iv@ncica
|
mame moje drage sve po reduuuu ...hvala vam na podrsci i rijecima koje su na mjestu, ma jaka sam ja, nisam panicar, uvijek osmijeh bez suza....nikad samosazaljenja , nikad slaba... uvije cvrsta..pa kako te vjetar siba...mama mukom nas ucila, zivot ucio...i ona cvrsta, snazna, vrijedna, ono nesalomljiva...danas mi se bas nesto izgubila, popustila maska hrabrosti predamnom na trenutak...e tu sam i ja zadrhtala...i ode ona kuci, opet kAze ima posla , mora sređivati oko kuce i praviti rucak ima goste, uzela slobodan dan zbog tog pregleda..ono ko da nista nije bilo, a u njoj gori..u meni gori..i tek poslije su mi se noge posijekle i glava me luđacki boli..sta cu ovdje se iskukah ne smijem nervozu siriti među svoje i među sestre..sve imaju pilice male..i vidim da im je svima ko i meni...uh mucnih 10 dana ..a ne moze brze za te nalaze....samo da je benigno, eto idem popit tabletu i lec...andrej nas stalno zasmijava, vidi da smo se nesto uozbiljili, a uvijek smijeh i vriska u kuci..pile moje malo..mame hvala i laku noc