Anoniman
|
mal me rr.nekosta zivota .. Joj,zene mile skoro A.u hodalici ja nabacam igracaka on bude u njoj meni iza ledja al virim ga stalno tu je mi na ocima .Valjda se na igracku zalijepila trakica kako da vam opisem ne papir vec trakica sto,dodje na igracki on je skinio i u usta:(( strpo.. Vidim djete se necuje ,,kad ja slucajno zaviri on pocrvenio sav se ispovrao.Ahh prepado se baci lap.sa stola gurno uze ga,,digo on se napinje na povracanje.Ah reko sta je nije jeo,da nije reko igracku gurno duboko pa mu se zgadilo...neznam nisam pametna.. Kad ja on povrati tu trakicu nalepnicu,,noge mi se osekle odma kad sam vidila al sreca pa ju povratio nedo bog da je ostala u ustima.Nebi znala sta mu je ... Ja sam losa majka plakala sam od brige,sjela na rr.da vidim sta ima A povraca iza mene jadnicak mamin nisam ga ni cula nije se napinjo jer je pocrvenenio MM.galami kaze vidis mogo je svasta uradit ti tu sjela.Ama samo sto,sam upalila lap.to je bila sekunda samo.. Boze mili,rekla sam vise nikada necu sjest na rr.Dok je budan pogotovo jer je u hodalici jer,sam primjetila da samo belaja trazi. Nebi sebi nikda oprositla kad,bi se mojim nehajem ozlijedio nedo Bog. Nesvidjami se isto,kad ga ujutro odnesem sveki ona ga ostavi samog na seciji uglu... Nedo bog da poleti za igrackom razbio bi se ko bala ... Zato,ga vise dole nedajem ujutro radije poradim kad zaspi. Uh,ispisa se ja morala sam se malo ispuhat MM.cuva A.pa da iskoristim vrijeme ljubim vas.
|