Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Lady, sigurno je zbog bolesti. Moja je svaki put odredjeno vrijeme poslije toga bila takva. A vrati se to u normalu, relativno
Moja curica je zadnja 3 dana nekako povečala svoj vokabular. Naravno, još ne sastavlja rečenice, ali mi je pravo neobično kako je razlika tako u par dana i slatko mi ju je slušati, posebno tao (ćao) i ceci (gdje si).
Sad me upravo pokušava našminkati U jednoj ruci joj olovka, u drugoj uvijač za trepavice, a sve izgleda tako da ću garant ostati bez lijevog oka
Minja će mamu da sredi samo tako...al ženo oduzmi joj taj uvijač...fakat da te ne porvijedi...jer ja kad bi svojoj farah dala u ruke tako nešto neko bi ozbiljno nastradao...pogotovo u trenutku oduzimanja ta snaga i borba i bacanje i mlaćenje koga stigne su neopisivi sve i jednom rječju u našem bogatom vokabularu
jutro ,jutro. Nase spavanje slabo budio se oko 3.jeo i jutros oko 8.usto opet gladan nisam se naspavala sinoc se stalno komesao i gurao Mya, ajd uslikaj se kad te cura nasminka Ja kad uzmeme da se nasminkam i anel odma trazi kremu i on se ko fol maze po licu A i mene maze al kremu po ocima nesmijem otvoriti oci da me neujede krema eto nesto mu zanimljivo po obicma me mazati a i sebe,...... Zato mu nedam nekad jer me strah da si nestavi u oci.
Lady,proce i to drzanje prsta nadam se da nece trajati duze od 7.dana Kod nas neprestaje snijeg da pada. Joj moram ici ovaj lupka nesto sta li samo radi pusa svima
jutro svimaa,odradila kolokvij,dosla kuci na dorucak i kasnije opet na fax.. Nikola je jutros sav sretan otrcao teti u vrticu, sve vise i vise prica,presmijesan je.. pomalo kasljuca al to bude samo ujutro il samo navecer i nije pravi kasalj tako da se ne brinem puno..
tajra tebe ima pa nema ima pa nema taman pođojh za tebe da pitam
ja došla koju da napišem na temi dok imam fore ovih nekoliko dana pripadanja istoj
Minja će mamu da sredi samo tako...al ženo oduzmi joj taj uvijač...fakat da te ne porvijedi...jer ja kad bi svojoj farah dala u ruke tako nešto neko bi ozbiljno nastradao...pogotovo u trenutku oduzimanja ta snaga i borba i bacanje i mlaćenje koga stigne su neopisivi sve i jednom rječju u našem bogatom vokabularu
Šminkanje je završilo bez ikakvih povreda
A vidim ti ozbiljno pričaš o nejavljanju ovdje nakon druge godinice....eeeeeeee, paaaaaaaaa, ja ću se bogme ovdje javljati i kad Minja krene u školu
Mi smo poceli da koju i recenicu sklopimo Mya avatar ti je prekrasan pun ljubavi Ja imam problem Antonio je sinoc 3 put dobio od tate po guzici mozete misliti kad je moj mm onako blag se naljutio da nije u redu... Bili nam kumovi s malom Emom on joj nista ne da otima,dere se trazi boba(nar) i mm odvojio njemu u tanjuric i Emi i on hoce i Emin iz inata nije htio svoje pojesti dok ona nije zavrsila s jelom kad je viodio da ona nema on sboje pojeo...ner znam sta da radim mozda sto je uglsavnom u drustvu odraslh osoba njemu se uvijek udovoljava i uvijek glavni
Apotekarko i moja adna je ista takva neki dan nam trebali doci gosti sa djecakom starijim od njih 3 mjeseca i ja je pitam sta ce mu dati da se igra i ona tako donosi autice, igracke ali cim je on na vrata ona nista ne da, sto god je on uzeo ona hoce i obratno tako da je to sad faza koja ce nadam se nekad proci
Apotekarko i moja adna je ista takva neki dan nam trebali doci gosti sa djecakom starijim od njih 3 mjeseca i ja je pitam sta ce mu dati da se igra i ona tako donosi autice, igracke ali cim je on na vrata ona nista ne da, sto god je on uzeo ona hoce i obratno tako da je to sad faza koja ce nadam se nekad proci
Ako Bog da, dabogda...
Mi smo poceli da koju i recenicu sklopimo Mya avatar ti je prekrasan pun ljubavi Ja imam problem Antonio je sinoc 3 put dobio od tate po guzici mozete misliti kad je moj mm onako blag se naljutio da nije u redu... Bili nam kumovi s malom Emom on joj nista ne da otima,dere se trazi boba(nar) i mm odvojio njemu u tanjuric i Emi i on hoce i Emin iz inata nije htio svoje pojesti dok ona nije zavrsila s jelom kad je viodio da ona nema on sboje pojeo...ner znam sta da radim mozda sto je uglsavnom u drustvu odraslh osoba njemu se uvijek udovoljava i uvijek glavni
isto je i kod nas ,ma mislim da su sva djeca takva i ja sam uvjerena da je to faza,e sad koliko će trajati neznam ,valjda neće dugo
mi se udarili ma cim vidi da nocim u ruci pempu,ili odjecu za presvuc bjezi kao da ga djavo goni i to za trosjed a stol sam pomakla u jedan cosak pa malo usko kad bjezi za trosjed i trci nezna nista polako i padne svom tezinom na glavu i udari o stol sreca pa nije ostri coskovi.Neznam sta cu snjim samo mi bjezi, i trce da bogdom imam gdje ove pola bi stvari izbacila i sklonila al nemam dje skloniti .
Kako bi samo onu secijcu u uglu izbacila sa apatitom dok nepodje u skolu penje se na nju dira mi spage od zelozina vuce oce prozor da otvara penje se na nju stoji samo ga galamim da nedira upali par min.i opet isto.
Stalno se u glavu udara zakaca sinoc je bezbroj puta kucno u nju sreca Bosanka je pa prezivi Baca se unazda sad kad mu nije po volji ,...Dosadno mu nezna sta ce od sebe vise zao mi ga al nije jednini sigurno i meni bude dosadno al njemu bas. Onoliko igracki al nezanima ga nista da se zaigra..... Mya,dobro je ziva si
felix mila, ma polahko... jesi probala da ga kroz igru namamis da ga presvuces??? nemoj odmah pokazivati pelenu, nego malo se igras s njim, pa sakrivate pelenu, pa mu je das da se igra s njom dok njega skines, pa mu opet nesto drugo das u rukice da se igra dok mu pelenu stavis??? ja barem tako, dok ga skinem dam mu pelenu, dok ga obucem dam mu kremu i to ko fol je on otvori da uzmem da mu mazem guzu...
I ja Lani uvijek nesto dam u ruku dok je presvlacim, inace... imamo jednu "teretnu" pelenu, predeverala je sve i svasta, i s njom se igra.. Lopovi su pravi... Naneeeeeeeeeeee ljube te Lana i teta S. za 13 mjeseci
Da se i mi javimo generaciji,kod nas sve bolesno prvo bebi njega proslo malo jos kasljuca sad mm i ja...taman smo bili uhvatili ritam jelo spavanje smanjio dnevno dojenje i sad opet sve po starom samo siku trazi ovamo popije caj i nekoliko zalogaja nemam snage ni za sta... Puno vas sve pozdravljamoooo
cestitamo nanetu 13.mjesecova i puno ga Ljubimo. Puma probala sam svasta al jednostavno ne voli menjat pempu,al snadjemo se vec nekako pa makar morala i stojeci ga staviti . skoro bila do prodvanice kupovala A.namirnice povrce ,kasice, i ostalo sve za njega sebi samo par stvarcica uzela nemogu kad Moram njemu .Da mu imam sta kuhati. Jeo je tjesteninu sa umakom,mya hvala prvi put sam pravila anel,odusevljen sve pojeo i bas je njam njammm....Ukusno i lijepo stavila sam cesnjak i po bjelog luka pa se djete usmrdilo ko tvoric iz usta .... Hehehehe kaze mm: sad ce da ga bjeli luk obori ima da spava 3.sata .neznam reko vidjecemo kako djeluje na A. al bas smidi al nebuni se voli luk .... Zaspo je dokle vidjecmo ...... Snijeg i dalje pada neprestaje lijepo gledat kroz prozor:)
oooooo Nane nam 13-o mjesecnjak ...cestitam vidim neko vec poceo da sminka ...dusa draga...poljubac za Minju.
Andrej je vec 7 dana iskljucivo na pomfritu...ja vise nisam pametna...evo sad stoji leso kelj i riba...a on ni da takne...ja sam zene drage ocajna...da ja ne pravim...da mu ne nudim...svaki boziji dan...pa hajde...nego se slomim izmisljajuci...i nista...nece ni njoke...nece tjesteninu...probala sam s paradajzom, sa mesom, sirom...ma nema sta nisam...sve sto djeca vole...ma nista...nece fasirane snicle...nece pire...nece spinat...ma nece nista...ne znam zasto nabrajam...osim pomfrita...ja vise u fazu ne vjerujem...fakat...ja ne znam sta je ovo
uljevak zna pojesti...jedva...par komadica...pitu..tri zalogaja...Lejla, ne postoji jelo (barem ja mislim) koje nisam probala...osim, naravno azijske kuhinje
je li ti dovoljna cinjenica da kod pizze jede samo tijesto....sve skine...znaci...sve
Uh, Dadada, baš se mučite Nisam pametna šta da ti savjetujem...i moja je izbirljiva postala, ali nije još otišla u toliku krajnost...
Jedino mi nije jasno zašto jutros nije htjela popiti matičnu mliječ koju uredno popije svako jutro bez problema...i jutros je napravila toliku dramu da mi je od muke došlo da skočim kroz prozor