|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.1.2011 23:56:22   
Sonja
hajjjj
uh vidim sve nesto deverate..ajd sta cemo
Tajra bravo za vas..A je pio iz svega al sad nece nista osim flasice i sto je najgore nezna malo popit pa ostavit vec dok neiskapi ne ostavlja pa ja sad moram sve po malo sipatuser posted image

a za spavanje ne znam vise sta da radimuser posted image
postao je nesnosljiv navecer..stalno se budi zove me hoce flasicu i to soka ili caja nista drugo i to po 7-8 puta u toku noci...ne mogu da vjerujem pa on je od 3 mj poceo spavati cijelu noc a vidi sta sad radiuser posted image user posted image
ja sam ko zombi..neispavana nervozna ne znam vise sta da radimuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3326
20.1.2011 8:54:46   
mojbebac
vidim da ste vec poceli da izbacujete flasice, bacile ste me u razmisljanje ..... trebala bih i ja probati ..... koju casu sa kljunom da kupim, koja je po vama najbolja, s obzirom da vec imate iskustva .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 3327
20.1.2011 9:24:21   
Anoniman
jutro
jestel nam se naspavali.Kod nas snijeg pada
Spavali smo dobrouser posted image eno i sad spava ,raspavo se pravo od jutros.

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 3328
20.1.2011 9:53:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mojbebac

vidim da ste vec poceli da izbacujete flasice, bacile ste me u razmisljanje ..... trebala bih i ja probati ..... koju casu sa kljunom da kupim, koja je po vama najbolja, s obzirom da vec imate iskustva .....

Ja mislim da sam kupila sve postojece u ove 4 godineuser posted image

Sad koristimo avent sa plasticnim kljunom. Ta mi je najbolja jer je kljun cvrst, ako se istrosi ili izgubi mozes kupiti rezervni, rucke se skidaju, stvarno se nista ne prosipa, ima plasticni poklopac da se kljun ne isprlja u torbi ili na poduuser posted image

Cijena joj je 17-19 KM, ali vrijedi...

Nuk su jeftinije, ali se tesko odrzavaju one s plasticnim kljunom, ostaje prljavo u rupicama i nema zastitni poklopac

< Poruku je uredio tajra -- 20.1.2011 9:57:27 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3329
20.1.2011 10:00:21   
R&T@
Nasa je ovakva samo ljubicasta, a kljun je zelen
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3330
20.1.2011 10:08:43   
Lady26
Mislim da je vrijeme da napisem i ja stagod...citam redovno ali nikako da se ukljucim...e samo probajte pa me ignorisite user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahaha...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3331
20.1.2011 10:12:49   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja slabo pišem...al morala bih iskoristit ovo fore do 2 rođendana jer nakon toga i ne pripadamo ovdje....

Kod nas je DM babilove čaša sa kljunom ...fino na slušauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3332
20.1.2011 10:15:27   
Lady26
Pa nisam napisala nista user posted image  user posted image
Uglavnom, Lana ima 13,5 mjeseci, setamo samostalno vec 2 mjeseca, ima 12 zubica (slomile su nas cetvorke), osisali smo je do glave ne bi li joj krenula kosica fino rasti i vec se primjeti da je gusca....
Mislim da je dosta za prvo javljanje user posted image
Poljubac za raju

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3333
20.1.2011 10:25:15   
puma
IZVORNA PORUKA: Lady26

Uglavnom, Lana ima 13,5 mjeseci, setamo samostalno vec 2 mjeseca, ima 12 zubica (slomile su nas cetvorke), osisali smo je do glave ne bi li joj krenula kosica fino rasti i vec se primjeti da je gusca....
Poljubac za raju

mila a sto niste sacekali proljece jel joj zima??? i ja bih rado Nane osisala al mi ga zao sve kontam bice mu zima user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3334
20.1.2011 10:26:19   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Poljubac za raju

Zbog ovog boldiranog cu te staviti na ignoruser posted image
Sram te bilouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3335
20.1.2011 10:41:05   
Lady26
user posted image user posted image user posted image vjeruj da nije neka razlika prije sisanja i sad user posted image user posted image user posted image
Neeeeeeeee na ignore....e necu onda se vise ni javljati... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3336
20.1.2011 10:48:30   
Lady26
IZVORNA PORUKA: puma

mila a sto niste sacekali proljece jel joj zima??? i ja bih rado Nane osisala al mi ga zao sve kontam bice mu zima user posted image

Draga moja, nane i ima sta osisati user posted image ali kod Lane su bili pramencici, kosica bas rijetka, zato sam sad, da poraste do ljeta, sad smo svakako vecinom kuci a vani kad smo ima toplu kapu...

< Poruku je uredio Lady26 -- 20.1.2011 10:53:27 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 3337
20.1.2011 11:59:38   
marinčii
pozz i od nas, mi smo spavali dobro dva puta se budio da doji i nastavio spavati,tajra  i mi imamo ovakvu čašu s kljunom al Matej slabo šta pije ,od neki dan počeo ko malo na flašicu piti user posted image svima vrijeme da se odvikavaju a mi tek počeli piti iz flašiceuser posted image ,uh al kako je nervozan jučer a evo i danas,samo vrišti plače nikako mu ugodit nešto hoće a ne zna ni on šta onda od huje počne vrištati i plakati pa me čupati,udarati ma užas nezna,m šta bviše s njim da radimuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3338
20.1.2011 12:06:00   
mala86
pozdrav i od nas user posted image

nemamo ture,kasljemo,nosic curi ko veliki al idemo nabolje user posted image
joj zivi proces nam je dat sirup,a nisu uopce tako losi  user posted image

sad se vratila iz grada,usput kupila malcu alat,jer vadi mm ala iz ladice i sve hoda s njim po kuci,sad ima sve cak i zastitne naocale user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi smo jos na boci,onu s kljunom rijetko koristimo(imamo onu nuby baby love),ali znamo piti iz case(vodu tako pijemo)

joj i mi trebamo sisat malca,zarasto je pravo

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3339
20.1.2011 12:31:01   
Lady26
Nama nije bio problem sto je Lana zarasla...totalno suprotno user posted image
Lana jos uvijek kaslje, doduse manje ali eto nikako da je odvedem na kontrolu, ne da mi se poslijepodne u guzvu je voditi da opet sta ne pokupi, mozda sutra prije posla odemo...
Popila i cefaclor i xiclav...
Jos joj se potrefi da joj u cijeloj toj zbrci krenu sve cetiri 4 pa ni nos joj ne prolazi, tj ne prestaje curiti, i jos povraca slajm kad se zakaslje.
Osjetim pod rukama da je smrsala... user posted image
Mislim ih zamoliti da je vagaju, valjda ce htjeti

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3340
20.1.2011 13:13:12   
mojbebac
mnogo ste nam pomogli, idemo danas po ovu aventovu bocu pa da se i mi foliramo, nadam se da ce je htjeti konzumirati ...... joj da hoce malo ovog snijega napadati, pa da idemo u planine na sankanje!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3341
20.1.2011 13:37:11   
rose 87
dan mi smo danas nervozni nesto,i mama i E. nikako nisu raspolozeni
pokusavam ga nauciti da pije mlijeko,jer sam mislila da prestane dojiti ali nema sanse,neznam nece ni cokoladno,ni s keksom,ni samo,probali domace i tetrapak samo pljuje,bojim se da ce mu faliti ako prestane dojiti jer je malena od prijateljice tako prestala da doji i nije htjela mlijeko,zubici su joj se ni za punu godinu dana skroz pokvarili i bole je a ne jede malena slatko i stvarno ih odrzavajuuser posted image user posted image user posted image
mi pijemo iz case babylove DM-ove,osim mlijeka sve,najcesce vodu obicnu,caj,sok,limunadu ma neznam samo sto nece mlijekouser posted image user posted image user posted image
nadam se da ste nam vi raspolozeniji

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3342
20.1.2011 17:15:48   
Anoniman
uh rose bas mi je zao,uci ga pomalo svaki dan makar na casu da mu bude zanimljivije  piti ako nece flasu.
Moj oce mi spavali citav danuser posted image legli i ja i on oko 3.ustali u pola5 nebi ni tad da nas muzek nije probudiouser posted image ....

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 3343
20.1.2011 18:44:54   
Mya_81 RR
Uh, mi smo bili bez konekcije od jučer od 7...aaaaaaa, mama poludila user posted image

Mi smo jedno vrijeme pili iz čaše s kljunom, ali smo je prije neka 4 mjeseca zaboravili na jednom rodjendanu i otada je više ne koristimo jer nikako je da uzmemo nazad ili da kupimo novu...

A ja nemam namjeru da joj ukidam bočicu prije spavanja...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3344
20.1.2011 18:47:10   
leona81
IZVORNA PORUKA: tajra

Nasa je ovakva samo ljubicasta, a kljun je zelen
user posted image

i mi pijemo iz iste ali smo uzeli onu bez rucki

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3345
20.1.2011 19:05:22   
Anoniman
Cao!

Joj, nikad da stignem pratiti desavanja a kamoli sta napisatiuser posted image
Uglavnom ,i Ajna je  hvala Bogu dobro, zubi nas zezaju malo, ali izdrzljivo je, mnogo prica, nista ne slusa i glavna je fora da kopira fazone od male princeze (crtic) i da pjavi nejed (pravi nered)user posted image , trebamo na vakcinu uskoro, pocele su u Sarajevuuser posted image , jos ova pa smo malo mirniuser posted image

Pusaice svima!

p.s. tajra, dadada mi rece da imas plan za nase rodjendane, zajednicki parti, pa da cujemuser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 3346
20.1.2011 19:21:48   
Anoniman
pozdrav ekipiuser posted image mi smo super zdravi,veseli,prilicno dobro spava,budi se dva puta da popije soka i nastavi spavati.. mama pomalo uci,planiram svasta nesto položiti u 2.mj,valjda cu ostvarit namjere,user posted image joj jedva cekam proljece i setnje, odlaske u park,ma stvarno ne volim zimu nikako..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3347
20.1.2011 21:07:32   
dafri
pozz,
i mi pijemo iz ovakve avent čaše čaj i vodu a hapu iz flašice,
Una je ovih dana nemoguća,glavna joj je riječ neću,neće nikuda da ide,ako treba ići teti neće da se obuče,baca se ,plače ,a kada je kod tete i dođemo po nju onda neće kući,neda se umiti,počešljati, a što je još zabavnije mm je na odmoruuser posted image pa je on ujutro sprema ,od osam do desetuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3348
20.1.2011 22:14:59   
Hannica
IZVORNA PORUKA: dafri

pozz,
i mi pijemo iz ovakve avent čaše čaj i vodu a hapu iz flašice,
Una je ovih dana nemoguća,glavna joj je riječ neću,neće nikuda da ide,ako treba ići teti neće da se obuče,baca se ,plače ,a kada je kod tete i dođemo po nju onda neće kući,neda se umiti,počešljati, a što je još zabavnije mm je na odmoruuser posted image pa je on ujutro sprema ,od osam do desetuser posted image

Kad smo kod bacanja...i Hana ima tu naviku.Ona to radi kad nesto ne moze dobiti,naljuti se i baci se na pod.Sinoc se nasla u takvoj situaciji i kad je htjela da se baci curica primjetila da na podu ima puno igracaka i da bi se mogla udariti,razgledala malo okolo i onda otisla u hodnik i tamo se bacila.user posted image Meni to bas smijesno,ona kao ljuta i histericna a ipak razmislja o posljedicama.user posted image
Evo upravo govori papa tvom avataru.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 3349
20.1.2011 22:38:17   
mala86
vece svima user posted image

imam pitanje za mame koje doje?kako okolina gleda na vas?meni je uzas user posted image ,imam osjecaj ko da cinim zlo svom djetetu a ne dobro,jer tako reaguju,veceras mi kuma govori "hej sta ti je ,sto ne stajes s tim"ja stala i gledam,vise mi se i ne pravda,mada mi je najvaznije da su mi oni najdrazi uz mene i podrzavaju me,al opet user posted image user posted image user posted image

ma zavrsila bi ja da je to tako lako,ali i on uziva u tome,ima 16 mjeseci

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *