|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  571 572 [573] 574 575   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.2.2010 9:30:31   
Niina
dadada mislila sam da sam najgora ovjde na forumu...tjesi me...ali ti si dobra mas vremena da se i javis na forum ova moja nespavalica, u pocetku nije htjela nigdje iz mojih ruku ali cim je cetresnica zavrsila pocela sam da je ucim da sto vise bude sama i ne letim kao prije cim zaplace, odvojila je od sebe i sada je u kreveticu...mada kad je uznemirena OPET spava kraj mene (pocetnicka greska) al sta cu zeznut porod bio pa nisam mogla stalno ustajati po nju da je dojim :((

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 14301
4.2.2010 9:42:25   
dafri
Dočekala se cura na noge zna šta treba i nije to pad,to je više sklizuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14302
4.2.2010 9:44:20   
Anoniman
ma dobro...pocece se ona zabavljati sama...prvo s rukicama a onda s raznoraznim predmetima...ja sam vise ciljala na budjenje svaka 2-3 satauser posted image ...pogledaj one "stolce" sto vibriraju i tako to...mozda ce u to htjeti

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 14303
4.2.2010 9:49:36   
Niina
smrc ,ipak sam najgora user posted image user posted image user posted image user posted image
hoce ona da se ljulja na onoj autosjedalici pa nekad i upali. Ali ona meni zaspi tek u 12h po po noci, kako da je naviknem da mi ranije zaspi...ja vise budem crknuta dok ona zaspi,

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14304
4.2.2010 9:50:09   
marinčii
jutro i do nas,opet se budili u 12,pa u pola 3 pa u pola 5,ja sam sva bljak,al evo izašlo sunce pa će biti bolje,a mm cijeli dan kući pošto radi noćnu pa ću malo odmoriti
sheri baš mi je žao Norice,al ne brini kad njoj nije ništa  sve se zaboravi
puse svim ostalim bebicama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14305
4.2.2010 10:02:13   
Meri29
Dobro jutro i od nas user posted image
Nije nas bilo neko vrijeme, eksplodirao nam modem user posted image user posted image user posted image user posted image pa smo cekali da zamijene i donesu novi
Kako su nam male bebice, mi smo super, dobili smo majcine ruke pa se sada samo ljuljamo, a mama konacno moze da odmori rukeuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14306
4.2.2010 10:03:04   
delly
jutro i od nas user posted image
mi spavali lijepo masalah nemam problema sa njom , spava nocu i istala jesti oko 7 i nastavila maloprija se probudila, ja sam generalku napravila sad trebam neki ruckic i odosmo vani samo da nebude vise minus . kako vase user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14307
4.2.2010 10:17:06   
anidla
jutroooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je jutro od 5 jutros user posted image iako se ja fakat ne smijem zaliti na Nou, jer je fina beba, mirna, nece da se nosa, dobro spava...ali...rano legne oko 6 navece, jedva ga nekad uspije odrzati budnim do 7 da ga kupamo i spava spava i spava....ali probudi se nekad u 4 ujutro, nekad u pola 5 ili 5 i nema sanse da vise spava, a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
on navece kad rano legne ja onda krenem u akciju da ne moram previse raditi preko dana...peglam ves, brisem sudje, brisem prasinu, kupatilo...naradim se bas bas....

i ujutro kad ja popijem kafu razbudim se, moj djecak zaspe....e bas me voli zezati, dusha moja....user posted image

Nora pala ? dusha mala, super je sto se nije prepala, jer bi plakala...hrabrica mila user posted image

Felix, ne dam te nikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imas sta sa Skorpiom, kad je operacija majom Ajdinu?

Mya, imal mene u tom snu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, od jutros sam 6 puta isla na balkon da vidim jel nam auto na parkingu user posted image user posted image user posted image user posted image valjda je to normalno....kazu auto je pola tvoje a pola tudje user posted image user posted image user posted image
ljubac za sve user posted image i njihove mame...one koji su bolesni ili ih muce zubici zelimo da sto prije prodje....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 14308
4.2.2010 10:39:40   
škorpija
I sad nakon nekog vremena sretnem se ja sa Škorpijom i ja sva vesela napokon da upoznamo Ajdina I uzela ga ja u ruke i sad malo pričamo, a on ne može biti ozbiljniji k'o da mu je 15 godina i misli si k'o je sad ova ludača i šta mi tepa. I krenem mu ja pjevati, a on onako dlan drito ispred moje face kao da stanem i reče 'šuti, mala, ja ti ne pjevam' Joj, meni je ta scena stalno u glavi i baš sam se ismijala

user posted image user posted image user posted image , joooj i ja uvijek imam ovako lude sne, al čuj u bolnici, ma to je zato što smo puno o tome pričali user posted image .
mi smo jučer išli endokrinologu na jezero da bi nas naručili  tek 12 februara, a niko nam nije htio dati informaciju da li rade tu terapiju ili ne. E sad znači da čekam do tad da bi mi samo rekli da ne radeuser posted image .uglavnom zbavila sma broj moba ove dječije endokrinologinje, pa je zovem od jučer ali niako mi se ne javljauser posted image . zvala sma i tuzlu ma i tamo su da te bog sačuva, niko ništa ne zna.
uglavnom, sutra idemo kod hirurga, a pošto na UZV nalazu piše da postoji i mogućnost hernije (bruha, kile) koja ne da testisu da se spusti on će 100% predložiti operaciju.
Uglavnom,pomirila sma se sa operacijom, samo boga molim da bude što prije, ovo čekanje me ubija. Ajdin se već pomalo pušta i samostalno stoji, ali operacije će nas unazaditit nekoliko mjeseci, kaže mi prijateljica njen bebac je poslije ovakve operacije mjesec dana držao noge raširene i nije smio da se okrene na stomak, a imao je 7,5 mjeseciuser posted image .

ljubimo sve drugove i drugarice i njihove mame kojima se jadam iz dana u danuser posted image , a posebno ljubimo našu Minjicu i puki Miuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14309
4.2.2010 10:47:32   
Anoniman
škorpija, baš čekam evo i ja da se javiš.... hajde ne daj se, biće to sve superiška a za naše zdravstvo..... user posted image user posted image  ma fuj!! Sretno sutra! u svakom slučaju bolje možda da je i sada operacija nego kad bude svjestan svega user posted image  

Ej sahara, ne zezaj, de javi se, šta si se ušutila user posted image
user posted image user posted image  za Zaricu!! baš juče mislim kako joj je u vrtiću user posted image  Nuna, hajde opiši šta radi, šta jede, kako spavaju itd. plizzzz. Ne bih ja još B slala, ne prije 2 god., al eto da čujem kako se mala raja snalazi user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14310
4.2.2010 10:59:13   
Anoniman
nedam ni ja tebeuser posted image user posted image (nemoras to svaki put pisat pomislice zene da smo nedo bog lezebjke)user posted image user posted image user posted image
skorpija bas mi je zao,znaci nema druge opcije user posted image nego morate ici....ajojjj,nebrini bit ce sve dobro abd samo da i to obavite vise da nerazmisljas vise,jer mogu mislit nije ti lako.A nebrini sto se tice aktivnosti A bit ce normalne cim prizdravi.Jer znam kad smo A sunetili,prvi dan nije micao jer je skonto da se vrijedja vec drugi,dan kad je bilo bolje poceo se igrat dizat none,ma sve kao prije.
Tako,nemoj se zamarat stim,sve ce se vratit u normalu poslije .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14311
4.2.2010 11:05:34   
škorpija
jooj kad se sjetim koliko sam se sekirala zbog suneta,user posted image , fakat mi bude smješno, a sad mi i ne pada na pamet. uglavnom tokom ove operacije će ga ujedno i osunetiti, tako da ćemo i tu brigu skinuti s dnevnog reda.

Felix samo da znaš ja čuvam ONE anelove sličice pa ću ga ucjenjivati kad bude neki političar ili poznata ličnostuser posted image

i mene interesira šta rade tako male bebice u vrtiću, nunichi piši nam sve.
enisa ne sekiraj se zbog ukopanog penisa, to nije nikakav problem ni prepreka za sunet, ali sačekaj još mjesec- dva i bez problema će te to zvaršiti. dr. zvizdić se nije ni osvrnuo na to, kao to je nebitno jel ukopan ili nije.
i da na UZV je dr. rekla da Ajdin ima velikooooog švrću samo što je uvučen pa se ne vidi user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14312
4.2.2010 11:25:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

enisa ne sekiraj se zbog ukopanog penisa, to nije nikakav problem ni prepreka za sunet, ali sačekaj još mjesec- dva i bez problema će te to zvaršiti. dr. zvizdić se nije ni osvrnuo na to, kao to je nebitno jel ukopan ili nije.
i da na UZV je dr. rekla da Ajdin ima velikooooog švrću samo što je uvučen pa se ne vidi user posted image user posted image

Znam mila, nakon informisanja na sve moguće načine shvatila sam da to nije zabrinjavajuće te da će izaći. A sunet..... svakako nam je Skaka rekao da ga dovedemo na "kontrolu" sredinom marta pa ćemo vidjeti može li tada sunet. Nadam se da će moći..... dok je još mali....

Ma nismo ni sumnjali u švrću user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14313
4.2.2010 11:25:34   
Nunichi
Zao mi je skorpija, dusa mala, ali sto se mora, mora se... Bice sve to ok, mi cemo drzati fige nasem drugu.
Ako hoces posalji mi na pp sta te sve zanima oko tih hormona, pa cu ja to provjeriti na UKC-u i javiti ti.
Mada ja nesto ne volim igranje sa hormonima, nekako mi operacija dodje kao bolja varijanta. Ne znam ni sama... user posted image

A sto se vrtica tice...mi vam nju odvedemo oko 8:30h, ona pruzi ruke teti user posted image i ode sva sretna. Trenutno ih je 6 u grupi. Dvoje hodaju, a ostali puzu... user posted image Teta preuzme ruksak (sokic, dupli body, dupla trenerka, pelene, krema, maramice, pape), tvoje je da skines jaknu i mimice i to je to.
Odmah u 8h je dorucak, na koji mi kasnimo, ali teta njoj ostavi njeno hise. user posted image
To je kriska sa necim i caj, nakon toga imaju uzinu, neku vocnu hapicu, a oko 12h je rucak(povrce samo ili povrce i meso, riza i meso...to je bilo za ova 3 dana) i onda spavanje.
Zara prvi dan nije spavala, ali ova dva zadnja zaspe sama bez problema. user posted image
Prvi dan je bila 2h, a sad vec ostaje do 12h. Vaspitacica je prezadovljna njenim ponasanjem... user posted image Ja odmah kad dodjem kuci provjerim koliko je pelena potroslila user posted image , ja stavim 4, a ona njoj 3 promijeni, tako da sam zadovoljna sto se toga tice. user posted image
Fino spava i kad dodje kuci, izgleda se umori, a i ranije ide na spavanje navece. Sinoc je zaspala u 20:30h, sto je prije bilo naucna fantastika. user posted image
Ispusta neke nove zvukove, vjerovatno kupi od drugih beba. user posted image user posted image
I sto je najsmijesnije, juce mi dosli po nju, obukli je i izlazimo kad idu neke 2 vaspitacice i jedna kuharica i one oko Zare kao da joj je 5 godina. Cao Zara, papa, vidimo se sutra, a to je Zara ne mogu da je prepoznam s kapicom... user posted image user posted image user posted image user posted image Mm i ja ostali u cudu... Kontamo sta to ona radi pa su je tete zapamtile treci dan, izgleda cirkus pravi kao i kod kuce. user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh to je to, svasta ja napisa, a tek nam je cetvrti dan. user posted image Sta ce biti nakon godinu tek... user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14314
4.2.2010 11:32:29   
Anoniman
Ma super Nunichi, baš fino user posted image  Bitno je da ti vidiš da ti je dijete zadovoljno i da je njoj lijepo user posted image , da ne odbija biti tu. Ljubi je puno, puno, puno!!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 14315
4.2.2010 11:34:34   
Nunichi
Hocu hvala i ti svoje dvije dusice... user posted image
Ma nama se cini da joj je lijepo za sad...ne place uopste, samo vrisne od srece kad dodjemo po nju. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14316
4.2.2010 11:39:19   
Anoniman
nunichice moja,  meni ovo super zvuciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...dodje mi da odmah A. upisemuser posted image ...jos kada zamislim 6 beba s dudama kako tamo nesto fol radeuser posted image user posted image user posted image ko crtani filmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 14317
4.2.2010 11:45:55   
škorpija
jooj i ja bih voljea da ih vidim kako to izgleda, mogu misliti kako su slatkiuser posted image , a stvarno 6 beba nije puno, to je odličnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14318
4.2.2010 11:50:20   
dady
Evo i nas!!!user posted image

Sinoć opet,grozno spavali!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kao da je to nešto novo!!! Al kontam da je od zubiča,pa če i to proči!Jer gladan sgurno nije,pijemo več 3 noči mlijeko s petitom,i to po 240ml!!!

Škorpija ne sekiraj se sve če to aBd biti dobro!!! Ajdin je naša hrabrica,i ako bude O,on če to dobro da podnese!!!user posted image

Nunichi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Zaricu,ona baš ko velika djevojčica!!! Zadaje ima tamo zadaču!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14319
4.2.2010 11:51:30   
Nejrica
eh zene moje,sad je ovo vec dobar dan svimauser posted image Ja jos ne mogu da vjerujem koliko sam se nocas naspavala.K se samo 2 puta budio,a jutros spavao do pola 9.Ma kad bi nekako potrajalo...ih,gdje bi mi bio kraj.Eno ga opet sada zaspao,pa ja rekoh da vidim sta ima.Puno pozz

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14320
4.2.2010 12:50:41   
Mya_81 RR
Škorpija, mogu misliti kako vam je. Ta neizvjesnost je sad najgora od svega. Ganjanje dokotra, hodanje okolo i traženje informacija koje bi nam trebale vala biti dostupne, a ne kad ih nešto pitaš ponašaju se k'o da u NASA-i rade user posted image user posted image Da vam bar odmah kažu kako je i šta je pa da se pripremite. A vidiš kako nekad radimo probleme od ničega - to što veliš kako ti je sunet izgledao kao neka prava drama, a sad ti je smiješno user posted image Eeeeeee, a da ti je neko tad rekao 'nije strašno, uvijek može gore' vjerovatno bi se oglušila na to, kao što većinom svi radimo nažalost. Ali najbitnije je da ni ta operacija nije strašna, jest da ćete se namučiti tih 7 dana, ali proći će i to...mi smo uz vas user posted image Vidiš kako smo sve čekale da nam se javiš sa informacijama user posted image

Mene samo zanima taj bruh, zar to ne mogu reći sa sigurnošću preko UZV user posted image

A na ovo šta da kažem nego da znamo izabrati user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14321
4.2.2010 12:53:52   
škorpija
Pa kažem ja na jednoj drugoj temi da je veličina najbitnija, a ti navalila tehnika, pa tehnikauser posted image

ma za bruh imam osjećaj da je dr. koja je radil UZV, napisala samo da bi se ogradila ako ga slučajno pronađu prilikom operacije jer nama ništa nije rekla, tek smo to poslije vidjeli na nalazuuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14322
4.2.2010 13:03:53   
shejla
ma joj kako su ovi nasi dr. kriticni... fakat ne znam zasto izaberu tu profesiju, ako nisu u stanju raditi sa ljudima. Nekako ocekujes od dr. da te smiri, da ti objasni, da te utjesi.... a oni user posted image
Uvijek su takvi, i na redovnim kontrolama, kad nesto priupitam ona dr. smo sto mi ne kaze: e jesi glupa, pa naravno da smije/nesmije... Oni ocekuju da mi svi znamo nesto sto je njima mozda normalno i uobicajeno jer su ucili o tome godinama...

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14323
4.2.2010 13:29:53   
Mya_81 RR

Pa kažem ja na jednoj drugoj temi da je veličina najbitnija, a ti navalila tehnika, pa tehnikauser posted image

ma za bruh imam osjećaj da je dr. koja je radil UZV, napisala samo da bi se ogradila ako ga slučajno pronađu prilikom operacije jer nama ništa nije rekla, tek smo to poslije vidjeli na nalazuuser posted image

Nisam, nisam...ja sam samo rekla da neki ne znaju ni tehniku svladati tako da im nije ni bitno kakav alat imaju user posted image user posted image user posted image

Eeee, od njih dobit informacije je da bog sačuva....neću nikad zaboraviti koliko sam se ja kidala na pedijatri da mi neko kaže za Minju, a dobila jednom odgovor od sestre kad sam virila u Minjinu dokumenatciju koju btw ne daju da se gleda user posted image ali šta sam drugo mogla kad ni po 24h ne saznam ništa i reče mi žena s kojim ja to pravom gledam te papire, da će mi sve biti objašnjeno kasnije JEZIKOM KOJI JA RAZUMIJEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14324
4.2.2010 13:37:41   
Apotekarka
Dobar dan...Evo i mene uspjela sam svratiti drzim se za ledja jednom rukom drugom tipkam...Antonio spava sat nadat mu je se svaki tren...uspjela sam okaciti ves i oprat sudje nakon jutrasnje kave susjeda...Sad slijedi rucak i iz dana u dan isto...Antonio nocas malo bolje spavao ali mene sve boli pa opet nenaspavana mislim nije se puno puta budio nocu...
Skorpija nadam se da ce te tu brigu brzo skinuti svrata da ce sve biti ok i da ce biti opet novih slika s novim Ajdinovim avanturamauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 14325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  571 572 [573] 574 575   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  571 572 [573] 574 575   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pitanje za sve....
amaniamanic

Trazim posao vec dugo(fakultet zavrsen)...Pogledam oglas trazi se sobarica na moru 4 mjeseca.Primamljivo i dobro placeno.Da li da i dalje budem u kuci ili da tu sansu uhvatim. STA BISTE VI URADILI?Obrazlozenje uz odgovor vas molim:):)

da otisla bih (75%)

ne (25%)

Broj svih glasova: 103

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *