|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  593 594 [595] 596 597   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.2.2010 12:34:18   
mojbebac
prvo da cestitamo male rodjendane.....
dobro smo, muci nas malo zubic, naikako da probije, lopuza mala skontala da moze da stoji pa nam ne da mira, a nece da puze ..... ne stizemo da se druzimo sa vama posto mi tata nije dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , problemi sa pritiskom, pa smo stalno kod njih ..... nadam se da ce biti sve ok..... pozdrav svim mamicama i slatkim bebicama......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14851
9.2.2010 12:37:51   
Apotekarka
Dan..Moj sew jutros nadigao prije 7...evo sad spava,nadam se bar jedan satic...Ja isla nalaze vaditi i zubaru i nista nisam obavilauser posted image ,opet ujutro moram,zlijezda pod bradom me muci...smeta mi...
Antonio samo pruza ruke da se nosa ako je u hodalici isto rep hoda za mnom ne da mi ni u wc otici,dira me po nozi i veli uzmi me...Kako mi se obradovao nije me bilo 2 h svwe je vristao kad sam ga uzela...
Moj Antonio pojede 740 ml mlijeka i nekad plus u frutolinu i rizolinu...mada sam citala da beba najon 6 mj treba biti oko 600 ml mlijeka eventualno 700 ml
Imam hrpu peglati ali morala sam malo svratiti...
Bravo za Ajdina i Andreja pravi mali zafrkanti moj u hodalicu hoce dok ne poskida sve po kuci sto mozwe dobaviti i onda zove da se uzme...
Noi sretan mali rodjendancic

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14852
9.2.2010 14:16:54   
Anoniman
pitanje  za mame koje koriste hodalicu kako su vama beb reagovale prvi put kad ste ih stavili u nju
ja sam anela stavila ali nije odusevljen a doduse bio je i yadrijemao.
Ova hodalica se moze podici na samo dvije rayine.Ova druga je da sjedi ali i none su na podu vise dokakuje tlo jel to o.k.
nadam se da ce htjet kad ustane pokusat cu jos jednom

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14853
9.2.2010 14:19:18   
Sonja
ja kad sam A prvi put stavila on se samo igrao sa onim igrackama i tako nekoliko puta dok nije skontao da se moze pomijerat...sad ne mogu da ga stignemuser posted image
porusi sve zivo sto dohvatiuser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14854
9.2.2010 14:20:41   
megi
ej felix
nije ni moja bebara presretna kad je u hodalici al joj ja nadzidzam igracaka i malo se zanima
ma njoj je apravo sve ok dok sam ja u vidokrugu
navici ce se
mene spasi bar mogu malo da odahnem i nesto uradim
pozzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14855
9.2.2010 14:28:01   
Anoniman
a znaci o.k je to sto none dodiruju tlo viseuser posted image
a pokusat cu ponovo polako kad ustane jer bio je nehoran yadrijemao a i cudno mu nesto novo.
Vidjecemo za koliko ce vremena skontat da se to pokreceuser posted image user posted image

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 14856
9.2.2010 14:35:59   
Honey3
evo da vas i mi malo pozdravimouser posted image beba evo spava  a ja da malo povirim sta se ovdje radi....vidim Anel nam nije bas odusevljen hodalicom,mislim da je to trenutno dok on ne skonta da moze za mamom hodati i sam doci do onaga sto zeli,onda ce biti veselouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14857
9.2.2010 14:37:17   
delly
citam vas o tim hodalicama i neznam sta da kazem , iskreno htjela bi je kupiti i gledala sam ih i nasla gdje ima lijepih i onda mi pedica rece da je bolje da to nekoristim user posted image a vidim vama zabavno ...

oprostite sto upadam , user posted image kako ste ?

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14858
9.2.2010 14:37:22   
megi
a nije ni moja skontala da moze da se krece samo me gleda i pruza ruke al ne konta da moze da ide user posted image
a kad krene uh ima sve da porazbija

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14859
9.2.2010 14:39:41   
megi
i nama je dr rekla da je ne koristimo al kad si sam po cijeloi dan s bebacom
pa ne znas kud ces s njim, ne mozes  ni do wc da odes  onda preksis svoje odluke da pustis dijete da samo prohoda i uzmes hodalicu
meni stvarno pomaze mada nece ni ona dugo da bude u njoj dosadi joj

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 14860
9.2.2010 14:40:18   
Sonja

IZVORNA PORUKA: delilah

citam vas o tim hodalicama i neznam sta da kazem , iskreno htjela bi je kupiti i gledala sam ih i nasla gdje ima lijepih i onda mi pedica rece da je bolje da to nekoristim user posted image a vidim vama zabavno ...

draga moja kao sto i sama znas sve ima svoje prednosti i mane..
neko hoce neko nece..
ti sama moras odluciti...i sta god da odlucis za tebe ce biti ispravno
user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 14861
9.2.2010 14:45:00   
delly
neznam bas neznam...stvarno sam izgubljena ,a htjela bi ,,..neznam .
od kojeg mj ih stavljate?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14862
9.2.2010 14:51:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

IZVORNA PORUKA: delilah

draga moja kao sto i sama znas sve ima svoje prednosti i mane..
neko hoce neko nece..
ti sama moras odluciti...i sta god da odlucis za tebe ce biti ispravno
user posted image
potpisujem
a nijedna ti pedijatrica nece reci ma stavi ga slobodnouser posted image user posted image
nama je 7.puni mjes.moja jetrva je stavila malu kad je imala 5mjes.user posted image
nije znala,sta ce snjom bila sama kuci nije joj imao tko pomagati oko bebe.Bas sam gledala snimke mala se voza u 16.u njojuser posted image
eno je sad curica od 9god.ziva zdrava
mada je to malo rerano bilo,al hajd stas.
Koga god,poznajem rece da su stavljali od 6mjes.
A nije jos samostalno prosjedio  ono da se neizvrce al,pomalo u hodalici nadam se da nece nis biti

< Poruku je uredio felix -- 9.2.2010 14:52:47 >

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 14863
9.2.2010 14:56:50   
delly
ja imam onu hopaljku jomperoo se zove ili kako vec i tu obozava naucila je da ide u u krug ( to stoji na mjestu) pa se mm i ja dvomimo eto sto je ona rekla a citam vas i vidim da skoro svi koriste ,sad neznam . , inace mogu od male sve napraviti ,zna se derati tj onaj bezobrazni dernjak ali je prode kad vidi da nefermamuser posted image pa se zaigra i zaboravi ,a sad je naucila da namjerno kaslje jer zna da cu tada doci user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14864
9.2.2010 15:24:56   
škorpija
ja sam bila najveći protivnik hodalica, ali kad je došla voda do grlauser posted image , uzeli smo je. doduše počeli smo jemkoristiti tek kad mu je bilo 8. mjeseci i kad je uveliko puzao i dizao se na noge, ali svejedno, kad je u njij barem sam mirna da neće ništa dirati i stavljati u usta. uglavnom u njoj sjedi i gleda crtiće.

mi se maloprije vratili iz igraone "Čarobni svijet" od naše forumašice suzane i super nam je bilouser posted image user posted image user posted image . djevojka koja radi je divna i cijelo vrijeme pazila na ajdina a ja ispijala nes i čitala novine. a ne moram vam ni reći kako se ajdin oduševio, prvih pola sata je samo vrištao od srećeuser posted image . pravooo se umorio i eno sad spava ko bebauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 14865
9.2.2010 15:39:59   
Nellica
Noi čestitamo maleni rodjendanuser posted image user posted image user posted image

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14866
9.2.2010 16:14:38   
Mya_81 RR
Mi se malo prije vratili s kafice....družile se sa Saharom, Sheri i Cijom i baš nam je fino bilo. Saharin curetak je prekrasan, kako je samo medena user posted image Minja je bila mirna i šutljiva, samo je snimala okolo, ali zato sad drobi li drobi, a ja baš imala u planu da odspavamo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 14867
9.2.2010 16:15:48   
škorpija
joj blago vama, baš vam zavidimuser posted image , ove mame iz sarajeva sve se zavukle u stanove nigdje nikoguser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14868
9.2.2010 17:01:28   
Anoniman
hej ženeuser posted image  ne pisem vam puno ovih dana jer spremam ispite, a od nikole jedva nesto stignem ucit tako da bas nemam vremena pisat s vama.. cim prodju rokovi eto mene opet. ljubite bebace ,pusaaaaaa 

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14869
9.2.2010 17:02:45   
iv@ncica
user posted image cao mame i user posted image cestitam male rodjendane,zubice i korake..puzanja..kave..ma sve
moj je decko bas zloco..dobro sto ne voli spavati..ali je bolji nego sto je bio..malo se manje budi...jede fino..i puze ono vojnicki ne mogu ga uhvatiti vise..pendža se na sve zivo..hoce da hoda.ali se boji..no uz samo jedan prst trci..bas je zivahan i ljut ko maji cuko ;)))
marijanna- samo ti uci..sve ces poslije stici...ovdje..ja s am se HB svega rijesila..samo cu magisterij..kad mali poskoci josuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 9.2.2010 17:04:20 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14870
9.2.2010 17:03:19   
iv@ncica
mi smo hodalicu vise prerasli i iskoristili..stavljala sam ga prije 7-mog mjeseca..on ju je skuzi za dan...sad toliko trci..i lupa..s njom...zaleti se pa udari..dobavlja sve i digne je da pređe preko praga, skace u njoj i plese na muzilu, jede kruh s nje, svu je potrgao..nasa je hodaca sad totalno devastiranauser posted image -..sad mi je stravicna, a stavčljala bi ga dnevno nekad 30 m inuta.. nekad 1-1,5..ali ne u komadu..vec kad nesto moram uraditi ..sad ga vise ne smijem ostaviti u njoj samog..a i nigdje vise od kad puze i penje se..oh,,i nama su rekli ne u hodalicu..ali kad si sam kome cu ga na sekund dat..ma ako vecini ne skodi..pa svi smo u njoj bili..nije zar das smo svi rahiticni.. ja bas dobra, a nisu me dizali iz hodalice, svejedno ce svakome nesto biti ili ce ga boliti..onda samo nađu razlog od cega je, a moze biti 100 drugih razloga user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14871
9.2.2010 17:47:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

joj blago vama, baš vam zavidimuser posted image , ove mame iz sarajeva sve se zavukle u stanove nigdje nikoguser posted image

Da nismo ovako dolake već bi si dosad i ''dosadile'' user posted image

Ali ni mi se nažalost ne vidjamo često...dok se dogovrimo i uskladimo rasporede baš nam treba vremena user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14872
9.2.2010 17:54:53   
gvendolina
Mi smo hodalicu poceli koristiti od 7-og mj.Iako sam bila protivnik morali smo je uvesti jer A nece da puze.medjutim sada nam ni hodalica nije sigurna jer je poceo da gura stolice koje mu postavimo kao barikade,tako da ne mogu ni u wc otici.Danas smo dobili igraonicu,evo ga sjedi u njoj i igra se,nadam se da mu nece brzo dosaditiuser posted image
Mya odakle vam sahara zar ona ne zivi u Sa?hocew li biti slikica sa kafice?
skorpijice vi isli u igraonu,blago vama..nadam se da cemo ici skupa dr putuser posted image jos ima i teta pa to je extra,idem i jauser posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 9.2.2010 17:55:47 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14873
9.2.2010 18:04:07   
Mya_81 RR
Saharin mm je iz ZE pa nalete ovdje tako da smo se imali priliku upoznati, a slikica nema...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 14874
9.2.2010 18:05:27   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: škorpija

Da nismo ovako dolake već bi si dosad i ''dosadile'' user posted image

Ali ni mi se nažalost ne vidjamo često...dok se dogovrimo i uskladimo rasporede baš nam treba vremena user posted image

Valjda ćeš shvatiti da sam htjela napisati daleko user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  593 594 [595] 596 597   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  593 594 [595] 596 597   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *