|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.3.2010 17:43:21   
niki83
draga apotekarka to je tako zalosno user posted image user posted image user posted image
ali ne smijemo se puno zalostiti, hvala Bogu sve se to zna i zalijeciti, pa se nadamo i za tog malog user posted image bebija da ce uspjeti u svakom slucaju!
mi smo setali danas,ali kad smo se lijepo naspavali user posted image
roditelji isli na rucak, a beba gledala i glodala igracke user posted image
pa sta kazete vec se stavljaju none u usta..a samo ste 10-tak dana stariji od nas?! valjda cemo i mi aBd brzo user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 17051
1.3.2010 17:45:19   
ivanak
Bok svima, kako su bebice i mame???
Kako napreduju vaše bebice?
Mame sličnih godišta i starije - kad su vaše bebe počele praviti prve korake i kad su se počele uspinjati same na noge????

Moj super stoji i sjedi.... ali neće da napravi ni koraka naprijed! A pokušava se dignuti, ali ne može!

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 17052
1.3.2010 18:09:39   
amela2208
Dobro vece od nas...
Danas smo imali neke goste pa vam se nismo mogli javituser posted image user posted image user posted image Jooj al imahu razmazenu djecuuser posted image user posted image user posted image salon su mi unakazili na sve srane su ostavili svoje tragoveuser posted image user posted image Ne do Bog nikom tako razmazenu djecu,a majka im hvala Bogu ne mrda s mjsta ko da joj je babovinauser posted image user posted image user posted image Ja poludjela... morala sam i rucak i slatko i po par puta kafu...a rana me zaboljela katastrofa valjda da je do promjene vremenauser posted image user posted image user posted image
Nego da vas ne davimuser posted image user posted image user posted image Moja mala princeza evo drugi dan ne jede nista drugo nego mamino mlijekouser posted image user posted image user posted image user posted image pa smo zato presretni, ali smo zamijenili dan za noc valjda pa ne znam sta bi trebala da uradim da to promijenimuser posted image user posted image user posted image nema sanse da je mogu probudit samo spava
kako ste mi sve redom kako vaseuser posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 1.3.2010 18:10:07 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 17053
1.3.2010 18:24:48   
škorpija
Danas smo imali neke goste pa vam se nismo mogli javit Jooj al imahu razmazenu djecu salon su mi unakazili na sve srane su ostavili svoje tragove Ne do Bog nikom tako razmazenu djecu,a majka im hvala Bogu ne mrda s mjsta ko da joj je babovina Ja poludjela... morala sam i rucak i slatko i po par puta kafu...a rana me zaboljela katastrofa valjda da je do promjene vremena
user posted image user posted image user posted image , amela nemoj biti tako stroga, ja sam ista takva bila kao ti, ustvari ja sma bila grozna, nisma htjela ići kod nekog ko ima djecu niti sam voljela da tu dječurliju dovode meniuser posted image , e sve dok moj bebi nije propuzao, esad sam ja ta grozna mama čije dijete napravi haos gdje god da odemo, ali fakat  nekad više nemam snage da trčim za njim, pa ne uspijem ni kafu da popijem, a i šta ja mogu kad ljudi skalameriju naredaju po podu (lampe, vaze itd) i misle da ajdin neće odmah na to krenuti, najbolji su mi kad govore, ma nemoj ga, neće on, ahaaaa, šta ima neće, dok vidi odmah trči zijan da napravi. uglavnom vjeurj mi sve ćeš ovo dočekati a salon će ti biti u neredu kakav nisi mogla ni zamislitiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 17054
1.3.2010 18:40:11   
Anoniman
kad su vaše bebe počele praviti prve korake i kad su se počele uspinjati same na noge???? Moj super stoji i sjedi.... ali neće da napravi ni koraka naprijed! A pokušava se dignuti, ali ne može!

cao,ivanka da ti kazem kako napreduje nepisemi se ponovo jer znasuser posted image
A sto se tice,stojanja na none to radi haman od 4,5 mjes.poceo skakutat sam znaci.Stoji na nonama ,kad ga spustim na pod ko fol da koraca on u mjestu igrauser posted image
A sto rece Apotekarka,sjedimo i dalje uz pomoc jastuka jer se prevrne ko pijanac to nismo jos ustabilili.
Kad sam ga vodila na kont.ped.kad ga htejal bas,vagat pita:mozel on sam sjedituser posted image ,,kao da ga nepolijeze na vagu jok,ba reko jedino jastuka naredat okolouser posted image ,,pa sam se malo bacila u razmisljanje al,vidim evo ima jos nasih,vrsnjaka koji se prevrcu ko A.nestabilni pa mi lakse.
MYA,,,gdje je M.dobila modricu???Kako??

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 17055
1.3.2010 18:49:14   
lila25
amela u potpunosti se slazem sa tobom,meni nisu jasne takve mame,za mene je to cisti bezobrazluk i nekultura pustiti dijete da pravi nered po tudjem stanu,a jos ima onih koje ponesu sa sobom cojkoladice,smoki,cips pa ih puste da sami jedu da razmazuju prosipaju..a one sjede li sjede...zgrozim se na takvo ponasanje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17056
1.3.2010 19:03:52   
amela2208
IZVORNA PORUKA: škorpija

Danas smo imali neke goste pa vam se nismo mogli javit Jooj al imahu razmazenu djecu salon su mi unakazili na sve srane su ostavili svoje tragove Ne do Bog nikom tako razmazenu djecu,a majka im hvala Bogu ne mrda s mjsta ko da joj je babovina Ja poludjela... morala sam i rucak i slatko i po par puta kafu...a rana me zaboljela katastrofa valjda da je do promjene vremena
user posted image user posted image user posted image , amela nemoj biti tako stroga, ja sam ista takva bila kao ti, ustvari ja sma bila grozna, nisma htjela ići kod nekog ko ima djecu niti sam voljela da tu dječurliju dovode meniuser posted image , e sve dok moj bebi nije propuzao, esad sam ja ta grozna mama čije dijete napravi haos gdje god da odemo, ali fakat  nekad više nemam snage da trčim za njim, pa ne uspijem ni kafu da popijem, a i šta ja mogu kad ljudi skalameriju naredaju po podu (lampe, vaze itd) i misle da ajdin neće odmah na to krenuti, najbolji su mi kad govore, ma nemoj ga, neće on, ahaaaa, šta ima neće, dok vidi odmah trči zijan da napravi. uglavnom vjeurj mi sve ćeš ovo dočekati a salon će ti biti u neredu kakav nisi mogla ni zamislitiuser posted image

Draga moja skorpija ja dje sam navikla na tisinu i na uredjen stan pa mi danas glava pukla od te djecice. Ja inace volim djecicu ali ovo ovako nisam vidjela nikaduser posted image user posted image . Zvajese, trosjed ,dvosjed, stakla na vitrini, komodica... sve je to umazano katastrofa ziva. evo pobjegla sam u Sarinu sobu da ne gledam kakav je salon jer sad nisam u stanju da cististimuser posted image user posted image user posted image  A vjeruj da je ova moja vec pocela sa prljanjem stana, povrati nedje, kad je presvlacim zna se i popiskituser posted image user posted image user posted image Hajd nadam se da ce moja S biti fina curica i da nece praviti nemireuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam bila Fino i kulturno dijete da vidimo kakva ce ova moja bitiuser posted image user posted image user posted image
A znaci tvoj Ajdin je kao i ovi moji dansnji musafiriuser posted image user posted image user posted image Nek je ziv i zdrav bit ce i namjestaja i vazni i lampiuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17057
1.3.2010 19:09:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: amela2208

Draga moja skorpija ja dje sam navikla na tisinu i na uredjen stan pa mi danas glava pukla od te djecice. Ja inace volim djecicu ali ovo ovako nisam vidjela nikaduser posted image user posted image . Zvajese, trosjed ,dvosjed, stakla na vitrini, komodica... sve je to umazano katastrofa ziva. evo pobjegla sam u Sarinu sobu da ne gledam kakav je salon jer sad nisam u stanju da cististimuser posted image user posted image user posted image  A vjeruj da je ova moja vec pocela sa prljanjem stana, povrati nedje, kad je presvlacim zna se i popiskituser posted image user posted image user posted image Hajd nadam se da ce moja S biti fina curica i da nece praviti nemireuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam bila Fino i kulturno dijete da vidimo kakva ce ova moja bitiuser posted image user posted image user posted image
A znaci tvoj Ajdin je kao i ovi moji dansnji musafiriuser posted image user posted image user posted image Nek je ziv i zdrav bit ce i namjestaja i vazni i lampiuser posted image user posted image

ma suti neznas kakva ce biti tvoja S.user posted image user posted image ,,ja nesmijem takodje nista govorit jer neznam kakv ce biti A.bolje da sutim a dodju i nama takvi sve prevrnu,izvrnu,a ona se zalijepi da mrdne guzom
mene gore nervira kad majka,sjedi pusti kraju da ja trcim za njenom djecom nego,sto sama ta djeca prave nered.

Neposredna veza do poruke: 17058
1.3.2010 19:09:35   
ivanak
I on igra u mjestu kad je na nogama, a što se tiče sjedanja je ok... kad mu je igračka dalje onda se prevrne...
Meni se čini da je moja beba jako lijena user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17059
1.3.2010 19:10:32   
amela2208
IZVORNA PORUKA: lila25

amela u potpunosti se slazem sa tobom,meni nisu jasne takve mame,za mene je to cisti bezobrazluk i nekultura pustiti dijete da pravi nered po tudjem stanu,a jos ima onih koje ponesu sa sobom cojkoladice,smoki,cips pa ih puste da sami jedu da razmazuju prosipaju..a one sjede li sjede...zgrozim se na takvo ponasanje...

lila25: ima ona nasa stara "Nikad ne reci nikad" trudit cu se da moje didjete nece biti kao sto su ova danasnja razmazena i sva nikakavauser posted image user posted image . Ja zadnjih 5-6 godina imam jako miran zivot i nisam navikla na takve stvari al sta cu po prvi put su mı doslı u kucu ne mogu sad odmah da sam arogantna i user posted image user posted image Drugi put kad dodju i ako dodjuuser posted image user posted image user posted image skrenut  cu im paznju na djecuuser posted image Znas kako mi je fina garnitura u salonu i sad nisu te stvari za mrljanje svegai svacega o  njima user posted image user posted image .

Sara&Mohammad

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 17060
1.3.2010 20:15:41   
malena_t
IZVORNA PORUKA: ivanak

Mame sličnih godišta i starije - kad su vaše bebe počele praviti prve korake i kad su se počele uspinjati same na noge????

Moj super stoji i sjedi.... ali neće da napravi ni koraka naprijed! A pokušava se dignuti, ali ne može!

Sa sedam mjeseci prvi put ustao sam, a sa 10 počeo hodati samostalnouser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 17061
1.3.2010 20:35:48   
Husic10

Dobro vece od nas...
Danas smo imali neke goste pa vam se nismo mogli javituser posted image user posted image user posted image Jooj al imahu razmazenu djecuuser posted image user posted image user posted image salon su mi unakazili na sve srane su ostavili svoje tragoveuser posted image user posted image Ne do Bog nikom tako razmazenu djecu,a majka im hvala Bogu ne mrda s mjsta ko da joj je babovinauser posted image user posted image user posted image Ja poludjela... morala sam i rucak i slatko i po par puta kafu...a rana me zaboljela katastrofa valjda da je do promjene vremena[image]

IZVORNA PORUKA: lila25

= Moja jetrva i njena djeca. :( Boze Moj!!!

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

Neposredna veza do poruke: 17062
1.3.2010 21:24:59   
niki83
eh vidim govori se o razmazenoj djeci..user posted image
ma ima svega, npr. moja prijateljica dosla s djecakom, njemu godina dana, eh Boze dragi, zena nije sjela, toliko je aktiva, hoda, sve dira..generalka mi je bila poslije pod obavezno..ali razumjela sam je, jer vidim da skace za njim i da joj nije svejedno, dijete je samo tako aktivno i zivo..tako sta ce biti sa mojom N..???..ne smijem nista govoritiuser posted image

N&N

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 17063
1.3.2010 21:49:06   
mama2009
drage moje evo i mene, danas nam je dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja D je od jutros "dezurna" napravili smo sami sebi problem, kad je dojim najlakse mi je lezeci na bracnom krevetu, i kad zaspe zao mi je buditi ostavim je tu vec jutros urnebes, stavimo je u njen krevet place, stavimo na nas suti ......mm je na kraju ustao i od 6 je " dezurni" cijeli dan je nesto kenkava...al cim je uzmemo u ruke user posted image sve k, dal je moguce da je beba od 25 dana stvorila naviku da spava u nasem krvetu i da je naucila na ruke, mada je ne nosamo osim kad treba podrignuti ili dohraniti flasicom tad je uzmemo u ruke...bas sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo mm mi napravio kafu jer me glava rastura, cekamo da se D probudi pa da je pupamo i smjestimo u krevet, a ni tata i mama nisu nista bolji jedva cekaju horizontalu

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17064
1.3.2010 21:55:42   
niki83
ma nista se ne sekiraj mama .. i moja je user posted image isto tako radila..nema tu navike, njoj je samo potrebno vasa blizina i toplina.. pa sama kazes, rodila se prije 20-tak dana i sve do tada ti je bila bukvalno "ispod srca" a sad jadna tako malena i nemocna mora spavati odvojeno user posted image
nego samo ti nju kod sebe i ne brini..to su sve samo fazeuser posted image

N&N

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 17065
1.3.2010 21:57:30   
amela2208
evo i mene opet...

Sva sam umorna, ko da je traktor preko mene prosao... Htjela sam vas nesto pitat, ja moju malu sisisam sve u sjedecem polozaju, imamo svoj jastuk za sisanje i svoju fotelju. Nisam uopste uspjela moju malenu sisast u lezecem polozaju jer se nisam umjela napravit zbog carskog reza-smetala mi rana. Hoce li mi neka od vas objasnit kako treba lezat i kako je najlakse sisati u lezecem polozaju posto su mi ledja otkazala pravo. Hvala unaprijed

Sara&Mohammad

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 17066
1.3.2010 22:07:35   
dafri

Ama ja i idem u goste da bi drugi trčali i čuvali Unu a ja fino zasjednem i ne dižem se,orilo gorilouser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17067
1.3.2010 22:08:20   
ivanak
Malena u tebe bebi pravo napredan. A ja ne znam zašto neće - možda da mu kupim hodalicu. Svi govore da će s time pomoći se u hodanju....

Neposredna veza do poruke: 17068
1.3.2010 22:12:34   
dafri
ivanak moja je sa 8 mjeseci imala 9.750,sjedi samostalno,puže,non stop se vere uz kauče,zidove, kao Zvjerko iz Muppetauser posted image user posted image pokušava ustati i stalno je na koljenima,vidim da joj ne fali puno

pravi koračiće kada je vodamo iako to ne radimo često a ona bi htjela

< Poruku je uredio dafri -- 1.3.2010 22:14:17 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 17069
1.3.2010 22:13:44   
ivanak

evo i mene opet...

Sva sam umorna, ko da je traktor preko mene prosao... Htjela sam vas nesto pitat, ja moju malu sisisam sve u sjedecem polozaju, imamo svoj jastuk za sisanje i svoju fotelju. Nisam uopste uspjela moju malenu sisast u lezecem polozaju jer se nisam umjela napravit zbog carskog reza-smetala mi rana. Hoce li mi neka od vas objasnit kako treba lezat i kako je najlakse sisati u lezecem polozaju posto su mi ledja otkazala pravo. Hvala unaprijed

Ne kontam, ti inače ležeći dojiš ili sjedeći?
Ja sam ti lijepo legla - oslonila se na lakat ( zavisi koja je sika ) i bebijeva usta stavila u ravnini bradavice i sine moj samo ti papaj user posted image user posted image user posted image . Najbitnije ti je da se beba osjeća ugodno, a i ti. Da nisi previše iznad ili ispod njega.

Neposredna veza do poruke: 17070
1.3.2010 22:38:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t

IZVORNA PORUKA: ivanak

Sa sedam mjeseci prvi put ustao sam, a sa 10 počeo hodati samostalnouser posted image

Sa 8 stao...za par dana poceo i hodati naravno pridrzavajuci se...a samostalno jos ne hoda...zna nekad stajati bez drzanja i cucnuti

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 17071
1.3.2010 22:43:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: delilah
niko nam 5. zubic gornja 1. sad imamo 4 dole i 1, gore user posted image user posted image

Već 5 zubića user posted image

Čestitamooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

A meni se čini da ćemo se mi kad su u pitanju zubići ugledati na našeg druga Andreja user posted image

Delilahuser posted image user posted image user posted image user posted image za zubice

A Minja ima jos foreuser posted image user posted image dva mjeseca nija malo...user posted image za salatu...dobro zvuci pravo...bum je napravila...bum

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 17072
1.3.2010 22:47:54   
amela2208
dafri: dobra siuser posted image user posted image user posted image user posted image ja dje  ne volim nikoga da uznemiravam pa mislim da je svako ko jauser posted image user posted image user posted image
ivanak: ma ja je sve dojim sjedeci, vise nemam snageuser posted image user posted image user posted image user posted image par puta sam probala lezeci al sve nesto mi nije islo od rukeuser posted image user posted image user posted image mozda dje sam imala bolove u stomaku pa se nisam mogla napravituser posted image user posted image user posted image İzvinjavam se ako postavljm pitanja koja su mozda vama smijesna ili glupa ali ja sam nova mama pa mi je  sve nepoznato i sve skoro sto mi treba ucim na rruser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17073
1.3.2010 23:47:39   
škorpija

Ama ja i idem u goste da bi drugi trčali i čuvali Unu a ja fino zasjednem i ne dižem se,orilo gorilo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 17074
2.3.2010 0:07:33   
iv@ncica
eehhh   evo  i  mene  napokon!!! pozdrav svima
imali  smo  frku  ovih dana  a  i  sad...  djecak  od  muzevog  mi  brata  od  4 godine  zavrsio  u  bolnici..prvo  nisu znali  sto  je--pa su  sumnjali  u  mononukleozu..da  bi  na  kraju se  ispostavilo  da  ima  , Kawasaki  sindrom rijedak..ali  sreca  izleciv..iako  dugo  traje  izljecenje..sta  da  vam  kazem..simptomi  su grozni,  jadnicak mali...i  sad  se  nadamo  da  nece  udariti na  srce user posted image  

inace  sam citala    i  skidala  puno  toga  sto smo  napisale  ovih mjeseci,  dok  nam  ne  izbrisu  predhodne  stranice,  napravila sam  web  dnevnik  bebi ju...e  jesam  se  i  nasmijala  i  vidila  koliko  smo  puta  od  muhe  pravile  slona..bas  smo  prepanute  pravo..ali  sa  drugim  bebacem  ce  bibi  lakse kad  covjek  ima  iskustva  hahahha..

inace  dadada  i  apotekarka  sretni zubici  sa  zakasnjenjem..user posted image user posted image user posted image
sretniu  mali  i  veliki  rođendani kome  smo  zaboraviliuser posted image user posted image user posted image

mi  smo  nestasni..skoro  da  hodamo..ali  se  jos  uvijek  ne  smije pustiti  sam..nekoliko  koraka i  hop..ali  se  ustaje  samostalno  i  stoji  dugo  fino..no  brzoplet  je i  brz  na  mamau  poa  se  spetlja  i  pozuri i  gravitacija  dalje  ucini  svoje..hehheee 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *