|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.2.2010 21:03:25   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image
Može, može....
Jedva cekam onaj pravi aprilski dernek,ako Bog da,...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14476
5.2.2010 21:07:28   
R&T@
Hanady, da mi nije ranog spavanja, ja bih "svisnula"...
Rekoh ti na "tvojoj temi" da imaju Fifi samoljepljive sličice i Konzumu Koreja, ako se odlučiš za  njih. Kako idu pripreme?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14477
5.2.2010 21:11:10   
Hanady RR
ja maloprije odgovorih...nema fifi narode ni na mapi...sad mene moj mm munta da mjenjam temu u barbi ili jagodicu bobicu...a ja neću ja hoću Fifi 8 i tu se on upita ko ovdje rođendan slavi ja ili djete). elem imam fore da do ponedeljka o tome razmislim, pozivnice su danas otišle sa temom fifi pa on kaže torta je fifi i dosta...

Spisak jela spremna, još nahuma da skuha...nisma ja normalna...al ima da bude dernek ipo..pa mama ima dvije princeze i svakoj mora biti isto super jel da. kameru sam konačno srvisirala, fotoapart pripremila, suđe spremam i još da od komšiluka namještaj islupim i eto ga...

Sitnica zar ne user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14478
5.2.2010 21:16:36   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady
ja maloprije odgovorih...nema fifi narode ni na mapi...sad mene moj mm munta da mjenjam temu u barbi ili jagodicu bobicu...a ja neću ja hoću Fifi

Čitam ovo i baš sam se pitala isto ovo kao i tvoj mm user posted image

Ma, naravno da ga i ti slaviš user posted image

Jooooj, Hanady, znam da se slomi oko svega, ali baš ti zavidim. Ja jedva čekam Minjin rodjendan i vjeruj mi da sam u glavi već pola posla uradila user posted image Samo da nam dvorište bude gotovo, jer ako ne bude mislim da sam u stanju da nekoga user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14479
5.2.2010 21:17:26   
R&T@
I ja pročitah.
Čuj ko slavi?Pa mi mame, mi smo rađaleuser posted image
Nemoj mijenjati temu i glupo je da mlađa ima nešto što je vec bilo.
Meni je ona ideja sa lijepljenjem super. Tako ces kupiti i kvalitetniju i plastiku po tvojoj potrebi, a Fifi dozvoljava kombinacije svih boja.

Ja necu smjeti ni planirati javno.
Ona Sahara krade ideje, zato je rađala dan poslijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14480
5.2.2010 21:19:13   
Anoniman
hanady mila bas ti zavidim blago tebiuser posted image ja jedva cekam anelov prvi rodjendan al najvise mi drago sto ce biti ljeto,lijepo vrijeme nadam se da nam kisa nece pokvariti danuser posted image ......Sto rece mya uglavi mi sve pripremnjeno:)))
A je ko dobar danas mm ga odve kod sveki ja malo da virnem sta mi radite

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14481
5.2.2010 21:19:59   
Hanady RR
ma nema šanse temu da mjenjam nisan luda. user posted image

hanadi je rođendan ljeti p avelika bašta is ve je divno puno ljudi i dječice a ovo je prva zimska organizacija za mene, al mene to ne sprječava da opet imam puno zvanica...mm je spreman da u četvrtak pola namještaja u garažu nosi. nema kud ja ozivnice poslala dok njega nije bilo user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14482
5.2.2010 21:21:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Pozz. svima!
Mi, jučer potvrđeno, imamo upalu grla, ali se ne predajemo!
Danas slavimo mali rođendan, 10 punih mjeseci, mašallah!
Šaljemo vam puse!
masllah user posted image user posted image user posted image neka nam je ziva i zdravauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14483
5.2.2010 21:23:27   
marinčii
joj M još nije zaspo ovo je baš čudno inače uvik do 9 zaspe evo ga pola sata uspavljivala i ništa,sad sam ga lipo legla pa nek sam zaspe

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14484
5.2.2010 21:23:35   
Mya_81 RR

ma nema šanse temu da mjenjam nisan luda. user posted image

hanadi je rođendan ljeti p avelika bašta is ve je divno puno ljudi i dječice a ovo je prva zimska organizacija za mene, al mene to ne sprječava da opet imam puno zvanica...mm je spreman da u četvrtak pola namještaja u garažu nosi. nema kud ja ozivnice poslala dok njega nije bilo user posted image

A kad je Hanady rodjendan?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 14485
5.2.2010 21:27:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

joj M još nije zaspo ovo je baš čudno inače uvik do 9 zaspe evo ga pola sata uspavljivala i ništa,sad sam ga lipo legla pa nek sam zaspe
user posted image user posted image user posted image e jesi njakava heheheh.....
Cuj,zaspe oko 21.eh blago tebi ovaj lopuza je prava mahalusa kad bi do jutra sjedili da se nenina i on bi...
Poceli smo puzit pomalo,mama ga stavi na tibu igrackom ga mamim i bogami djeluje mice se....
Naucila sam ga na svako moje ne,ne ,ne kad kazem on se nakaslje ko staracuser posted image nezna drugacije odgovorit,eh tko zna sta mu to znaci..Kaze mm.ma zeno gdje ces ga to ucit znaci prav rijec ce mu biti ne ne ....
Mislim da ce A biti zubaruser posted image user posted image cim se okrenem pram njemu,caprka me usta najvise voli stavi mi ruku u usta i grebe ...
Mozda mu zubi zanimljiviuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14486
5.2.2010 21:27:35   
R&T@
Hvala, hvala, imenjace!
Nas 40 je slavilo T. prvi rođ. u dvosobnom stanu na +40...
Ali, sad imamo kuću pa se raširimo....

Kakve su te pozivnice, Hanady?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14487
5.2.2010 21:27:35   
Hanady RR
25.6. rođena hanadi

e pazi sad za njen prvi rođendan jutro je osvanulo sunčano i toplo, 40 stepeni kao i onaj dan godinu prije kad se rodila najtopliji dan u godini bio...ljudi pozvani u 17,00h tarasa spremljena cjeli dan sređivala, suncobrane stolove stolice i zamislite 15 minuta prije 5 kao da se nebo otvorilo padne kiša i grad katastrofa jedva gosti kući došli do nas...unijeli sve u kuću posjedali i dernek otišao duboko u noć.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 14488
5.2.2010 21:28:47   
R&T@
Znaci u petak da očekujemo metar snijegauser posted image

Neposredna veza do poruke: 14489
5.2.2010 21:32:10   
iv@ncica
cao mame ..sretni rođendaniuser posted image user posted image
ma kazu da ovo vrijeme utice3 na bebe..evo ns prognozi javljaju nesanicu i slicno..hahahha u mne svaki dan se pjeva idi idi nesanice da ne vidim tvoje liceeee..da mi zzzoooooraaa bol nestvarraaaaa...aaaaaaajajjaaaa..ali đaba...on ovih dana skroz tesko zaspe..jos gore nego inace..boze patnje s ovim njegovim ne spavanjem..ali vratit cu mu kad bude tinejdžer..svvveeee..stalno cu ga budit hahhahahahaha ..
evo sad sam ja bolesna..sve ono sto je andrej imao imamo ja i muz sad..pa me strah da na njega opet ne pređe..evo caja, meda limuna..ne smijem maxflu ili coldrex uzeti..pa jos mi tu i tamo doji..e sad prezivit cemo i ovovovovoov valjda ;))) idemm spavati i ljeciti se..cmmmokksss svima..
ej neko tamo rece da se ne opterecujemo s dojenjem ima boca i svojih prednosti..slazeemmm se...sve ima..ali sta ces..sve je borba u odgoju djece..ne zalim ja svog malog sisacaq..vec sebe odvuce mi odbranu i imunitet .. i snove hehehheuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 14490
5.2.2010 21:32:10   
Hanady RR
pozivnicu sma j ardila na nslovnici je Fifi sa svom opremom lopatica i cvjeće u ovalnom je rozom okviru, unutra je tekst rozim pisanim slovima, sve je štampano na papiru 1200 gr svjetlo roze boje, koverte su bijele na mjestu markice je ista ta mala slikica fifi a koverte su zatvorene satenskom tankom rozom trakicom. slomila se ja radeći ovo sve sama na svom printeru.
kad je uslikam stavim je tamo na temu pozivnice

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 14491
5.2.2010 21:32:43   
marinčii
felix ,eh al zato se on rano budi,al evo nešto mu se večeras poremetilo pa neće da spava,i M meni stavlja ruke u usta i smije se lopuža mala,a što voli čupati to je baš smiješno ,morala sam skinuti naušnice jer mi ih dva puta istrgno s uha pa se sve bojim progutat će ihuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14492
5.2.2010 21:33:35   
Hanady RR

i moja mama kaže...još ja živim visoko na sedreniku...ako zapada zabava samo za uže članove obitellji...al koće janje pojest user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14493
5.2.2010 21:33:53   
Anoniman
ja mislim da cu morat ponovo usi busit hmm.nenosim nausnice zbog A cupa sve zivo..
Evo ih idu,moram ici e jesu dugo i biliuser posted image user posted image
pussa

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14494
5.2.2010 21:35:07   
mamica87
ja mislim da cu morat ponovo usi busit hmm.nenosim nausnice zbog A cupa sve zivo..
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image meni ce trebati uskoro perika zbog Benjamina samo cupa za kosuuser posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14495
5.2.2010 21:36:11   
marinčii
iv@nčice evo malo user posted image user posted image user posted image user posted image vibrica da ozdraviš što prije,i želimo vam mirnu noć sa što manje buđenja,puse svima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14496
5.2.2010 21:36:26   
škorpija
čestitamo riani maji rođendanuser posted image

a što se tiče proslave prvog rođendana ja sam nedavno rekla mm, d ćemo kupiti tortu, upaliti svjećicu, staviti bebija pred njiu i slikati ga. i to je to, nek ima dijete fotku, a svakako se ne sjeća prvog rođendana, reko hoćemo se još oko toga zamaratiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14497
5.2.2010 21:39:37   
R&T@

i moja mama kaže...još ja živim visoko na sedreniku...ako zapada zabava samo za uže članove obitellji...al koće janje pojest user posted image user posted image user posted image

Čuj, janje?Što prije ne reče?
Ja cu do petka žičaru napraviti, pa da ti dođem preko grada s ove memli strane
user posted image user posted image user posted image user posted image
iv@nčice, ne daj se ženo!Mirnu noć ti želimo!

Neposredna veza do poruke: 14498
5.2.2010 21:43:04   
Mya_81 RR

25.6. rođena hanadi

Onda ćemo dernečit zajedno samo u različitim gradovima user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 14499
5.2.2010 21:43:10   
R&T@
Hvala, škorpija!
A, za rođ. nemoj biti takva. Ti kao da nisi u Bosni.
Znaš ono-samo izmisli povod i pravi dernek...
Ja ne moram nikoga ni pozivati. svi znaju kad trebaju doći.
i kad mm i ja slavimo rođ. bude nas 20-tak u kući.
Dobra navika....

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dojenje
malena pinky

Imala sam smrtni slucaj .nisam bila pri svjesti pa su mi dali injekciju od 10 mg...kroz koliko vremena smijem dojiti bebu? Jucer odo 17 casova sam dobila injekciju i od tad bebu nisam dojila...

2 dana (87%)

vise (13%)

Broj svih glasova: 121

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *