Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felix i Matej se stalno budi opet noćas u pola 1 plačući se probudio i nakon 10 minuta ga umirila izaspo i još nekoliko puta je kmeco al dobro je samo da ne moram se igrati u pola noći ,baš mi sad čudno što se budi plačući pa imamo 16 zubića još samo 5 nam fale al nisam kontala da će one prij e2 godine nići ili se varam
mi smo na 6.i nemrdamo mada nisam zavirivala ovi dana mozda je jos koji niko
mya vrati se na onu temu gdje si pisala sta ces pravit,hocemo recept za ferero
hej ženice,puuuno sam vas se poželila ,ucila pa me nije bilo a i Nikola svako malo neka viroza sve se na njega lijepi nisam ga odavno spremala u vrtic,jos sad pauza ,ma skroz ce mi se odviknuti.. inace je sve ok, nemogu sve citati al nadam se da ste mi svi dobro i da bebaci slusaju
nidje nikog ahhhh,...Anel je dobro spavao je lijepo budio se jednom dala caja i zaspo.i nastavio do 7.pio flasu i do 9.nagurali.Bili smo malo vani skoro ga uspavala neumoran je jedva zaspa morala sam ga,malo ruziti dok nije zaspo ......Da se njega pita nebi spavao ......a necu da mi noc remeti.
pozz, nemam baš vremena čitati, ovih dana frka na poslu pred kraj godine, uspjeli smo pronaći Djeda Mraza vraća se,vraća nadam se da Una neće plakati,iduće srijede je dernek sa Djedom i pravo sam sretna zbog toga pusa drugarima
pozzz evo nas malkice anelu sam nasla 2.zuba trica i cetvorka do trice nabubrila trica,je izbila.....smjesan je pravo nasao radu za coskom,i najprije ga obehutio cekicem plasticnim,pa onda ga htejo pojest sreca na vrijeme sam vidjela dok ga nije u usta strpo
Bila joj 37,8 i otisli kod dr. crveno grlo, a leukociti 17.
Pijemo antibiotik
A ja sam toliko tužna da imam osjećaja da ću se samo slomiti...ovih dana samo neke ruzne vijesti...neće ovo biti fin bozic
a joj draga baš mi je žao nadam se da će curuica brzo ozdraviti i da će taj antibiotik brzo počet djelovati i do Božića će ona biti zdrava ,puno zagrljaja vam šaljemo l
jel kod vas sinoc bilo oluje???Mene je probudilo oko pola 4.vjetar,lupanje o prozore kisa lije lupa,grmi,sjeva ma mislila sam da ce A.probuditi.Sreca pa sam sinoc ves sa terase unjela inace nasla bi ga razbacanog na sve strane po polju ......
felix bilo je i kod nas grmljavine, vjetra kise, uh bas je vrijeme bilo idealno za spavanje
mi smo dobro, nekd malo manje nekad malo vise slusamo, jedemo, rastu nam zubici pa svi modri hodamo od ujeda
da pitam mame cija djeca piju nesto po noci koliko piju moja cura odnedavno trazi flasicu po noci, uglavnom joj dajem caj, i nocas je bas popila puno, pa reko jel do zuba ili do navike ili do cega za minju da nam sto prije ozdravi
da pitam mame cija djeca piju nesto po noci koliko piju moja cura odnedavno trazi flasicu po noci, uglavnom joj dajem caj, i nocas je bas popila puno, pa reko jel do zuba ili do navike ili do cega za minju da nam sto prije ozdravi
ccccc...kakva su ti to pitanja ...sta ima? jeste li ozdravili?
mali dobar hb,mama nikako,hodam kao zombi po kuci
bice bolje...bice...i ja razmisljam da sad malo legnem jer on spava...ali kako to vec biva...probudice se cim ja oci zatvorim...marfijev zakon...a kada ne legnem, jer kontam da ce se brzo probuditi e onda odvali 3 sata
ccccc...kakva su ti to pitanja ...sta ima? jeste li ozdravili?
mali dobar hb,mama nikako,hodam kao zombi po kuci
bice bolje...bice...i ja razmisljam da sad malo legnem jer on spava...ali kako to vec biva...probudice se cim ja oci zatvorim...marfijev zakon...a kada ne legnem, jer kontam da ce se brzo probuditi e onda odvali 3 sata
kod nas je isto zato ja vise i ne spavam kada on zaspe
Poz. generaciji , evo da vam se i mi malo javnemo nismo se javljali tako duuugo, ali pratimo vas. Moja Sara vec velika djevojcica 19,5 mjeseci joj je uskoro, zdrava je vesela nsmijana, druzimo se, igramo,svadjamo itd. , znate vec kako to ide. Evo svim prehladjenim bebama zalim da nam sto prije ozdrave i da im se mamice nesekiraju . Evo javila sam se u nadi da cemo se malo intenzivnije druziti sa vama i razmjenjivati nasa iskustva
reallove,cicana dobro dosle nazad Megi,i anel pije dosta caja uvecer sigurno od suhog zraka,radijator bi dusu isusio a ne grlo jednu noc sam dala punu flasu samo ostalo 20ml od 100ml bio zedan Dadada,isto tako kod nas samo sto se meni nespava kad,on spava ......vec obrnuto,kad je on budan meni se spava i nikad ustimat....
Skoro zaspo,ja sjedim malo gledam tv. malo virim ...