Atarka
|
Drage moje mame i bebe, Puno smo vas se pozelili, nije nas bilo odavno. Vidim svasta se izdesavalo.... Prvo da cestitamo rodjendane (Bambi, Salmy, Mya, Adna i ostali, ako sam promasila nekoga) Mi smo jos u Krajini, bas nam je lijepo, ostali bismo jos, ali ceka nas uskoro vakcina . Sutra cemo nazad, aBd. Nezgode sa AS/kolicima su se desile i nama. To je bilo poslije jedne vakcine u ordinaciji. Mm je stavio malog u AS i zakopcao kajseve, ali kako su nas sestrice pozurivale, dok je onu rucku podizao za nosenje nije se cuo `KLIK`. Kad je uzeo AS sa stola, ona se prevrnula njemu u rukama, jer rucka nije bila blokirana. Sva sreca pa ga je svezao inace bi nam dijete palo licem na pod, Boze sacuvaj. Ja sam se oduzela od straha! Otada ne dozvoljavam da nas iko pozuruje, sve dvaput pregledamo i tek onda iznosimo dijete. Felix, saljemo malom drugu da nam sto prije bude bolje. Enisa_sara, pa koliko se ceka na upis za jaslice? Vidis, nisam o tome razmisljala, a za 6 mj.cu ga vjerovatno morati upisati negdje ili naci neku zenu. Puno vas pozdravljamo iz suncane Kladuse.