Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: amela2208 IZVORNA PORUKA: škorpija Danas smo imali neke goste pa vam se nismo mogli javit Jooj al imahu razmazenu djecu salon su mi unakazili na sve srane su ostavili svoje tragove Ne do Bog nikom tako razmazenu djecu,a majka im hvala Bogu ne mrda s mjsta ko da joj je babovina Ja poludjela... morala sam i rucak i slatko i po par puta kafu...a rana me zaboljela katastrofa valjda da je do promjene vremena , amela nemoj biti tako stroga, ja sam ista takva bila kao ti, ustvari ja sma bila grozna, nisma htjela ići kod nekog ko ima djecu niti sam voljela da tu dječurliju dovode meni , e sve dok moj bebi nije propuzao, esad sam ja ta grozna mama čije dijete napravi haos gdje god da odemo, ali fakat nekad više nemam snage da trčim za njim, pa ne uspijem ni kafu da popijem, a i šta ja mogu kad ljudi skalameriju naredaju po podu (lampe, vaze itd) i misle da ajdin neće odmah na to krenuti, najbolji su mi kad govore, ma nemoj ga, neće on, ahaaaa, šta ima neće, dok vidi odmah trči zijan da napravi. uglavnom vjeurj mi sve ćeš ovo dočekati a salon će ti biti u neredu kakav nisi mogla ni zamisliti Draga moja skorpija ja dje sam navikla na tisinu i na uredjen stan pa mi danas glava pukla od te djecice. Ja inace volim djecicu ali ovo ovako nisam vidjela nikad . Zvajese, trosjed ,dvosjed, stakla na vitrini, komodica... sve je to umazano katastrofa ziva. evo pobjegla sam u Sarinu sobu da ne gledam kakav je salon jer sad nisam u stanju da cististim A vjeruj da je ova moja vec pocela sa prljanjem stana, povrati nedje, kad je presvlacim zna se i popiskit Hajd nadam se da ce moja S biti fina curica i da nece praviti nemire Ja sam bila Fino i kulturno dijete da vidimo kakva ce ova moja biti A znaci tvoj Ajdin je kao i ovi moji dansnji musafiri Nek je ziv i zdrav bit ce i namjestaja i vazni i lampi ma suti neznas kakva ce biti tvoja S. ,,ja nesmijem takodje nista govorit jer neznam kakv ce biti A.bolje da sutim a dodju i nama takvi sve prevrnu,izvrnu,a ona se zalijepi da mrdne guzom mene gore nervira kad majka,sjedi pusti kraju da ja trcim za njenom djecom nego,sto sama ta djeca prave nered.
|