Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: enisa_sara Apotekarka, čuvamo vam i mi fige Pa gdje nam je danas ostala raja, dadada, Nunichi, škorpija, sahara...... aaaaaaaaa sve se rjeđe javljamo ili se meni čini al nekako nismo aktivne kao prije..... Moja djeca ozdravila al im zato mama kiše, kašlje, slini, bali sad sam valjda ja na redu Moj B evo 2,3 dana slabije jede, mislim da nam se priprema i 6 zubić, po mojoj procjeni lijeva donja 2. Vidjet ćemo...... Dokle li je pocahontas sa učenjem , nema nam još ni p.mame auuuuuu nije više kao prije Sretan rođendan minaMM i niki E, pa mi smo ti stare koke na ovoj temi po stazu, hahahahahahaah, ma vidim i ja da nije kao prije, ali obaveze su vece svakim danom pa i mi tako manje na rr, ali mislimo mi na vas p. mamma je i dalje bez kompa, nikako da joj to poprave, a cula sam se maloprije sa njom i pita za sve i uvijek mi kaze da pozdravim, laurica bila bolesna, zapravo sve troje, ali oporavlj se, a vidim bas male bebe sline na sve strane E i mi cestitamo male rodjendane i puse saljemo
|