|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  585 586 [587] 588 589   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.2.2010 11:37:20   
Nejrica
Jutro svima i sve cestitke za razne dogadjaje,bravo bebice!user posted image Moja dusa pajki,inace nocas se budio 2 puta tako da je to super.Citavo jutro je sjedio u stolici i gledao golubove,ma ja se razradila po kuci...ne mogu da vjerujem da ga nesto toliko dugo interesuje.
MM ga je juce naucio da ga oponasa,kao on se nesto ljuti,sav se zacrveni,stisne sakice i ispusta neke cudne zvuke,ma bilo nam je pravo interesantno.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14651
7.2.2010 11:42:07   
Anoniman
Dobro jutro i od nas...
prvo cestitamo prve korake, rijeci, zubice, tute i ostalo sve... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eli draga, dobrodosle i na ovu temu... Ljubi nam drugaricu Melisu...

Mi smo sinoc bili na sijelu i momak je prespavao cijelo vrijeme kod amidze... ja sramoteeeee... user posted image user posted image user posted image  kad smo dosli kuci malo je bio budan i opet je zaspao i spavao jutros do 10... s tim da je svakih 2 sata dojio, bez budjenja... mogla sam komotno naviti sat prema njemu... user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravljamo generaciju... user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 14652
7.2.2010 12:08:03   
Anoniman
evo A pokusavam odviknut od ruku,jer nije mi ovako prije bio a sve kriv mmuser posted image bas sam ljuta cim ustane A kmeci ovaj nosa  dzaba govorit nemoj,i nemoj.Ja kad necu uzet pustim ga da place ovaj,ronda svadjamo se kao sto,ga neuzmes bla,bla a ja pokusavam odviknut samo mi otezava nece mu nis biti ako malo place.
Nece da sjedi sto mi je najgore,kad treba jest ma jok,ba nema sanse muke zive dok pojede inace nije takav bio bogami.
Eh,samnom je drugacije ja sam stroga po pitanju nosanja a mm vec nije ovaj zna pa cim ga ugleda da vidite samo kako se bludi,to je cudo jedno.
Sad sam ga stavila da sjedi igracki dala,mada ga nezanimaju nesto posebno upalila tv.crtic i neka sjedi malo je kmecao nezadovoljan al usutio.
Necu popustat..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14653
7.2.2010 12:12:51   
Nejrica
Uh,prepoznajem se u ovoj tvojoj muci!I ja hocu da ga naviknem na nocno spavanje bez budjenja i nosanja i za to je potrebno da nekoliko veceri istrajem i kad vidi da ne pali,trebao bi prestati(mnoge mame kazu da to funkcionise).Al mm me smori,on ustaje,nosa ga,ne moze da slusa kako placeuser posted image Samo cu ga jednom poslati svekrvi,a ja cu sama da provedem plan,pa ja!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14654
7.2.2010 12:14:32   
mamica87
Felix razumijem te potpuno tako je i meni bilo ja nisam dala da se dijete nosa a svi ga nosaju i kad kazem sta odma se svi ljuteuser posted image .Ja sam jos poslije porodaja nakon mjesec i po operisala i zuc i logicno je da ga ja necu moc nosati,sve je bilo dobro dok je mati mi pomagala i ona nije dala da se nosa dijete a kad je ona morala na posao sveki se penjala kod mene i cuvala dijete ona ga je samo nosala sve je govorila samo mene zovite ja cu ga nosatuser posted image .Sad kad je guzica otezala malo nosaju pa ga daju meni ne mogu viseuser posted image .Al trebalo mi je dosta vremena da dijete malo naviknem da sjed-sad mi je hodalica spasuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14655
7.2.2010 12:29:03   
Anoniman
pa hocel u hodalicu mila,ja abd idem sledeci tjedan ju kupit ni dana vise necekam dobro cemi doci pa 10min.10 super bolje ista nego nista.Evo odvikavam,ga al da sam ja sama da nema mm.bilo bi mi lakse.Isto neki dan A usto stavila ga u sjedalicu dodje sveki,i hop dok sam otisla do kupatila ona ga izvadilauser posted image vristala bi reko nemoj,nemoj pusti ga dok je miran inace kad ustane ko malo sjedi cim se digne nece ponovo u sjedajku.
I kad je otisla on nece u sjedajku ma huja me uzela na mm.sam se istresal ufff,dzaba govorit..
Posle kaze kao,radi kad A spava pa gdje je meni odmor onda nidje u guzici da drugacije nekazem onda cim ustane nosaj budalesi,.Ocu vraga hocu da ga odviknem i nadam se da ce upaliti.A dobro cu mm.zaprijetit da ga nedira.
Ovaj mu neda plakat,mos mislit sto se mene tice svejedno usutit ce samo je do lopovluka.Mi smo ga naucili tako cu ga i odviknit

(odgovor članu mamica87)
  Neposredna veza do poruke: 14656
7.2.2010 12:35:13   
mamica87
Potpuno te razumijem i moji isto tako cim je B miran oni njega diraju dizu isto tako govorila ne dirajte dok je dijete mirno ma jokuser posted image niko ne slusa al zato sam sad uvelas red cim mi nesto ne odgovara ja kazem i uzmem dijete pa nek se svi puseuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14657
7.2.2010 12:35:16   
Anoniman
Ma, žene drage, morate viknuti... NEMA NOSANJA!!! Ja svoju malenu nisam uopće navikla na ruke, a kad smo ljetos bili na moru svi bi da je nosaju... poslije dijete nije htjelo zaspati dok je ja ne uljuljam (a znala sam je samo spustiti u krevet i ona bi sama zaspala)... e, kad sam im viknula i objasnila da će je oni nosati dok smo na moru, a kad se vratimo kući moja će leđa otpasti... više je niko nije uzeo u ruke a da mene ne pita!!!  Srećom, brzo se odvikla i vratila staroj rutini : )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14658
7.2.2010 13:18:06   
Anoniman
Vozdrica!
Cestitamo male rodjendane, evo i poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image , Esmici cestitamo prvo pi-pi u tutuuser posted image
dadada, e zeno, pa bas te taj tvoj veliki D ne cuva, bas cu ga naruzitiuser posted image , brzo nam ozdraviuser posted image , ljubi nam djecakauser posted image
Mya, ma zovem te ja u setnju kad dodjem u ZE, mislim dolazim cesto i samo da potrefimo lijepo vrijeme i picimo do Kamberovicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14659
7.2.2010 13:19:23   
sheri
a hocete li i nas zvati u setnju? user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14660
7.2.2010 13:21:41   
Apotekarka
Dobar dan...Obijelilo bome,moj maleni spava,vjerovatno kratko ali nema vete..
Felix draga znam kako je moj je izgleda pravo uznao ne znam sta da radim...Spava mu se i kemka nece a da ga netko uljulja bi,rekla sam da ga vis nitko ne smije ljuljati jer stvartno su ga pokvarili(svekrva najvise),bolji je bio s 3 mj nego sad...Da nema flase mlijek nikad ne bi zaspao...jutros svekrva bila na kavi a on nerovozan ne zna kud bi sa sobom...kaze pa sto ga ne odneses spavati nek mu nije vrijeme jesti...Reko slobodno odnesi cim ga spiustis plakat ce,pa kaze da ga u dnevnu stzavimo da odspava slobodno i naravno da nije zaspao...Pa valjda ja znam svoje dijete koje su oni pokvarili...Uninavanjem,spavanjem u narucju po 20 min ma da ne pisem vise bijesna sam....nije meni sto on nece spavati ne mora nego njemu se spava i nesnosljiv bude...Da mi je samo jedan dan da ga spustim u krevet bez flase i icega i da sam zaspe...
Dadda mila sta je reci,misa mu i gripici,malo limuna,aspirina...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14661
7.2.2010 13:29:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

a hocete li i nas zvati u setnju? user posted image

Mozda,ako nam napravis tortu,hehehe, e vidjela sam ti tatu neki dan,mm pricao sa njim pa mi rece da je to Norin dedauser posted image , jesam mahalusaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 14662
7.2.2010 13:30:51   
sheri
a vidis nije mi dedo prijavio da je vidio profesora..morat cu ga ruziti:)))
napravit cemo torticu, nije problem -smajli koji podilazi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14663
7.2.2010 13:38:03   
Anoniman
Hahahaha, eto fakat smo mogle organizirati druzenje kad bude lijepo vrijeme, ili ako vi volite snijeg, ja sam dolje vec sutra!

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 14664
7.2.2010 13:45:23   
sheri
ja ne volim snijeg, zato sam ostala kuci a mm dopustila da ode na skijanje user posted image user posted image user posted image
pa hajde , mozemo organizovati neko druzenje, ako bude ok vrijeme vani ili u nas nadaleko poznati centaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14665
7.2.2010 13:48:19   
anidla
i moj je na skijanju user posted image
i ja bih tu kaficu u nadaleko poznatom trznom centru....

e ako vam dodjem iduci vikend...Ilirio, sheri  i Mya, na okupu da ste sve user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14666
7.2.2010 13:50:31   
Apotekarka
Ove zene iz Sarajeva kad cete nekad nedjeljom ugovotiti kavicu jer bi vam se i ja tad mozda mogla pridruziti

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14667
7.2.2010 13:52:25   
sheri
mi smo za, taman da dijete odvedem u centaruser posted image user posted image user posted image user posted image , bili smo par puta, i to uletimo u konzum ili u dm, i to je to. jos nikad mi Nora niej izasla u centaruser posted image user posted image user posted image user posted image
a ako ni to, onda bujrum kod nas, imamo mjesta. pa vam i napravim torticu za dobrodoslicu:)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 14668
7.2.2010 13:54:56   
Anoniman
Ma srce si, eto onda meni pase u utorak, pa javim se PP ako ne bude mecava, Mya jesi li ti zauser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 14669
7.2.2010 13:55:49   
anidla
bome ako je torta u pitanju jos plus predivni pacici na jednom mjestu ja dolazim user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 14670
7.2.2010 13:57:22   
sheri
javi se, javi seeeeeeeeeeeeeeuser posted image
a jel i ti anidla dolazis u utorak ili? nije mene jos glupoca popustila od trudnoce, meni se sve mora objasnitiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sheri -- 7.2.2010 13:59:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14671
7.2.2010 14:00:23   
Anoniman
Ova moja se komirala, evo vise od 2 sata spava, i sad je kao ustala i nastavila spavati u mom kriluuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 14672
7.2.2010 14:03:14   
sheri
umorila se preko vikendauser posted image user posted image user posted image
i moja curica pajki, vec drugi put od jutros, i spava vec satic
sinoc je isla na babine drugarici, i slusala jeuser posted image user posted image smijesna je kad vidi drugu bebu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14673
7.2.2010 14:22:27   
Anoniman
Evo sad sam je stavila na tutu nakon budjenja i piskila je user posted image , a teta cuvalica mi je rekla da je stavim cim se probudi, kao tad obicno obave nuzduuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 14674
7.2.2010 14:23:38   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

Ma srce si, eto onda meni pase u utorak, pa javim se PP ako ne bude mecava, Mya jesi li ti zauser posted image

Baš ste me obradovali user posted image user posted image user posted image user posted image

Naravno da možeeeeee user posted image

Ja isto s Minjom nisam išla medju svijet otkako je gripe, tako da bi vala napokon mogle i mi do centra...nismo valjda baš toliko pehovi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  585 586 [587] 588 589   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  585 586 [587] 588 589   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *