iv@ncica
|
ća0 mame!!! sretan vam dan ljubavi , mm ne radi vikend pa smo napokon mi u turneji posvuda. ja i moja dva momka samo jucer isli u shoping , močan je pravo - kupili andreju kostim pingvina za mačkare, nasetali se sunce sjalo malo, pa onda svi zajedno na rucak u restoran..mama castila momke..ehhehe pa onda uvecer opet u goste..pa danas isto.. meni dosla , pa smo ipak valentinovo proslavili zajedno sa sinom i u hodanciji...i sad ce mo pogledati za kraj ovog vikenda Avatar i gustat u toploj cokoladi, i fino nam ;))) Andrej je super beba za vani hahah..svi ga hvale kako je dobar, poslusan, zanimljiv...naravno u kad nije dugo bio vani pa mu sve u zelju..ali cim kuci..oho..samo hodanje i puzanje i vec imamo 3 kvgice na glavi...kad bebac navali..pa promasi..hehhehe..ali sve je to dio ucenja, sta ce mo ko fol poceo bolje spavati malo po noci..budi se 2-3 puta..i ja se nadam samo da se ne vrati na ono staro stalno buđenje..uh uhvati me jeza...