|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  587 588 [589] 590 591   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.2.2010 20:30:14   
shejla
IZVORNA PORUKA: Nunichi

I jos nesto...gospodjica je danas imala prvi napad TERSA!!!
Kako je samo lukava majko mila, nismo joj dali da jede vlaznu maramicu...aaaa kad se stala bacati ko Blanka Vlasic...ccc bas me naljutila.
Onda je htjela da se vere uz stepenice, opet ters!!!
Pa da dira uticnice, pa opet ters!!!
Do podne ko lutkica od podne stahota, nemam pojma sta joj bi... user posted image user posted image
Bas nas je oboje iznenadila ponasanjem.
Odmah smo je poceli ignorisati jer suze nigdje nema...valjda to pali. user posted image

i Lamija je pokazala da zna biti ljuta... Ja je drzala u rukama, gledali korz prozor kako pada snijeg, i ona pokusava da dohvati rucku na prozoru, a ja je odmicem...i poslije par puta zareža (ali bas pravo ko ljut cuko user posted image ) i podje da me ugrize za obraz.... Jao kako je smijesna bila, mm i ja se valjali od smijeha user posted image user posted image user posted image   Tako da se sad pazimo, jer su joj zubi ko zileti, ujela je mm jednom za prst (on gledao idu li novi zubi), pravo ga zabolilo.

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 14701
7.2.2010 20:32:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: shejla

i Lamija je pokazala da zna biti ljuta... Ja je drzala u rukama, gledali korz prozor kako pada snijeg, i ona pokusava da dohvati rucku na prozoru, a ja je odmicem...i poslije par puta zareža (ali bas pravo ko ljut cuko user posted image ) i podje da me ugrize za obraz.... Jao kako je smijesna bila, mm i ja se valjali od smijeha user posted image user posted image user posted image   Tako da se sad pazimo, jer su joj zubi ko zileti, ujela je mm jednom za prst (on gledao idu li novi zubi), pravo ga zabolilo.

user posted image Sklanjajte se s puta, ide beba ljutauser posted image

Ko bi rek'o da se i ova moja smijalica zna ljutiti... što kaže shejla, samo zareži i počne se tresti... al' ipak sam ja šef, pa nije po njenom user posted image

< Poruku je uredio pingpong -- 7.2.2010 20:35:08 >

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 14702
7.2.2010 20:34:05   
škorpija

IZVORNA PORUKA: pingpong

pa kad imate zuba ko u pričiuser posted image  (mašalah)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14703
7.2.2010 20:34:10   
Anoniman
Joj kakva sam ja sveki...zaboravila sam nasoj Ajni cestitati rodjkasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 14704
7.2.2010 20:35:09   
škorpija
Neka i bolje neka si odmah pokazala svoje pravo lice, da ajna nema nikakvih iluzija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14705
7.2.2010 20:35:21   
Anoniman

Ona gora od moje tete leniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14706
7.2.2010 20:36:21   
shejla
hehe...narasce i vama zubici...aBd user posted image  pa ces vidjeti kako grizu user posted image
Mi ih imamo 6 i izgleda da su se malo smirlili...ovi su svi izasli za mjesec i po (srecom, bez nekih popratnih promjena i tegoba)

< Poruku je uredio shejla -- 7.2.2010 20:38:41 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14707
7.2.2010 20:37:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

eh dadada oink oink nije više toliko aktuelan, kod tebe je možda kozija gripa

ili riblje ludilouser posted image ...ne znam sta je ali sam imala temp. 38,5 i rigam evo vec dva danauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14708
7.2.2010 20:37:55   
Anoniman
shejla, koliko imate zubića?

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 14709
7.2.2010 20:39:32   
Anoniman

Neka i bolje neka si odmah pokazala svoje pravo lice, da ajna nema nikakvih iluzija user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

zna Ajna da ima naj sveki na svijetuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14710
7.2.2010 20:40:39   
shejla

shejla, koliko imate zubića?

evo napisah gore - 6 komada user posted image   dole 2 keca i gore keceve i dvice

< Poruku je uredio shejla -- 7.2.2010 20:41:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14711
7.2.2010 20:42:19   
škorpija
joj šejla kad ajdin neće da se smiri ja mu uvijek puštam onaj lamijin snimak što pjeva, on crče od šege i sve vrišti, hajde živa bila stavi neki duži, mrsko mi više stalno vraćati na početakuser posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 14712
7.2.2010 20:42:44   
Anoniman
sorry, oćoravila sam od ovog kompjutera user posted image
Mi imamo to + jednu donju dvicu...

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 14713
7.2.2010 20:47:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Ma naravno, ali kaze da Andrej pocne traziti stanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14714
7.2.2010 20:49:43   
shejla

joj šejla kad ajdin neće da se smiri ja mu uvijek puštam onaj lamijin snimak što pjeva, on crče od šege i sve vrišti, hajde živa bila stavi neki duži, mrsko mi više stalno vraćati na početakuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Stavicu cim je ufatim.... drobi ona stalno i samo sto ja upalim kameru, ona usuti... user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14715
7.2.2010 20:50:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

jedino u istoj zgradiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14716
7.2.2010 20:54:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

jedino u istoj zgradiuser posted image user posted image user posted image

Ma to ce ona s njim dogovoriti, kad porasteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14717
7.2.2010 22:36:42   
iv@ncica
ohhhoioiii cestitamo sve rođendane..zubice...hodanja..puzanja...upoznavanja..zajednicke kave..vidimm svasta bi..
a ja sinoc mense cini ovdje bila...pa moze se komotno knjiga izdatai sa svim idejama..savjetima i ostalim stvarima samo s ove teme-..hehhehe..
nego jesu vam se svidile torte sto sam postavila..nasla sam ih jos..pa me zanima rade li se igdje kod nas ovakve ili gdje ima kupiti ove smjese..imam jos super slika, ali cu ih staviti na drugu neku temu..
moj ce djecak imam osjecaj brzo prohodati..toliko se dize hoda...ali se boji sam i samo trazi jedan prst i onda piči svugdje..nema sanse da sjedi vise...samo je na nogama...a puzanju se nisam ni nadala..kako nije od 5-6 mjeseci kako je krenuo..ali i to ga je krenulo pa sad puze po vojnicki ...hahhahah na laktovima pognute glave user posted image user posted image user posted image ..ali eto nek ide njegovim tempom..ne mogu i necu da forsiram nista...zloco pjeva i zove sam sebe dadej i govori stalo didi - vidi pljesce rukicama..a rekoh vam da zivimo iznad stadiona tako da stalno navija hahha ruke u zraku i aaaaaajjajajaaa.. a spava nabijene glave u casaf, ruke ispod čune..a guza u zraku..ma smijesno skroz user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14718
7.2.2010 23:37:47   
iv@ncica
evo sad vas castimo sa tortama i idejama kad jucer nismo mogli za maji rođendan..sad mozemo uploadirati jeahhhh evo fantasticnih ideja... ;)))imamo ih tonu..ali dosta je i ovouser posted image ..za svu raju

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 7.2.2010 23:38:31 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14719
8.2.2010 8:19:04   
marinčii
jutro od nas,M se noćas budio svaka 3 sata i svaki put dojio,jutros oko 7 počeo plakati ja ga digla kad on sav mokar,neznam kako ove pelene propuste ili ih nisam dobro stavilauser posted image ,malo mu je nosić začepljen al eto hvala bogu doji znači da nije puno al svejedno ćemo danas malo sljeza ukapati za svaki slučaj,,
iv@nčice torte su super
puse za sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14720
8.2.2010 8:20:19   
Mya_81 RR
Ivančice, torte su fenomenalne...ne znam gdje se moze kupiti bas gotova smjesa, ali imaš recept kako da se napravi ta masa...jedino mislim da kod nas i nema baš nekih kvalitetnih boja...recimo, crnu stavrno nisam nikad vidjela...

M je počela danas sa svojim monologom i gimnastikom odmah u 7h....i prvi put sam se sjetila da je snimam user posted image

Škorpija, samo da prijavim da cura i nije spavala baš nešto posebno...vala zna ona i bolje....kako je kod vas prošla noć?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14721
8.2.2010 8:53:52   
mala mu
dobro jutro i od nas,evo konačno mi proradi int..
e drage moje ja se sinoć konačno naspavalauser posted image ..Ahmed zaspao prije 20h i spavao sve do 8h...a ja se jadna prepala probudit će se u pola noći al' eto sreća nije,budio se samo da jede u 23h i u 3h..duša mamina

kako su mi vaše bebice???ja sam puno toga propustila pa da sa zakašnjenjem čestitam rođendančiće,zubiće i nove riječi...eto stvarno nemam vremena da čitam sve šta se dešavalo pa zato čestitke za sve male avanturiste....

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14722
8.2.2010 9:15:54   
ivanak
Jutro svima. Mi budni od 8 sati i tako. Probudili smo se u noći, ali nešto pričali i opet zaspali, što mu je došlo. Moćžda je i u snu mrmljao štogod.
Evo ja nikako da odmorim ili kojim slučajem nešto napravim za sebe. Jedva čekam da prođe još 10tak dana da se više riješim tih ispita. Ako ih položim, naravno.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 14723
8.2.2010 9:27:39   
škorpija
M je počela danas sa svojim monologom i gimnastikom odmah u 7h....i prvi put sam se sjetila da je snimam

Škorpija, samo da prijavim da cura i nije spavala baš nešto posebno...vala zna ona i bolje....kako je kod vas prošla noć

Onda čekamo snimak na FBuser posted image , mi smo hvala bogu dobro spavali, jedno buđenje u 3, natankala ga dooooobro (180ml, al opet mu malo bilo, sutra ću 200 napraviti) i spavanje do pola 8. ja zadovoljna,ndam se daće i cura uskoro početi slijediti njegov primjer, iako mislim da je kod nje stvarno do zubića

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14724
8.2.2010 9:28:31   
škorpija
ivana sretno na ispitima, jel ti porasla pupa pa da to profe progledaju malo kroz prste kao trudniciuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  587 588 [589] 590 591   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  587 588 [589] 590 591   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *