iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: marijanna iv@ncice pa tvoj Andrej je stvarno napredno dijete,toliko rijeci vec govori,vec hoda ,ma djecak je cudo,e jos da malo bolje spava hehe. Nas rucak nije dobro prosao, Nikola nije htio jesti, na kraju je plakao dok mu nisam dala da doji,al polako opet cu sutra probati.cestitam male rodjendane jasta toliko napredan d a nema kad spavati heheh sao ti polako s a cvrstom hranom, ne m oze on odmah prihvatiti kad je sika glavna..mora prvo upoznati okuse...ako ti pojede i nekoliko kasikica dobro je za pocetak..pa pomalo dok dođe do cijele porcije..sta mu sad dajes, znam da si voce probala...haj sretno vidis marincinog i sad joj slabo sto hoce...bitno je da proba..moj sad sa svime smoci kruha jedino tako hoce da jede..ja mu malo kruha u rukicu pa on rucki a ja uvaljujem kasikice hrane..hehehe a do sad je sve ama bas sve tukao... sad veci pa postaje malo izbirljiviji..i mislim da mu pocnem ubacivati malo soli sad ce mu godina špa valjda moze...i uskoro ce mo na vakcinu onu od godine.