|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.12.2010 17:01:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

felix i Matej se stalno budi opet noćas u pola 1 plačući se probudio i nakon 10 minuta ga umirila izaspo i još nekoliko puta je kmeco al dobro je samo da ne moram se igrati u pola noćiuser posted image ,baš mi sad čudno što se budi plačući pa imamo 16 zubića još samo 5 nam fale al nisam kontala da će one prij e2  godine nići ili se varamuser posted image user posted image
mi smo na 6.i nemrdamouser posted image user posted image user posted image mada nisam zavirivala ovi dana mozda je jos koji nikouser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 2726
22.12.2010 21:53:31   
mala86
mya vrati se na onu temu gdje si pisala sta ces pravit,hocemo recept za ferero user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2727
22.12.2010 22:03:31   
Anoniman
hej ženice,puuuno sam vas se poželilauser posted image ,ucila pa me nije bilo a i Nikola svako malo neka viroza sve se na njega lijepiuser posted image nisam ga odavno spremala  u vrtic,jos sad pauza ,ma skroz ce mi se odviknuti.. inace je sve ok, nemogu sve citati al nadam se da ste mi svi dobro i da bebaci slusaju

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2728
23.12.2010 15:21:11   
Anoniman
user posted image nidje nikog ahhhh,...Anel je dobro spavao je lijepo budio se jednom dala caja i zaspo.i nastavio do 7.pio flasu i do 9.nagurali.Bili smo malo vani skoro ga uspavala neumoran je jedva zaspauser posted image morala sam ga,malo ruziti dok nije zaspo ......Da se njega pita nebi spavao ......a necu da mi noc remeti.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2729
23.12.2010 17:48:24   
dafri
pozz,
nemam baš  vremena čitati, ovih dana frka na poslu pred kraj godine,
uspjeli smo pronaći Djeda Mrazauser posted image vraća se,vraća
nadam se da Una neće plakati,iduće srijede je dernek sa Djedom i pravo sam sretna zbog toga
pusa drugarimauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2730
23.12.2010 20:03:34   
Anoniman
pozzz evo nas malkice anelu sam nasla 2.zubauser posted image user posted image user posted image trica i cetvorkauser posted image do trice nabubrila  trica,je izbila.....smjesan je pravo nasao radu za coskom,i najprije ga obehutio cekicem plasticnim,pa onda ga htejo pojestuser posted image sreca na vrijeme sam vidjela dok ga nije u usta strpouser posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 2731
23.12.2010 20:22:12   
Mya_81 RR
Mi imamo upalu grla i temp.

Bila joj 37,8 i otisli kod dr. crveno grlo, a leukociti 17.

Pijemo antibiotik user posted image

A ja sam toliko tužna da imam osjećaja da ću se samo slomiti...ovih dana samo neke ruzne vijesti...neće ovo biti fin bozic user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2732
23.12.2010 22:00:07   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

A ja sam toliko tužna da imam osjećaja da ću se samo slomiti...ovih dana samo neke ruzne vijesti...neće ovo biti fin bozic user posted image

a joj draga baš mi je žao nadam se da će curuica brzo ozdraviti i da će taj antibiotik brzo počet djelovati i do Božića će ona biti zdrava ,puno zagrljaja vam šaljemouser posted image user posted image  l

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2733
23.12.2010 22:45:55   
R&T@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kud bas nasu curicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bit ce lijep Bozic...
Sirup ce to smiriti za 48 satiuser posted image

Prelijep avatar...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 2734
24.12.2010 9:40:35   
Anoniman
mya,bas mi je zaouser posted image user posted image dusa draga ozdravit ce ona nama abd.nebriniuser posted image user posted image user posted image prelijep avatar.
A.je dobro imali goste dokasno sjedio eno ga i sad spava.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2735
24.12.2010 10:07:19   
Anoniman

e hebemu misauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubi nam Minjicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2736
24.12.2010 10:32:19   
Anoniman
jel kod vas sinoc bilo oluje???Mene je probudilo oko pola 4.vjetar,lupanje o prozore kisa lije lupa,grmi,sjeva ma mislila sam da ce A.probuditi.Sreca pa sam sinoc ves sa terase unjela inace nasla bi ga razbacanog na sve strane po poljuuser posted image user posted image ......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2737
24.12.2010 12:29:26   
megi
pozdravcic generaciji

felix bilo je i kod nas grmljavine, vjetra kise, uh bas je vrijeme bilo idealno za spavanje

mi smo dobro, nekd malo manje nekad malo vise slusamo, jedemo, rastu nam zubici pa svi modri hodamo od ujeda

da pitam mame cija djeca piju nesto po noci koliko piju
moja cura odnedavno trazi flasicu po noci, uglavnom joj dajem caj, i nocas je bas popila puno, pa reko jel do zuba ili do navike ili do cegauser posted image
user posted image  za minju da nam sto prije ozdravi

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2738
24.12.2010 12:51:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

pozdravcic generaciji

felix bilo je i kod nas grmljavine, vjetra kise, uh bas je vrijeme bilo idealno za spavanje

mi smo dobro, nekd malo manje nekad malo vise slusamo, jedemo, rastu nam zubici pa svi modri hodamo od ujeda

da pitam mame cija djeca piju nesto po noci koliko piju
moja cura odnedavno trazi flasicu po noci, uglavnom joj dajem caj, i nocas je bas popila puno, pa reko jel do zuba ili do navike ili do cegauser posted image
user posted image  za minju da nam sto prije ozdravi
ja mom dam vodu...mogu ce da je od suhog zraka

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 2739
24.12.2010 13:02:45   
reallove
hi generacijouser posted image primate li i nas u drustvouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2740
24.12.2010 13:04:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

ma jokuser posted image user posted image user posted image

ccccc...kakva su ti to pitanjauser posted image ...sta ima? jeste li ozdravili?

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 2741
24.12.2010 13:09:21   
reallove
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image mali dobar hb,mama nikako,hodam kao zombi po kuciuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2742
24.12.2010 13:11:58   
Anoniman

user posted image mali dobar hb,mama nikako,hodam kao zombi po kuciuser posted image
bice bolje...bice...i ja razmisljam da sad malo legnem jer on spava...ali kako to vec biva...probudice se cim ja oci zatvorim...marfijev zakon...a kada ne legnem, jer kontam da ce se brzo probuditi e onda odvali 3 sata

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 2743
24.12.2010 13:18:12   
reallove

bice bolje...bice...i ja razmisljam da sad malo legnem jer on spava...ali kako to vec biva...probudice se cim ja oci zatvorim...marfijev zakon...a kada ne legnem, jer kontam da ce se brzo probuditi e onda odvali 3 sata

kod nas je isto zato ja vise i ne spavam kada on zaspeuser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2744
24.12.2010 13:23:00   
koka i po
sta mai generacijo user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2745
24.12.2010 13:31:14   
reallove
mai,koko,mai svega,prehlade najviseuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2746
24.12.2010 13:39:25   
koka i po
hebemu minutu user posted image ..bice bolje ,bice bolje...user posted image
ja danas vodila Seju na kontrolu i sve je u redu h Bd...
uh ...jedva cekam da ga okupam...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2747
24.12.2010 13:42:41   
cicana
Poz. generaciji user posted image , evo da vam se i mi malo javnemo nismo se javljali tako duuugo, ali pratimo vas. Moja Sara vec velika djevojcica 19,5 mjeseci joj je uskoro, zdrava je vesela nsmijana, druzimo se, igramo,svadjamo itd. , znate vec kako to ide. Evo svim prehladjenim bebama zalim da nam sto prije ozdrave i da im se mamice nesekiraju . Evo javila sam se u nadi da cemo se malo intenzivnije druziti sa vama i razmjenjivati nasa iskustvauser posted image

..jer vidis sve te vise volim,
svakog dana, svakog jutra ,
danas vise nego juce, mnogo manje nego sutra...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2748
24.12.2010 13:52:38   
reallove
cicana,welcome back...koko drago nam je sto je sve uredu,i ja jedva cekam da okupam Minu bas mi je dosadilo ovo sveuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cicana)
Neposredna veza do poruke: 2749
24.12.2010 14:15:40   
Anoniman
reallove,cicana dobro dosle nazaduser posted image
Megi,i anel pije dosta caja uvecer sigurno od suhog zraka,radijator bi dusu  isusio a ne grlouser posted image jednu noc sam dala punu flasu samo ostalo 20ml od 100ml bio zedan
Dadada,isto tako kod nas samo sto se meni nespava kad,on spava ......vec obrnuto,kad je on budan meni se spava user posted image i nikad ustimat....

Skoro zaspo,ja sjedim malo gledam tv. malo virim ...

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 2750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *