će proći makar do puberteta user posted image

Čestitamo sve zubiće, kakice user posted image user posted image user posted image

Hanady, kako je sada seka?? Jesu li joj radili još neke pretrage? Biće to sve dobro, nemoj se brinuti user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 27.1.2010 21:59:48 >

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 13494
27.1.2010 21:58:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mnn

enisa draga kako je benjo?
/quote]

Hej ljubice, dobro je, tako kao i tvoj, zeza, zeza user posted image
user posted image user posted image za vas dvoje i sniježnog Sarajeva user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 13495
27.1.2010 22:08:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Draga držim vam fige da noć prođe sa što manje buđenja, nadam se da je ništa ne boliuser posted image

Ma, i ja se nadam da je ništa ne boli, ali otkako su se javila ova česta budjenja zna se desiti da tako zaplače...ni sama više nisam pametna šta je u pitanju, a baš mi je više dosadilo nagadjati šta je...puna mi glava svega, a ničega pametnog user posted image

I ja tebi želim mirnu noć.....naravno i ostalim mamama....

Najdraža naša dječice, spavajte večeras kako treba, mooooooooolim vas!!!!!!!! user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13496
27.1.2010 22:11:42   
Atarka
Pozz svima! Da i ja malo provirim ovdje dok mali spava. Ovo je prva noc kako se rodio da smo sami nas dvoje. MM je morao otputovati i vraca se u subotu. Neobicno mi je skroz, ali hB, bebi je bio dobar.
Napravila sam mu hranu da mu dam pred spavanje, za slucaj da mu mema ne bude dosta (dojimo, ali frajeru je nekad malo, prozdrljiv je do bola :) Ali, nije htio ni da primirise flasu, a kad sam ga uzela u naramak zinuo je ko' pes i preko moje pidzame posao da sisa user posted image . Srce moje malo, zaspao je na memi tako slatko...
Vase bebe pravi "mahalasi" kako pricaju user posted image . Moj je sad u fazi "gljjjjjjjjjj" "kggghh" "giiiii"
Pusa svima!

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13497
27.1.2010 22:11:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: škorpija

Najdraža naša dječice, spavajte večeras kako treba, mooooooooolim vas!!!!!!!! user posted image

I ja ih molim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13498
27.1.2010 22:13:51   
Anoniman
dobro vece drage mame i jos draze bebice...
nadam se da ste svi dobro...
moj Ermin spava ko veliki... user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanady iskreno se nadam da ce seka biti dobro i da ce bebica biti dobro i zdravo... ako nista drugo ono mogu poslati rijeci podrske i da drzim palceve za tvoju seku... ali ne sikiraj se i budi pozitivna i bice sve ok ako Bog da...

nego zene interesuje me vase misljenje, jer prosli put nisam dojila a sada dojim pa sam malo zbunjena, jedni mi govore da ne bih ttrebala jesti ni piti nista sto sadrzi narandzu a jedni govore da smijem, pa sam malo zbunjena, sta mislite da li moze sta umanjiti produkciju mlijeka ako budem jela narandzu? a bas mi je ah na nju kao da sam trudna... ehhehe...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13499
27.1.2010 22:26:01   
Anoniman
hanady bas mi je zao zbog seke ,ma bit ce ona dobro abd.user posted image
anel zaspo skoro,pa malo samo da virnem.Probala sam dat frutolino nece ni da usta otvori nevoli user posted image to jedino od hrane pojo 2 kasikice i zacrvenio se gadimu se ide mu na povracanje i ja stanem nisam htjela forsirat.
Nadam se da ce htjet cokolino,kad bude vrijeme za njega naravno.
ljubim vas,ususkajte mi bebice i laka vam noc:))))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *