|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  701 702 [703] 704 705   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
9.3.2010 9:15:11   
mamica87
Ma znam draga moja i ja se obradujem kao dijete kada pojede malo vise nego inace kao sto ti kazes kao da sam dobila na lotuuser posted image user posted image Njemu kad su izbijali prvi zubici nije htio da se skine sa dojke a noci pogotov non stop-jos uz to pocne histericno plakati pa vise ne znas sta cesuser posted image Nadam se da ce uskoro poceti jesti kako trebauser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 17551
9.3.2010 9:15:34   
dafri
Jutro,

škorpija drago mi je da je operacija iza vas,nadam se da ćete se i virusa brzo riješiti
Uni je provirio drugi zubićuser posted image user posted image ,nije bila nervozna samo je malo manje ručkila,
počeli smo se dizati na noge,u krevetiću za sekundu ustane

Kod nas snijeg,hladno,baš se zima odužila

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17552
9.3.2010 9:17:28   
ivanak
To ti je vjerojatno nešto ružno sanjao.
I mom se to znalo desiti.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 17553
9.3.2010 9:30:25   
anidla
jutro generacijo user posted image

nama je danas punih 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ljubim svoje pile malo....

skorpio user posted image za tebe i Ajdina i da virus sto prije nestane....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 17554
9.3.2010 9:33:20   
Anoniman
Anidla ,masallah drug nam rasteuser posted image user posted image 4mjes. evo mu zvecka od A.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 17555
9.3.2010 9:53:22   
niki83
cestitamo vam male rodjendane!!!user posted image user posted image i pozdravljamo vas sveuser posted image
kod nas sinoc relstivno mirno..3 budjenja i dojenja....joj vidim uvijek isti problemi, hrana i apetiti user posted image , ma ja sa se jucer bas bila zabrinula, a ona kao da zna pa namjerno jucer super dojila masallah da je sad ne ureknem..samo se nadam da ce i danas nastaviti istim tempom..pripremila sam joj za danas i nesto od GH pa cemo vidjeti..

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17556
9.3.2010 9:58:07   
Atarka
Cestitamo Noici 4 mjesecauser posted image user posted image user posted image ! Nek nam je ziv i zdrav!
Mi smo sinoc dobro prosli. 2 budjenja i odmah utone u san cim mu dam siku. Inace, jeli smo jucer kruskicu, ali jabuka je ipak favorit. Pusa bebarama.

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17557
9.3.2010 10:00:56   
R&T@
Sretan 4. mali rođendan!user posted image
Škorpija, hvala bogu da je sve prošlo, a prehladi iš,iš,iš......

R.sinoc imala temp., jutros je dobro, mogao bi novi zub...

Ja vam jutros zabrinuta. Moja svekrva nece više cuvati malu,i stvarno ne znam šta cu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17558
9.3.2010 10:02:34   
marinčii
anidla čestitamo 4 mjesecauser posted image user posted image
Uni čestitamo drugi zubićuser posted image user posted image
tajra baš mi je žao da je malena imala temperaturu,nadam se da će drugi zubić čim prije da je ne muči

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17559
9.3.2010 10:09:07   
Mya_81 RR
Jutro user posted image jest da smo na nogama od pola 7 user posted image

Čestitamo mali rodjendanko našem drugu Noi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra, baš mi je žao i zbog temperature i zbog čuvanja i nadam se da razlog nije neki strašan user posted image i da ćeš uspjeti naći odgovarajuću zamjenu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17560
9.3.2010 10:10:48   
Anoniman
tajra bas mi je zao maleneuser posted image nadam se da ce brzo tura proci abd.
A sto nece sveki da cuva malenu?

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 17561
9.3.2010 10:25:12   
R&T@
UH, duga priča....
Kad sam se vratila na posao sama se ponudila. I čuva je od septembra. U januaru ja nisam radila, raspust. Prošli mjesec je počela zanovijetati, nije htjela da je cuva u našoj kući, nego da malu mm vozi ujutro njoj, bez obzira koja sam ja smjena. I nekoliko puta ide ona na neke preglede ujutro kad ja radim, pa se mi snalazimo.
Jutros je ja nisam dala da je muž vozi, zbog temp. i ona nazvala nece da dođe.
Kaže njoj je hladno da dolazi user posted image  i ja poludila...
Beba može a ona ne može, jer je žena u godinama, a ima 50 godina....
Mislim da je pravi razlog što je skontala kolika je to obaveza,stariju nije ni dana čuvala....
Naci cu ja neko rešenje, ali nek mi je Allah na pomoći jer stvarno ne znam šta cu.....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17562
9.3.2010 10:28:41   
Anoniman
ajoj,bas mi je zao.Nadam se da cete se brzo snaci da nam tko cuva malenu lutkicuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17563
9.3.2010 10:51:49   
niki83
IZVORNA PORUKA: Atarka

Cestitamo Noici 4 mjesecauser posted image user posted image user posted image ! Nek nam je ziv i zdrav!
Mi smo sinoc dobro prosli. 2 budjenja i odmah utone u san cim mu dam siku. Inace, jeli smo jucer kruskicu, ali jabuka je ipak favorit. Pusa bebarama.

masallah atarka vidim da ste poceli ruckiti voce..ma samo pomalo i polahko, sve ce se njima svidjeti..kazu treba ponuditi i 10 puta jdnu namirnicu dok je user posted image ne prihvati..user posted image

N&N

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 17564
9.3.2010 10:55:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Gdje ste nam nase mamice i bebice user posted image

Mi smo se danas nahodali, imali i jedan rođendan i bilo nam je super, ali opet jedva smo cekali da dođemo kuciuser posted image E sad se curica razbudila i nece da spava, Bambi spominjala sam te user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se samo da nije bilo nesto puno strasno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 17565
9.3.2010 10:56:01   
niki83
IZVORNA PORUKA: tajra

UH, duga priča....
Kad sam se vratila na posao sama se ponudila. I čuva je od septembra. U januaru ja nisam radila, raspust. Prošli mjesec je počela zanovijetati, nije htjela da je cuva u našoj kući, nego da malu mm vozi ujutro njoj, bez obzira koja sam ja smjena. I nekoliko puta ide ona na neke preglede ujutro kad ja radim, pa se mi snalazimo.
Jutros je ja nisam dala da je muž vozi, zbog temp. i ona nazvala nece da dođe.
Kaže njoj je hladno da dolazi user posted image  i ja poludila...
Beba može a ona ne može, jer je žena u godinama, a ima 50 godina....
Mislim da je pravi razlog što je skontala kolika je to obaveza,stariju nije ni dana čuvala....
Naci cu ja neko rešenje, ali nek mi je Allah na pomoći jer stvarno ne znam šta cu.....

eh draga bas mi je zao..koliko sam mogla skonatati i ti si prosvjetni radnik..eh i mene ceka sljedece skolske god, isto...i moja je sveki isto tako govorila da bi je cuvala pa eto gdje god nama odgovara kod nje ili kod nas..ali poznavajuci nju i njene iznenadne obaveze mislim da bi nam se isto desilo kao i tebi..ali snaci cemo se vec nekako..moja seka studira pa je ona obecala prvih mjeseci cuvati je, a sveki nam je onda rezerva...ali sve cemo vidjeti aBd...zelim sto brze snalazenje u svakom slucaju

N&N

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 17566
9.3.2010 11:01:00   
R&T@
Hvala, sreco
Moju prvu djevojcicu smo cuvali mm, sestra i ja. To je super rješenje.
Još mi u školama, hvala bogu imamo divno radno vrijeme....
Šta li bi moja svekrva da ja putujem ili radim u nekom cetru do 11 uvece???

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17567
9.3.2010 11:03:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

jutro generacijo user posted image

nama je danas punih 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ljubim svoje pile malo....

skorpio user posted image za tebe i Ajdina i da virus sto prije nestane....

cestitamo 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 17568
9.3.2010 11:05:46   
anidla
hvala svima na cestitkama i pokloncicima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17569
9.3.2010 11:08:00   
Anoniman
tajra iskreno se nadam da cete vec naci rjesenje...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17570
9.3.2010 11:36:35   
nanika
Bambi bas mi je drago da si se fino provelauser posted image user posted image user posted image
Mi smo super, budili se nocas dva puta. Evo sada spava, buco maliuser posted image
Inace jede svada 2,5 - 3 huser posted image . vec ima neki svoj ritam, Esma ga nije imala sa 5mjeseci.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17571
9.3.2010 11:57:55   
Honey3
juuuutrouser posted image evo jedan pozdravcic od nasuser posted image Noi sretan mali rodjendanuser posted image Skorpija drago mi je da je operacija dobro prosla i zelimo da i taj mrski virus sto prije prodjeuser posted image bambina vidim to se fino provelo juce neka,nek si se ti nama malo proveselila i lijepo provela(malo se jelo, malo se pilouser posted image )naaanika znaci mali bucko rucka dobro,mashallah i Esma moja voli ruckiti...mogu oni skupa,jest da je ona malo starija ali nema veze isto su godisteuser posted image tajra zelimo da tvoja beba brzo ozdravi i nadam se da cete naci rjesenje za cuvanje bebe sto prijeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 17572
9.3.2010 12:00:13   
nanika
Zaha veliki pozdrav za tebe i tvoju djecicuuser posted image .
Mali lopov je veliki poguzijauser posted image , voli da jede praaaaaaavo, rodio se sa 3kg a sada ima 6700gr, jucer isli na vakcinu

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 17573
9.3.2010 12:06:57   
Honey3
nanika pa on je mashallah pravi "buci bu"kako je podnio vakcinu,je li imao kakvu reakciju?i mi moramo ici ovo koji dan ali joj nosic malo zapusen,cekat cemo da malo otopli....kako nam je imenjakinja?

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 17574
9.3.2010 12:10:44   
nanika
Zaha da ga vidis nikada nebi rekla da ima toliko kilogramauser posted image . Nije bilo reakcije na vakcinu hB.
Esma je dobro samo sto slabo jedeuser posted image izludi me naprosto.
Sada sam kupila neki sirup biljni za apetit.
Kako su tvoji, slusaju li ? Jeli kod Esmice samo nosic, nije bilo temperature?
Moju Esmu je bolilo grlo i imala je jedan dan temp.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 17575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  701 702 [703] 704 705   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  701 702 [703] 704 705   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

antibiotik

koji probiotik ima za zene kad,piju antibiotike.Jako sam alergicna na antib.odma dobijem ili proliv,ili me stomo boli.A nekad ih moram piti... Pa koji je najbolji probiotik ,ja znam samo za linex

molim savjet (100%)

molim savjet (0%)

Broj svih glasova: 23

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *