|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.1.2011 22:42:14   
sheri
IZVORNA PORUKA: mala86

vece svima user posted image

imam pitanje za mame koje doje?kako okolina gleda na vas?meni je uzas user posted image ,imam osjecaj ko da cinim zlo svom djetetu a ne dobro,jer tako reaguju,veceras mi kuma govori "hej sta ti je ,sto ne stajes s tim"ja stala i gledam,vise mi se i ne pravda,mada mi je najvaznije da su mi oni najdrazi uz mene i podrzavaju me,al opet user posted image user posted image user posted image

ma zavrsila bi ja da je to tako lako,ali i on uziva u tome,ima 16 mjeseci

bona mala, mi dojimo 19 mj(sutra tacno, rodila ju mamauser posted image ), i ima budala koje nam isto tako govore. ali sta nas briga. ja bih iskrena da budem, voljela da prestanem, jer zaista me iscrpi,ali izdrzat cu! sta te briga! user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3351
20.1.2011 22:44:50   
tekja
ma joj mala nemoj uopste da te to brine..nije se rodio ko je ljudima ugodio...a ja bih ovako rekla: pa tek mu je 16 meseci, idemo do dvije godineuser posted image ...doduse meni okolina ne smije nista reci, moje dijete moja briga, svi vec znajuuser posted image ..samo uzivajte...nama danas 18 mjeseci i dooooojimooooouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3352
21.1.2011 7:45:49   
marinčii

imam pitanje za mame koje doje?kako okolina gleda na vas?meni je uzas user posted image ,imam osjecaj ko da cinim zlo svom djetetu a ne dobro,jer tako reaguju,veceras mi kuma govori "hej sta ti je ,sto ne stajes s tim"ja stala i gledam,vise mi se i ne pravda,mada mi je najvaznije da su mi oni najdrazi uz mene i podrzavaju me,al opet user posted image user posted image user posted image

draga nemoj to da te brine,tako meni nedavno jedna poznanica kaže bome ja ga ne bi mogla toliko dojiti,ja joj samo velim na to pa bili odbila svom djetetu dati bocu,ona kaže ne...e pa vidiš draga moja to ti je isto on zna samo za to i zašto da mu ja to odbijem e pa neću,i onda je shvatila,,...samo ti doji dok god ti smatraš da je dobro i da ti nije teret zašto da ne

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3353
21.1.2011 7:56:44   
Anoniman
mala86 ne zamaraj se time sto drugi misle i pricaju i sto se mene tice za pohvalu je sto ga jos dojisuser posted image
jutros je ustao sretan,bas se naspavao,odvela sam ga u vrtic,danas sam na faxu citav dan, a toliko je ružno vrijeme da bi se najradje ususkala i prespavala sve..

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3354
21.1.2011 8:16:00   
Anoniman
jutro.Ja uranila nemogu spavat vise anel je dobro spavo sinoc.
Imala sam sinoc goste ludnica majkemi uh kako je posle bio nesnoljiv jedva zaspo.
Ma uzadnje vrijeme samo vodimo rat ja i aneluser posted image oce da se penje na sve moguce i posle skace s toga.Sinoc se penje na tabure,i onda stoji na njemu i skace.Pa mi dokucuje,zelozine sinoc je jednu polomio spala user posted image nemogu je sad napraviti.....
Bezbroj puta mi na sve moguce lijepe i ruzne nacine objasnim da ne ne gore anel ce past mama ce anela po guzi puc,puc .....
On stane gleda u to i vice NE ne mama user posted image user posted image i rukicom pokazuje puc puc,po guzi nasmije se na to i opet uradi i sve tako.....

MM.ga naucio da dira lap.ja nisamuser posted image i sad pustim mu pjesmu on stoji na stolici sto se okrece nedo Bog da se vise zaljulja pao bi i onda lupa po tastaturiuser posted image i fino kazem ne ne anele nece mama dat da budes tu ako budes lupo,Bogami poslusa kad sam pored njega jesamli okrenula ledja cujem lupa user posted image svom snagom ......

user posted image user posted image user posted image ...AL sve razumije kad mu kazem al dzaba opet neposlusa namjerno neke stvari radi.
MM.prao kosu ovaj jedva ceka da se otvore vrata od kupatila brzinom munje ode do solje i dira vodu rukama uziva u tome ...
Jedva sam ga odlijepila od toga .....
Pa kad dam caj,sok da pije napije se pa onda uzme to i kapa po parketu namjerno pa rukama razmazuje user posted image nemoze mi biti cisto 1.dan ....
Al neka je zdrav al bogami izludi mi !!!!!!ovi dan......user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 3355
21.1.2011 9:06:42   
salmy
Jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ne kontam svog user posted image  evo vec par noci u snu pocne da vristi place,dam mu cucu on se usuti i tako po 10- 15 puta u toku noci? Prebacim ga kod nas( jer  nemogu vise da ustajem) ista stvar,s tim sto nas ubi nogama rukama glavom.Gura se ne kontam sto? u snu mozda ili nesto sanja? opet kontam od zubica?Tako smo ne ispavaniuser posted image user posted image user posted image user posted image i nekako se sav sklupca i ode negdje goreuser posted image user posted image Neznam vise sta mu je.Skinem mu vrecu kontam vruce mu,pogledam skino pidjamu go,otkriven dignutih nogu.Ne kontam gauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3356
21.1.2011 11:44:52   
leona81

i kod mene je isto...mene savjetuju da prestanem jer mi je imunitet slab i koliko god se ja trudila da unosim u organizam sve sto je potrebno iscrpi me en samo dojenje vec budjenje po noci, od njenog rodjenja ja nisam spavala nijednu noc, ne bi mi to ni smetalo da ona malo doji ali ona doji na zahtjev i koliko god se ja trudila da izbacim podoje to je najmanje 8 puta u 24 sata, cak i kad je cijeli dan kod moje mame doji ujutru prije nego ode, kad se vrati bar 2 puta i po noci nekoliko puta sto je stvarno previse za dijete koje ima 14 mj...ja pokusavam da je zainteresujem drugim stvarima od izlazaka, igranja, citanja knjiga, druzenja s drugim ljudima, medjutim ona dodje u neku krizu i pocne me skidati usred grada a jela je pola sata prije normalan obrok i podojim je uvijek prije nego krenem...ne znam sta da radim a voljela bih da je dojim do 2 godine

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3357
21.1.2011 12:01:53   
Lady26
Evo i meneeeeeeeeee....s posla...
Lanci kuci sa tetom, prave dar mar ...teta mi pocinje ici na zivce ali dobro, to je vec druga prica.
Da se pohvalim, Lana je juce sama ruckala - citajte ZVAKALA . (nakon dugog perioda pokusavanja da jede nemiksano, uvijek bi povratila)
Jako sam happy, nije htjela blendani rucak, stresla se i ja joj dam zalogajic sredine  na kasiku sa ruckom i fino sazvakala...pojela tako nekoliko kasika, ali kad je vidjela kod mene abc sir sve njam njam njam meeniiiii (ne kaze daj, nego meni meni ), i ja odvojim sredinu hljeba i na zalogajice, namazem sirom i tako je uzivala dok je jela...cak sam je i slikala, znam luda sam ali eto...presretna sam!

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.1.2011 12:02:25 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3358
21.1.2011 13:55:51   
Lady26
Niko ne pise poslije mene user posted image user posted image user posted image ...ja stvarno necu pisati vise ...povlacim se opet medju posmatrace i citaoce... 

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3359
21.1.2011 13:58:38   
sheri
IZVORNA PORUKA: Lady26

Niko ne pise poslije mene user posted image user posted image user posted image ...ja stvarno necu pisati vise ...povlacim se opet medju posmatrace i citaoce... 

evo pisat cu ja, pitat cu jesi kupila Lani zvaku prvu user posted image user posted image user posted image user posted image ?
moras to mamy obiljeziti kako trebauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3360
21.1.2011 14:00:10   
koka i po
evo i ja pisem...al ne znam sta cu pisati user posted image user posted image user posted image ..
nemoj bona lady..puno nas je "posmatraca"user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3361
21.1.2011 14:02:26   
Lady26
Hahahaha samo vi mene zahebavajte....
nisam pisala ni na temi od 0-1, nisam dugo htjela ni na ovu al hajd rekoh nek me, kad ono user posted image ....
Ma kupila bih joj moja sheri sta kaze (bdw ne zna govoriti osim ponesto user posted image ) samo nek jede i zvace hihihihihi...

OT happy b-day user posted image gdjo ko ko

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.1.2011 14:03:28 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3362
21.1.2011 14:03:37   
sheri
IZVORNA PORUKA: koka i po

evo i ja pisem...al ne znam sta cu pisati user posted image user posted image user posted image ..
nemoj bona lady..puno nas je "posmatraca"user posted image

koka i po, sretan rodjendan!
a vidim tvoj mladji djecak rodjendan ima dan prije meneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3363
21.1.2011 14:05:11   
sheri
moja danas ima punih 19 mj, i vrlo malo prica. ja se nekad zabrinem, ali opet kontam to je valjda normalnouser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3364
21.1.2011 14:06:39   
koka i po
user posted image hvaaaaaaaaaaaaaaaala ..user posted image ...
gdje jos necu uletiti sa zahvalnicama user posted image ....
a zar je to meni rodjendan ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3365
21.1.2011 14:07:20   
R&T@

Pisala bih ja, ali ne mogu kad te ignorisem...user posted image user posted image

Bravo za curicu...sve polahko dodje na svoje...user posted image
A tetu mijenjaj ako ti ide na zivce, nijedna nije bogom dana...user posted image

Moja uobicajeno, pegla koga stigne...user posted image user posted image user posted image

Obje kaslju dok spavaju... mislim da je nosic, pa sam narucila kapi...user posted image  

P.S. Sahara i shejla poslala sam vam pp user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3366
21.1.2011 14:09:10   
koka i po
...ti viruse i kasalj vise user posted image ..
nedaj se prijo user posted image ..
P.S hocel taj burek user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3367
21.1.2011 14:16:04   
Lady26
IZVORNA PORUKA: sheri

moja danas ima punih 19 mj, i vrlo malo prica. ja se nekad zabrinem, ali opet kontam to je valjda normalnouser posted image

Lana kaze npr (osim mama, tata, deda, baba i sl), meni (daj), bobolje (dobro je), bezi, padeeee, bize (brze), ka ka (patka), go go (lopta), pi pi (pile), ho ho ho (medo brundo)..tako neke stvarcice...
A najdraze mi je njam njam...najsretnija sam kad trazi da nesto jede i gricka...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 3368
21.1.2011 14:20:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Pisala bih ja, ali ne mogu kad te ignorisem...user posted image user posted image

Bravo za curicu...sve polahko dodje na svoje...user posted image
A tetu mijenjaj ako ti ide na zivce, nijedna nije bogom dana...user posted image

Obje kaslju dok spavaju... mislim da je nosic, pa sam narucila kapi...user posted image  

Sta je sa ovim kasljom ili kasljem user posted image (de me ispravi user posted image )...Lana je prije 7 dana popila sirup ali jos kaslje...kupila sam joj caj od "Dr. Josip Pancic" za ublazavanje kaslja i mogu vam reci da pomaze.
A dokad ces me na ignore, da ti postavim sliku prije/poslije pa da vidis da nije strasno i da nema neke velike razlike user posted image
A za tetu...ona je fina, pazi je, igraju se i sve ali je svojeglava, imam osjecaj da joj ono sto kazem samo prodje kroz usi user posted image , valjda konta ja mlada pa sta ja znam, da ona bolje zna...

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.1.2011 14:21:18 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3369
21.1.2011 14:36:47   
puma

eh da sam dojila jos uvijek bila bih najsretnija na svijetu, ali sta cu kad nije htio... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: salmy
u snu pocne da vristi place,dam mu cucu on se usuti i tako po 10- 15 puta u toku noci? 

ovako se ponasa i Nane kad mu rastu zubici, sto se desava posljednjih par noci...

Da se pohvalim, Lana je juce sama ruckala - citajte ZVAKALA .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3370
21.1.2011 14:54:49   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

...ti viruse i kasalj vise user posted image ..
nedaj se prijo user posted image ..
P.S hocel taj burek user posted image

Nemoj, mila, da sirimo bruku drzavom user posted image
user posted image user posted image user posted image

A dokad ces me na ignore, da ti postavim sliku prije/poslije pa da vidis da nije strasno i da nema neke velike razlike user posted image

Dok curici repic ne zavezes user posted image user posted image user posted image
Razumijem ja to, ali bas su mi djecica bez kose user posted image
Puuuu, puuuu, ne daj Boze, kao bolesni...

A s kasljem user posted image cu se izboriti, ako Bog dauser posted image
Samouceni doktor medicine krece u napad cim se probudeuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 3371
21.1.2011 15:02:18   
Lady26
Eno sad....hajde dobro, cujemo se za koji mjesec user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3372
21.1.2011 15:11:11   
Anoniman
stvrano mi se neda vise pisat ni javljat ...
al morala sam samo da Posebno kazemo Bravo za nasu drugaricu Lanuuser posted image user posted image user posted image i jelo.....
Tajra brzo ozdravljenje djeci!!!:-)))))))))

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3373
21.1.2011 15:18:47   
puma
IZVORNA PORUKA: felix

stvrano mi se neda vise pisat ni javljat ...
al morala sam samo da Posebno kazemo Bravo za nasu drugaricu Lanuuser posted image user posted image user posted image i jelo.....
Tajra brzo ozdravljenje djeci!!!:-)))))))))

felix sto ti se ne da???
kako mi je drugar Anelko??? aaaaaaaa jesam vas sve pozeljela da se izmahalamo al nikako da se utrefimo...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3374
21.1.2011 15:21:43   
megi
user posted image user posted image  i od nas za Lanu zvakalicu user posted image user posted image
da Lady ne misli da je ko ignorise, ja sam Adnu takodjer dva put sisala, ne bas na celavo ali eto na jedan cm ne bi li joj kosa bila bar malo gusca od moje

moja cura je jos kod nane i dede, njih maltretira a ja je mnogoooo pozeljela

pumauser posted image  za naneta velikog djecaka
naravno i za ostale male razbojnike,
tajra i mi smo kasljali ali malo ovih domacih cajeva i sirupa i nekako se saniralo
samo sam ja jos grozna

pozzzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 3375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *