|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  572 573 [574] 575 576   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.2.2010 14:51:48   
Honey3
evo i od nas jedan brzinski pozdravcicuser posted image nama je danas punih 5 mjeseci mashallahuser posted image apotekarka nisi jedina sa bolovima i mene uzasno bole ledja a i nesto zavladalo ko da je epidemija ledjobolje,moja kolegica sinoc u hitnoj zavrsila zbog kicme,sad mora neke injekcije primati a ja nesmijem ni doktoru otici

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14326
4.2.2010 14:56:52   
marinčii
zaha čestitamo 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14327
4.2.2010 15:10:59   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

nunichice moja,  meni ovo super zvuciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...dodje mi da odmah A. upisemuser posted image ...jos kada zamislim 6 beba s dudama kako tamo nesto fol radeuser posted image user posted image user posted image ko crtani filmuser posted image user posted image user posted image

Ma preslatki su, da ih samo vidis sa onim frizuricama, teturaju, puzu...premedeno.
A meni je receno da ce ih biti 9, medjutim samo ih je 6, jos bolje. user posted image
Ali iako ih je samo 6, Zarin tajo je uspio danas da zamijeni necije cizmice sa Zarinim. user posted image user posted image user posted image user posted image
Imala ona strample i termo carapice i hajde rekoh da ne navlacimo mimice ti ih ponesi. Kad ja maloprije pogleda neke druge mime, samo iste bolje. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14328
4.2.2010 16:13:26   
marinčii
Ali iako ih je samo 6, Zarin tajo je uspio danas da zamijeni necije cizmice sa Zarinim.
dobar jeuser posted image user posted image ,to ko u onom vicu,ajde daj kojeg bilo svakako ću ga sutra vraćatuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 14329
4.2.2010 16:15:10   
škorpija

IZVORNA PORUKA: marinčii

Ali iako ih je samo 6, Zarin tajo je uspio danas da zamijeni necije cizmice sa Zarinim.
dobar jeuser posted image user posted image ,to ko u onom vicu,ajde daj kojeg bilo svakako ću ga sutra vraćatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14330
4.2.2010 16:23:16   
teacher75
škorpija, jeste li izlazili danas?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14331
4.2.2010 16:32:36   
Anoniman
hej evo da se i mi malo javimo citav dan u setnji,danas je bilo preeeeeedivno vrijeme.. sinoc me Nikola umorio budio se svaka 2 sata a taman sam ga bila hvalila kako se budi samo 2 putauser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 14332
4.2.2010 16:32:59   
Hannica
Mene je sad moja bebica user posted image iuser posted image .Ja a brzinu otisla do podruma da uzmem patike za fitnes a bebu ostavila u hodaljci da se malo zabavi dok me nema.nisam nesto brinula jer se cesto desi da je ostavim 2-3 min dok ja nesto obavim.Kad sam usla u sobu imala sam sta vidjet,ona nekako dohvatila zdjelicu sa slatkisima sa stola,sve razbacala po podu i uzela jednu cokoladicu i ruca.Prvo sam se zabrinula al kad sam vidjela da je sve ok pocela sam se smijati kao luda. Mama neda curici da ruca cokoladu pa se curica sama posluzila....A ne treba ni da spominjem da je plakala kad sam joj je otela.....user posted image user posted image user posted image user posted image Od sada je vise ne ostavljam ni na trenutak....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14333
4.2.2010 16:45:54   
škorpija
tičerice, mi smo se vratili iz šetenje oko pola 4, uh do 3 je bilo fino a onda brrrr hladno. nismo se nosili u MT jer se hićo drao ko da ga koljem, neće na leđa i boguser posted image . čak mi je nogom koliko se otimao uspio poderati jedan džep na MTuser posted image

zato sam opet morala 10-kilaška kolica nositi niz 50 stepenika

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14334
4.2.2010 16:48:18   
škorpija
hanice tvoja beba je barem ručkala čokoladu user posted image , a moj je jutros pojeo pola pavloderm kremeuser posted image . to nam samo govori ma ni 10 sekundi ne ostavljatiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14335
4.2.2010 16:48:33   
Anoniman
jel' ti se skuh'o?  pricajuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14336
4.2.2010 16:49:54   
škorpija
pa ima  još 10 minuta da kuhamuser posted image , bumo vidli, ako ne bude valjo šaljem tebi mm na ručak

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14337
4.2.2010 16:54:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

pa ima  još 10 minuta da kuhamuser posted image , bumo vidli, ako ne bude valjo šaljem tebi mm na ručak

user posted image user posted image user posted image
bujrumuser posted image

aahahahah ..zamisli scene...da kazem mom muzu "ovo je suprug od skorpije...nije joj grah uspio...pa je dosao da ruca kod nas"user posted image user posted image user posted image

ja mislim da bi konacno iscupao internetuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14338
4.2.2010 16:55:26   
Hannica

IZVORNA PORUKA: škorpija

hanice tvoja beba je barem ručkala čokoladu user posted image , a moj je jutros pojeo pola pavloderm kremeuser posted image . to nam samo govori ma ni 10 sekundi ne ostavljatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma nije problem u tome sto je pojela cokoladu,al sta se sve moglo desit.....uh....user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14339
4.2.2010 17:11:06   
škorpija

bujrum

aahahahah ..zamisli scene...da kazem mom muzu "ovo je suprug od skorpije...nije joj grah uspio...pa je dosao da ruca kod nas"

ja mislim da bi konacno iscupao internet

mislim da bi ga to dokusurilouser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14340
4.2.2010 17:17:56   
Anoniman
Felix samo da znaš ja čuvam ONE anelove sličice pa ću ga ucjenjivati kad bude neki političar ili poznata ličnostuser posted image
ti to nas ucjenujes jeluser posted image user posted image user posted image

Joj,zene A je danas fuj,fuj boze samo jutros oko  10 zaspo usto pola 12.i to je sve za danas luda sam,neznam bil plakal,smijala se ili lupala glavom o zid od muke zato sto anel skoro zaspo a svekar otisao nalozit vatru,i stao strugat po peci cistio ko blentavinja velika,ono se kroz radijatore cuje kao da skripis sa lopatom po najgorem sljunkuuser posted image user posted image user posted image i ovaj se probudi a teskom ga mukom uspavala,,,hebala sam sve on kad ode nezna polako nista jojj bas sam ljutauser posted image
jos kao slag na tortu,sveki oce da demo u goste kod brata njenog bas je nasla dan i godinu.Ja sam zombi ustala u pola 7.i sjela nisam sve sa anelom belajsem.
Isto,cim zaspi ovaj se prevrce ode na stomak i eto uzbune place i dok ga vratim na ledja vozz proso...user posted image user posted image user posted image
Tu,je se na mm bacio,lici i on je lakog sna boze mili nije mogao gore gene pokupit od njega pored mene topa,kad zaspim mozes kolo vodit do jutra ja nehajem spavam.
Molim boga da sutra bude bolji,dan ...
Ajd sto je budan da makar oce sjedit samo se nosa.....(((
eto izjada se odma sam laksauser posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 14341
4.2.2010 17:40:32   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marinčii

Joj, dobar je user posted image user posted image user posted image baš sam se ismijala user posted image A drago mi je da je Zarici lijepo u obdaništu user posted image

I mi smo ova dva dana strahota nervozni...stalno nešto cendra, apsolutno joj nije ništa po volji....eh, izgleda da smo i mi došli napokon u tu neizbježnu fazu zubića user posted image samo da ne traje predugo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14342
4.2.2010 17:40:46   
sheri
aj felix kod tebe bas uzbudljivo
nego, nemoj plakati, samo procitaj svoj potpis i bice ti lakseuser posted image
nego, nije vam Mia rekla da sam ja jucer razgovarala sa Minjom na telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image . ja nazvala i od Mijinog m trazila Minjuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sheri -- 4.2.2010 17:41:45 >

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14343
4.2.2010 17:43:15   
ivanak
Ej, bok svima.
Kod nas jučer fešta bila pa nikako doći sebi.
Mali spavao pa jeo kašicu....user posted image user posted image user posted image i evo sad se igra u vrtiću.... to je njegovo igralište...user posted image user posted image user posted image
Ja se pokušavam natjerati učiti, zar par dana mi je ispiti, a još imam naučiti 20 pitanja.... user posted image user posted image user posted image

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14344
4.2.2010 18:03:04   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sheri

aj felix kod tebe bas uzbudljivo
nego, nemoj plakati, samo procitaj svoj potpis i bice ti lakseuser posted image
nego, nije vam Mia rekla da sam ja jucer razgovarala sa Minjom na telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image . ja nazvala i od Mijinog m trazila Minjuuser posted image user posted image user posted image

Da, prvi Minjin telefonski poziv user posted image ...sva sreća pa nije frajer u pitanju inače bi tata poklopio slušalicu user posted image user posted image user posted image

Nadam se da si ti bolje...a za Noru Foru znam da jest, ona nije ni svjesna kakvu je frkicu izazvala user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14345
4.2.2010 18:07:09   
sheri
ma malo me proslo, ali kad se sjetim...uh. ma bice boljeuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14346
4.2.2010 18:11:10   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sheri

ma malo me proslo, ali kad se sjetim...uh. ma bice boljeuser posted image

Samo ne razmišljaj šta je moglo biti, jer na svu sreću ništa nije ni bilo user posted image Sad samo znaš da ni prepreke više ne vrijede user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14347
4.2.2010 18:32:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

I mi smo ova dva dana strahota nervozni...stalno nešto cendra, apsolutno joj nije ništa po volji....eh, izgleda da smo i mi došli napokon u tu neizbježnu fazu zubića user posted image samo da ne traje predugo...

Mya da te ohrabrim tek sad počinje tulumuser posted image i trajeeeeeeee ko ni jedan u tvom životu...Uvijek zoru dočekaš...user posted image user posted image user posted image

Nunichi ismija se pravo-Nuno je kraljuser posted image

Hannice draga i moj tako...  sekundu nek je sam odmah belaj napravi...Al neke ona smazala čokoladicu kad mama ne da.

Škorpija
i moj je jeo pavloderm, i onu pharmamed ne brini se nema nus pojava...brižne mameuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14348
4.2.2010 18:43:59   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mya da te ohrabrim tek sad počinje tulumuser posted image i trajeeeeeeee ko ni jedan u tvom životu...Uvijek zoru dočekaš...user posted image user posted image user posted image

Ma, hvala mila moja što me malo smiri..sad ću moći fino zaspati večeras user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14349
4.2.2010 18:59:36   
Anoniman
Nego, imal' iko stariji od nas bez zubauser posted image znam da ima ovih beba od dva mjeseca, ali ima li iko da mu je haman pa 11 a da nema ni zuba jednog jedinoguser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  572 573 [574] 575 576   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  572 573 [574] 575 576   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kada?
LELA 77

Kada je vaše dete počelo da koristi nonu?

Pre 12 meseci (32%)

Od 12 do 18 meseci (14%)

Od 18 do 24 meseca (16%)

Od 24 meseca pa na dalje (37%)

Broj svih glasova: 134

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *