|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.2.2010 18:33:34   
marinčii
pretty mamma i nama fale razgovori s tobom,ljubi lauru user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 14276
3.2.2010 18:40:38   
Anoniman
o.k.
hvala vam na odg.svima user posted image
Probat cemo se veceras izvagat kao sto ste nam rekli.
Danas je A samo nesto izvodio,bas je smijesan.Jutros bili kod sveki i stavim ga na lezaj sa palomama da se igra bile su zatvorene znaci.Kad ja ga izviri on se potrbusio otvorio malo palome,i nesto zvace i smijese
Kad ja otvori usta ,ono puno papira natrpo i zvace jedva sam povadila.
user posted image
Posle mu dala kiflu,da zvace kad je tad nastala cika,i jagma za kiflu user posted image user posted image neda otet iz ruku,,a stavio veliki zalogaj zvace ,strah me da neotkine nedo bog davala mu pomalo al hoce on iz svoji ruku.hehhe
Ja kiflu uzmem on,vristi place cupa,oce ju dam usuti humor zivi..
Kad sam vidila da ju dobro,izvako morala sam sklonit user posted image da nebi bilo belaja,da ga je tko vidio rekao bi dosao iz gladni heheh
tusi se glabajuci heheh
Mora da mu se svidjelauser posted image

< Poruku je uredio felix -- 3.2.2010 18:47:18 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14277
3.2.2010 19:25:24   
Sonja
haj drage mame
samo da vas na brzinu pozdravim i kazem da mi bas falite...
ja nemam kod kuce internet tako da me nema stalno

ne znam da li sam vam rekla da je Adin dobio i drugu gornju dvicuuser posted image
sad ima 6 zubica

naucio je mahati rukicom kad mu kazem pa pa

1.2 mu je bilo 9mj.user posted image user posted image user posted image

ljubim vas sve punoo

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14278
3.2.2010 19:27:39   
mamica87
user posted image user posted image user posted image user posted image za adinauser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14279
3.2.2010 19:35:16   
Anoniman
Pa, Adin nam je veeeejiki i pametni dječak...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 14280
3.2.2010 19:50:12   
dafri
Čestitamo Anelu rođendančićuser posted image user posted image user posted image i Adinu zubićuser posted image user posted image

Mi kasnimo sa vakcinama pa ćemo svakako vidjeti koliko smo dobili a inače je ne bih vodila samo zbog kilaže.
Vidim gleda se Dolina sunca,moraću i ja upratiti,valjda sve pohvatamuser posted image user posted image ,da budemo u tokuuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14281
3.2.2010 19:55:38   
Anoniman
skoro smo se vagali udvojeuser posted image kao sto ste rekli,znaci prva ja imam 64kg.a sa  Anelom 73.kg.Kad se zbroji to je,9kg i nesto grama user posted image ...posto je bilo 73 i po...nije bas 74pune heheh....

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 14282
3.2.2010 20:00:44   
dafri
user posted image user posted image user posted image za Anela, a i mama je sigurno spala jurcajući za lopužicomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14283
3.2.2010 20:04:08   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image za Adina, zube i papauser posted image user posted image user posted image

dafri, dovoljna ti je jedna epizoda da sve skontasuser posted image ...mozda dvije...jest da im ja jos imena nisam popamtila..ali kakva sam vjerovatno necu nikaduser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 14284
3.2.2010 20:08:16   
dafri
prići ću tome temeljito i uspjeh je zagarantovanuser posted image user posted image imena,lica,ko s kim, protiv koga
kad se ja u nešto zadamuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 3.2.2010 20:12:47 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14285
3.2.2010 20:09:54   
Sonja
hvalaaauser posted image

ja gledam tu seriju od pocetka i super mi je..nekad ne stignem od ovog vragolana ali gledam reprizuuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14286
3.2.2010 20:27:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

user posted image user posted image user posted image za Anela, a i mama je sigurno spala jurcajući za lopužicomuser posted image user posted image

Bogami iskreno jesam bas sam se iznendila kaze mm ajd ti ponovo stani nevjerujem ja tebi imas ti viseuser posted image user posted image user posted image lazes....
Taman dok napuni god.docu do svoje kg.abd 54.kg nadam se jos da smanjim mrvicu jelu eto me brzo(nadam se)user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 14287
3.2.2010 20:49:07   
marinčii
felix znači Anel dobio kilo za mjesec dana,pa superuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14288
3.2.2010 21:19:14   
mojbebac
Sonja bravo za Adina, mi smo samo 15 dana mladje a imamo samo jedan zubic......
bebac spava mama se vratila sa fitnesa i sada razmisljam sta cu jesti, vratila sam svoju kilazu, i odmah se opustila a boga mi moram jos koju kilu smrsati, ali rekoh da se opustim koji dan pa opet restrikcije .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14289
3.2.2010 21:35:09   
Anoniman
mojbebac,koliko imas kg.?
Marinci,ako vaga nelaze dobio je 1kg.inace tako i dobijamo mjesecno znaci sve o.kuser posted image
A.je zaspo danas je spavao sve po 5min.cim ga spustim u krevetac pocne se prevrtat okrene se na tibu i place jakooo izasna .
Tako isto uvecer u neka doba,neznam kako kod vas bebe spavaju??
A je nemir pravi,od onolike sirine krevetca on ode poprijekouser posted image i gura se nonama glavom zapinje o ogradu ma cudo zivo sta radi.
Zelim,vam laku i mirnu nocuser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 14290
3.2.2010 21:57:04   
iv@ncica
felix tako i mi vagamo bebu,,kod sveki imaju digitalnu pa fino sve pokaze..u grame ..hahah samo meni ne pase njigova vaga user posted image user posted image
za savjetovaliste nam rekli osim vakcina ide se redovno prvi mjesec,pa 3,6,9,12 i tad je nekad ona vakcina sa godinu.i mi ti tako idemo.. ;)))
kod mene tv gori cijeli dan..tako da ne gledam serije..ali zato slusam svasta tako da on voli reklame, sve uvodne spice..kod ane, veceru za 5, najavu i odjavu male klinike..exploziv, top shop..i sve ostalo sto galami hehhe
evo sad ko fol malo spavamo..lopuza bi isto stalno jeo iz svoje ruke..ali odvali velik komad pa me strah..ali mu izmrvim na hranilicu ili u plasticnu zdjelicu..ili na hodalicu..pa on seta i ruca..naravno i prosipa..
ali zato smo dobili onaj mali philipsov usisivac na punjenje ma prava stvar..spasio me..za cas sve cisto i nabrzaka..toplo preporucam ako kome treba ;)))

sretni zubici ;))user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14291
3.2.2010 22:16:04   
mnn
večer, nisam stigla sve postove pročitati jer sam danas baš koma od umora..alex me izmorio...
dadada jesi me opet nasmijala..čitam jučer tvoj post ..da bi stavila igračke plsatične u perilicu za sudje...user posted image user posted image ženo ti si meni fenomenalna.nemoj to stavljati ja jednom stavila u sterilizator i u mikrovalnu na 2min igračke su se raspale....to sam stavila one plastične za zube...user posted image odu igračke u kantu...
ja ih operem sa vodom i prelijem sa toplom vodom...i obrišem sa ručnikom papirnatim...

idem sad nanati, želimo svim bebama sretan rodjendan mali..user posted image user posted image mislim da danas mali anel ima rodjendan pa mu čestitamo.user posted image user posted image user posted image   bravo za Adina i zubič!user posted image

< Poruku je uredio mnn -- 3.2.2010 22:17:37 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14292
4.2.2010 7:36:41   
Mya_81 RR
E, baš mi je danas posebno teško bilo ustati  i naravno noć je do 4 bila super, a onda standardno...

Nego, imala sam neki totalno lud san. Sanjala sam da smo mi s ove teme zapravo smještene u nekoj bolnici user posted image user posted image ali u smjenama kao da radimo tamo, a zapravo ne radimo user posted image user posted image I sad nakon nekog vremena sretnem se ja sa Škorpijom i ja sva vesela napokon da upoznamo Ajdina user posted image I uzela ga ja u ruke i sad malo pričamo, a on ne može biti ozbiljniji k'o da mu je 15 godina i misli si k'o je sad ova ludača i šta mi tepa. I krenem mu ja pjevati, a on onako dlan drito ispred moje face kao da stanem i reče 'šuti, mala, ja ti ne pjevam' user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, meni je ta scena stalno u glavi i baš sam se ismijala...

Nadam se da vam je jučer kod doktora sve bilo OK, jer vidim da se sinoć niste javili user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 4.2.2010 7:37:49 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 14293
4.2.2010 8:56:56   
Anoniman
MISIJA SKORENA BANANA

eh, rekla sam podnijeti izvjestaj o mom projektu pranja igracaka u masini za sudje

SVE SU USPJESNO PREZIVJELE...stavila sam ih na 40...eno se sjaje ko nove...a sto je najbitnije...JA SE NISAM PEGLALAuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14294
4.2.2010 9:16:01   
Anoniman
mya dobar sanuser posted image user posted image user posted image
mi smo zaspali oko 21.jednom se budio jeo i usto prije 7.user posted image mogla sam jos spavati kad je najljepse on ustane nije dugo spavao do 9.
eno sjedi u sjedajki  i kmeci na jutro bi se nosao((((

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14295
4.2.2010 9:17:15   
Niina
da pozdravimo mame i bebice :)))
Evo i ja konacno imam vremena da se ponovo javim na forum posto nam je onih kriznih 40 dana proslo, mada mogu reci  kriza jos uvijek traje, pitam se hoceli uopste i prestati, kazu nakon 40 dana beba ce biti bolja vise ce spavati.....hmmm....pa dobro pa danu ako zaspi dobro i jeste navece zaspi nekako (jos nisam skontala formulu uspavljivanja) i spava pa dobro budi se svakih 2-3h, kako je bilo dobro je :)))
Znam da je vecina vas to razdoblje prevazisla,...ali tim bolje bum nesto me i posavjetovale :)) pusa

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14296
4.2.2010 9:21:35   
dafri
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Nego, imala sam neki totalno lud san. Sanjala sam da smo mi s ove teme zapravo smještene u nekoj bolnici user posted image user posted image ali u smjenama kao da radimo tamo, a zapravo ne radimo user posted image user posted image I sad nakon nekog vremena sretnem se ja sa Škorpijom i ja sva vesela napokon da upoznamo Ajdina user posted image I uzela ga ja u ruke i sad malo pričamo, a on ne može biti ozbiljniji k'o da mu je 15 godina i misli si k'o je sad ova ludača i šta mi tepa. I krenem mu ja pjevati, a on onako dlan drito ispred moje face kao da stanem i reče 'šuti, mala, ja ti ne pjevam' user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, meni je ta scena stalno u glavi i baš sam se ismijala...

user posted image user posted image  ludog sna

Niina meni su prva dva mjeseca bila teža, dok se ufuraš,skontaš bebu, šta joj treba ...nije ni sada lakouser posted image user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 4.2.2010 9:23:46 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14297
4.2.2010 9:24:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niina

da pozdravimo mame i bebice :)))
Evo i ja konacno imam vremena da se ponovo javim na forum posto nam je onih kriznih 40 dana proslo, mada mogu reci  kriza jos uvijek traje, pitam se hoceli uopste i prestati, kazu nakon 40 dana beba ce biti bolja vise ce spavati.....hmmm....pa dobro pa danu ako zaspi dobro i jeste navece zaspi nekako (jos nisam skontala formulu uspavljivanja) i spava pa dobro budi se svakih 2-3h, kako je bilo dobro je :)))
Znam da je vecina vas to razdoblje prevazisla,...ali tim bolje bum nesto me i posavjetovale :)) pusa

nama to "razdoblje"jos trajeuser posted image user posted image ...eto samo da te utjesim

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 14298
4.2.2010 9:26:37   
Nunichi
Evo nas samo da ljubnemo generaciju... user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitamo zubice, puzavce i ostalo... A ovi belesljivi da nam sto prije ozdrave. user posted image

I da...Zara je super u vrticu. Jutros smo joj jedva skinuli jaknu, pruza ruke teti i pokazuje na druge bebe. user posted image Opet nas nije ni smeknula kad smo odlazili... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14299
4.2.2010 9:27:18   
sheri
dobro jutro!
mi se oficijelno upisujemo u padace. naime, Nora je spala sa krevetauser posted image user posted image user posted image user posted image . ali ustvari ona je skliznula na noge se docekala, i samo sjela i nije ni plakala, samo pocela brbljati sto je sama u sobi. a jos sam ju zagradila, ali eto. vise ni sekund ostaviti ju samuuser posted image user posted image . joj, kad sam ju vidjela na podu srce mi je stalo, bas sam neka tuzna, osjecamo se losom majkom, iako je ona skroz ok, nit je plakala, niti ima ista na njoj, ali djaba, ja sam bas neka njanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  570 571 [572] 573 574   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ginekolog

Koliko često(ne računajući trudničke preglede) idete na pregled kod ginekologa?

Svako 6 mjeseci (33%)

Jednom godišnje (42%)

Idem po potrebi, kad osjetim da nešto nije ok (24%)

Broj svih glasova: 165

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *