|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  711 712 [713] 714 715   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
11.3.2010 15:42:07   
niki83
joj zaha sto ti meni nasmiga te krompirice..sad bih ja!user posted image

N&N

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17801
11.3.2010 15:45:10   
Anoniman
uvjek zaboravim upitat jel o.k za 4dana da se dobije 70gr.???Ili je malo hmm neznam
Kad smo bili zadnji put secam,se da je 4.dana proslo od kont.Pa znam koliko je imao pa za 4 dana dobio 70gr.od ove hrane.
Iskreno,mislila sam da ce vise jer jede ko medo sve zivo!
Jedva cekam kont.abD.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17802
11.3.2010 15:46:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: niki83

joj zaha sto ti meni nasmiga te krompirice..sad bih ja!user posted image

POGUZIJOuser posted image
koliko vi imate kg.ako nije tajnauser posted image :-)

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 17803
11.3.2010 15:53:45   
marinčii
uvjek zaboravim upitat jel o.k za 4dana da se dobije 70gr.???Ili je malo hmm neznam
felix to je sasvimok,meni doktor reko da sad prosječno za tjedan dobiva 100grama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17804
11.3.2010 15:54:18   
Honey3
lijepo sam vas zvala na krompirice a vi se ko stiditeuser posted image draga felix sad ti mene u brigu baci,sta sam to ja vidjela i procitalauser posted image o kg.ma mene stid i reci,ali dobro je evo za dva mj.5kg manje,do mora ce biti ok nadam seuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17805
11.3.2010 15:54:29   
niki83
ja sam uvijek imala oko 50kg, 1kg gore dole..ali sad evo 55kg i nikako ispod user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17806
11.3.2010 16:00:23   
Anoniman
niki ocu i ja te kguser posted image user posted image ja imam 63kg.A kad sam se udla imala sam 52kg.
Damije makar doci do 55kg bila bi zadovoljna a kako kad samo jedem,user posted image
A ko fol kazem omrsavit cu do mora malo sutra .

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 17807
11.3.2010 16:01:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: niki83

ja sam uvijek imala oko 50kg, 1kg gore dole..ali sad evo 55kg i nikako ispod user posted image

koliko si imala kad si bila trudna ,pa posle kad si rodila kad dodje do tih kguser posted image zeno

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 17808
11.3.2010 16:05:42   
niki83
pa kad sam zatrudnila imala 51kg..i sve do kraja imala 65kg, kad su me u bolnici izvagali kaze 68kguser posted image a kad sam kuci dosla poslije poroda imala 58kg i tako..ali vidis kad skontam malo po malo ide dole user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17809
11.3.2010 16:12:06   
niki83
hej al zaboravih reci da sam ja jako niska..samo 163cm..tako da je meni ova kilaza taman..ti si sigurno visoka..

N&N

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17810
11.3.2010 17:14:36   
škorpija
hej al zaboravih reci da sam ja jako niska..samo 163cm..tako da je meni ova kilaza taman..ti si sigurno visoka..

mooolim, ta visina je sasvim normalna, ja sam toliko visoka a nikad se nisam smatrala niskom osobomuser posted image , sad imam 63 kg na tu visinu i izgledam isto kao kad sma bila djevojkauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 17811
11.3.2010 20:59:38   
Apotekarka
Vecer...Ja sam malo bolje...ali nije jos sjajno...
S Antoniom po vcjeli dan zanimam malo slusa,malo ne slusa danas mi nije htio rucati spinat i to domaci ,bas sam ljuta bila potrudila se da speremim po njegovu ukusu a on jedva nesto pojeo...
Izgleda da ce biti brzo jos zubica...
Djecak mi poceo pomalo hodati naravno kad ga ja drzim nema covjek ravnotezu...
Puzanje jos uvijek nista,pricanje također samo krikove ispusta ono baba,mama 5-6 dana trajalo i nema...
Joj ne spomnjite kile,ja sam za 2 mj 2 kg skinula vjerovatno radi sikiracije i ja imam 63 a udala se s jadnih 50user posted image ,zatrudnila s 59 te kile su mi najbolje stajale visoka 164 cm...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17812
   RE: Bebe 2009
11.3.2010 21:42:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: anidla

Lady, a sto idete kod dermatologa? jel dermatitis? krema ne pomaze? i kod Noe imaju dva kruga kod uha na obrazu i nikako da prodju, ja stalno umivam....al kako je bilo sad sam zadovoljna ikao mi para oci svaki put kad to vidim, valjda me podjesti sta smo sve prosli s njim...,.

ljubimo generaciju user posted image

Anidlaaaaaaaaaa, voljela bih da si dosla danas kod mame i drugarice D....
Ma lice sam joj uspjela sanirati ali ima 3-4 flekice u kosicii u lijevom uhu, i posto trlja rukicama i iritira se prilikom lezanja stvorile joj se kao krastice i nikako da prodju, a ima i po vratu na pregibicama...sutra kupujem ovu kremu A-derma, koliko god da kosta, bas je samo za bebe, dobila sam tester u apoteci, sinoc je namazala i danas vec bolje hB, ali cu svakako uzeti uputnicu ako ne prodje u ovo dva-tri dana idem pa nek joj pogleda, ne kosta nista....
Poljubac velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za druga a i mamu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17813
11.3.2010 22:44:10   
mojbebac
pozdrav generaciji... nije nas bilo par dana, tata je vodio dme za osmi mart na more, tako da smo se tek danas vratili, i super smo se proveli, nas troje, prvi zajednicki put i zaista nam je bilo prelijepo ..... anjica je bila super, probio nam je i treci zubic, donja jedinica ....user posted image user posted image user posted image
\cestitamo sve rodjendane, zubice, korake i sve sto smo propstili u proteklih par dana ....
anjica je dobro, samo bi na none, ali ne moze jos sama, nema puzanja i dalje ..... u sustini sve ok, napunile smo baterije ..... za vikend planiramo na planinu ako bude lijepo vrijeme, postos nijega ima kao u prici ..... pusica svima!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17814
11.3.2010 22:48:06   
iv@ncica
cao  mame...
  ja  od  ove  svvoje  lopuze  ne  stizem  vise  nista..evo   danas  sam  dobilauser posted image ..ali  koliko  mi je  on belaja  pravio   da  sam  u  zurbi  i  onako  bez  glave  i  nenaspavana  zaboraviola  ulozak  stavit  user posted image user posted image user posted image user posted image ..sta  da  vam  kazem  sreca  da  sam  u  kuci  bila,  fino  je  bio osjecaj  poplave  bez  zapreka  ahhah...user posted image user posted image user posted image ...rogata   sam  od  nespavanja..ni  nocas  oka  nismo  sklopili...jali  moguce  da  ce  mom  decku  kutnjaci  izbijati..nemoguce  su  se  napucili..a  on  je  toliko  ziv...ma  ne  staje  i  po  danu  jedva  oci  sklopi  malo,  uh  pa  ja  cu  umrijeti  kad  pocnem  raditi..ah  a  stize  nam  i  rođendan  brzo  treba  praviti  festu,  no  ja  pare  skupljam  i  sve  narucujem...bit  ce  mexicki  meni i  sve  u  tom  stilu  hehhehe..svejednop  bebace   ne  pamte  prve rođendane..a  mama  ce  da  se  natekila  tekilama  i  koktelima...  ma  ima  da  uzivam....a  moj  se  decko  naucio  stipati..em  sto  me  je  prije  ujedao..sad  me  stipa  gdje  stigne..a  najvise  voli  uvuci  mi ruku  pod  majicu  i kad  je  nađe  svom  snagom me  zavrne..pa  kad  ja  skiknem  on  se  opali  smijati  i  pljeskati   rukama..jao  sto  je  zlocko..a  kad  ga  vide  negdje  vani..svi  kazu  jao  mirna i  dobra  djeteta..aaaaa...  ma  samo c ekajte  da  ga  vidite  na  djelu  kontam   hehhehe

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17815
11.3.2010 22:50:21   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: mojbebac

pozdrav generaciji... nije nas bilo par dana, tata je vodio dme za osmi mart na more, tako da smo se tek danas vratili, i super smo se proveli, nas troje, prvi zajednicki put i zaista nam je bilo prelijepo ..... anjica je bila super, probio nam je i treci zubic, donja jedinica ....user posted image user posted image user posted image
\cestitamo sve rodjendane, zubice, korake i sve sto smo propstili u proteklih par dana ....
anjica je dobro, samo bi na none, ali ne moze jos sama, nema puzanja i dalje ..... u sustini sve ok, napunile smo baterije ..... za vikend planiramo na planinu ako bude lijepo vrijeme, postos nijega ima kao u prici ..... pusica svima!!!

a  supeeeerrr  na  more...a  balgo  tebi  pa  bebi  miran..ja  svog  zlocu  ne  vodim  vise  nigdje  hehehhe..stetu  pravi..i  crknem za  njim..pa  bolje  da  i  ne  idem  onda  hehehhehe

ah  jedan  plus..pocele  spadati  kile  od  silne  strke  za  ovim  mojim  brzacem  hehheheh..haj  bar  nestoi user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 17816
12.3.2010 0:30:00   
dafri
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

cao  mame...
ja  od  ove  svvoje  lopuze  ne  stizem  vise  nista..evo   danas  sam  dobilauser posted image ..ali  koliko  mi je  on belaja  pravio   da  sam  u  zurbi  i  onako  bez  glave  i  nenaspavana  zaboraviola  ulozak  stavit  user posted image user posted image user posted image user posted image ..sta  da  vam  kazem  sreca  da  sam  u  kuci  bila,  fino  je  bio osjecaj  poplave  bez  zapreka  ahhah...user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image eh baš se nasmijah,zamalo ne probudih bebčeuser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 17817
12.3.2010 8:30:18   
anidla
jutroooOOooooOOOOoo user posted image

ustali smo u pola 7, jos smo budni, prica mi dijete, guguce...uuuu guuu uuu user posted image naspavano, nasmijano, zivahno a to je najbitnije, naspavacemo se user posted image

predvece sam bila na kafici sa Atarkom, joj jest mi prijalo....divna mama, divna zena user posted image i super vozi user posted image

Lady, drugi put dolazimo 100 % user posted image a i Noa ima malo u uhu, to sam ti zaboravila reci...i na kosici i on to cese i raskrvari, ali rekla nam je doktorica proci ce, jos je mali i da mu ne dajemo bezze kreme nikakve osim A derme i Musteline kupke....ali kad potrosimo Mustelinu kupku prelazimo na A-Derma.... evo jedan user posted image za Lanicu od Nonice user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 17818
12.3.2010 8:58:33   
ivanak
Izgleda da sam ja ovdje najmanja - 161 cm. Dobro sad sam trudna pa imam 58 kg pa će mi se oprostiti....
Ne brini te za kile. Doći će i poći, kao i sve drugo....
Mi se jutros budili oko 7 i pol i evo tek je jeo ima 15 minuta....eto ga tamo. Neću ga goniti kad neće....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 17819
12.3.2010 9:23:44   
Mya_81 RR
E, Anidla, mila, mi se već mjesecima budimo oko pola 7, 7...i nema nade da će pomjeriti bar na pola 8...ali sva sreća u većini situacija bude super raspoložena i onda po krevetu budaleše sat vremena dok mama dolazi sebi...jedino sad imamo problem jer se diže uz ogradicu i bojim se da ne izleti...poredam uvijek jastuke pored, ali svejedno imam užasan strah od toga user posted image

A, kilažaaaaaaaa...uh, moja bolna tačka nakon poroda...sad sam na 67 i stvarno se nadam da ću sletiti do ljeta do 58 user posted image ali s obzirom na večerice nešto čisto sumnjam user posted image Sve govorim od sutra i eto tako već 2 mjeseca....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 17820
12.3.2010 9:25:05   
Atarka
Dobro jutro user posted image ,

Jesu li slusale bebice sinoc? Moj je od pola noci opet uselio u mamin krevet.. Anidla, hvala na lijepim rijecima. I ja o tebi mogu reci da si mi onako bas"sjela", sto kazu, moramo to ponoviti sa bebicama da se upoznaju.user posted image
Da ste samo mogli vidjeti radosti mog bebija kad sam se vratila kuci sinoc poslije izlaska sa Anidlom...Uzme siku, pa se odmakne i nasmije grohotom gledajuci me, pa opet uzme siku, smijeh..Taj osjecaj jos nisam dozivjela.
Vidom, pricale ste o kilogramima..Joj, sram me je i reci da jos uvijek nakon poroda nisam izgubila ni 100 g. user posted image

30.09.2009

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 17821
12.3.2010 9:25:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
mooolim, ta visina je sasvim normalna, ja sam toliko visoka a nikad se nisam smatrala niskom osobomuser posted image , sad imam 63 kg na tu visinu i izgledam isto kao kad sma bila djevojkauser posted image

Znači, isto smo visoke user posted image

A, znaš kako mi bude drago vidjeti ovaj tvoj slatki avatar...ljubi nam dječaka user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17822
12.3.2010 9:27:41   
marinčii
jutrouser posted image
mi smo noćas imali mirniju noć sa dva buđenja,budili se u 8 i 15 i evo tek sad dojio i to nešto kratko,jučer mi je po danu baš spavo dva puta po 2 sata ja sam kontala neće noćas nikako al eto opet super spavo,pusa svim bebicama onim većim i onim malo manjimuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 17823
12.3.2010 9:30:57   
Meri29
Dobro jutro i od nas, i mi smo se naspavali, nakakili i evo sad vristimo user posted image

De_de, Anidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oko moje curice se vec svađaju momcici tj. mame blago mamiuser posted image Evo dajdza vam porucuje da, iako je njegova cura iz Lukavca, nece to biti nikakva stela, bitni su kvaliteti, a o njima cete pricati kada nam bebice narastu user posted image Ja vam kazem ko prvi curi cura je njegova user posted image user posted image

Majka i djed nam konacno dolaze, nisu je vidjeli od Nove godine pa je mama danas happy, vidis Anidla nije radi snijega user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 17824
12.3.2010 9:31:55   
dafri
Jutro,

i mi smo ranoranioci odavno,6-7 maksimalnouser posted image
I ja sam oko 163 visoka,user posted image user posted image nisam se odavno mjerila i imam 58 kila,prije trudnoće 55,zadovoljna sam još da mi je malo stomak učvrstitiuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 17825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  711 712 [713] 714 715   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  711 712 [713] 714 715   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *