iv@ncica
|
NOA-A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip. Happy birthday , stavi nam slikice torte i kazi kakva je bila ..mljac..pa da i ja m ogu nama naruciti kod iste tete hehhehe amela2208 ....- za grceve kapi sab simplex..znaju pomoci nekome....i sirup ali tek kad je bebi mjesec dana, a vidim da mozete vec Nurse Harvey''s i evo ti ovaj link za sirup, protiv grceva, nadutosti..vjetrova..zelucanih tegoba..mana mu je samo sto moze biti otvoren mjesec dana...a boca velika, nama je znao pomoci, na biljnoj je bazi..i ja s am ga probala meni poslije poroda mucio stomak...i meni pomagao... mi smo vam u set_nji stalno...mama skuha rucak bebi i ponese vani...hehhehe djecak papa vani i uziva, i puno je bolji, danas ga tata cuvao pa skoro cijeli dan, ja bila u nabavci, pa pravila nam ruckove, pa smo bili u set_nji...pa sam bila na frizuri..pa sam isla bebi gledati kisobran kolica..i nasla sam neka fina za 93Km- chipolinova..trokolica..ma in a nije skupo..zna li itko valjaju li ista..a idem staviti sliku tamo na temu kolica da ne zachatavam tu :=)