|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.2.2010 19:25:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zaha

teacher sretno sutra,nadam se da neces dugo ostati i da ti i tvoja Lanica necete biti dugo jedna bez drugeuser posted image sreca je da si nasla vezu da se nemoras peglati dugo sa nasim dr.

hvala, ma bez veze nista, vjeruj mi. ceka se na termin po 2-3 mjeseca. do tad covjek moze i umrijeti!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 15201
11.2.2010 19:26:17   
Honey3
a meni je cela bas draga...valjda je to bila jedina lutka u moje vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15202
11.2.2010 19:28:25   
Honey3
ma znam teacher kako je kod nas je neki dan komsija umro a jos mu nalazi nisu gotovi....a u bolnici bio pa ga pustili kuciuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15203
11.2.2010 19:38:18   
Anoniman
dadada, ma ne znam, kazem ti citala naka psiho istrazivanja, a gdje ne sjecam seuser posted image
Joj moja evo kaki stoti put danas, nije proljev ali sad nesto mislim da li su zubi, slaze neke face kao da zvace nesto, svaki cas provjeravam da nije sta stavila u usta, ja sam ludaaaaaaaaaaaaaaa vecuser posted image od ovog majcinstvauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15204
11.2.2010 19:39:57   
Anoniman
teacher, sretno!!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15205
11.2.2010 19:44:07   
marinčii
IZVORNA PORUKA: sahara

teacher, sretno!!!user posted image
i od nas

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15206
11.2.2010 19:45:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

evo i mene da se javim. sutra idem na operaciju skidanja mladeza. tetka ce mi cuvati lanu. idem preko veze tako da ce me odmah primiti, nadam se da necu dugo ostati i da lana nece puo ogladniti. tetka ce je nakako pokusati zabaviti dok sam ja gore. kazu da se moze dojiti poslije lokalne anestezije, tako da ce biti jurnjava kuci da je nahranim... drzite fige!
sretno milauser posted image

Neposredna veza do poruke: 15207
11.2.2010 19:46:19   
cija
Meeni je tako danas bilo lijepo,zabavno,opuštajuće....sve sve sve.....a bebe su kraljice!!!

I premedene su i preslatke user posted image Jedva čekam ponovno druženje....Sad smo mi domaćini,vjerujem već narednu sedmicu user posted image user posted image user posted image user posted image Sheri,Mya i ljepotice!

Dobro..opet je bilo pljuvanja,ali i čupanja user posted image user posted image user posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15208
11.2.2010 19:46:57   
cija
Teacher sretno i bez brige!user posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 15209
11.2.2010 19:47:09   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo i mene da se javim. sutra idem na operaciju skidanja mladeza. tetka ce mi cuvati lanu. idem preko veze tako da ce me odmah primiti, nadam se da necu dugo ostati i da lana nece puo ogladniti. tetka ce je nakako pokusati zabaviti dok sam ja gore. kazu da se moze dojiti poslije lokalne anestezije, tako da ce biti jurnjava kuci da je nahranim... drzite fige!

ja evo izletih da vidim šta ima novo...čuvaj se i nebrini sve će biti Ok...vidiš da je tvoja sinošnja briga bila nepotrebna sa pozitivnim vibrama sve se fino završi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15210
11.2.2010 20:00:07   
teacher75
hvala svima, nadam se da ce biti sve ok... javicu sutra kako je proslo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15211
11.2.2010 20:09:13   
Anoniman
teacher, sretno!

Neposredna veza do poruke: 15212
11.2.2010 20:22:16   
ivanak
teacher drž se

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15213
11.2.2010 20:29:57   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: cija

Meeni je tako danas bilo lijepo,zabavno,opuštajuće....sve sve sve.....a bebe su kraljice!!!

I premedene su i preslatke user posted image Jedva čekam ponovno druženje....Sad smo mi domaćini,vjerujem već narednu sedmicu user posted image user posted image user posted image user posted image Sheri,Mya i ljepotice!

Dobro..opet je bilo pljuvanja,ali i čupanja user posted image user posted image user posted image

I nama je bilo superiška user posted image user posted image user posted image

A šta da radimo kad nam je AA divljakuša user posted image user posted image user posted image

Ljubim vas! user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 15214
11.2.2010 20:43:37   
sheri
i nama je bilo super u gostimauser posted image . a sad cemo vam opet dociuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15215
11.2.2010 20:55:16   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sheri

i nama je bilo super u gostimauser posted image . a sad cemo vam opet dociuser posted image user posted image user posted image

Bar je potraga završila sretno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15216
11.2.2010 20:57:17   
sheri
a ja napala mm da je nesposoban, da mi je izgubio on user posted image user posted image . i nisam mu ni rekla da je do mene

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 15217
11.2.2010 21:06:54   
Mya_81 RR
Eh, pa nije nikad do nas, naravnooooo user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15218
11.2.2010 21:07:51   
škorpija
tičerice sretno i od meneuser posted image , ma sve će to biti brzo da lanči može da ručka

mia a šta je tazauser posted image

mi se maloprije vratili iz mjesečne nabavke (bila peMzijauser posted image ), ajdin poludio, ,neće da sjedi u kolicima, neće da ga nosimo,samo se izvija,na kraju sma ga u jednoj radnji morala spustiti na pod da puže, onda sam mu lizalo kupila pa smirio (naravno nisam ga odmotalauser posted image ), fakat nigdje nisam prispjela s ovim djetetomuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15219
11.2.2010 21:08:51   
mojbebac
cao ......
mi smo danas tri puta kakili, ne pamtim kada se to desilo ....user posted image user posted image user posted image
sada je mamino pile zaspalo.....
teacher bice  to brzo gotovo, nemoj da se brines, za cas......
nama se gosti navadili, ne popustaju nas danima, dosta vise, hocu malo mira ..... mm sada izasao sa drugarima a ja odmah ovde da virnem pa cu onda raspremati ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15220
11.2.2010 21:21:17   
ivanak
Škorpija i mi smo bili u nabavci i taman kad imamo ići na kasu on se pomami da je gladan. A ovaj kad je gladan, ne bira ni vrijeme ni mjesto, ma možeš skakati, tko zna što raditiuser posted image user posted image , ali mu moraš odmah dati jesti.

Evo mi spavamo ima pola sata i tako.
Položila sam ispit što sam ga pisala neki dan user posted image user posted image user posted image user posted image i još ovaj sad što pripremam, ako položim bit ću prezadovoljna i taman ispunila sam kvotu što sam planirala. Evo malo odmaram. Baš mi se ništa ne da. Malo vjerkam na netu, ali brzo će se meni prispati user posted image user posted image pa dok se ne vrati mužek iz Splita....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 15221
11.2.2010 21:24:09   
marinčii
ivanak user posted image user posted image user posted image za ispit,ja evo sebi napravila keksolino da oprobam i ja pa ću onda pravit M user posted image user posted image i mogu vam reći nije loše,mogla bi se ja popraviti kako ovaj malac ništa neće da jede ja za njim njopam šta ostane

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 15222
11.2.2010 21:27:42   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
mia a šta je tazauser posted image

mi se maloprije vratili iz mjesečne nabavke (bila peMzijauser posted image ), ajdin poludio, ,neće da sjedi u kolicima, neće da ga nosimo,samo se izvija,na kraju sma ga u jednoj radnji morala spustiti na pod da puže, onda sam mu lizalo kupila pa smirio (naravno nisam ga odmotalauser posted image ), fakat nigdje nisam prispjela s ovim djetetomuser posted image

Draga, ne razumijem šta me pitaš user posted image možda sam negdje nešto krivo napisala, ali ne vidim gdje user posted image

Joooooj, mogu misliti scene on na podu, sav sretan s lizalom u ruci user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15223
11.2.2010 21:31:26   
Mya_81 RR
Skužila sam na šta si mislila - TAZ (ona zivotinjica) user posted image mozda da sam napisala TAZ-a bi bilo jasnije...al' si ti mene totalno zbunila kad si me pitala šta je tazauser posted image  user posted image još čitam onako razvučeno, rek'o šta sam ja to pisala a da se ni ne sjećam user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 15224
11.2.2010 21:33:16   
ivanak
Hvala. Lako se navučeš na keksolino i čokolino.
Ja i nisam nešto ljubitelj toga, ali isto probam s vremena na vrijem, tu i tamo user posted image user posted image user posted image
Ako počmemo jesti, ne znam šta će na kraju ostati malome bebiju, još ja sad prozdrljiva do neba user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *