|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  590 591 [592] 593 594   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.2.2010 17:42:18   
Sonja
ivanak draga ja tek sad vidjela da si trudnauser posted image user posted image user posted image
cestitam draga od srca

i cestitamo rodjendancice...

ja stvarno ne znam kako cu se odluciti za drugo...kad pomislim uhvati me strah veliki....user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14776
8.2.2010 17:45:29   
Schecherlemica
Lanici cestitamo mali rodjendan,a Naniki 40 dana...user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nanika blago tebi na lakom porodu.Odmah trece,a muz ti je legenda,odmah da on to ugovori...user posted image user posted image user posted image
ivanak,no sikiriki,bit ce to super i mnogo lakse nego prvi put,samo laganini i opusteno...
Moja beba evo sad zaspala,svaki dan je sve zanimljiviji,a mama  je mnogo ponosna i uziva...user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14777
8.2.2010 17:57:28   
mnn
 ja sam luda od alexa nema danas 5 min odmora..ma nisam jelani pila kako treba sve na pola...koma samod umora cjelu noč me zezao i još po danu nije spavao više od pola sata..jedva gledam od umora...dodje mi da poludim...trebala mi doči mama pa ništa od toga...ja jedva sama sve stižem....a muž spava..umoran je jer je od jutros jako rano na nogama...a tko mene pita imam li snage nitko....luda sam više od njega....user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 14778
8.2.2010 18:07:10   
Schecherlemica
A draga moja mnn,tako ti je to...
Mi bismo trebale biti super zene i super mame i sve stizati i jos uz to uvijek biti naspavane,nasmijane i raspolozene...
Nadam se da ce Aleks malo zaspati,pa da se i mama odmori...
Evo saljemo vam puno zagrljaja i drz se,sto bi rekli,sutra ce biti laksi dan sigurno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 14779
8.2.2010 18:16:29   
ivanak
Hvala drage.
Pa rekli smo si, radiš normalno, pa ako upali upali. Nije bilo neke posebne strategije.
Pa trudim se ne razmišljati o tome, ali opet mi padne s vremena na vrijeme.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Neposredna veza do poruke: 14780
8.2.2010 18:18:39   
Honey3
ivanak cestitke i od nas ja tek vidjeh da ce biti novine,super i sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 14781
8.2.2010 18:23:15   
Niina
Pozdravljamo vas i ja i moja malena.....a secerlama kako nam je drug, slusa li ?
Mi jos uvijek imamo problem sa stolicom, svakih 6 dana ima kaku :((( a stomak muciiii

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

Neposredna veza do poruke: 14782
8.2.2010 18:26:31   
Schecherlemica
Niina pozdrav za vas dvije...
Dusa mala jos je boli stomacic?
A joj,bas mi je zao,nadamo se da ce brzo proci...
Amancic slusa,dobrica je jos uvijek,samo je jucer spacao 12h,od 4h popodne do 4h ujutro,pa sam se
malo iznenadila,cak se nije budio ni da doji,zamisli...
Ali danas je super,amlo spavao,igrao se,rucko,mali veseljak cijeli dan i evo sad je opet zaspao...
A je li joj ista pomogne colic baby sirup za grcice?

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 14783
8.2.2010 18:26:43   
marinčii
mnn draga drži se mogu zamisliti kako ti je,al mi žene nađemo neku snagu i kad mislimo da više ne ide,bit će to bolje..puse od mene i mateja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 14784
8.2.2010 18:26:44   
Sonja
evo i A tek sad zaspao....danas je spavao samo 15min za cijeli danuser posted image user posted image
to je jako cudno za njega jer inace spava 3puta po 2h
uh izmorio me totalno
jos kad pomislim na njegovo mjesecarenje veceras....user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 14785
8.2.2010 18:50:04   
Niina
pa on je bas prava dobrica user posted image user posted image user posted image njeno spavanje 30 min max a ako se zalomi duze...ja padoh s nogu...prosli put sam joj glicerinski cepic stavila u guzu, masiram stomacic, i sirup dajem....pa eto nije toliko lose kako je znalo biti.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14786
8.2.2010 19:21:11   
Anoniman
skorpija,ma nesekiraj se bit ce to sve dobro abd.bitno da ste ju zakazaliuser posted image nemas sta brinuti....
A spava ,,ja poradila pa malo da virnem sutra dobivamo hodalicuuser posted image user posted image jedva cekam abd.bas me zanima kako ce reagovat,i kad ga stavim prvi put u nju,i dali ce uopce htjetiuser posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 14787
8.2.2010 19:23:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

ja sam luda od alexa nema danas 5 min odmora..ma nisam jelani pila kako treba sve na pola...koma samod umora cjelu noč me zezao i još po danu nije spavao više od pola sata..jedva gledam od umora...dodje mi da poludim...trebala mi doči mama pa ništa od toga...ja jedva sama sve stižem....a muž spava..umoran je jer je od jutros jako rano na nogama...a tko mene pita imam li snage nitko....luda sam više od njega....user posted image user posted image user posted image
a jojjuser posted image nedaj se mila nina,taj maleni lopuza nepopusta sa svojim vragolijamauser posted image ljubim ga,
stvarno neznam kako sve stizes jos sama,i jos A nespava uhh nije ti lako.
Al bit ce bolje kad poraste abd.tad bi trebao spavatiuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 14788
8.2.2010 19:27:14   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Sonja

evo i A tek sad zaspao....danas je spavao samo 15min za cijeli danuser posted image user posted image
to je jako cudno za njega jer inace spava 3puta po 2h
uh izmorio me totalno
jos kad pomislim na njegovo mjesecarenje veceras....user posted image

user posted image user posted image user posted image

sad se smijem sama sebi
samo sto sam ovo napisala A se probudiuser posted image user posted image

izgleda da ga muce zubi...nema druge
sad ga malo tajo cuva

mislila da malo prosetamo al nesto mi pohladno za njegauser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14789
8.2.2010 22:38:47   
Hanady RR
Pozdrav mile moje...

ja samo da se javnem...nisma sve stigla pročitat al vidim škorpija brine oko termina za operaciju...znam da je još 20 dana agonija teška al bolje i to nego 2-3 mjeseca jer se i to draga deševa.

Ja sam u fazi 1. rođendan i nije mi dobro skršena sam od poslova po kući...a tek sutra krećem sa kuhanjem...petak ujutro mora sve biti spremno jer ja do dolaska gostiju hoću sebe i curke da sredim, frizura gardaroba i opuštanje. Sve se nadam budem ja ovo preživjela :) zakuhala sam pravo.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14790
8.2.2010 22:44:21   
Apotekarka
Vecer evo i mene vazdan gosti pa evo sad tek uspjela svratiti,Antonio mi bio dobar citav dan samo jedva sad zaspao i to nije htio sam...malo kasljuca...
Ruckili smo rizolino i supicu...
Hanady duso proci ce i taj rođendan...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 14791
8.2.2010 22:45:57   
Nunichi
Sretan mali rockas i 40 dana user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj skorpija vjerujem da ti je muka od tog cekanja, ali moglo se desiti i duze da cekas...
Proci ce ovo brzo, saljemo vam user posted image ...ljubi nam lutka!

Sonja tebe ne mogu utjesiti... user posted image Upravo mm i ja pricamo kako se Zara prolopovila, minimalno spava, tersa, galami... user posted image Ludilo... user posted image
Jos evo nista nije htjela vecerati, poludila sam, ljuta sam ko ris. Ima da se probudi milion puta. user posted image user posted image

Hanady, citajuci tvoje postove samo mogu zamisliti kakav si dernek spremila...odnosno spremas. user posted image
I ja bih se rado privalila... user posted image

Je li se dadada danas javljala, zna li iko kako je?

Sahara duso, nema ni tebe, poslala sam ti pp. user posted image

Puse za generaciju, laka vam noc, bez budjenja(dobar vic, dobar). user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 8.2.2010 22:46:18 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14792
8.2.2010 22:59:17   
Anoniman
Da se i mi kratko javimo.... Ja sam više luda!!! Evo dok tipkam B doji i spava dojeći user posted image user posted image  E baš nemam ni sek. vremena za sebe user posted image  i dok se tuširamm on me čeka i onda nema pravog spavanja dok ne legnemo skupa! Ne zam šta da radim user posted image
škorpija nije to tako daleko draga, nemoj biti tužna, polako taman da se i psihički pripremiš user posted image
hanady, ma izdržat ćeš, naravno, ti si žena zmaj!! user posted image
Lanici sretan maji rođ. user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 14793
8.2.2010 23:01:02   
teacher75
lanica zahvaljuje spavajuci:))

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14794
8.2.2010 23:06:36   
Hanady RR
Nuchi bavila sma se mišlju da poseban dernek za RR društvo spremam...al draga 60 odraslih i 23 djece...nakon toga neće mi bit do rođkasa više ni jednog...a samo za 4 mjeseca ide hanadi 4. rođendan. Al javnem se ja vama pa vam jedan virtualni dernek spremim a aBd na proljeće kad moja bašta bude spremna za dječicu...rr dernek za generaciju 2009 obećavam.

Samo za Lanicu od tete koju kako nije stid zaboravila njena puna 4 mjeseca i ulazak u 5

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14795
8.2.2010 23:07:24   
teacher75
.hvala tetice:))

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14796
8.2.2010 23:08:40   
Apotekarka
Moja enisa to me Benjino ponasanje podsjeca da bi Antonio takav mogao postati nece da sam zaspe,ujutro ga rano prenesem sebi u krevet,hoda za mnom u hodalici hvata me i udara po nozi i pruza ruke da ga nosam...
Eh da tebe pitam:nasla sam zenu za cuvanje Antonia 250 km nista ne radi samo djetetu posvecena,a druga mi se nudi 200 kmn cuvanje i kad on spava ili kad ja dodjem s posla da popegla i ocisti ako sta trebam...poznajem ih obje super su ali ja ovoj s 250 obecala prije..sta bi vi na mom mjestu

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14797
8.2.2010 23:09:24   
Apotekarka
Lana sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14798
8.2.2010 23:10:17   
Hanady RR
Apotekarko ono šro je za tebe bolje...ako će ti pomoći i u kući...tebi je bolje...nemoj radi ponosa i nekih babskih priča da zakidaš na sebi.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14799
8.2.2010 23:10:23   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ja sam više luda!!! Evo dok tipkam B doji i spava dojeći user posted image user posted image  E baš nemam ni sek. vremena za sebe user posted image  i dok se tuširamm on me čeka i onda nema pravog spavanja dok ne legnemo skupa! Ne zam šta da radim user posted image

I moj A nece da zaspi bez mene i doji dok spava. Mozda mi se par puta desilo da zaspi sam ali je to u toku dana. Sad ce mu tri mjeseca pa sve kontam dok prodju grcevi, dok ovo dok ono ali mislim da je to gotovo. Stavim ga da spava i mozda nakon pola sata se probudi i opet moram ja kod njega leci i da doji. Jucer smo MM i ja pokusali sa malim treningom da ga podojim, podrignem i da sjednem pored njega drzim ga za rucicu i uspavljujem. Bunio se par minuta i onda je zaspao, danas mi je sam zaspao ja ga ostavila da lezi u DB i radila nesto kad on se usutio i zaspao. I to je to. I jucer i danas posliej ovih "uspjeha", nije htio sam da zaspi jos je nekako zagrli da mu se slucajno ne izvuce i odeuser posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  590 591 [592] 593 594   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  590 591 [592] 593 594   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *