|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
15.2.2010 9:54:45   
mala mu
IZVORNA PORUKA: sheri

mala mu, zao mi je sto bebac ima turu, zelimo mu brzo ozdravljenje

hvala puno,evo danas je već bolje..nekako mi vedrije gleda,nema crvenila i umora u očima...a valjda će ostati na ovom-nedoBog da bude gore....

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15501
15.2.2010 9:58:54   
dafri
Jutro,
U. je danas 8 mjeseci ,velika curauser posted image user posted image ,
istražila je stan i puže puno bržeuser posted image i non stop se penje uz nešto

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 15502
15.2.2010 10:02:34   
mala mu
 dafri -sretan vem rođendančić user posted image user posted image user posted image evo poklončići za user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 15503
15.2.2010 10:05:52   
marinčii
pozz za sve bebice
Uni čestitamo 8 mjeseciuser posted image user posted image
Mala mu baš mi je žao što je maleni bolestan ,želimo mu da što prije ozdravi da se mama ne sekirauser posted image user posted image
mi smo noćas za čudo imali samo dva buđenja ,odspavo 7 sati u komadu ja se baš iznenadila odavno nije,al evo jutros opet nervozan više i ti zubići baš su nam dosadili 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 15504
15.2.2010 10:06:29   
dafri
Hvala, nadam se da će vam biti dan bez temperatureuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 15505
15.2.2010 10:11:31   
anidla
dafri HAPPY MALI RODJENDAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam jedno pitanje...od kada bebi mogu poceti zubici najranije? naime, ovaj moj bebolinac ima vec 20 dana bali, trpa obje ruke u usta, uzme moju ruku pa i nju pokusava, ma haos....jel ipak prerano?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 15506
15.2.2010 10:12:58   
marinčii
anidla nema ti tu pravila može mu već izbiti zubić a i ne mora značiti,M je počeo baliti jedno mjesec ipo dana prije nego mu je izbio zubić a ruke je trpo od 2 mjeseca 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15507
15.2.2010 10:15:03   
dady
Jutro drage moje mamice i slatke user posted image !!!

Uh, vi se raspisale dok pročita,umorih se!!!user posted image
Prvo da čestitamo mali rodžendan user posted image ,šaljemo joj puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i user posted image ,samo Dafri nemoj ti popapati daj malo i djetetu!user posted image

Eh,što se tiče ovog meda,navalili na mene kad smo tek izašli iz bolnice,daj mu pa daj,ja pošizila i nisu prestali dok se na cijeli kolektiv dočeka nisam izderala!!!Užas jedan!!! Čuj,molim te djetetu od 2 dana meda!!!user posted image

Una77 što se tiče pada,što se prije navikneš lakše če ti biti! Nisam ni ja neka žena od kamena,al naše user posted image su toliko nemirne,da je to sve normalno!!!user posted image
Malu_mu želimo tvojoj user posted image da što prije skroz ozdravi!!!

A D je sinoč toliko dobio batine,da me ruka zabolila!!!user posted image Bilo mi ga je pravo žao al je zaslužio,ujeo me za bradavicu,ne možete ni zamisliti kako mi je bilo! al za ne povjerovati,dijete kad napravi zijan,uopće ne plače,yek je počeo plakati kad se MM izvikao na mene,zaboga što mu udaram dijete!!! I tako smo danas ja i moj D na vi!!!user posted image Čudno,al istinito dijete ljuto na mene!!!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 15508
15.2.2010 10:21:12   
dady
Anidla pravila nema,zubiči mogu izrasti i od 3 mj.,sve je to individualno,od bebe do bebe!!!Mi smo dobili s 5mj. i 15 dana,a D je balio od mjesec i nikad nije ni prestao još uvijek bali,a o guranju u usta da tiuser posted image i ne pišem!!!

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 15509
15.2.2010 10:24:04   
anidla
IZVORNA PORUKA: dady

Anidla pravila nema,zubiči mogu izrasti i od 3 mj.,sve je to individualno,od bebe do bebe!!!Mi smo dobili s 5mj. i 15 dana,a D je balio od mjesec i nikad nije ni prestao još uvijek bali,a o guranju u usta da tiuser posted image i ne pišem!!!

Ma joj, kontam da je prerano, ali on osim sto gura rukice u usta i bali, poceo je da kenka bez razloga, a kad kenka tad najcesce i stavlja ruke u usta (sit je, znaci nije gladan).....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 15510
15.2.2010 10:26:42   
delly
jutro drage moje user posted image user posted image kako ste mi ??? sta ima kod vas? slusate li vase bebe user posted image ???

e draga i mene moja zna da zagrize posteno ali bome nikad je nebi udarila , ona je ipak mala i sta ona zna da je to lose user posted image , mogu biti ljuta i sve ali nikad da dignem ruku ,zadavila bi se . primjetila sam po njoj da kad ja i mm pricamo dobro gleda na nas i nase reakcije , mi se neki dan zezali i on me useo i skakilja mala je vrisnula u plac user posted image nikad ona tako nije plakala reko ma sta joj bi, a sigurno mislila da se svadamo ili sta vec ,mis moj mali user posted image user posted image bas me srce zabolilo , tako mala a razumije, kad imamo goste i ako se neko prodere odma gleda namrsteno i onako cudno , neznam dali je mozda zbog toga sto ja i mm tiho onako pricamo ,nemamo obicaj povisivati ton ,a sveki kad dode brate glasata mala samo bulji u nju i nista nekonta user posted image user posted image

nego kupili smo hodaljku user posted image user posted image user posted image stavili je isti dan i isli smo unazad user posted image user posted image kad su vaseuser posted image skontale hodaljku unaprijed???

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 15511
15.2.2010 10:29:35   
dady

IZVORNA PORUKA: anidla

Ma joj, kontam da je prerano, ali on osim sto gura rukice u usta i bali, poceo je da kenka bez razloga, a kad kenka tad najcesce i stavlja ruke u usta (sit je, znaci nije gladan).....

To su sigurno zubiči,probaj da mu masiraš desni,ako se počne opirati,pa ti pusti to je znak da če zubiči brzo izbiti!!!user posted image SRETNO!!!

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15512
15.2.2010 10:34:00   
anidla
dady user posted image user posted image user posted image

hvala ti puno i jos vise od toga user posted image

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 15513
15.2.2010 10:45:30   
dady
IZVORNA PORUKA: delilah

jutro drage moje user posted image user posted image kako ste mi ??? sta ima kod vas? slusate li vase bebe user posted image ???

e draga i mene moja zna da zagrize posteno ali bome nikad je nebi udarila , ona je ipak mala i sta ona zna da je to lose user posted image , mogu biti ljuta i sve ali nikad da dignem ruku ,zadavila bi se . primjetila sam po njoj da kad ja i mm pricamo dobro gleda na nas i nase reakcije , mi se neki dan zezali i on me useo i skakilja mala je vrisnula u plac user posted image nikad ona tako nije plakala reko ma sta joj bi, a sigurno mislila da se svadamo ili sta vec ,mis moj mali user posted image user posted image bas me srce zabolilo , tako mala a razumije, kad imamo goste i ako se neko prodere odma gleda namrsteno i onako cudno , neznam dali je mozda zbog toga sto ja i mm tiho onako pricamo ,nemamo obicaj povisivati ton ,a sveki kad dode brate glasata mala samo bulji u nju i nista nekonta user posted image user posted image

nego kupili smo hodaljku user posted image user posted image user posted image stavili je isti dan i isli smo unazad user posted image user posted image kad su vaseuser posted image skontale hodaljku unaprijed???

da ne dođe to zabune,ja njega nisam,udarila,udaria,več samo preko pelene,i naružila ga ,i to nije bilo ništa dog ga tajo nije uzeo i D mu počeo polagati žalbeni!!!a napisala sam batine zato što je po prvi put bilo!!!da je naružen i klepnut po guziuser posted image

< Poruku je uredio dady -- 15.2.2010 10:47:07 >

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15514
15.2.2010 10:48:08   
škorpija
Evo odmah da se nadovežem, med kod bebea može izazvati botulizam, jer u sebi sadrži neku bakteriju koja za odrasle nije štetna ali za bebe je vrlo opasna. doduše, to je rijetka ali vrlo opasna bolest.

Zna li neko šta je s Unom, evo pratim njenu priču sa ispadanjem, nadam se da bebi ništa nije bilo, a  apsolutno se slažem s hanady da djeca mogu ispasti iz bilo kakvog krevetića,ja svakog dana očekujem da se ajdin strovali jer sve poskakuje na madracu i naginje se naprijed, a glava će mu prevaliti .

bravo za andrejauser posted image , joj ja ečkam bilo kakvu smislenu riječ ko ozebli sune ali ništa osim ba-bauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 15515
15.2.2010 10:55:07   
Anoniman
cestitamo,Uni rodjendanuser posted image user posted image
Dady,nesekiraj se stas nisi ti kriva puko ti film nebrini,nece mu nista biti od malo stoznostiuser posted image zao mi je sto te izbacio iz takta,al brzo ce te se vi pomiritiuser posted image user posted image
delilah,i A ide unazad user posted image pomalo se mice al nece dugo u njoj samo 5min.lopuza jest lijen .

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 15516
15.2.2010 10:58:46   
delly

da ne dođe to zabune,ja njega nisam,udarila,udaria,več samo preko pelene,i naružila ga ,i to nije bilo ništa dog ga tajo nije uzeo i D mu počeo polagati žalbeni!!!a napisala sam batine zato što je po prvi put bilo!!!da je naružen i klepnut po guziuser posted image

pa nisam ni mislila da si ga samarala ili nesto tako , skuzila sam ja :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 15517
15.2.2010 10:59:54   
delly

IZVORNA PORUKA: felix

Dady,nesekiraj se stas nisi ti kriva puko ti film nebrini,nece mu nista biti od malo stoznostiuser posted image zao mi je sto te izbacio iz takta,al brzo ce te se vi pomiritiuser posted image user posted image
delilah,i A ide unazad user posted image pomalo se mice al nece dugo u njoj samo 5min.lopuza jest lijen .

user posted image user posted image znaci dobro je user posted image mojoj se svidile igracke na hodaljci a kad ide unazad objesi glavu i gleda od pod, a vec se bila docepala cvijeta kad nisam gledala i pocupala ga...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15518
15.2.2010 11:01:55   
dady

Ma reko da se što prije opravdam,da me ne napadne horda žena!!!user posted image
A mi hodalicu koristimo od 5mj,i do danas je super savladao,trči po kuči u njoj,još mu je mama napravila i razmještaj tako da ima baš prostora!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa nisam ni mislila da si ga samarala ili nesto tako , skuzila sam ja :)

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15519
15.2.2010 11:02:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image znaci dobro je user posted image mojoj se svidile igracke na hodaljci a kad ide unazad objesi glavu i gleda od pod, a vec se bila docepala cvijeta kad nisam gledala i pocupala ga...user posted image
user posted image user posted image user posted image neka cupa heheh anel stavlja prste u utucnicu user posted image pa sam se danas zadala u lepljenje stvari da nepipka a cvijece sam sklonila..

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 15520
15.2.2010 11:05:00   
dady
ma reko da se opravdm,dok me horda žena nije napala!user posted image
a mi hodalicu koristimo od 5 mj,i do sada je super savladao,trči po kuči,još mu je mama napravila razmještaj,tako da baš ima prostora!!!user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 15521
15.2.2010 11:06:35   
Anoniman
Cao svima, vidim ima i malih rodjendana koje cestitamo i saljemo daroveuser posted image user posted image user posted image , a bolesnim bebicam azelimo da sto prije ozdrave i saljemo je dan vejiki user posted image
dadada, dobro je Enisa rekla, pazite sta pricate, sad ce on sve ponavljati, ma med moj pametniuser posted image user posted image
Mi se moramo pohvaliti, koristimo tutu kad god stignemo, obavezno ujutro a i preko dana jako cesto, etouser posted image , jedemo milion puta i isto toliko se i presvlacimo, trpa ponovo sve u usta i onda odjeca bude slinava, ocekujemo novi zubicuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15522
15.2.2010 11:06:46   
Anoniman
ej,dady mila A se bas i nesvidja nesto mice se al pomalo,znaci kad je horan oce u njoj ja sam raskrcila al pomalo se pokrece nije ju jos skonto,a bome je i lijen

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 15523
15.2.2010 11:06:59   
leona81
mi smo se sinoc kupali u 21...pa jeli i spavali 2 sata pa smo bili budni do 1 pa smo opet jeli, nesto se trza u snu i prepada, cak pocne malo plakati pa stane??? i spavali smo do pola 7, sto nam je najduzi period do saaaad:)
opet smo jeli tada pa u 9 30 i evo spavamo pa je mama stigla da pogleda rr...inace je nismo uspjevali uspavati po noci do 3 ujutru nikako pa nam je danas slavlje:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15524
15.2.2010 11:08:46   
delly
felix moja jos nije skuzila uticnice al ih nema na tom podrucju dje je ona user posted image
dady i mm je jucer razmijesto sve sad ima prazninu od dnevnog sve do kuhinje i hodnika a sreca nemoze mi u kuhinju ima lajsna na podu a na hodalici ima ono "osiguranje" pa nemoze user posted image user posted image user posted image maknula sam jucer i cvijece , kaktusa sam imala puno nebi bilo zanimljivo da se srela sa kojim user posted image
a kompjuter je otiso u trening sobu jer je jucer tastaturu povukla user posted image ali i nekoristimo ga bas ja sam uvjek na ovom lapicu user posted image user posted image

jel puzu vase bebe????

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 15525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *